مشاهده نسخه کامل
: چه سیستمی برای vista عالیه ؟
سلام دوستان ...
می خواستم ببینم چه سیستمی برای اجرای عالیه vista لازمه ؟ از قبیل cpu , ram , vga و ...
ممنون
موفق و پیروز باشید
javadshahvand
18-07-2007, 16:51
چقدر میخواهی هزینه کنی؟
ویستا به گونه یی اصلاح و طراحی شده است تا بتواند بهتر و بیشتر از کارایی های تراشه های dual و همینطور تراشه های نسل بعدی بهره ببرد.
کارایی بیشتر- یک کارت گرافیک خوب که دارای کارایی مناسبی با ویستا باشد
در کلیه سیستمها از CPU های دو هسته یی یا همان dual-core استفاده شده است، این تراشه ها علاوه بر کارایی و قدرت بیشتر سازگاری بسیار بالاتری نیز نسبت به سایر مدل ها با ویندوز ویستا دارند.
کلیه ی CPU ها عملا 64 بیتی هستند. ویستا نیز با هدف جهش از کامپیوترهای 32 بیتی به 64 بیتی ارائه شده است و این جهش میتواند سبب خلق نرم افزارهای قدرتمند تر و کارآمد تری شود.
چيپ 965 بهترین سازگاری را با ويستا هست . در مورد گرافيك هم 8500 'گيگابايت يا xfx بگیر
8500GT بهتره چون DirectX10 رو هم ساپرت مي كنه و براي بازي هاي جديد ، و روي ويستا هم بهتر جواب مي ده.
درسته که ويستا وارد بازار گشته اما تا تطبيق پذيری کامل تمامی نرم افزار و سخت افزارهای موجود و يا نسل جديد حدود يکسالی طول ميکشه.
سلام ...
میشه کاملا نام قطعه ها را بگی ... به صورت کامل ... یعنی مادر بوردشم بگین که چه کادربوردی با این قطعات بهترین سازگاری را داره ...
ممنون
javadshahvand
18-07-2007, 20:31
سلام ...
میشه کاملا نام قطعه ها را بگی ... به صورت کامل ... یعنی مادر بوردشم بگین که چه کادربوردی با این قطعات بهترین سازگاری را داره ...
ممنون
شما یه کاری بکن البته جسارته آآآ چقدر میخواهی هزینه کنی اینو بگو؟
تا 400000 تومان ... البته فقط case ... من میخوام فقط case را عوض کنم ...
ممنون
Lord_theOne
19-07-2007, 15:54
اگر در جايي كه مربوط به سوالتان باشد تاپيك بزنيد بهتر به جواب مي رسيد براي نظم دادن به انجمن بايد قوانين را خواند و وظيفه من هست كه هركسي آنرا نخواند يا به ان عمل نكرد رسيدگي كنم
شما بايد در اين مكان تاپيك بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.