مشاهده نسخه کامل
: چطور ميشه شدت صوت يك فيلم رو روي درجه مشخصي تنظيم كرد؟
javad2625
18-07-2007, 07:53
سلام
آيا راهي هست كه يك فيلم رو روي درجه صوت مشخصي تنظيم كنيم؟ يعني هر جا صداي گوينده يواش هست، نرم افزار به طور خودكار بلندش كنه و بالعكس؟
سپاس
Javad_Ed
29-07-2007, 17:33
هم اسم عزیز:
میتونی فیلم و ببری توی ulead Video Studio بعد از قسمت اودیو جاهایی که صدا پایینه
بالا ببری وبعد با همون فرمت سیو کنی
موفق باشی:10:
javad2625
30-07-2007, 02:24
هم اسم عزیز:
میتونی فیلم و ببری توی ulead Video Studio بعد از قسمت اودیو جاهایی که صدا پایینه
بالا ببری وبعد با همون فرمت سیو کنی
موفق باشی:10:
Tnk u very much
سلام به همه دوستان
من نرم افزاری ندیدم که بطور اتوماتیک این کارو انجام بده .
با کسب اجازه از بزرگان سایت.
اونجوری که دوستمون گفتن که اگه صدا هات زیاد باشه کار کم زحمتی هم نیست تقریبا همه نرم افزارهای حرفه ای این کارو میکنه. من خودم بعد از مونتاز تصویر (اگه وقت کنم)صدا رو تو نرم افزار مخصوص میکس صدا یکدست میکنم اونجا افکت های بیشتری نسبت به نرم افزارها مخصوص منتاز در اختیار داری.
حالا شاید بعضیا بگن لقمرو میچرخونه اما فکر کنم اگه بخوای صدات حرفه ای بشه باید این کارو بکنی.
animeditor
17-08-2007, 16:45
سلام جمیعاً
فقط واسه تایید حرف دوستان این پست رو می دم. :31:
به این کار اصطلاحاً می گن لِوِل (level) کردن صدا.
التماس دعا
یا علی
javad2625
18-08-2007, 06:46
سلام
من توي برنامه Ulead DVD Factory در مرحله آخر رايت سي دي گزينه اي ديدم به نام Normalize Audio كه اون رو فعال كردم و صدا تا حدي تنظيم شد اما نه اونقدري كه من مي خواستم.
فكر كنم همونطور كه گفتيد بايد از برنامه هاي پيشرفته تر استفاده كنم.
تو برنامه Adobe Audition میتونی یه فرکانس تا یه فرکانس رو انتخاب کنی که به طور اتومات تمام صدا ها تا اون فرکانسی که شما انتخاب کردید پایین یا بالا میرن.
javad2625
19-08-2007, 07:08
تو برنامه Adobe Audition میتونی یه فرکانس تا یه فرکانس رو انتخاب کنی که به طور اتومات تمام صدا ها تا اون فرکانسی که شما انتخاب کردید پایین یا بالا میرن.
سلام
خيلي ممنون.
اگه منظورتون از فركانس، واقعاً فركانس هست، بايد بگم كه قصد تنظيم فركانس صدا رو ندارم، ميخوام شدت صدا رو تنظيم كنم. آخه تغيير فركانس باعث تغيير نازكي و ضخامت صدا (زير و بم) ميشه اما تغيير شدت صوت فقط صدا رو بلندتر يا كوتاه تر مي كنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.