PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پایین بودن کیفیت مانیتور

sokote mordab
18-07-2007, 01:09
سلام
یکی از بستگان سیستم خریده مانیتور ال سی دی 17 ال جی کارت گرافیک مدل
Nividia gerforce 7300 le
است مانیتور این مشکل را داره مثل اینکه نور خیلی زیاد باشه یا رنگ پاشیدگی داره
وقتی میام تو ویندوز کنار ساعت این پیغام ایکون کارت گرافیک می یاد بعد این بالون باز میشه می یاد فکر کردم از ویندوز و درایور کارت گرافیک درست نصب نشده ویندوز عوض کردم درایور نصب کردم مانیتور هر چی به تنظیمات ور رفتی دیدیم همه چیز درست تنظیم شده این پیغام میده
Sli multi-gpu rendring has been disabled
Slt multi gpu rendering has been changed to independent gpu rendering because one of your sli cards has been removed sli multi-gpu rendering requires two or more graphics cards

اصلا این دو قضیه بهم ربط دارند در کل چه کار کنم
ممنون

TEC
18-07-2007, 14:55
مدل مانیتور رو میدونی چیه؟
مثلا Lg1700p
ببین این مانیتور رو با کیس دیگه که میدونی سالمه امتحان کن.
اگه این مشکل رو بازم داشتی که باید مطمئن باشی مانیتور خرابی داره.
من زیاد آشنایی با مانیتور و اینا ندارم ولی تا اونجایی که با این خرابی ها برخورد داشتم و دیدم، مانیتورایی که این مشکل رو داشتن، پیغامی رو صفحه نشون نمیدادن.

در ضمن، کیس رو باز کن، یه نگاهی بنداز ببین همه قطعات درست و محکم سر جاشون هستن یا خیر..

اگه مطمئن شدی مشکل از مانیتوره باید به نمایندگیش ببری، اگه تهرانی هستی که باید ببری مادیران.
هنوز خوش به حال شما تهرانی ها شده، چون مادیرانی ها کارشون درسته.

f-secure
18-07-2007, 16:12
عزيزم توي پيغام توضيح كاملي داده از اشكال كار
گفته كارت گرافيكهاي شما بايد Sli شون رو درست كني يكي از كارت گرافيكها برداشته شده اگر هم با همون يكي بناست كار بشه بايد تنظيمات كارت گرافيك رو از حالت Sli خارج كني
شايد لازم باشه تنظيمات بايوس رو هم براي اين منظور علاوه بر تنظيمات كارت گرافيك چك كني
اگر هم درايور رو اشتباهي نصب كردي و موقع نصب SLI رو اشتباهي انتخاب كردي كه اين مشكل برات پيش اومده اين بار با دقت بيشتري دوباره درايور رو نصب كن البته درايور قبلي رو Uninstall كن اول
Sli بطور خلاصه يعني دو تا كارت گرافيك با هم كار كنند
اين مشكل به نمايشگرت ربط نداره

TEC
18-07-2007, 19:57
عزيزم توي پيغام توضيح كاملي داده از اشكال كار
گفته كارت گرافيكهاي شما بايد Sli شون رو درست كني يكي از كارت گرافيكها برداشته شده اگر هم با همون يكي بناست كار بشه بايد تنظيمات كارت گرافيك رو از حالت Sli خارج كني
شايد لازم باشه تنظيمات بايوس رو هم براي اين منظور علاوه بر تنظيمات كارت گرافيك چك كني
اگر هم درايور رو اشتباهي نصب كردي و موقع نصب SLI رو اشتباهي انتخاب كردي كه اين مشكل برات پيش اومده اين بار با دقت بيشتري دوباره درايور رو نصب كن البته درايور قبلي رو Uninstall كن اول
Sli بطور خلاصه يعني دو تا كارت گرافيك با هم كار كنند
اين مشكل به نمايشگرت ربط نداره

چه جالب.. من نمیدونستم.. :18:
یعنی متوجه پیغام هم حتی نشدم.. نمیفهمیدم چی میگه:2:

ممنون.
امیدوارم مشکل دوستمون با چیزایی که شما گفتی برطرف بشه.

sokote mordab
19-07-2007, 00:52
حالا من دقیقا چه کنم