ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انواع منو برای گوشی های سونی اریکسون

صفحه ها : 1 [2] 3 4

B L A S T E R
12-09-2007, 13:04
کدومو من عکسی نمیبینم

amin 3gp
12-09-2007, 15:09
این دیگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin 3gp
12-09-2007, 15:09
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B L A S T E R
12-09-2007, 15:36
ف ی ل ت ره

amin 3gp
12-09-2007, 19:20
من نمیدونم دیگه...خودتون بگید چه جوری نشون بدم .والا عکسه که اپ کردم تو تاپیک اومده.

amin 3gp
12-09-2007, 19:21
راستی , با شبکه هوشمند ان لاین شو شاید ***** نباشه ببخشید که 2 تا شد

SAEED_BARCELONA
12-09-2007, 22:00
شبکه هوشمند دیگه چیه؟
این tinypic تا دو روز پیش ف ی ل ت ر نبود
jتو این یکی آپلود کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B L A S T E R
12-09-2007, 23:32
بیا این منو رو برات گزاشتم

amin 3gp
13-09-2007, 02:04
دمت گرم منم منظورم همین منو بود

B L A S T E R
13-09-2007, 10:55
خواهش میکنم با ف ی لتر شکن رفتم

SAEED_BARCELONA
13-09-2007, 11:31

خوب به ماهم بده از این ف ی ل ت ر شکن ها .مگه چی میشه؟ قایمکی بده کسی نفهمه:46:

B L A S T E R
13-09-2007, 11:38
برنامه هست با نام free gate که از سرور قایم میشی

sajadblog.blogfa
13-09-2007, 13:12
پیلیز جواب بدید دیگه

به جای این همه سرو کله زدن با برنامه setool یه دقیقه با فار اینا رو پاک کن هم تجربت بهتر می شه هم دیگه خماری setool رو نداره.

hosiyar
13-09-2007, 13:47
آقایون . می تونم توی این تاپیک منوی فلش براتون بذارم ؟؟؟ زیاد دارم . بیشترش برای w810 هست .

arash66_2m
13-09-2007, 15:21
سلام.
خیلی نامردی که واسه من یه آموزش خیلی خیلی ساده تغییر منو واسه گوشی K510i ندادی. در ضمن من تمام تاپیک ها رو یک به یک گذشتم ولی چیزی نفهمیدم.

اگه میشه با نرم افزار هایی که خیلی خوب کار می کنند.من با تمامی برنامه setool2lite , Far Manager و ... کار کردم ولی نمی تونم گوشی خودم رو به اون برنامه بشناسانم.

لطفا یه توضییحی بدید.یکی دو تا پست هم همین درخواست رو کردم .... حالا داشته باشی.:46:

zizoo_68
13-09-2007, 15:52
سلام.
خیلی نامردی که واسه من یه آموزش خیلی خیلی ساده تغییر منو واسه گوشی K510i ندادی. در ضمن من تمام تاپیک ها رو یک به یک گذشتم ولی چیزی نفهمیدم.

اگه میشه با نرم افزار هایی که خیلی خوب کار می کنند.من با تمامی برنامه setool2lite , Far Manager و ... کار کردم ولی نمی تونم گوشی خودم رو به اون برنامه بشناسانم.

لطفا یه توضییحی بدید.یکی دو تا پست هم همین درخواست رو کردم .... حالا داشته باشی.:46:

ارش جان اگه شما اموزش pdf رو خونده باشی می تونستی منو بزاری!
برنامه ی setool2lite رو باز کن.
سی دی موبایل رو بزار تو سی دی رام.
حالا باتریه گوشی رو دربیار دوباره بزار و دکمه ی c رو نگه دار.همینطور که نگه داشتی usb رو وصل کن تا درایو فلش رو کامپیوتر بشناسه.وقتی شناسایی کرد ازت می خواد که نصبش کنی تو هم next بزن.

حالا با برنامه setool2lite منو رو بریز توی گوشی.
وقتی مسیر رو بهش دادی و flash رو زدی setool2lite ازت می خواد که کابل رو دربیاری و c رو نگه داری و کابل رو وصل کنی.همین
امورش به این سادگی دیده بودی؟

mostafa_khan
13-09-2007, 15:57
دستت درد نکنه فقط من اونو ریختم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!!؟ راستی الان توی گوشیه من توی tpa\preset\system\menuحدود 90تا فایل gifو png هست اونا رو میشه یییهو پاک کرد؟
اره چرا نشه پاک کرد....
شما چی ریختی منو یا منو فلش؟اگه منو ریختی و هیچ فرقی نکرده بی شک مسیر هاتون رو اشتباه شبیه سازی کردی...اگه هم منو فلش ریختی...خوب باید تم مربوطش رو انتخاب و ست کنی تا بد تغییرات رو ببینی

ف ی ل ت ره

برنامه هست با نام free gate که از سرور قایم میشی
هر چی سایت توپه یکی یکی داره****میشه...محم جان اگه داریش و اگه حجمش کمه تو پیغام خصوصی لینکش رو بده

آقایون . می تونم توی این تاپیک منوی فلش براتون بذارم ؟؟؟ زیاد دارم . بیشترش برای w810 هست .
عزیزم نیکی و پرسش؟اره بگذار:20:

سلام.

عزیزم من دقیق در جریان نیستم مشکل شما چیه....از setool 2 lite دیگه راحت تر نیست

ببین بگذار از اول بگم برات:18:
تغییر منو مثل تغییر درایور دوربین و مثل....یک تغییر در فایل های سیستمی محسوب میشه....
دادن تمامی تغییرات در فایلهای سیستمی یا fs یک روش مشخص و ثابت داره...یعنی اینکه
برنامه رو اجرا میکنید
نوع گوشیتون رو انتخاب میکنید
در قسمت mics files باید یک فایل حتما با پسوند زیپ قرار بدین
گزینهی فلش رو میزنید
دکمهی c روی گوشی رو میچسبید و کابل رو وصل میکنید به ان
گوشیتون رو میشناسه و تا می رسه به اینکه دستور میده:باطری رو در بیارید یک بار و دوباره جا بزنیدو سپس مجددا کابل رو وصل کنید...دکمهی ready رو بزنید.....می زنی و تا کار برنامه تموم میشه و اخرشم تایم کار انجام شده رو مینویسه..برنامه رو میبندی...کابلم میکشی
اینها کلیت کار بود
حالا یک جاش مهمه ..اون قسمتی که گفتم باید داخل اون قسمت فایل زیپ قرار بگیره
این متن رو بخونید که اموزش دادن تغییرات سیستمی است...در این اموزش مثالی که زده شده تغییر درایور دوربین است....شما مثال رو بخون تا نحوهی مسیر سازی اشنا شی
اعمال تغییرات در fs

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما با نحوهی مسیر سازی اشنا شدی....حالا سوال میپرسی:
اقا من الان مسیر سازی تغییر درایور دوربین رو یاد گرفتم و یاد گرفتم اگه بخوام دوربین رو تغییر درایور بدم چه مسیری باید ایجاد کنم...حالا برای منو چه مسیری باید ایجاد کنم؟
تو فایل های منو شما با چند پسوند مواجه میشید.....مثل jpg...png...thm....swf....
خوب هر کدوم اینها رو شما باید در مسیر درستش قرار بدید
واسه اینکه تمامی مسیر های لازم رو یاد بگیرید این مقاله رو حالا بخونید

ریختن منو و مسیر های ان در fs

خوب دیگه از این کاملتر نمیشه
در ضمن تاکید میکنم....برای تغییرات لازم نیست که پوشه مورد نظر رو پا کنید...وقتی فایلهای جدید رو در محل مورد نظر قرار بدهید...فایلهای جدید جایگزین فایلهای قبلی میشن
از این کاملتر دیگه نمی تونستم دوباره گویی کنم
اها یه چیز مهم:
اگه دیدی گوشیت رو در ارتباط برقرار کردن با برنامه مشکل داره...با الکل بریز رو مسواک کهنه و خراب و باهاش خوب محل شارز گوشیت رو تمیز کن و بعد خوب خشک و پاکش کن:46:

شاد باشید:20:

B L A S T E R
13-09-2007, 16:04
چرا برنامه setool من اصلا نمیگه باتری رو درار؟

SAEED_BARCELONA
13-09-2007, 16:13
به منم نمیگه. اصلا گمون نکنم به کسی گفته باشه:31:

zizoo_68
13-09-2007, 16:16
چرا برنامه setool من اصلا نمیگه باتری رو درار؟

B L A S T E R جان ماله منم نمی گه ولی فکنم برای نصب درایو فلش لازم باشه که دربیاری.

سعید جان گوشیم درست شدا!!!
یعنی خودم درسش کردم.تو بازار کاوه ی اهواز پیش بهترینشون بردمش گفت مشکل سخت افزاری داره.می خواست یه 30 تومنی پیادم کنه.
من که واقعا تشکر می کنم از مسعود جان در سایت موبایلستان.هر نیازی داشته باشیم با این setool2lite برطرف می شه.

SAEED_BARCELONA
13-09-2007, 16:28
سعید جان گوشیم درست شدا!!!
یعنی خودم درسش کردم.تو بازار کاوه ی اهواز پیش بهترینشون بردمش گفت مشکل سخت افزاری داره.می خواست یه 30 تومنی پیادم کنه.
من که واقعا تشکر می کنم از مسعود جان در سایت موبایلستان.هر نیازی داشته باشیم با این setool2lite برطرف می شه.

مبارک. ماله منم درست شد. نامردا خواستن ازم 45 چوق بگیرن. گفتن آی سی فلشش سوخته. بردمش جای دیگه درستش کرد. البته اون موقع بلد نبودم فلش کنم والا خودم درست میکردم.

i-like-ddd
14-09-2007, 13:01
اره چرا نشه پاک کرد....
شما چی ریختی منو یا منو فلش؟اگه منو ریختی و هیچ فرقی نکرده بی شک مسیر هاتون رو اشتباه شبیه سازی کردی...اگه هم منو فلش ریختی...خوب باید تم مربوطش رو انتخاب و ست کنی تا بد تغییرات رو ببینی

هر چی سایت توپه یکی یکی داره****میشه...محم جان اگه داریش و اگه حجمش کمه تو پیغام خصوصی لینکش رو بده

عزیزم نیکی و پرسش؟اره بگذار:20:

عزیزم من دقیق در جریان نیستم مشکل شما چیه....از setool 2 lite دیگه راحت تر نیست

ببین بگذار از اول بگم برات:18:
تغییر منو مثل تغییر درایور دوربین و مثل....یک تغییر در فایل های سیستمی محسوب میشه....
دادن تمامی تغییرات در فایلهای سیستمی یا fs یک روش مشخص و ثابت داره...یعنی اینکه
برنامه رو اجرا میکنید
نوع گوشیتون رو انتخاب میکنید
در قسمت mics files باید یک فایل حتما با پسوند زیپ قرار بدین
گزینهی فلش رو میزنید
دکمهی c روی گوشی رو میچسبید و کابل رو وصل میکنید به ان
گوشیتون رو میشناسه و تا می رسه به اینکه دستور میده:باطری رو در بیارید یک بار و دوباره جا بزنیدو سپس مجددا کابل رو وصل کنید...دکمهی ready رو بزنید.....می زنی و تا کار برنامه تموم میشه و اخرشم تایم کار انجام شده رو مینویسه..برنامه رو میبندی...کابلم میکشی
اینها کلیت کار بود
حالا یک جاش مهمه ..اون قسمتی که گفتم باید داخل اون قسمت فایل زیپ قرار بگیره
این متن رو بخونید که اموزش دادن تغییرات سیستمی است...در این اموزش مثالی که زده شده تغییر درایور دوربین است....شما مثال رو بخون تا نحوهی مسیر سازی اشنا شی
اعمال تغییرات در fs

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما با نحوهی مسیر سازی اشنا شدی....حالا سوال میپرسی:
اقا من الان مسیر سازی تغییر درایور دوربین رو یاد گرفتم و یاد گرفتم اگه بخوام دوربین رو تغییر درایور بدم چه مسیری باید ایجاد کنم...حالا برای منو چه مسیری باید ایجاد کنم؟
تو فایل های منو شما با چند پسوند مواجه میشید.....مثل jpg...png...thm....swf....
خوب هر کدوم اینها رو شما باید در مسیر درستش قرار بدید
واسه اینکه تمامی مسیر های لازم رو یاد بگیرید این مقاله رو حالا بخونید

ریختن منو و مسیر های ان در fs

خوب دیگه از این کاملتر نمیشه
در ضمن تاکید میکنم....برای تغییرات لازم نیست که پوشه مورد نظر رو پا کنید...وقتی فایلهای جدید رو در محل مورد نظر قرار بدهید...فایلهای جدید جایگزین فایلهای قبلی میشن
از این کاملتر دیگه نمی تونستم دوباره گویی کنم
اها یه چیز مهم:
اگه دیدی گوشیت رو در ارتباط برقرار کردن با برنامه مشکل داره...با الکل بریز رو مسواک کهنه و خراب و باهاش خوب محل شارز گوشیت رو تمیز کن و بعد خوب خشک و پاکش کن:46:

چرا من وقتی رو K510 با همین برنامه seTool منو میریزم وسط ریختن فایلهای منو یعنی فیل های PNG تا چهار تا عکس که میره گیر میکنه و ارور میده ?:13:

mostafa_khan
14-09-2007, 15:12
چرا من وقتی رو K510 با همین برنامه seTool منو میریزم وسط ریختن فایلهای منو یعنی فیل های PNG تا چهار تا عکس که میره گیر میکنه و ارور میده ?:13:

چه اروری میده؟لوگش رو بگذار

ostooreh
14-09-2007, 17:59
به جای این همه سرو کله زدن با برنامه setool یه دقیقه با فار اینا رو پاک کن هم تجربت بهتر می شه هم دیگه خماری setool رو نداره.

ولی فارمنجر واسه گوشی من هست مگه؟؟ دبلیو 850

تم
من این فلش منویی که گرفتم باهاش تم نبود تمش مخصوصه؟

SAEED_BARCELONA
14-09-2007, 23:22
آقایون کسی این منو رو داره. ماله k800

B L A S T E R
14-09-2007, 23:55
این که زیاد قشنگ نیست. من یه دونه دارم تو همین سبک ولی خیلی قشنگتر و سنگین تر.اگه میخوای واست اپ کنم؟

B L A S T E R
14-09-2007, 23:56
ایول پیداش کردم
بفرما:

SAEED_BARCELONA
15-09-2007, 10:10
دست درد نکنه. از کجا پیداش کردی. من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
آقا بلستر نمیتونی جای دیگه آپش کنی آخه هر چی میزنم میگه server not found.
عجیبه روزی 50 بار میرم تو این سایت الان قاطی کرده

B L A S T E R
15-09-2007, 10:51
بفرما

SAEED_BARCELONA
15-09-2007, 11:06
ایول حال دادی. دمت گرم

sajadblog.blogfa
15-09-2007, 11:35
ولی فارمنجر واسه گوشی من هست مگه؟؟ دبلیو 850

من این فلش منویی که گرفتم باهاش تم نبود تمش مخصوصه؟
من یه جا خوندم که فار ورژن 8.5 به گوشی های 2020 هم می خوره دیگه پیگیریش مال خودت

owlx3000
16-09-2007, 16:42
منو از اینها جدیدتر ندارید؟

wwkl8001
19-09-2007, 08:15
سلام
ببخشید واسه w700 منو کسی داره؟منوی فلش هم میشه بهش زد؟
مر:40:

sajadblog.blogfa
19-09-2007, 13:23
سلام
ببخشید واسه w700 منو کسی داره؟منوی فلش هم میشه بهش زد؟
مر:40:
آره می خوره

majjidd
20-09-2007, 05:10
آره می خوره

چه جوری
میش یکم توضیح بدید
آخه w700 & w800 & k750 پسوند swf رو ساپورت نمیکنن

golmohammadi
21-09-2007, 13:46
يه چند تا منو توپ براي كا 750 ميخوام

sajadblog.blogfa
21-09-2007, 13:53
چه جوری
میش یکم توضیح بدید
آخه w700 & w800 & k750 پسوند swf رو ساپورت نمیکنن
درست من اشتباه کردم.
:Flash menu support list

W200 (128x160)
W300 (128x160)
W550 (176x220)
W600 (176x220)
W610 (176x220)
W660 (176x220)
W710 (176x220)
W810 (176x220)
W850 (240x320)
W880 (240x320)
W900 (240x320)

Flash menu do not support:

K700
K600
K610
K750
K790
K800
Z520
Z530
Z550
W800
W700
رجوع به پست #61

vez.vez
21-09-2007, 21:25
جناب enter_the_love عزیز

ایا امکانش هست چند تا منو برای کا 800 با هم اپلود کنید

واقعا ممنون

™Enter_The_Love
21-09-2007, 22:35
جناب enter_the_love عزیز

واقعا ممنون

سلام دوست عزیز
توی صفحات بگردید گذاشته شده
بسیاری از منو های فلش برای k800 هم هست

golmohammadi
21-09-2007, 22:49
جناب enter_the_love عزیز

واقعا ممنون

بچه های فاروم SE-NSE یک اکانت 4shared درست کردند که برای هک گوشیهای db2020 مثل کا800 حکم طلا رو داره.توش میتونید موارد زیر رو پیدا کنید:

1- تمام برنامه های هک گوشی se
2-تعداد زیادی فریمور برای کا790 و کا 800 و کا810
3-برنامه های مرجع و مفید جاوا 320*240
4-آخرین منوها و آکوستیکهای طراحی شده و درایور دوربین(بروید به مسیر modding\)
5- درایورهای اورجینال (فکر کنم آکوستیک و دوربین مربوط به کا 790 باشد)

کد:

نوشته شده توسط hadi_mpo

lovepedram
23-09-2007, 22:42
این منو واسه k790 هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این منو واسه k800 دارین ممنون میشم واسه دان بزارید؟

toliveistodie
23-09-2007, 23:36
بچه های فاروم SE-NSE یک اکانت 4shared درست کردند که برای هک گوشیهای db2020 مثل کا800 حکم طلا رو داره.توش میتونید موارد زیر رو پیدا کنید:

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشته شده توسط hadi_mpo

این 4 که قرمز کردم تمام اکوستیک هایی که توش هست به k800 میخوره؟ میخوام اکه بخوره بشینم یکه یکه امتحان کنم.

toliveistodie
23-09-2007, 23:37

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشته شده توسط hadi_mpo

این 4 که قرمز کردم تمام اکوستیک هایی که توش هست به k800 میخوره؟ میخوام اکه بخوره بشینم یکی یکی امتحان کنم.

شرمنده 2 تا پست شد.نمیدونم چرا؟

mohyuddien
24-09-2007, 23:31
Salam Beh Tamam Bachehaye Gooooooooooool P30world.man Tahala Kheyli Az In Temharo Danlod Kardam Ama Nemidonam Bayadchetori Azashon Estefadeh Bord Mikhastam Yeki Man Ro Kamelan Batarzeh Nasbeh On Ashena Konad Va Agar Barnamehii Ro Mikhad Lotf Koneh Valinkesho Agar Dareh Bezareh Vaghean Merci Va Mamnon .rastigoshiye Man W810i Hastesh Bazam Mamnonam .

mohyuddien
24-09-2007, 23:40
Bebakhshid Manzoram In Menu Ha Bod Bazam Bebakhshid Lotf Konid Kamelan Batamame Karo Barash Begin Chon Man Ziyad Az Mobile Sar Dar Nemiyaram Goshim W810 Hast Agar Ham Barnameh Niyaz Dareh Baram Linkesho Bezarin Baza Mam,nonam

mohyuddien
24-09-2007, 23:43
Rasti Agar Misheh Javabam Ro To Hamin To Hamin Ja Bezanin Ke Baghiye Ham Betonan Bekhonam Vaghean Moteshakeram Ghad Ye Donyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hossein_2006_a
28-09-2007, 14:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی این منوها مخصوصا دو تای آخری رونداره ؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره
برای k750

hossein_2006_a
28-09-2007, 15:51
یکی کمک کنه

mostafa_khan
29-09-2007, 00:13
ببخشید...پستم ویرایش شد!!!!!!

sajadblog.blogfa
30-09-2007, 11:56

کسی این منوها مخصوصا دو تای آخری رونداره ؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره
برای k750
اول میری همون جایی که این عکس ها رو گرفتی بعد عضو می شی بعدش یه لینک فعا سازی میاد به میلت بعد که sign in کردی لینک دانلودش میاد.

B L A S T E R
30-09-2007, 13:29
چه منو هی قشنگی واسه K800 وجود نداره؟

mohyuddien
30-09-2007, 22:49
baba mordim ma yeki bedade mabereseh

s.m.k-design
30-09-2007, 23:32
اگه میشه لطفا یه پکیج از منوهای فلش w810بذارین.

saeed_msh
01-10-2007, 03:57

22 تا منوی فلش

mehrdad_zero
01-10-2007, 18:25
این منوهائی که به شکل عکس هستند را چطوری باید استفاده کرد؟
مثلا منو های فلش را میدونم میریزیم روی گوشی وبعد یه تم را ویرایش میکنیم و آدرس اون منوی فلش را بهش میدیم تا با اون کار کنه ولی یه سری منو هستند که یه عالمه عکس دارند یه همراه یه فایلmenu.ml اینها را چطوری میشه استفاده کرد ازشون؟
روش ریختنشون روی گوشی به این ترتیب بود که همه را با هم زیپ میکردیم و میریختیم توی یه مسیر مشخص دیگه؟اون مسیر ره میشه یه مرتبه برای من بنویسید؟

lovepedram
03-10-2007, 12:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه کسی از این منو واسه k800 داره ... ممنون میشم که لینکشو واسه دانلود بزاره؟

BIKHIAL_ALL_75
03-10-2007, 13:57
من هر چی منو یا فایل فلش میریزم توگوشیم
گوشیم اونارو اجرا نمیکنه
یعنی وقتی منو رو میزنم یه صفحه ی سفید میاد
ولی من vista پک رو نصب کردم صفحه ی منوش امد بالا,ولی نمیدونم چرا بقیه ی منو های فلش رو نمیاره
چند تا فایل فلش هم ریختم,بازم نیاوردشون
موبایلم w810
لطفا منو راهنمایی کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delphan
03-10-2007, 14:35
سلام.
آیا امکان تغییر منو در z530 وجود دارد؟ اگر چنین امکانی هست چند لینک برای دانلود قرار می دهید؟

mostafa_khan
04-10-2007, 09:45
این منوهائی که به شکل عکس هستند را چطوری باید استفاده کرد؟
مثلا منو های فلش را میدونم میریزیم روی گوشی وبعد یه تم را ویرایش میکنیم و آدرس اون منوی فلش را بهش میدیم تا با اون کار کنه ولی یه سری منو هستند که یه عالمه عکس دارند یه همراه یه فایلmenu.ml اینها را چطوری میشه استفاده کرد ازشون؟
روش ریختنشون روی گوشی به این ترتیب بود که همه را با هم زیپ میکردیم و میریختیم توی یه مسیر مشخص دیگه؟اون مسیر ره میشه یه مرتبه برای من بنویسید؟

اینجا پست اولش رو بخون.....کامل بخونی ها:

البته تو اسم سایت یه اندرلاین گذاشتم تا اسم سایت ستاره ستاره نشه...شما وقتی خواستی بری به این ادرس..اون اندر لاین وسطش رو بردار
تو این پستی که ادرسش رو دادم کامل همه چیز رو گفتم:46:

intcomp
04-10-2007, 10:03
درایور ویستا واسه k510i
سلام دوستان عزیز .
یه زحمت داشتم براتون
میشه یکی لطف کنه درایور k510i رو واسه ویستا بهم بده .
خیلی ممنون میشم اگه برام میل کنید.
softhard2222@yahoo.com

mehrdad_zero
04-10-2007, 10:18
آقا مصطفي دستت درد نکنه آموزش خوبي بود.
فقط من هنوز به جواب سوالم نرسيدم.

ببين ما همه فايلهاي عکس را همراه با اون فايل menu.ml توي مسير مربوطه کپي ميکنيم و زيپ ميکنيم ....

خوب...حالا ما بايد يه تمي داشته باشيم که ايم منوئي را که ما توي اين مسير انتخاب کرديم به عنوان منوي پيش فرضش بشناسه ديگه تا بتونه از اون استفاده کنه.

سوال من اينه که چطوري بايد اون تم را با اون منو با هم جفت و جور کنيم؟ يعني مثلا من يه منو ريختم روي گوشيم بعد ميخوام مثلا تم orbit را دستکاري کنم و يه تم جديد بسازم تا از اون منو به جاي منوي خودش استفاده کنه و با دستکاري اون فايل xml داخل تم هم بايد اين کار را بکنيم.من براي منوهاي فلش ميدونم چطور بايد اين کار را بکنم همين طور که الان هم يه منو با اين روش را به تم اربيت معرفي کردم و دارم باهاش کار ميکنم.

ولي در مورد اين منوهائي که از يه عالمه عکس تشکيل شده بايد آدرس چي چيش را به تم مورد نظرم بدم؟کجاي اون فايل xml توي تم بايد اين تغيير آدرس را بنويسم؟

توجه داشته باش که بيشتر منوهائي که توي اين تايپيک معرفي شدند تمي که بشه باهاش از اينها استفاده کرد را ديگه معرفي نکردند.

sajadblog.blogfa
04-10-2007, 13:05
آقا مصطفي دستت درد نکنه آموزش خوبي بود.
فقط من هنوز به جواب سوالم نرسيدم.

ببين ما همه فايلهاي عکس را همراه با اون فايل menu.ml توي مسير مربوطه کپي ميکنيم و زيپ ميکنيم ....

خوب...حالا ما بايد يه تمي داشته باشيم که ايم منوئي را که ما توي اين مسير انتخاب کرديم به عنوان منوي پيش فرضش بشناسه ديگه تا بتونه از اون استفاده کنه.

سوال من اينه که چطوري بايد اون تم را با اون منو با هم جفت و جور کنيم؟ يعني مثلا من يه منو ريختم روي گوشيم بعد ميخوام مثلا تم orbit را دستکاري کنم و يه تم جديد بسازم تا از اون منو به جاي منوي خودش استفاده کنه و با دستکاري اون فايل xml داخل تم هم بايد اين کار را بکنيم.من براي منوهاي فلش ميدونم چطور بايد اين کار را بکنم همين طور که الان هم يه منو با اين روش را به تم اربيت معرفي کردم و دارم باهاش کار ميکنم.

ولي در مورد اين منوهائي که از يه عالمه عکس تشکيل شده بايد آدرس چي چيش را به تم مورد نظرم بدم؟کجاي اون فايل xml توي تم بايد اين تغيير آدرس را بنويسم؟

توجه داشته باش که بيشتر منوهائي که توي اين تايپيک معرفي شدند تمي که بشه باهاش از اينها استفاده کرد را ديگه معرفي نکردند.

اون فایل هایی png که شما دانلود می کنید شکل آیکون های اصلی گوشیتون است ولی منو های فلش مثل یک جلد هستند که روی صفحه منوی شما قرار می گیره بنابراین نمیشه چنین کاری کرد ولی با پچ می تونید فایل آیکون گوشیتون رو انتقال بدید به فولدر other وز از اونجا عوض کنید.
اگر با فار کار کرده بودید این جور مشکلات را بهتر می شناختید.

mehrdad_zero
04-10-2007, 14:29
اون فایل هایی png که شما دانلود می کنید شکل آیکون های اصلی گوشیتون است ولی منو های فلش مثل یک جلد هستند که روی صفحه منوی شما قرار می گیره بنابراین نمیشه چنین کاری کرد ولی با پچ می تونید فایل آیکون گوشیتون رو انتقال بدید به فولدر other وز از اونجا عوض کنید.
اگر با فار کار کرده بودید این جور مشکلات را بهتر می شناختید.

پس یعنی این منوهائی را که به شکل عکس هستند اگه بریزیم روی گوشیمون جایگزین منوی اصلی گوشی میشند؟
منوی اورجینال گوشی هم پاک میشه؟
بعد اینکه اینها مثلا توی w810 جایگزین منوی walkman توی گوشی میشند؟

نه من با فار کار نکردم ازش هم خوشم نمیاد ، با محیطهای گرافیکی مثل setool بیشتر حال میکنم.

mostafa_khan
04-10-2007, 17:12
پس یعنی این منوهائی را که به شکل عکس هستند اگه بریزیم روی گوشیمون جایگزین منوی اصلی گوشی میشند؟
منوی اورجینال گوشی هم پاک میشه؟
بعد اینکه اینها مثلا توی w810 جایگزین منوی walkman توی گوشی میشند؟

نه من با فار کار نکردم ازش هم خوشم نمیاد ، با محیطهای گرافیکی مثل setool بیشتر حال میکنم.

قابلی نداشت
حق با شما بود...اون پست رو ویرایش کردم و این نکته ی درخواستی شما رو بهش اضافه کردم
میتونید مطالعه کنید
سوالی بود در خدمتم:20:

mehrdad_zero
05-10-2007, 11:21
قابلی نداشت
حق با شما بود...اون پست رو ویرایش کردم و این نکته ی درخواستی شما رو بهش اضافه کردم
میتونید مطالعه کنید
سوالی بود در خدمت
آقا مصطفی دستت درد نکنه ولی من این را بلد بودم.گفته بودم که خودم منوی فلش روی گوشیم نصب کردم!

یه مرتبه دیگه توضیح میدم.

ببین مثلا من یه منو دارم که یه فایل زیپ شدست، این فایل داخلش یه سری عکس png به همراه یه فایل menu.ml و یه فایل layout.xml هست.ولی شخصی که این منو را گذاشته بود دیگه تمی را که با این منو کار بکنه نذاشته بود.
من خودم یه تم دارم که خیلی ازش خوشم میاد ، خوب، میخوام یه راهی یادم بدی که بتونم فایل theme.xml را طوری تغییر بدم که بتونم این منو را با اون تم استفاده کنم. برای این کار باید تم را دستکاری کنم یا منو را؟؟؟

و دیگه اینکه اگه بعد از یه زمانی از این منو خسته شدم با همون setool دوباره میشه حذفش کرد.درسته؟

شما توی آموزشی که توی اون سایت دادی فرض را بر این گذاشتی که ما هم یک منو داریم و هم یک تم، ولی من اینجا فقط یک منو دارم میخوام اون را با یک تم دلخواه خودم استفاده کنم.آدرس منو را چطوری باید به تم بدم؟:20:

پرسپوليس
05-10-2007, 12:52
يكي از دوستان داشتن رو منوي فلش براي k750 كار مي كردن چي شد به نتيجه رسيديد يا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash66_2m
05-10-2007, 13:10
دوستان واسه k510 هم یه سری منوی جالبی مثل منوی های بالایی که آیکون هاشون متفاوته واسه من هم بزارید
ممنون میشم.

B L A S T E R
05-10-2007, 15:04
مصطفی جون چرا بن شدی؟؟؟!!!؟؟

sajadblog.blogfa
07-10-2007, 13:28
من می گم شما نمی تونید یک آیکون رو با یک منو هماهنگ بکنید هالا باز شما بگید می خوام بشه.

Highbury
07-10-2007, 14:19
سلام دوستان بعد از اینکه صدای کا800 رو بالا بردم میخوام منوش رو عوض کنم
یه منوی قشنگ خوشکل باحال میشه برام بذارید.
فقط یه سوال داشتم ایا طریقه ی نصبش هم مثل اکوستیک هستش یعنی فایل زیپ رو میذاریم توی اونقسمت و بعد فلش میزنیم
اگه جور دیگست کامل به من توضیح بدین با برنامه ستو2لایت
خیلی ممنون دوستان

B L A S T E R
07-10-2007, 16:21
طریقه نصبش همونطوربیه فقط باید این مسیر و بسازی
tpa/preset/system/menu
من منوهای قشنگی گذاشتم
صفحات 15 16 17 ...

mostafa_khan
07-10-2007, 17:07
آقا مصطفی دستت درد نکنه ولی من این را بلد بودم.گفته بودم که خودم منوی فلش روی گوشیم نصب کردم!

یه مرتبه دیگه توضیح میدم.

ببین مثلا من یه منو دارم که یه فایل زیپ شدست، این فایل داخلش یه سری عکس png به همراه یه فایل menu.ml و یه فایل layout.xml هست.ولی شخصی که این منو را گذاشته بود دیگه تمی را که با این منو کار بکنه نذاشته بود.
من خودم یه تم دارم که خیلی ازش خوشم میاد ، خوب، میخوام یه راهی یادم بدی که بتونم فایل theme.xml را طوری تغییر بدم که بتونم این منو را با اون تم استفاده کنم. برای این کار باید تم را دستکاری کنم یا منو را؟؟؟

و دیگه اینکه اگه بعد از یه زمانی از این منو خسته شدم با همون setool دوباره میشه حذفش کرد.درسته؟

شما توی آموزشی که توی اون سایت دادی فرض را بر این گذاشتی که ما هم یک منو داریم و هم یک تم، ولی من اینجا فقط یک منو دارم میخوام اون را با یک تم دلخواه خودم استفاده کنم.آدرس منو را چطوری باید به تم بدم؟:20:
سلام دوست عزیز...واله من دیگه نمیدونم چطور باید توضیح بدم
شما مگه نمیخواهید منوی مورد نظرتون رو با تم مورد نظرتون رو ست و هماهنگ کنید...منم که راهش رو گفتم دیگه
ببین اقا....بگذار از اول بگم...شاید مشکل شما حل شد
عکس های png...فایلmenu.ml که معلومه..اوکی؟میمونه این فایل لایوت...بهش کاری نداشته باش...وقتی داری کپی میکنی فایلهای عکس و منو رو فایل لایوت رو کپی نکن..چون اصلا مسیر فایل لایوت یه جای دیگست
ببین شما این منو رو فلش کنی میدونی چی مشه؟جز 4 تا تم اصلی گوشی(اوربیت و....)هر تمی که انتخاب کنی...بری صفحه ی اولش این منویی که ریختی میاد...متوجه ایی؟
ست کردن مال منو فلشه...نه منو....
منو که فلش میشه....رو تمامیه تم ها اون هست که میاد...جز تمهای اورجینال گوشی
اما اگه منو فلش ریختی...پسوند swf داره..حالا شما باید ست کردن رو انجام بدی...یعنی همون کارهایی که تو اون پست اشاره کردم(میری رو تم مورد نظر با نوت پد بازش میکنی....توی قسمت مشخصی که بهت گفتم اسم منو فلش مورد علاقه ات رو مینویسی
از اون پس هر وقت اون تم رو انتخاب کنی..منو ی گوشیت همونی میشه که خودت خواستی...به محض اینکه تم رو عوض کنی...منوی گوشیت به حالت اولیش برمیگرده
پس فرق منو با منو فلش رو متوجه شدی؟:46:
-----------
راستی یه دوستی گفته این ست شدن امکان نداره...لطفا اگه اطلاع کافی ندارین این قدر با قاطعیت جواب اشتباه نده!!!

يكي از دوستان داشتن رو منوي فلش براي k750 كار مي كردن چي شد به نتيجه رسيديد يا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم به نتیجه ایی هم برسه....اقا همین منو هم عالیه دیگه

مصطفی جون چرا بن شدی؟؟؟!!!؟؟
سلام محم جان..چی بگم....فقط میتونم بگم با این تنزل درجه دیگه میلی به امدن اینجا ندارم....
یه روزی مهدی مکس داشت میرفت..حرفهایی زد که نفهمیدم....از بی عدالتی ها و...
حالا میفهمم...به خاطر یه لینک دادن...کل زحمتهامو ازم گرفتن...بهم میگن:اخر فروم باز:2:

--------------

B L A S T E R
07-10-2007, 18:32
بابا بیا انجمن هک گوشی رو تو به ما یاد دادی خداییش نامردی نکن

mehrdad_zero
08-10-2007, 09:14
آقا مصطفی دستت درد نکنه متوجه شدم حالا.

اون سایت را هم دیدم کارش درسته اینطوری که من دیدم اونجا تا کمتر از یه ماه دیگه از اینجام حتی بهتر میشه.

Highbury
08-10-2007, 16:17
طریقه نصبش همونطوربیه فقط باید این مسیر و بسازی
tpa/preset/system/menu
من منوهای قشنگی گذاشتم
صفحات 15 16 17 ...
منظورت اینه که مسیر رو توی درایو گوشی بسازم؟؟
بعدش هم اون منوها رو توی قسمت misc توی برنامه ستولایت بذارم. بعد فلش رو بزنم و کابل و وصل کنم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad_zero
08-10-2007, 17:34
منظورت اینه که مسیر رو توی درایو گوشی بسازم؟؟
بعدش هم اون منوها رو توی قسمت misc توی برنامه ستولایت بذارم. بعد فلش رو بزنم و کابل و وصل کنم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه منظورش اینه که این مسیر را فولدر تو فولدر توی کامپیوترت بسازی و فایل را بزاری توی فولدر آخری و برگردی عقب توی صفحه ای که فولدر اولی توش هست و بعد اون را با همه متغلقاتش به صورت فایل زیپ دقت کن زیپ در بیاری و اون را بریزی توی گوشیت.

D E V I L
09-10-2007, 11:09
سلام دوستان خسته نباشید
بهتون پیشنهاد میکنم برای دانلود منو برید به آدرس زیر
دانلود منو:

دانلود فلش منو

موفق باشید:11:

Highbury
09-10-2007, 15:28
اول از همه گفتین که اون مسیر ور بسازم خب این قدم اول
و اون فایل رو بذارمش توی پوشه ی آخری یعنی همون فایل زیپی که من از اینترنت دانلودش کردم دیگه
خب در مرحله سوم شما گفتید برگردم توی قسمت اول یعنی جایی که پوشه ی اول رو ساختمش .(صفحه ی اول گوشی) خب توی اینجا گفتید اون همه فولدری که من ساختم به همراه اون فایلی که زیر مجموعه اش هستش رو ازش یه زیپ درست کنم .
در مرحله ی بعدی گفتید که اینا رو بریزم توی گوشیم که زیاد متوجه نشدم یعنی اینکه با برنامه اس تل تولایت این فایل زیپ رو توی قسمت میسک بذارم بعدش گزینه ی فلش رو بزنم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:31::31:

Highbury
09-10-2007, 15:55
نشد نشد که نشد
من اون کارهایی که گفتی بکنم کردم . مجموعه رو ساختم سپس یه فایل زیپ از اون درست کردم . یعنی از اون فایل tpa یه زیپ درست کردم به نام tpa بعدش یه نسخه از اون گذاشتمش توی برنامه ی استولایت قسمت misc فلش رو زدم و یواس بی رو وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتد منوهام همش همون منوهای سابق هستش

hossein_2006_a
09-10-2007, 16:24
نشد نشد که نشد
من اون کارهایی که گفتی بکنم کردم . مجموعه رو ساختم سپس یه فایل زیپ از اون درست کردم . یعنی از اون فایل tpa یه زیپ درست کردم به نام tpa بعدش یه نسخه از اون گذاشتمش توی برنامه ی استولایت قسمت misc فلش رو زدم و یواس بی رو وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتد منوهام همش همون منوهای سابق هستش

فایل های منو رو توی این مجموعه کپی کردی؟
C رو گرفتی وقتی یو اس بی رو وصل کردی؟

B L A S T E R
09-10-2007, 17:56
باید فایلهای منو رو کپی کنی نه اون فولدری که دانلود کردی؟

msa d820
09-10-2007, 18:20
از تمام عزیزانی که منو می گذارند خیلی خیلی متشکرم ولی خواهشن کنار منوها مدل گوشی رو هم بنویسن تا ما بدونیم در ضمن کسی فلش منو داره بذاره ممنون می شم

alidavarpanah
09-10-2007, 18:22
آقایون میتونید کامل به من تغییر منو کا 800 رو یاد بدید من هیچی نفهمیدم از این حرفهایی که شما میزنید خواهشا زیر دیپلم توضیح بدید

milaadesign
09-10-2007, 18:27
این منوهارو چطوری باید نصب کنیم؟!

sadeghpa80
09-10-2007, 19:43
آقایون این layout رو چجوری میشه جذف کرد . یه منو واسه K550 نصب کردم کل نوشته هام ریخت بهم . کمکم کنید .layout اورجینال میخوام

msa d820
09-10-2007, 21:30
عزیزان میشه چطوری باید منو گوشی هارو عوض کرد همه گوشی یکی هستن یا با هم فرق می کنن اگه فرق می کنن لطفا مال k750 و k510رو بگین ممنون می شم

B L A S T E R
09-10-2007, 21:30
آقایون میتونید کامل به من تغییر منو کا 800 رو یاد بدید من هیچی نفهمیدم از این حرفهایی که شما میزنید خواهشا زیر دیپلم توضیح بدید
به پیغام خصوصی ارسالید:5:

msa d820
09-10-2007, 21:33
عزیزان میشه چطوری باید منو گوشی هارو عوض کرد همه گوشی یکی هستن یا با هم فرق می کنن اگه فرق می کنن لطفا مال k750 و k510رو بگین ممنون می شم

majid510
10-10-2007, 00:18

سلام , آقا اگه با برنامه ی setool2lit کار میکنی فقط کافیه منوی مربوط به هر گوشی رو که شامل 1 فایل menu.ml وتعداد مشخصی آیکون با فرمت png هست رو بصورت zip تو مسیر زیر flash کنید :

tpa/preset/system/menu

sadeghpa80
10-10-2007, 03:31
آقایون این layout رو چجوری میشه جذف کرد . یه منو واسه K550 نصب کردم کل نوشته هام ریخت بهم . کمکم کنید .layout اورجینال میخوام

ممنون تكرار ميكنم :19::19::19:

msa d820
10-10-2007, 12:44
ندارم لطفا بذارین

Highbury
10-10-2007, 14:56
فایل های منو رو توی این مجموعه کپی کردی؟
C رو گرفتی وقتی یو اس بی رو وصل کردی؟
منظور از فایلهای منو چی هستش اون فایلی که من گرفتم از اینترنت خودشان رار بودن تو میگی که فایلاش رو باید در بیارم و توی قسمت منو بذارم.
آره c رو گرفتم

Highbury
10-10-2007, 15:01
باید فایلهای منو رو کپی کنی نه اون فولدری که دانلود کردی؟
یعنی باید اون فولدری رار که از اینترنت گرفتم رو باید بازش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اون فایل ها رو توی اون مسیر ساختگی بذارمشون ؟
بعد از کلشون یه زیپ بگیرم و وقتی زیپ گرفتم بذارمش توی اس تولایت و فلش رو بزنم ؟
آموزش گام به گام منو :31::10::10::10:

B L A S T E R
10-10-2007, 17:12
اره درسته باید اون 13 ایکن با فرمت png هستند رو کپی کنی.

sadeghpa80
10-10-2007, 18:29

باز هم تکرار میکنم خواهش میکنم .

sadeghpa80
10-10-2007, 18:30
یا اینکه یکی از این دوستان بگه اون Layout رو چه جوری میشه پاک کرد ؟؟؟

camel_60
10-10-2007, 23:04
W800 & K750

سلام

من اين منو رو تو گوشيم ريختم همه چي خوب اما نميدونم چرا از 12 آيكون فقط 11 تاش هست:41: چرا ؟

در ضمن چه طوري ميتونم به حالت فابريك گوشي برگردونم منوهامو ؟

پرسپوليس
11-10-2007, 00:24
عزيزم بايد از منوي اصلي بك آپ مي گرفتي حالا هم به اين ياست برو و اصلي رو دانلود كنم
sek750i.pl

eshagh
11-10-2007, 03:27
با سلام

لطفا" يكي از دوستان راهنمايي بفرمايند كه آيا ميشود از اين تمها جهت W700 i نيز استفاذه كرد يا نه در صورت بله به چه طريق بايد عمل كرد . اگر فايل آموزشي به صورت pdf دارد لينك آن را در همين تاپيك لطف كنيد قرار دهيد .
گوشيم اصلي ميباشد وفعلا" توانسته ام كه صدايش را در حد زيادي با برنامه settools واستفاده از يك آگوستيك بالا ببرم.
وحالا دنبال تعويض يك منوي فلش وتم سازگار با آن ميباشم

BIKHIAL_ALL_75
11-10-2007, 08:23
با سلام

لطفا" يكي از دوستان راهنمايي بفرمايند كه آيا ميشود از اين تمها جهت W700 i نيز استفاذه كرد يا نه در صورت بله به چه طريق بايد عمل كرد . اگر فايل آموزشي به صورت pdf دارد لينك آن را در همين تاپيك لطف كنيد قرار دهيد .
گوشيم اصلي ميباشد وفعلا" توانسته ام كه صدايش را در حد زيادي با برنامه settools واستفاده از يك آگوستيك بالا ببرم.
وحالا دنبال تعويض يك منوي فلش وتم سازگار با آن ميباشم

شما اگه یکم تو تاپیک بگردی منوی w700 رو پیدا میکنی

روش انداختن منوی فلش هم تو این تاپیک زیر هست

اگه پیدا نکردی بگو تا واست بذارمش

msa d820
11-10-2007, 09:30
عزیزان کسی نرم افزار SETool2Liteرو نداره من هر جوری خواستم دانلودش کنم وسطش ارور می ده اصلا به غیر از این نرم افزار دیگه ای نیست خواهش می کنم بذارین

camel_60
11-10-2007, 15:41
عزيزم بايد از منوي اصلي بك آپ مي گرفتي حالا هم به اين ياست برو و اصلي رو دانلود كنم
sek750i.pl

پس كو لينك فابريكش

eshagh
12-10-2007, 02:32
با سلام خدمت دوستان

من تم منوي lumical را كه در صفحه 15 وپست 147 توسط R@R معرفي شده بود دان لود وفايل RAR را باز كرده ويك
فايل زيپ بنام tpa را با توجه به اينكه ايشان قبلا" مسير مربوطه زا ساخته بودند توسط برنامه settools به گوشيم كه w 700 اصلي ميباشد طبق دستور ريختم ومنوي آيكونهاي گوشيم عوض شد اما در بدو امر كه گوشي را روشن ميكنم وقتي ميخواهم به قسمت آيكونهاي دستاپ بيايم يك صفحه بنام Dynamic menu error بالا مياد وپيغام زير را مينويسد .
error occur in the menu .ml file . this may render the menu unusable كه دكمه تاييد را كه ميزنم به منوهاي دستاپ ميروم وتمامي كارهاي ديگر گوشيم درست ميباشد .

لطف دوستان اگر راه چاره اي ميدانند بنده را راهنمايي كنند كه اين ارور را چگونه برطرف نمايم .

با تشكر

B L A S T E R
12-10-2007, 09:49
خوب این منو مخصوص k800 هست.

pedram_mcs_67
12-10-2007, 21:07
سلام .
دوستان من شنیده بودم منویی هست که میشه باهاش گوشی رو لوک کرد!!
یعنی برای ورود به منوی گوشی پسورد میخواد ..
اگه کسی داره لطفا برام آپ کنه:11:

mehrdad_zero
12-10-2007, 22:34
یه راهی پیدا کردم که میشه از اون طریق منو هائی را که به گوشی خودمون نمیخوره با اون مچ کنیم.
کافیه یه منو را که به گوشی خودمون میخوره آیکونهاش را با اون منوئی که دوستش داریم ولی به گوشی ما نمیخوره عوض کنیم و نامش را مطابق منو تغییر بدیم.همین.
اگر هم برای گوشی زیادی بزرگ بودند کافیه با فوتوشاپ یکمی کوچیکشون کنیم.

حالا من یه سوال دارم این منو ها را با چه نرم افزاری میسازند؟من میخوام منوهای زیر منو ها را هم تغییر بدم، مثلا اون علامت آیکون بلوتوث و...کسی میتونه کمکم کنه؟

eshagh
13-10-2007, 03:13
با سلام

من با برنامه settools يك منوي ml را با آيكونهاي با فورمت png روي گوشيم كه يك w700i اصلي هست نصب كرده ام اما فراموش كردم كه از منوي اورجينال گوشيم بك آپ بگيرم از دوستان تقاضا دارم بنده را راهنمايي فرمايند كه از كجا ميتوانم منوي اصلي گوشيم را دان لود نمايم .
ويك سئوال نيز داشتم كه ايا منوهاي با پسوندswf نيز بر روي اين گوشيها قابل نصب هست يا نه ...؟

پيشا پيش از حسن توجهتان تشكر ميكنم

sadeghpa80
13-10-2007, 04:05
دوستان من الان يه K550 نو دستمه چه جوري از منو و Layout گوشي با setool2lite ميشه بم آپ گرفت .
يه سوال منو كه 40 با پرسيدم هيچكي مارو تحويل نگرفت تو اين شب عيدي جواب اين سوال ما رو بديم ممنون .

mehrdad_zero
13-10-2007, 07:46
من با برنامه settools يك منوي ml را با آيكونهاي با فورمت png روي گوشيم كه يك w700i اصلي هست نصب كرده ام اما فراموش كردم كه از منوي اورجينال گوشيم بك آپ بگيرم از دوستان تقاضا دارم بنده را راهنمايي فرمايند كه از كجا ميتوانم منوي اصلي گوشيم را دان لود نمايم .

برو منوی اورجینال گوشیت را دانلود کن، همش را که نباید دانلود کنی فقط اون فایل menu.ml را باید کپی کنی و اون را تنها نصب کن تا منوی قبلی برگرده.

eshagh
13-10-2007, 16:24
برو منوی اورجینال گوشیت را دانلود کن، همش را که نباید دانلود کنی فقط اون فایل menu.ml را باید کپی کنی و اون را تنها نصب کن تا منوی قبلی برگرده.

با سلام خدمت دوست عزيز

لطف كرده آدرس يا لينك دان لودش را برام بگذاريد .:8:

lindows
14-10-2007, 06:58
سلام به همه دوستان
يه منو براي z530 ميخوام كسي سراغ داره
ممنون ميشم

nakhordemast
14-10-2007, 12:38
سلام

من اين منو رو تو گوشيم ريختم همه چي خوب اما نميدونم چرا از 12 آيكون فقط 11 تاش هست:41: چرا ؟

در ضمن چه طوري ميتونم به حالت فابريك گوشي برگردونم منوهامو ؟

من 810 دارم . از این منو چطوری باید استفاده کنم . این که همش عکسه!!!!!!!!!! میشه یه کم راهنمایی کنید. ممنون. :10:

owlx3000
14-10-2007, 16:04
عزیزان کسی نرم افزار SETool2Liteرو نداره من هر جوری خواستم دانلودش کنم وسطش ارور می ده اصلا به غیر از این نرم افزار دیگه ای نیست خواهش می کنم بذارین

یه سر برو به این آدرس
همون صفخه اول پیداش میکنی

habib1933
14-10-2007, 21:35
سلام من يه منوي توپ و قشنگ واسه w800 ميخوام بذارين تا بقيم استفاده كنن در ضمن من گشتم تو اين 37 تا پست ولي منوي مورد علاقمو پيدا نكردم لطفا اگه كسي داره بزاره ممنونش ميشم

habib1933
15-10-2007, 01:00
كسي نيست جواب بده خيلي دي اكتيو هست اين سايت

alidavarpanah
15-10-2007, 10:12
یک منبع توپ منو برا کا 800 میخوام کسی داره؟

Highbury
15-10-2007, 10:32
قبلا توی کلوپ کا800 به نظرم یکی یه سایت معرفی کرد که خیلی خوب بود تم هایی خوبی هم داشت ولی الان فراموش کردم دوستان اگه دارن لطف کنند که بگذارن تا ما هم استفاده بکنیم البته توی کلوپ کا800

hhh_nnn2001
15-10-2007, 11:56
سلام به همگی
من خودم چند منو واسه k800 ساختم براتون میزارم
اینقدم تنبل نباشید دنبال تم و منو بگردید خودتون بسارید خیلی جالبه میتونید هرچی میخواهید بزاری
موفق باشید

hhh_nnn2001@yahoo.com

Highbury
15-10-2007, 12:26
سلام به همگی
من خودم چند منو واسه k800 ساختم براتون میزارم
اینقدم تنبل نباشید دنبال تم و منو بگردید خودتون بسارید خیلی جالبه میتونید هرچی میخواهید بزاری
موفق باشید

hhh_nnn2001@yahoo.com
تنبل نیستم بلد نیستم از کجا میدونیستیم که باید بسازیم :31::10:

hhh_nnn2001
15-10-2007, 13:58
1کم با گرافیک + بلد باشی عکس با پسوند gif بسازی کار تمام هست اگه راهمایی خواستش کسی به من pm بده کمک میکنم
hhh_nnn2001@yahoo.com#

owlx3000
15-10-2007, 17:22
سلام من يه منوي توپ و قشنگ واسه w800 ميخوام بذارين تا بقيم استفاده كنن در ضمن من گشتم تو اين 37 تا پست ولي منوي مورد علاقمو پيدا نكردم لطفا اگه كسي داره بزاره ممنونش ميشم

همون طور که دوست عزیزمون گفتن میتونی خودت واسه خودت بسازی نیاز به چندتا عکس با پسوند gif دارس ابته همه با یه ریزولوشن و بعدش فقط جایگزین کردن هستش
در آخر هم میتونی با یه بار فلش کردن منو گوشی دلخواه خودتو داشته باشی

micropersian
15-10-2007, 20:06
تو رو خدا یکی یه menu برای z550 هم بزاره یا یه سایتی که مجموعه ای از اونا توش باشه

hhh_nnn2001
16-10-2007, 12:50
اگه دوستان نیازی به آموزش ساخت منو داشتن پی ام بدن آموزش رو میسازم براتون میزارم

hhh_nnn2001@yahoo

arash66_2m
16-10-2007, 15:15
سلام.
از دوستانی که گوشی k510i دارند و تونستند گوشی خودشون رو (منوی گوشی خودشون رو تغییر بدند )اگه میشه یه آموزش تصویری بزارند تامن هم بتوننم گوشی خودم منوهاشو تغییر بدم.
مردم از دست شماها که یه کمکی به من نکردی
خواهشا جواب سوالم رو بدید.

mehjam
17-10-2007, 20:10

,

SAEED_BARCELONA
18-10-2007, 17:50
آقایون و خانومای محترم کسی این منو رو برای k800 نداره؟

*mehrdad*
19-10-2007, 16:07
برای k800 فقط همین 2 تا رو داری؟ بازم می خوام

SAEED_BARCELONA
19-10-2007, 17:52
از اول تاپیک بخون چیزی که زیاده منو برا k800
یه سر به این سایتم بزن
cybershot.4shared.com

hhh_nnn2001
20-10-2007, 00:34
بروبچ آموزش ساخت منو آماده شد برید ببینید

topoli2442
24-10-2007, 09:30
سلام
عذر میخوام دوستان, برای p910i منو ندارید؟

magnoli
24-10-2007, 10:01
w700???
تازه کارم مرا دریابید

magnoli
24-10-2007, 10:15
w700?
تازه کارم مرا دریابید

akhoond
24-10-2007, 10:21
سلام.
از دوستانی که گوشی k510i دارند و تونستند گوشی خودشون رو (منوی گوشی خودشون رو تغییر بدند )اگه میشه یه آموزش تصویری بزارند تامن هم بتوننم گوشی خودم منوهاشو تغییر بدم.
مردم از دست شماها که یه کمکی به من نکردی
خواهشا جواب سوالم رو بدید.

اینجا هست دوست من . . .

eshagh
24-10-2007, 18:48
w700?
تازه کارم مرا دریابید

با سلام

من هم نمونه گوشي شما را دارم ويك كارايي رويش انجام داده ام شما چي ميخواهيد شايد بتوانم كمكت كنم . :31:

h2006
25-10-2007, 15:26
ممنون! ببین دوست ما چی کرده!!!!!!

h2006
25-10-2007, 15:28
Magnoli درمییابیمت!!!!!

h2006
25-10-2007, 15:30
w700
دارمش بد نیست مگنولی!!!!!

nachia
26-10-2007, 01:30
مصطفی خان از راهنمایی و آموزشت متشکرم

arash66_2m
13-11-2007, 07:38
سلام دوستان.
من همه کارها رو کردم و گوشی خودم رو هم صداشو با استفاده از اون هایی که قرار داده بودید افزایش دادم.
ولی وقتی می خوام منو بزارم. میزارم و فلش میکنه و تغییراتی اصلا دیده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

mehrdad_zero
13-11-2007, 10:16
منوی فلش میذاری یا از این عکس دار ها؟
فایل menu.ml را هم میریزی توی گوشی؟

arash66_2m
14-11-2007, 05:57
منوی فلش میذاری یا از این عکس دار ها؟
فایل menu.ml را هم میریزی توی گوشی؟

فایل های عکس دار png و فابل menu.ml رو هم میزارم نشد.............چیکار کنم.

mostafa_khan
14-11-2007, 08:04
سلام دوستان.
من همه کارها رو کردم و گوشی خودم رو هم صداشو با استفاده از اون هایی که قرار داده بودید افزایش دادم.
ولی وقتی می خوام منو بزارم. میزارم و فلش میکنه و تغییراتی اصلا دیده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز...از لوگ برنامت وقتی کار فلش به پایان رید یک عکس بگیر بزار اینجا
قبل از دیدن مشخصات حدسم اینه که شما مسیر سازیتون جاییش میلنگه

mostafa_khan
14-11-2007, 08:54
اموزشی جدید...خبر خوش برایw810-r4ea031 دارها:
تغییر منوفلش از داخل گوشی

به اینجا مراجعه کنید

arash66_2m
15-11-2007, 05:55
سلام دوستان من داشتم گوشی منو میزاشتم وقتی کردم دیگه گوشی من تا الان روشن نتونستم بکنم یه کمکی بکنید
من بیرون ببر نیستم.......
اگه میتونی یه پی یه چیزی بدید که گوشی ام رو درس کنه
ممنون میشم........

mostafa_khan
15-11-2007, 23:55
سلام دوستان من داشتم گوشی منو میزاشتم وقتی کردم دیگه گوشی من تا الان روشن نتونستم بکنم یه کمکی بکنید
من بیرون ببر نیستم.......
اگه میتونی یه پی یه چیزی بدید که گوشی ام رو درس کنه
ممنون میشم........

ای کاش حداقل لوگ برنامه رو میگذاشتی میفهمیدیم چه کار کردی...
بیشتر توضیح بده..چه کار کردی....اگه روشن نمیشه که یک فلش افتادی

arash66_2m
16-11-2007, 06:10
ای کاش حداقل لوگ برنامه رو میگذاشتی میفهمیدیم چه کار کردی...
بیشتر توضیح بده..چه کار کردی....اگه روشن نمیشه که یک فلش افتادی

بیا اینم کل کاری که کرده م هستش.......
من با برنامه XS++ دگمه فلش رو زدم وقتی در آوردم دیگه روشن نشد تا الان هم که خاموش هستش 2 روزه........

arash66_2m
16-11-2007, 07:34
با سلام خدمت دوستان.
اولا گوشی من k510i هستش.
دوما:من تمامی صفحات این تایپیک رو قشنگ خوندم ولی بازم هم که نشد که نشد منو گوشی خودم رو عوض کنم(آیکون ها و.....) (ولی فقط پچ افزایش صدای گوشی رو تونستم بکنم که یه کمی صدای گوشی افزایش پیدا کرده)(که اونم شانسی بوده).مشکل من اینجاست که من تمامی کارهایی که هر یک از شماها با برنامه مختلف گفتید رو کردم ولی بازم نشد که نشد.............
خلاصه مطلب اینکه من یک یک مراحلی را که کرده ام رو اینجا گذاشتم تا شما ببینید مشکل کجاست..........
ابتدا برنامه setool2lite v 1.08 رو باز می کنم. قبل از این کار یه بار باتری گوشی رو در آورده و بعد سرجاش میزارم(روشنش نمی کنم)
سپس نوع گوشی خودم رو که K510i باشه رو از گزینه Phone Type انتخاب می کنم.و مشخصات دیگه که تو تصویر مشخص هستش....

سپس فایل زیپ شده منو ها رو در آدرسی به شکل زیر قرار میدم..... به این شکل:

که داخل آخری یعنی گزینه menu اینا هستش:

و در نتیجه که فایل اولش هم به صورت زیر باشه (فایل نهایی که باید داشته باشیم تا بتونیم flash کنیم.) به صورت زیر هستش...

و بعد میرم سراغ برنامه setool2lite v1.08 : و سپس از گزینه ...(سه نقطه ی که هستش) همین فایل tpa رو که درست کرده ام رو اونجا قرار میدم به این شکل:

اگه به تصویر نگاه کنید می بینی که از گزینه E فایل رو انتخاب نکرده ام بلکه از گزینه (...)(سه نقطه) استفاده کرده ام
و بعد گزینه FLASH یعنی گزینه دوم از بالا به پایین رو انتخاب میکنم(تاکید میشه باتری گوشی رو قبل از این که فلش را بزنم در آوردم و سپس سرجاش گذاشتم ولی روشنش نکرده ام)
بعد فلش رو میزنم.این میاد
و بعد میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل گوشی رو وصل کن. و بعدش تموم میشه این پیام رو میده...

و بعد از اینکه اون کار رو کردم تموم میشه پیام پایینی رو میده....

و بعد میگه باتر رو دربیارش...( یعنی اول کابل رو در میارم و بعدش باتری رو و بعدش دوباره میزارم سرجاش و بعدش گزینه READY رو میزنم )(گوشی باز هم خاموش هستش)
و بعدش باز هم همینو میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل رو وصل کن مثل مراحل اولیه) و بعدش که کار تموم میشه...

و بعدش که کار تموم شد Quit رو میزنم و کابل رو جدا میکنم و باتری رو از اول دوباره در میارمش و بعد دوباره میزارم سر جاش ، روشنش که میکنم هیچ تغییری نمی بینم ........
جان من یه کمکی بکنید............( از این بهتر دیگه نمیشه بگم)
(در ضمن این هم آموزش بود و هم مشکل من) که چرا بعد از این همه کار هیچ تغییری ایجاد نمیشه(منو تغییر نکرده)
اگه اشتباهی در کار هستش یا از برنامه های دیگری که شما کرده اید یا حتی این برنامه و جواب گرفته ای خواهشا یه توضییحی یا اگه براتون مشکلی نداره اموزش تصویری و یا هر چیز دیگه که شما فکر می کنید من بتونم جواب بگیرم رو برام بگید ممنون میشم.

Highbury
16-11-2007, 08:40
آرش جان حیف که اینترنتم با زغال کار میکنه و گرنه جوابت رو میدادم
دوستان من تمام منوهایی که برای کا800 بودن توی این تاپیک رو امتحان کردم راستش رو بخواهین هیچ کدوم حال انچنانی به من ندادن و فقط برای یک روز جذاب بودن ایا کسی یه منوی توپ نوکی کش داره به ما بده

B L A S T E R
16-11-2007, 14:00
نوشته شده توسط PERSIAN.BOY

iPhone Complete for SE Phone K800 + K810

این پک رو من در یکی از سایت ها دیدم. اگر کسی خواست میتونه تست کنه. برای گوشی های سری ک 800 و 810

طراحی شده.

داخل این پک Theme از شکل ظاهری iPhon به همراه فایل های صدا و ستارت آپ و آیکون های مربوط به اون وجود

داره.

حجم >> 6.12 مگابایت

فقط فلش کن تو گوشی.

B L A S T E R
16-11-2007, 14:03
با سلام خدمت دوستان.
اولا گوشی من k510i هستش.
دوما:من تمامی صفحات این تایپیک رو قشنگ خوندم ولی بازم هم که نشد که نشد منو گوشی خودم رو عوض کنم(آیکون ها و.....) (ولی فقط پچ افزایش صدای گوشی رو تونستم بکنم که یه کمی صدای گوشی افزایش پیدا کرده)(که اونم شانسی بوده).مشکل من اینجاست که من تمامی کارهایی که هر یک از شماها با برنامه مختلف گفتید رو کردم ولی بازم نشد که نشد.............
خلاصه مطلب اینکه من یک یک مراحلی را که کرده ام رو اینجا گذاشتم تا شما ببینید مشکل کجاست..........
ابتدا برنامه setool2lite v 1.08 رو باز می کنم. قبل از این کار یه بار باتری گوشی رو در آورده و بعد سرجاش میزارم(روشنش نمی کنم)
سپس نوع گوشی خودم رو که K510i باشه رو از گزینه Phone Type انتخاب می کنم.و مشخصات دیگه که تو تصویر مشخص هستش....

سپس فایل زیپ شده منو ها رو در آدرسی به شکل زیر قرار میدم..... به این شکل:

که داخل آخری یعنی گزینه menu اینا هستش:

و در نتیجه که فایل اولش هم به صورت زیر باشه (فایل نهایی که باید داشته باشیم تا بتونیم flash کنیم.) به صورت زیر هستش...

و بعد میرم سراغ برنامه setool2lite v1.08 : و سپس از گزینه ...(سه نقطه ی که هستش) همین فایل tpa رو که درست کرده ام رو اونجا قرار میدم به این شکل:

اگه به تصویر نگاه کنید می بینی که از گزینه E فایل رو انتخاب نکرده ام بلکه از گزینه (...)(سه نقطه) استفاده کرده ام
و بعد گزینه FLASH یعنی گزینه دوم از بالا به پایین رو انتخاب میکنم(تاکید میشه باتری گوشی رو قبل از این که فلش را بزنم در آوردم و سپس سرجاش گذاشتم ولی روشنش نکرده ام)
بعد فلش رو میزنم.این میاد
و بعد میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل گوشی رو وصل کن. و بعدش تموم میشه این پیام رو میده...

و بعد از اینکه اون کار رو کردم تموم میشه پیام پایینی رو میده....

و بعد میگه باتر رو دربیارش...( یعنی اول کابل رو در میارم و بعدش باتری رو و بعدش دوباره میزارم سرجاش و بعدش گزینه READY رو میزنم )(گوشی باز هم خاموش هستش)
و بعدش باز هم همینو میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل رو وصل کن مثل مراحل اولیه) و بعدش که کار تموم میشه...

و بعدش که کار تموم شد Quit رو میزنم و کابل رو جدا میکنم و باتری رو از اول دوباره در میارمش و بعد دوباره میزارم سر جاش ، روشنش که میکنم هیچ تغییری نمی بینم ........
جان من یه کمکی بکنید............( از این بهتر دیگه نمیشه بگم)
(در ضمن این هم آموزش بود و هم مشکل من) که چرا بعد از این همه کار هیچ تغییری ایجاد نمیشه(منو تغییر نکرده)
اگه اشتباهی در کار هستش یا از برنامه های دیگری که شما کرده اید یا حتی این برنامه و جواب گرفته ای خواهشا یه توضییحی یا اگه براتون مشکلی نداره اموزش تصویری و یا هر چیز دیگه که شما فکر می کنید من بتونم جواب بگیرم رو برام بگید ممنون میشم.
دوست عزیز TPA رو باید ZIP کنی نه RAR

mostafa_khan
16-11-2007, 21:52
اقا جان این همه عکس واسه چیه؟
فایلت رار بوده مگه؟
ببین بگیر همه ی این عکسهای اضافی رو بردار
فقط لوگ برنامت رو بگذار
والله 10 مین صبر کردم اخرش این صفحه لود نشد..محمدم که قربونش برم پستت رو با عکسهاش نقل قول کرده...دیگه 1 سال بعدم لود نمیشه
فقط عکس لوگ موقعی که ready رو زدی رو بگذار....یعنی عکس کارهت رو نیمخواد بگذاری فقط عکس نوشته های برنامه
تا بشه دید قضیه چی هست

Highbury
16-11-2007, 22:39
از اون پک چطوری باید استفاده کنم؟طریقه استفاده اش اینه که فقط بذارم روی قسمت میسک و بعد گزینه ی فلش رو بزنم کار دیگه ای نمیخواد؟

B L A S T E R
16-11-2007, 23:00
مصطفی جون چرا میزنی؟
اره زیمکا جون فلش کن بره.نیاز به کاره دیگه نیست

Highbury
16-11-2007, 23:02
اقا جون من میرم اون لامصب رو دانلودش کنم:31:ولی نمیشه مثل اینکه پول میخواد
شما چطوری دانلودش کردین؟:41:

B L A S T E R
16-11-2007, 23:21
من که راحت دان کردم
اینو امتحان کن

arash66_2m
17-11-2007, 05:29
دوست عزیز Tpa رو باید Zip کنی نه Rar
این درست........

arash66_2m
17-11-2007, 06:16
اقا جان این همه عکس واسه چیه؟
فایلت رار بوده مگه؟
ببین بگیر همه ی این عکسهای اضافی رو بردار
فقط لوگ برنامت رو بگذار
والله 10 مین صبر کردم اخرش این صفحه لود نشد..محمدم که قربونش برم پستت رو با عکسهاش نقل قول کرده...دیگه 1 سال بعدم لود نمیشه
فقط عکس لوگ موقعی که ready رو زدی رو بگذار....یعنی عکس کارهت رو نیمخواد بگذاری فقط عکس نوشته های برنامه
تا بشه دید قضیه چی هست
سلام اون مشکل از zip بود که من rar میکردم اونو فهمیدم........

فقط خواهش میکنم یه روشی یه برنامه چیزی بدید من گوشی ام روشن بشه الان 3 روزه گوشی ام روشن نمیشه........
در ضمن لوگ یعنی چی؟؟؟؟
اگه آپدیت کنم گوشی ام درست میشه یا نه؟بی خطره یا نه؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنید دوستان دیگه هم کمکم کنند............ممنون میشم

arash66_2m
19-11-2007, 07:30
سلام من گوشی خودم که k510 هستش رو فلش کردم با برنامه XS++ و حالا 5 روزه که هر کاری می کنم روشن نمیشه در ضمن نمی خوام ببرم بیرون درستش کنند. و واقعا این مشکل برای کسی پیش نیومده چیکار کنم.
یه برنامه فلشی وسط کار گوشی رو روشن می کنه بود که روشنش میکرد و بعدش ادامه کار رو انجام میداد.......
ممنون میشم یه برنامه ی یا پچی یا روشی برام معرفی کنید تا از شر این راحت بشم.
با تشکر.

Highbury
20-11-2007, 09:46
[quote=B L A S T E R;1818420]من که راحت دان کردم
اینو امتحان کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quot
دانلودش کردم ولی مثل اینکه مشکل داره نگاه کنید

arash66_2m
21-11-2007, 06:28
سلام من گوشی خودم که k510 هستش رو فلش کردم با برنامه XS++ و حالا 5 روزه که هر کاری می کنم روشن نمیشه در ضمن نمی خوام ببرم بیرون درستش کنند. و واقعا این مشکل برای کسی پیش نیومده چیکار کنم.
یه برنامه فلشی وسط کار گوشی رو روشن می کنه بود که روشنش میکرد و بعدش ادامه کار رو انجام میداد.......
ممنون میشم یه برنامه ی یا پچی یا روشی برام معرفی کنید تا از شر این راحت بشم.
با تشکر.

چی شد پس!جوابی نیومد از دوستان واسه حل مشکلم......

Highbury
21-11-2007, 13:58
چرا کمکم نمیکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

B L A S T E R
21-11-2007, 18:27
زیمکا جون من دان کردم خیلی راحت.هیچ مشککلی هم نداشت

Highbury
22-11-2007, 09:56
عزیزم منم دان کردم نگا کن بعدش فایل رو تبدیل به زیپش کردم چون رار بود. گذاشتمش توی برنامه و همه ی کارهایی که برای درایو صدا میکردم برای اون هم کردم از قبیل خاموش کردن و گرفتن C و از این قبیل کارها . فلش رو زدم ولی بعضی فایلها رو مثل اینکه نمیتونه باز کنه. عکسش رو توی صفحه ی قبلی گذاشتم یه نگاه بکن

B L A S T E R
22-11-2007, 12:18
عکسو یه بار دیگه بزار من نمیبینم.

hossein_2006_a
23-11-2007, 03:09
مشکل کار تو اینه که فایل rar رو zip کردی:31:
باید فایل های داخل فایل rar رو zip کنی:21:

genius_1897
23-11-2007, 23:57
دست همه عزیزیان درد نکنه
منوها واقعا قشنگ بودن
تشکر vbmenu_register("postmenu_1835083", true);

Highbury
24-11-2007, 09:58
مشکل کار تو اینه که فایل rar رو zip کردی:31:
باید فایل های داخل فایل rar رو zip کنی:21:
خب به من یاد بده چه جوری هستش:31:چطوری باید اون داخلی ها رو زیپ کنم

B L A S T E R
24-11-2007, 19:45
برنامه Winrar داری؟
اگه داری راست کلیک کن رو فایل رر بعد Extract رو بزن بعد روی فولدر به وجود اومده راست کلیک کن بعد Send To Compressed رو بزن...
باز مشکلی داشتی بگو

Highbury
24-11-2007, 22:47
همون کار رو کردم این بار بهتر بود چند تا زیپ رو بازش کرد. ولی توی دو تای آخری نتونست. خودت تا به حال این کار رو کردی؟

iran2008
25-11-2007, 14:33
آگه میشه برای K510 هم منو بذارید.

خصوصا من منوی اورجینال این گوشی رو لازم دارم.

D E V I L
25-11-2007, 21:13

B L A S T E R
25-11-2007, 21:35
محشــــــــــــــره

arash66_2m
25-11-2007, 21:41
واسه k510 هستش......

B L A S T E R
25-11-2007, 22:03
240x320 هست

ice.cloud
26-11-2007, 00:35

بابا ایول:19:

genius_1897
26-11-2007, 01:07
دست همه عزیزان به خصوص ™Enter_The_Love ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز بابت منو های قشنگی که قرار دادن
ادامه بدید ........
بی زحمت

genius_1897
26-11-2007, 01:21
من منو گوشیم رو با فار عوض کردم
حالا وقتی میخوام وارد منو بشم ایت پیقام رو میده
Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable
مشکل از چی میتونه باشه تز منو یا گوشی
راستی گوشی من مدلش k750 ست

D E V I L
26-11-2007, 12:52

D E V I L
26-11-2007, 13:13

D E V I L
26-11-2007, 13:27

D E V I L
26-11-2007, 13:28

adrenalin
28-11-2007, 12:20
سلام این فایلها رو باید توکجا کپی کنم لطفان به من یاد بدید با تشکر

navid_ice_heart_128
28-11-2007, 16:20
سلام اگه میشه اون منوی ویستا رو هم یه بار دیگه اپ کنید چون لینکش خرابه ممنون

peyvandxp
29-11-2007, 01:43
سلام دوستان من ک810 دوستمو IPHONE کردم ! :دی

این منوها مثل .swf و810 نیستن یعنی با هر تمی ای ددکمه منوها فرق میکنه !!!؟ آیا نمیشه به حالت فابریک در اورد ؟ آیا نمیشه تم SWF ریخت خیلی بهتر بود ؟ یعنی باید هر دفعه فلش کرد تا بتونیم منو تمو عوض کنیم ؟

masoud_ac
29-11-2007, 01:49
واسه W900 چی داری ؟
راستی مال W900 چطوری تغییر بدم Se Tool که W900 و نمیشناسه چکار کنم که بشناسه؟

masoud_ac
29-11-2007, 02:19
واسه W900 چی داری ؟
راستی مال W900 چطوری تغییر بدم Se Tool که W900 و نمیشناسه چکار کنم که بشناسه؟

arash_n
29-11-2007, 23:44
من يه k750 داشتم 1سال پيش خواستم منو بريزم خراب شد . حالا k800 گرفتم اگه ميشه يكي يه ادرس درست واسه اموزش عوض كرد منوي اين گوشي بهم بده

arash_n
29-11-2007, 23:45
يا اگه يكي از بچه ها خونش نزديك گيشا هست گوشيم رو بدم درست كنه (از خجالتش در ميام)

arash_n
29-11-2007, 23:46
اگه كسي در محدوده گيشا هست به اين شماره زنگ بزنه 09354336439

sajadblog.blogfa
30-11-2007, 18:50
من يه k750 داشتم 1سال پيش خواستم منو بريزم خراب شد . حالا k800 گرفتم اگه ميشه يكي يه ادرس درست واسه اموزش عوض كرد منوي اين گوشي بهم بده

نه k750 و نه k800 رو می شه منوی swf روش ریخت
کل گوشی هایی که میشه روش منوی فلش ریخت گوشیهای سری w به غیر از w700 w800 است
شاید قبلا هم منوی فلش ریختی که مشکل دار شده می تونی آیکون های منو رو توی آدرس
tpa\preset\system\menu
آپ کنی تا منوی قشنگ تری داشته باشی
کار یک دقیقه سرو کله زدن با se_tool ه.

navid_ice_heart_128
01-12-2007, 01:37
tpa\preset\system\menu

من که ندیدم دوستمون در مورد منوی فلش چیزی بگن:18:

sajadblog.blogfa
01-12-2007, 15:04
من که ندیدم دوستمون در مورد منوی فلش چیزی بگن:18:

tpa\preset\system\menu
شما اگر دقت کنید می فهمید که نوشتم شاید
به نظر من هم شما بیشتر سعی کن برای تاپیک مفید باشی نه که گیر به اینو اون بدی.

Hadi King
01-12-2007, 15:13
من چه جوري منو كوشيم رو عوض كنم فايل هاي كه لازمه رو بهم بدين وبگين چيكار كنم دستتون درد نكنه.........

Hadi King
01-12-2007, 16:28
يه سايت منو براي k750 بگين

navid_ice_heart_128
02-12-2007, 03:21

دوست عزیز شما یه پوشه میسازین به نام tpa بعد داخل اون یه پوشه به نام preset بعد داخل اون یه پوشه به نام system بعد داخل اون یه پوشه به نام menu میسازی بعد فایهای منو که عکس هستن به همراه فایل menu.ml داخل پوشه ی منو کپی میکنی بهد بر میگردی به اولین صفحه روی پوشه ی preset که ساختی راست کلیک میکنی بعد sendto و بعد Compressed (zipped) Folder میزنی و یه فایلی به نام tpa.zip درست میشه بعد اون فایل رو تو se tool میزاری تو misc file بعد رو flash کلیک میکنی و بعد از چند دقیقه کار تمومه

شما اگر دقت کنید می فهمید که نوشتم شاید
به نظر من هم شما بیشتر سعی کن برای تاپیک مفید باشی نه که گیر به اینو اون بدی.
دوست من قرار نیست که با هر شاید گفتن یه اطلاعات غلط بدی دوما من همیشه مفید بودم

sajadblog.blogfa
02-12-2007, 16:03
دوست من قرار نیست که با هر شاید گفتن یه اطلاعات غلط بدی دوما من همیشه مفید بودم
خسته نباشید

navid_ice_heart_128
03-12-2007, 01:07
خسته نباشید

مرسی
شما هم خسته نباشین

hossein-p30-f
03-12-2007, 18:12
سلام دوستان کمکککم کنید
من یه منو ریختم رو گوشیم بعد ترتیب آیکونها درست نبود آیکون Call Video هم نبود یعنی یه آیکون کم داشت :41:
بعد یه منو اورجینال رو یکی از دوستان بهم داد اونو ریختم حالا به جای Call Video رادیو اومده و آیکونها خیلی ریز هستن :41:
حالا منوی ندارین که مثل روز اولش بشه :31:
یعنی هیچ راهی نداره بایدفلش کنم :18:

راستی گوشیم کا 800 هست

B L A S T E R
03-12-2007, 18:28
توی جای قبلی که سوال کردی جوابتو دادم...

hessam_sz
03-12-2007, 19:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
كسي اين منو رو داره واسه كا 800 خيلي باحاله

B L A S T E R
03-12-2007, 19:18
بفرما

hessam_sz
03-12-2007, 23:18
بفرما

دمت گرم مرسي.

hessam_sz
03-12-2007, 23:31
بعد از نصب اكثر منو ها وقتي براي اولين بار منو را باز ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم.
errors occur in the menu.ml file. this may render menu unusable
در ضمن وقتي اينطوري ميشه آپشن هاي shortcut هم ديده نميشن.راه حل چيه؟گوشيم كا 800

Shadmehr_raha
04-12-2007, 02:49
سلام قصد دارم توی این تاپیک برای گوشیهای سونی اریکسون که قابل هک هستند منو بزارم

شما هم منو یاری کنید

W800 & K750

baraye w900 menu dari ? man ke mondam

Shadmehr_raha
04-12-2007, 03:18
?/???/w900 menu

Shadmehr_raha
04-12-2007, 04:19
menu bara w900

adrenalin
04-12-2007, 18:57
سلام یه کی به من بگه ای منو ها رو باید کجا استفاده کنم /////////////

hussain
04-12-2007, 22:27
کسی هست راهنمای کنه این منوها را با برنامه seetols2 چطور رو گوشی بریزم

hossein-p30-f
04-12-2007, 22:44
کسی هست راهنمای کنه این منوها را با برنامه seetols2 چطور رو گوشی بریزم

شما منویی رو که میخوای دانلود میکنی محتویات داخل فایل زیپ رو توی این مسیر میریزی tpa\preset\system\menu بعد این پوشه tpaرو زیپ میکنی ((روش راست کلیک کن گزینه Send to بعد ...pressedرو میزنی بعد فایل زیپ رو تو قسمت MISC files برنامه قرار میدی بالای برنامه گوشی مورد نظرت رو انتخاب می کنی بعد گزینه فلش رو میزنی و کلید C گوشی رو نیگه میداری ((گوشی باید خاموش باشه)) وکابل رو وصل می کنی و بعد هر کاری برنامه گفت انجام میدی ((اگه هم هیچی نگفت هیچ کاری انجام نمی دی:31:)) وقتی هم گفت Phone Detect ((ایشالا درست نوشتم)) کار تمومه کابل رو میکشی و گوشی رو روشن میکنی

Arq20
04-12-2007, 23:28
اگر برنامه ای برای ساخت منو (البته برای سونی اریکسون) هست پس لطف کن و زحمت اونم بکش .

mostafa_khan
05-12-2007, 09:09
بعد از نصب اكثر منو ها وقتي براي اولين بار منو را باز ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم.
errors occur in the menu.ml file. this may render menu unusable
در ضمن وقتي اينطوري ميشه آپشن هاي shortcut هم ديده نميشن.راه حل چيه؟گوشيم كا 800

شما از منویی استفاده کردی که برای رزولوشن گوشی شما طراحی نشده
اوکی؟

hessam_sz
05-12-2007, 10:51
اوکی؟

ok ولي تو همون سايتي كه معرفي كردي رفتم هركدوم كه واسه كا800 بود گرفتم!!!!!!!!

B L A S T E R
05-12-2007, 19:13
اوکی؟
نه مصطفی جون خیلی از منوها اینتطر هستند
من که هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم.

hussain
05-12-2007, 19:50
شما منویی رو که میخوای دانلود میکنی محتویات داخل فایل زیپ رو توی این مسیر میریزی tpa\preset\system\menu بعد این پوشه tpaرو زیپ میکنی ((روش راست کلیک کن گزینه Send to بعد ...pressedرو میزنی بعد فایل زیپ رو تو قسمت MISC files برنامه قرار میدی بالای برنامه گوشی مورد نظرت رو انتخاب می کنی بعد گزینه فلش رو میزنی و کلید C گوشی رو نیگه میداری ((گوشی باید خاموش باشه)) وکابل رو وصل می کنی و بعد هر کاری برنامه گفت انجام میدی ((اگه هم هیچی نگفت هیچ کاری انجام نمی دی:31:)) وقتی هم گفت Phone Detect ((ایشالا درست نوشتم)) کار تمومه کابل رو میکشی و گوشی رو روشن میکنی
اااا چه جالب پس نتیجه می گیریم هر کس اسمش حسین باید یک حسین به دادش برسه.خیلی ممنون دوست من اگر کاری از دست من بر میاد بگو تا برات انجام بدم:10:

hossein-p30-f
05-12-2007, 21:36
اااا چه جالب پس نتیجه می گیریم هر کس اسمش حسین باید یک حسین به دادش برسه.خیلی ممنون دوست من اگر کاری از دست من بر میاد بگو تا برات انجام بدم:10:

:27:
وظیفه بود :11:

ahriman323
06-12-2007, 14:18
سلام دوستان خسته نباشيد يه چند تا منو فلش خوشكل براي320*240(w850 )ميذاريد:10:

B L A S T E R
06-12-2007, 16:29
اشتباه شد.........

D E V I L
07-12-2007, 11:25

zir0zir0
08-12-2007, 21:39
با سلام دوستان چند سوال
اول اينكه گوشيم W810 چنج هست اگه منو بريزم مشكلي پيش نمياد و با چه نرم افزاري بهتره و چطوري
تو رو خدا نگيد سرچ كن
بعد چند تا منو توپ هم واسه 810 بزاريد

masoudevil
09-12-2007, 15:20
چه طوری می شه منوی w700 رو عوض کرد؟

hadi12
10-12-2007, 18:46
اگه ميشه يكي بام يه منو براي W810بزاره .خيلي ممنون.

Royce
10-12-2007, 19:00
يه منوي فوق العاده كه خودم ساختمش

htotti2006
15-12-2007, 09:19
سلام خسته نباشید
من آیکونهایی که در صفحه اول گذاشته بودید دانلود کردم حالا باید اونها رو توی آدرسی که داده بودید بریزم ولی تو گوشیم اون آدرس وجود نداشت آیا باید گوشی رو هک کنم با far manger

ضمنا گوشی من w710 هستش از کدوم سایت میتونم آیکونهای مخصوصش را پیدا کنم ممنون

mostafa warrior
15-12-2007, 16:11
salam
nemidunam chejuri bayad download konam

hossein-p30-f
15-12-2007, 20:05
salam
nemidunam chejuri bayad download konam

اول از همه عضویتتون رو تبریک میگم
دوما توی این فروم فارسی تایپ کنید

حالا جوابتون

شما لینک رو کپی می کنی تو یه صفحه جدید بعد گزینه Download file رو میزنی بعد هم Save تمومه :31:

لینک هم سالمه :11:

hushang
16-12-2007, 00:14
سلام!
يه منويي براتوت پيدا كردم واسه k750 و w800 خداي منو هاست. تكميل تكميل. اسلن كل سيستم منو رو عوز ميكنه. خيلي باهاله. مخسوسن قسمت مسيج و بلوتوس. يه چيزي ميگم ، يه چيزي ميشني.
دانلودش نكني واقعن از دستت رفته. فقت هيف كه اسم مديا پليرشو اسپانيايي نوشته. ولي خدايي تهشه.

راستي كسي واسه مدياپلير k750 اسكين skin نداره؟!

javad06
19-12-2007, 17:33
داداش منو چیه ؟؟یکمی بیشتر توضیح بده با اینا چیکا میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
====================================
ر

hushang
19-12-2007, 21:03
داداش منو چیه ؟؟یکمی بیشتر توضیح بده با اینا چیکا میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
====================================
ر

متمعني هالت خوبه؟! اول دو سفهه از اول تاپيكو بخون ، بعد يه پستي بزن داداش!

n_yaghmaei
20-12-2007, 21:57
menu original equlizer ro mikham ki dare

amirr13
25-12-2007, 12:15
منو هات خیلی ردیفن فقط از آدرس هایی که دادی نمیشه دانلودش کرد یه سری کد باقالی میاد.

masoud_ac
25-12-2007, 12:40
منو برای w900 چی دارید؟
هم فلش هم معمولی

big_khan0064
25-12-2007, 16:25
این یه تاپیک توپه برای منو که خواسته ی شما رو براورده میکنه
بین حروف اسم سایتش 2 نا اندرلاین گذاشته شده رو بردار بعد استفاده کن

D E V I L
25-12-2007, 17:43

ایول داش مصطفی:33:
سایت باحالیه.تنهایی عجب سایتی ردیف کردی کارت درسته.دمت گرم:12:

big_khan0064
25-12-2007, 22:32
ممنون توحید جان نظر لطفته
امیدوارم کم کم با وجود شما دوستان کم کم از تنهایی در بیام!!

s.hidden
25-12-2007, 23:27
آقایون سلام.
من یه مشکل دارم که می دونم اینجا جای مطرح کردنش نیست ولی شرمنده.
من درایور گوشیمو نصب کردم و باهاش کار می کنم ولی وقتی خاموشش می کنم که با ++XS
فلشش کنم گوشیمو نمی شناسه.
من قبلا این کارو می کردم ولی نمیدونم الان چرا اینجوری می کنه.
گوشی من W700!
لطفا منو راهنمایی کنید.
Thanks A Lot

sajadblog.blogfa
26-12-2007, 17:22
آقایون سلام.
من یه مشکل دارم که می دونم اینجا جای مطرح کردنش نیست ولی شرمنده.
من درایور گوشیمو نصب کردم و باهاش کار می کنم ولی وقتی خاموشش می کنم که با ++XS
فلشش کنم گوشیمو نمی شناسه.
من قبلا این کارو می کردم ولی نمیدونم الان چرا اینجوری می کنه.
گوشی من W700!
لطفا منو راهنمایی کنید.
Thanks A Lot

ممکن از صد چیز باشه
کابلو چک کن پاره یا کثیف نشده باشه
یه بار usb رو در بیار و جا بزن و دوباره usb رو نصب کن
این فیزیکیش

sajadblog.blogfa
26-12-2007, 17:25
اینم از مشکلات فروم که پست های زاید رو نمی شه پاک کرد
شرمنده

BiBoss
28-12-2007, 01:23

بابا دمت گرم

خیلی توپه. تشکر فراوان:11::10:

hushang
28-12-2007, 17:38
سلام. يادتونه يه منو گزاشته بودم اما گفتم هيف كه اسپانيايي نوشته....؟
اگه ميخايد اسم مديا پلير رو انگليسي كنين ، ميتونيد اينكا رو كنيد:
فايل menu.ml رو تو notePad باز كنيد. و اون عبارت اسپانيايي رو پيداش كنيد. هالا ميتونيد عوزش كنيد. مسلن من به جاش نوشتم: Media Player. به جاي mis archivous هم نوشتم FileManager. و اين فايل رو جايگزين فايل قبلي بكنيد. و ديدم كه نوشته ها عوز شدن. اما يادتون باشه از فايل اسلي يه نسخه كپي بگيريد.
خو ب بود؟!
اسلن از اين منو رازي هستين؟!!!

D E V I L
28-12-2007, 18:11
سلام. يادتونه يه منو گزاشته بودم اما گفتم هيف كه اسپانيايي نوشته....؟
اگه ميخايد اسم مديا پلير رو انگليسي كنين ، ميتونيد اينكا رو كنيد:
فايل menu.ml رو تو notePad باز كنيد. و اون عبارت اسپانيايي رو پيداش كنيد. هالا ميتونيد عوزش كنيد. مسلن من به جاش نوشتم: Media Player. به جاي mis archivous هم نوشتم FileManager. و اين فايل رو جايگزين فايل قبلي بكنيد. و ديدم كه نوشته ها عوز شدن. اما يادتون باشه از فايل اسلي يه نسخه كپي بگيريد.
خو ب بود؟!
اسلن از اين منو رازي هستين؟!!!
من دانلود کرده بودم ولی با سلیقه من زیاد سازگار نبود:41:

big_khan0064
28-12-2007, 22:11
بابا دمت گرم

خیلی توپه. تشکر فراوان:11::10:
قابلی نداشت
ای کاش این نظراتتون رو اونجا منعکس کنید..در ضمن اگه درخواست منو داشتین هم میتونید مطرح کنید:20:

ClubMilad
29-12-2007, 08:21
یه راهنمایی کوچیک
توی setools باید SWF ها کجا کپی بشن

منظورم مسیرش هست

rosonery
29-12-2007, 13:01
یه راهنمایی کوچیک
توی setools باید SWF ها کجا کپی بشن

منظورم مسیرش هست

اگه منظورتون منوهای فلش هستند باید تو این مسیر آپلود بشن:

موفق باشید

mohammad_77
29-12-2007, 13:40
با سلام .

یک عدد منو برای کا 750 هست که خودم درستش کرده ام (انشاالله) .

D E V I L
29-12-2007, 13:50

sajadblog.blogfa
29-12-2007, 14:14
من دانلود کرده بودم ولی با سلیقه من زیاد سازگار نبود:41:
هم عقیده ایم

big_khan0064
29-12-2007, 22:38
با سلام .

یک عدد منو برای کا 750 هست که خودم درستش کرده ام (انشاالله) .

متاسفانه چون دان نکردهام نمیتونم نظر بدم
فقط سوالم اینه با چه برنامه ایی درستش کردی؟دارم روش کار میکنم...اما برنامه ایی که من دارم کار باهاش جدا سخته:13:

mohammad_77
30-12-2007, 18:51
متاسفانه چون دان نکردهام نمیتونم نظر بدم
فقط سوالم اینه با چه برنامه ایی درستش کردی؟دارم روش کار میکنم...اما برنامه ایی که من دارم کار باهاش جدا سخته:13:

با سلام .

بسیار راحت از فایلهای که قبلا ساخته شده (menu.ml) استفاده میکنی و فقط کافی تصاویر را با پسوند PNG در اندازه لازمه بسازی .

یک خورده بیچارگی داره ولی بد نیست .

یک برنامه MenuEdit.exe هم موجود است که می تونی چیزی را که ساختی روش امتحان کنی .

(فایل menu.ml رو اگه با notpad باز کنی شاید یک چیزهایی دستت بیاد )

Eureka204
30-12-2007, 20:35
سلام دوستان خسته نباشید
من یک سری اسکین برای واکمن می خواستم
این url هایی که توی pdf آموزش هست خرابه
ممنون از توجهتون

D E V I L
30-12-2007, 20:56
سلام دوستان خسته نباشید
من یک سری اسکین برای واکمن می خواستم
این url هایی که توی pdf آموزش هست خرابه
ممنون از توجهتون
از من میشنوی اصلا به اسکین مدیا پلیر دست نزن.چون موقعی که تغییرش بدی کل گوشی قاط میزنه.
مگر اینکه از پچ استفاده کنی.