مشاهده نسخه کامل
: مشكل با Usb
سلام دوستان
من يك چند ماهيه مشكلي با قطعاتي كه با پورت usb به سيستمم بايد وصل بشند پيدا كردم
كه هر وقت وسايلي مثل گوشي-رم ريدر-يا بلوتوث رو به پورت usb وصل ميكنم سيستم نميتونه اونها رو بشناسه و اين پيغام رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر راهي رو هم رفتم نتيجه نگرفتم.از تعويض چند باره ويندوز گرفته تا تميز كردن و گردگيري داخلي پورت ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش ممنون
Aminzikzak
18-07-2007, 01:17
همه پورتهای usb دستگاهت اینطورن ...؟
یا فقط یکیشون ؟
آخه دستگاه منم یکی از پورتهاش این پیغام رو میده ولی بقیه سالمن
سلام دوستان
من يك چند ماهيه مشكلي با قطعاتي كه با پورت usb به سيستمم بايد وصل بشند پيدا كردم
كه هر وقت وسايلي مثل گوشي-رم ريدر-يا بلوتوث رو به پورت usb وصل ميكنم سيستم نميتونه اونها رو بشناسه و اين پيغام رو ميده
هر راهي رو هم رفتم نتيجه نگرفتم.از تعويض چند باره ويندوز گرفته تا تميز كردن و گردگيري داخلي پورت ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش ممنون
دوست عزیز منم يه همچین مشکلی داشتم . در سیدی مادر برد یه قسمتی به نام Usb Driver هست که وقتی من اونو نصب میکنم مشکل حل
میشه . یه مسئله دیگه اینکه اگه از سوکت روی کیس استفاده میکنید , سیمهای رابط که این سوکتها رو به مادربرد وصل میکنه رو چک کنید شاید
مشکل از این سیمهای رابط باشه ولی اگه از سوکت روی خود مادربرد استفاده میکنید و با نصب اون Usb Driver که گفتم مشکلتون حل نشد به
احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست . در پنجره Device Manager هم کنترل کن ببین اصلا Usb دیده میشه یا نه ؟ موفق باشی
ممنون دوستان
من با هر دو پورت usb امتحان كردم ولي باز هم نتيجه اي نگرفتم
در سي دي مادر برد هم گزينه اي به اين نام بود وقتي خواستم نصب كنم ارور داد كه اين برنامه براي ويندوز ايكس پي طراحي نشده!
msnasiri
19-07-2007, 00:34
به نظر من مشکل از سخت افزار هست و اینکه سیم ها Usb مشکل دارن
usb پشت مادر برد که دستی ست نمی شه به همین خاطر به سختی خراب می شه
ولی بقیه چون دستی وصل می شه احتمال این ایرادات داخلشون هست
حالا اگه usb های پشت مادربرد مشکل داره برو به یه متخصص نشونش بده تا چکش کنه
ولی اگه بقیشون هست سیم هاشون رو یه کم دستکاری کن باید درست شه
ممنون دوستان
من با هر دو پورت usb امتحان كردم ولي باز هم نتيجه اي نگرفتم
در سي دي مادر برد هم گزينه اي به اين نام بود وقتي خواستم نصب كنم ارور داد كه اين برنامه براي ويندوز ايكس پي طراحي نشده!
دوست عزیز آیا در سوکتهای Usb كه روي خود مادر برد هست امتحان كردي ؟ در ضمن کدوم ويندوز ايكس پي رو نصب كردي .
zarei677
28-07-2007, 20:38
من هم این مشکل رو داشتم
البته مشکل از کابل بود با تعویض مشکل حل شد
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه اول کابل رو چک کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.