مشاهده نسخه کامل
: بحث و تبادل نظر درباره قدرت موتور های ساخت بازی
Moh3en_DDD
17-07-2007, 17:58
سلام در این تاپیم همانطوری که از اسمش پیداست در باره قدرت موتور های ساخت بازی هستش !
این تاپیک برای این انجمن لازم بود چون هر تازه واردی که می آمدی یه تاپیک جداگانه باز می کرد و یک موتور درخواست می کرد !
در این تاپیک در باره گرافیک - قدرت - سرعت و آسان یا سخت بودن موتور ها بحث خواهیم کرد .
Oracle_Eldorado
17-07-2007, 19:00
خوب برای شروع ببینیم اول از همه کدوم از همه قوی تره و چرا ؟
من چون هیچ اطلاعی ندارم هیچ نظری نمیدم !
Moh3en_DDD
17-07-2007, 19:09
خوب برای شروع ببینیم اول از همه کدوم از همه قوی تره و چرا ؟
موتور های خیلی زیادی امتحان نکردم چون اینترنتم زیاد سرعت نداشت که بتونم دانلود کنم !
ولی Quest 3d هم در گرافیک و هم در سختی و هم در حجم زیاد حرف اول را می زنه .
ولی Quest کانال کانالیه . یعنی توی کانال ها برنامه می نویسی و بعدش این کانال ها را به هم ربط می دی که خیل پیچیده می شه . مثلا یکی الگوریتم هاش (به صورت عکس ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی قدرتش خیلی زیاده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Moh3en_DDD
17-07-2007, 19:11
قیمتش هم سرسام آوره :
$999.00NoCreative Edition (Price in EUR dollars)
$2,499.00NoPower Edition (Price in EUR dollars)
$9,999.00NoVE Edition (Price in EUR dollars)
hossein_dig
19-07-2007, 19:36
با همون 3d game studio ارزون خودمونو دو دستی میچسبم بی خیال خیلی گرونه !!!!!!!!!
نهایت کار ما مونو onereal .
Moh3en_DDD
19-07-2007, 20:08
لینک دانلود quest :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می شه منم یه سوال بکنم؟
موتور بازی یعنی چی؟؟؟
Moh3en_DDD
20-07-2007, 09:34
به نرم افزارهایی که با گرافیک کامپیوتر سرا کار دارند و باهاشون می شه بازی طراحی کرد موتور بازی می گند .
در واقع مثل Delphi و VB است به این فرق که با گرافیک کامپیوتر رابطه دارند .
دست درد نکنه تاپیکه منو بستی خسته نباشی
به نرم افزارهایی که با گرافیک کامپیوتر سرا کار دارند و باهاشون می شه بازی طراحی کرد موتور بازی می گند .
در واقع مثل Delphi و VB است به این فرق که با گرافیک کامپیوتر رابطه دارند
می شه یه ذره واضحتر بگی؟
چون به هر حال تمام برنامه هایی که توی محیط ویندوز اجرا می شن با گرافیک ویندوز کار دارن
فکر کنم منظورت چیز دیگه است اما من نمی فهمم
پس یعنی نمی شه gamemaker و fps رو موتور بازی حساب کرد ولی چرا؟
Creeping Death
21-07-2007, 01:34
چرا می شه حساب کرد . ولی در قدرت به پای unreal engine و quest 3d نمی رسند...
littledemon
21-07-2007, 18:58
فکر نمی کنم کسی اینجا از Game Bryo خبری داشته باشه .....میشناسیدش ؟ قدرت اون چی ؟ از Quest هم زده بالاتر.....میدونید موتور فوق العاده ای هست ....
بازی های Civilization و Oblivion رو باهاش نوشتن.....خیلی قدرتمنده خدائیش....
Moh3en_DDD
21-07-2007, 20:07
لینک دانلودش روی نت هست ؟
arnold-register
24-07-2007, 20:28
با سلام
من قبلا یه تاپیک زدم ولی آقا محسن گفتن بقیش اینجا...
خوب ...
در رابطه با quest 3 اگه من ویرایش power رو بگیرم(همون وسطیه در صحبت های آقا محسن)
آیا کفاف کارهای زیر رو می ده؟؟:
ساخت انواع مدلها(انسان ها و درختان و محیط و دریا و....) از همه مهم تر ساخت یه بازی شبیه gta ?
آیا ابزارهاش وسیع و آدم در وسط راه کم نمی آره؟؟
آیا باز هم قویتر از این نرم افزار هست که کتابشم باشه؟؟
دنباله لینک دانلود هم نیستم اگه می شه شما اون نرم افزار رو معرفی کنین من از اینترنت می خرم
خیلی ممنون
arnold-register
24-07-2007, 20:32
در ضمن یه سوالم داشتم آیا این نرم افزارها فقط عمل بازی سازی رو انجام می دن؟مثل quest یا می شه توش مدلم ساخت؟؟
اگه می شه یه نرم افزار قدرتمند هم در زمینه ساخت مدل هایی قدرتمند با گرافیک بالا معرفی کنین
Creeping Death
24-07-2007, 22:38
من خیلی در مورد game broy تحقیق می کردم . می دونم که خیلی توپه . اگه لینک دانلود داری بذار. ( حتی دمو )
Moh3en_DDD
27-07-2007, 19:03
من خیلی در مورد game broy تحقیق می کردم . می دونم که خیلی توپه . اگه لینک دانلود داری بذار. ( حتی دمو )
Mesle inke oon az nazare barname nevisi Faghat ghavitare na Graphic !
ساخت انواع مدلها(انسان ها و درختان و محیط و دریا و....) از همه مهم تر ساخت یه بازی شبیه gta ?
Ham mitoone khodesh besaze ham az 3d Max va Maya Import kone
آیا ابزارهاش وسیع و آدم در وسط راه کم نمی آره؟؟
bale
در ضمن یه سوالم داشتم آیا این نرم افزارها فقط عمل بازی سازی رو انجام می دن؟مثل quest یا می شه توش مدلم ساخت؟؟
aslan yek noskhehaye Quest marboot be hamin kare !
Moh3en_DDD
27-07-2007, 19:03
sorry 4 Typing English
*PiNk PaNTHeR*
17-08-2007, 01:56
سلام.
ببخشید لینک دانلود این موتور رو کسی نداره؟Doom III
میدونم یکم غیر ممکنه اما امکانش هست باشه.
موتور F.e.a.r هم بود مشکلی نداره. فقط همون سورس رو داشته باشه.
ممنون از همه
littledemon
28-08-2007, 07:47
نه بابا موتور دوم که فکر نمی کنم پیدا بشه داره معامله میشه با پول اونور اب (گرچه موتور بدرد نخوریه خدائیش)
_______
آقایون در مورد گیم برایو (game bryo) هم حالا اگه کسی چیزی گزاشت کتکش نمی زنن ها ...بابا ثواب داره..محسن خان..شما حداقل...من تا 90 درصدشو گرفتم الان دارم 2 ماه دان می کنم 2 گیگا هست میخوام بدونم چی دارم دان می کنم.در ضمن نسخه دموش باید باشه .....تو نت...500 مگا هست نسخه دموش و کاملش 2 گیگا.
Moh3en_DDD
28-08-2007, 17:05
آقایون در مورد گیم برایو (game bryo) هم حالا اگه کسی چیزی گزاشت کتکش نمی زنن ها ...بابا ثواب داره..محسن خان..شما حداقل...من تا 90 درصدشو گرفتم الان دارم 2 ماه دان می کنم 2 گیگا هست میخوام بدونم چی دارم دان می کنم.در ضمن نسخه دموش باید باشه .....تو نت...500 مگا هست نسخه دموش و کاملش 2 گیگا.
شما همین لینکی که داری دانلود می کنی را بزار !
YAHYA-PRO
05-09-2007, 21:42
میشه لطف کنی و یه خورده در مورد این موتور توضیح بدی؟
چرا تایپک خوابیده این همه موضوع هست که در مورد بحث بشه
YAHYA-PRO
05-09-2007, 21:44
شما همین لینکی که داری دانلود می کنی را بزار !
منم بجز یه فیلم چیزی از این موتور ندیدم :41:
farhadgreat
07-09-2007, 08:39
لینک دانلود quest :
فایل پسورد داره!!
farhadgreat
07-09-2007, 08:41
پسورد رو یافتم اینه
rl-team.net
fps creator قدرت زیادی نداره ولی با نرم افزار های مکملش موتور غولی می شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.