مشاهده نسخه کامل
: نکته های تکمیلی در 3d Game Studios (level-Script-model)
Moh3en_DDD
17-07-2007, 17:53
سلام ! در این تاپیک تمام نکته ها در باره اسکریپت نویسی و Level Editor و Model Edtor این بازی گفته می شود که همه در این قسمت ها مشکل دارند .
Oracle_Eldorado
17-07-2007, 17:55
محسن جان آموزش این برنامه رو نداری ؟
Moh3en_DDD
17-07-2007, 18:01
محسن جان آموزش این برنامه رو نداری ؟
آموزش اسکریپت نویسی این برنامه در تاپیک دیگری بود ( فهرست انجمن ساخت ، ويرايش و هک بازي ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )...
ولی در این تاپیک قصد داریم غیر از اسکریپت نویسی , مدل سازی و Level سازی هم آموزش دهیم .
Moh3en_DDD
17-07-2007, 18:35
برای وارد کردن مدل از
3dMax به Model Editor همراه با تکسچر باید اول یه نکته بگم که تکسچر مدل حتما Bitmap باشه ...
مدل خود را درون 3dmax بسازید و از طریق گزینه file>Export مدل خود را با فرمت 3ds ذخیره کنید .
حالا در Model editor و از طریق File > Import >From 3ds مدل خود را وارد کنید .
حالا یک پنجره می آید که از شما می خواهد تکسچر خود را که همان Bitmap هست وارد کنید . شما آن را انتخاب کنید و OK بزنید . به همین راحتی ...
BehzadKiNG
17-07-2007, 18:39
امیدوارم تاپیک موفقی باشه ...
Moh3en_DDD
17-07-2007, 18:39
برای وارد کردن مدل از در Level Editor :
اول مدل خود را که با فرمت Mdl هست در همان پوشه ای که Level خود را ذخیره کرده اید Save کنید و از طریق گزینه Object >add Model مدل خود را درون Level Editor باز کنید .
Moh3en_DDD
17-07-2007, 18:51
برای اضافه کردن اسکریپتی که برای بازی نوشتید به بازی خودتان در (Level Editor ) :
ترجیحا اسکریپت خود را در همان پوشه که Level خود را save کرده اید ذخیره کنید . و سپس از طریق گزینه File >map properties و با کمک شکل زیر اسکریپت خود را به بازی اضافه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Oracle_Eldorado
17-07-2007, 18:55
ببخشید لینک دانلود این برنامه رو میزاری ؟
فکر کنم از Game Maker بهتر باشه .
Moh3en_DDD
17-07-2007, 19:01
البته Game maker توی گرافیک 2 بعدی سرور هستش !
لینک دانلود A6 6.40.5 در این آدرس است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR]
ولی این که ما داریم آموزش می دهیم Pro 6.20 هستش .
Moh3en_DDD
19-07-2007, 12:36
Level Editor :
برای اضافه کردن دوربین به بازی خود :
Object >add position
برای اضافه کردن نور :
object > Light
برای تغییر رنگ نور باید روی نور Right Click کنید و روی رنگدونی بزنید و رنگ مورد نظر خودتون را انتخاب کنید .
برای افزایش قدرت نور روی شی کلیک راست کنید و با استفاده از فیلد Rang قدرت آن را کم یا زیاد کنــید
Moh3en_DDD
19-07-2007, 12:37
ُScript :
اسکریپت برای تغییر screen ویندوز :
var video_screen = 1
یا
var video_screen = 0
که 1 صفحه را فول اسکرین می کند و دومی حالت وینوز .
hossein_dig
19-07-2007, 19:06
برای وارد کردن مدل از
3dMax به Model Editor همراه با تکسچر باید اول یه نکته بگم که تکسچر مدل حتما Bitmap باشه ...
مدل خود را درون 3dmax بسازید و از طریق گزینه file>Export مدل خود را با فرمت 3ds ذخیره کنید .
حالا در Model editor و از طریق File > Import >From 3ds مدل خود را وارد کنید .
حالا یک پنجره می آید که از شما می خواهد تکسچر خود را که همان Bitmap هست وارد کنید . شما آن را انتخاب کنید و OK بزنید . به همین راحتی ...
محسن جان جسارته ولی میشه با یه پلاگین مدل رو با تکسچر از مکس آورد تو لول ادیتور با پسوند mdl
البته تا اونجای که من کار کردم با ورژن 6 یا 7 کار می کرد . :11:
Moh3en_DDD
19-07-2007, 19:12
محسن جان جسارته ولی میشه با یه پلاگین مدل رو با تکسچر از مکس آورد تو لول ادیتور با پسوند mdl
البته تا اونجای که من کار کردم با ورژن 6 یا 7 کار می کرد . :11:
احتیاجی به پلاگین نیست ! همون کار بهترین کار هست !
ولی یک پلاگین هست که برای مکس 6 هست انیمیشن های مکس را درون Model Editor می یاره ! در پست های بعدی براتون آپلود می کنم !
hossein_dig
19-07-2007, 19:19
نمی خواد دیگه کلی تبدیل کنی و مکافات بکشی یه سر میره تو لول ادیتور البته یکم اذیت می کنه با این حال خوبه بد نیست.
hossein_dig
25-07-2007, 12:27
سلام من درمورد این ها اطلاعات کامل می خوام میتونی کمک کنی البته خودم هم سعی می کنم
define
ifdef name;
ifndef name;
ifelse;
endif;
undef name;
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.