مشاهده نسخه کامل
: این کیس چطوره؟کمکم کنید.......
سلام دوستان من برای ارتقا کامپیوترم این قطعات را می خواهم بگیرم.نظرتون چیه؟
main:gigabyte 965p-s3
cpu:core2duo E6420
ram:2x 1 gig gigaram
dvd-rw:suzuki sata 16x
hdd:160 sata maxtor
vga:gforce 7100 128 real,512 turbo
power:500W next
لطفا نظرتون را کامل بدید
یک چیزه دیگه.به نظرتو سیستم را amd بردارم یا همین intel؟ کار خاصی هم با سیستم نمیکنم.یک سیستم خونگی است و کار معمولی.البته کار که میکنم اما نه به صورت حرفه ای در یک زمینه خاص.کامپیتر هم از صبح که بیدار میشم تا شب روشن هست.بودجه من هم حدود 350-400 است.با توجه به این ها کمکم کنید لطفا.......
به نظر من برای کاری که شما میخواید بکنید خوبه.
bineshan
17-07-2007, 16:48
همشون خوب هستن به غیر از گرافیک والبته هارد رو 320 ببند ما به تفاوتش 20 تومنه و گرافیک هم 8600 gt
bineshan جان به نظرت 8600gt با بودجه ای که من دارم زیاد در نمی اید؟چون من با سیستم کار حرفه ای نمیخوام بکنم.......
forumwork.net
18-07-2007, 02:41
سیستمی که گفتی سیستم خوبی هست
ولی گرافیک خوبی نسبت به بقیه اجزا نداره
دوستان اخه من این گرافیک را که انتخاب کردم برای این است که کار آنچنانی با سیستم نمی کنم.حالا باز هم به نظر شما عوضش کنم؟
به نظر من با بودجه معمولي ( حدود 400 تا 500 ) Amd بستن مناسب تره .
در كل هم پاور شما چندان اسم و رسم دار نيست . حتما عوضش كن .
سوئيچ بكني روي Amd فكر مي كنم به صرفه تر باشه /.
ميتونيد با Amd از اين مين گيگا استفاده كنيد Gigabyte -ga-ma69g-s3h كه داراي تراشه گرافيكي مجتمع X1250 هست و با توجه به نياز شما كاملا مناسب هست .
bineshan
18-07-2007, 21:47
امین جان شما که میخواهید پول بدید یه سیستم بخرید حالا چرا به خاطر حداکثر 100 تومن یه سیستمی ببندی که در حال حاظر دیگه کارایی خوبی نداره
gabana جان ممنون از راهنماییت.اما من یک سوال واسم پیش می اید.آیا cpu های amd خوب هستند؟چون من زیاد از amd تعریفی نمیشنوم و کمتر سی amd پیشنهاد میکنه.ایا cpu های amd مشکلی چیزی دارند؟
bineshan جان یعنی جدا این قدر تاثیر داره؟
musa جان و gabana جان اگه واستون زحمتی نیست یک سیستم AMD توی این قیمت واسم بنویسید......
دوستان ممنون میشم اگه جوابم را زود بدهید.............
bineshan
19-07-2007, 15:08
gabana جان ممنون از راهنماییت.اما من یک سوال واسم پیش می اید.آیا cpu های amd خوب هستند؟چون من زیاد از amd تعریفی نمیشنوم و کمتر سی amd پیشنهاد میکنه.ایا cpu های amd مشکلی چیزی دارند؟
bineshan جان یعنی جدا این قدر تاثیر داره؟
مطمعن باش تاثیر داره در ضمن کی گفته AMD خوب نیست؟در قیمت های پایین به مراتب CPU های AMD کاراییشون ازcpuهای intel بهتره البته در شرایط مساوی قیمت.
سلام
سيستم AMD که بچه ها به من پيشنهاد داده بودن با اين بودجه
CPU:
AM2 Athlon 64 bit x2 Dual core 4200
Main:
Abit Kn9
Ram :
2 تا 1 گيگ patriot
مرسی از همه دوستان که بهم کمک کردن مخصوصا gabana و bineshan
سلام
سيستم AMD که بچه ها به من پيشنهاد داده بودن با اين بودجه
CPU:
AM2 Athlon 64 bit x2 Dual core 4200
Main:
Abit Kn9
Ram :
2 تا 1 گيگ patriot
اگه تا 500 میخوای همین بردار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.