مشاهده نسخه کامل
: خواندن dvd از روی هارد
adameh_bahal
17-07-2007, 13:30
چجوری ميتونم يه dvd رو هارد کپی کنم بعد بدون اينکه dvd تو dvdrom باشه اجراش کنم؟
يه سؤال ديگه ،بهترين برنامه برای اجرای dvd چيه؟
دوست عزیز شما میتوانی از clone dvd و یا clone cd استفاده کنی که این کار را به راحتی و به خوبی انجام میدهند
بهترین برنامه برای اجرای DVD برنامه power dvd هست...
adameh_bahal
17-07-2007, 16:01
دوست عزیز شما میتوانی از clone dvd و یا clone cd استفاده کنی که این کار را به راحتی و به خوبی انجام میدهند
منظورم خواندن dvd قفل دار نيستا،من ميخوام يه dvd معمولی فيلم رو بريزم رو هارد بعد ببينم
adameh_bahal
17-07-2007, 16:03
بهترین برنامه برای اجرای DVD برنامه power dvd هست...
ممنون
لينک آخرين version رو داری?
javadshahvand
17-07-2007, 16:56
ممنون
لينک آخرين version رو داری?
Intervideo WinDVD Platinum 8.0.06.110 Release 3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hadi King
17-07-2007, 17:22
power dvd با Intervideo windvd خيلي فرق داره power dvd كيفيت فيلم رو بالا ميبره ولي اين برنامه كاراي power dvd رو نداره...
javadshahvand
17-07-2007, 17:32
power dvd با Intervideo windvd خيلي فرق داره power dvd كيفيت فيلم رو بالا ميبره ولي اين برنامه كاراي power dvd رو نداره...
اینم PowerDVD 7.0.1725
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hadi King
17-07-2007, 17:36
حالا اين برنامه رو دانلود كنيد ببينيد كلي فرق داره با اون برنامه بالايي....جواد جون ممنون
adameh_bahal
17-07-2007, 18:00
ممنون از همه
ولی من چجوری از روی هارد اجرا کنم؟
باز هم میگم..power dvd ..بهترین برنامه پخش کننده DVD هست...در کل جهان !
adameh_bahal
18-07-2007, 00:36
بالاخره من چجوری از هارد ميتونم Dvd رو اجرا کنم? :(
Behroooz
18-07-2007, 08:43
وقتي روي هارد كپي كردي دي وي دي رو با ابرنامه اجراش كن . همين .
شاخه video ts رو روي هارد كپي كن همين .
javadshahvand
18-07-2007, 09:08
بالاخره من چجوری از هارد ميتونم Dvd رو اجرا کنم? :(
نرم افزار پاور دی وی دی رو اجرا کن از طریق این برنامه اوپن کن و فایلهای تصویری که روی هارد ریختی پیدا و بازشون کن
چجوری ميتونم يه dvd رو هارد کپی کنم بعد بدون اينکه dvd تو dvdrom باشه
دوستان به نظر این قسمت از نوشته ی شما رو نخوندن و فقط اجراش کنم ؟ رو دیده اند
شما برای کپی دی وی دی ها بر روی هارد بایستی از آن ها با استفاده از نرم افزارهای مخصوص کپی بگیرید .
این نرم افزارها با فرمت های مختلفی مانند DIVX یا ISO یا فرمت های دیگه از دی وی دی کپی می گیرن
که البته هر فرمت ویژگی های مخصوص خودشو داره : هر چی کیفیت فیلم کپی شده بالاتر بره ، به همون
نسبت حجمش هم افزایش پیدا می کنه . برنامه های cloneCD یا cloneDVD از دی وی دی شما کپی می گیرند
ولی خروجی آن ها یک فایل نیست ، بلکه دو یا سه فایل است که اگه بخوای هاردت مرتب باشه باید برای
هر کدومش یه پوشه درست کنی که بعد از مدتی تعدادشون زیاد می شه . می تونی از فرمت های دیگه مثل
DIVX استفاده کنی ( با استفاده از نرم افزارهای مخصوص که از این فرمت پشتیبانی می کنند ) که خروجی اون
ها یک فایل باشه .
دوست عزیز شما میتونی برای ریختن dvd روی کامپیوترت از clone dvd و برای دیدن از power dvd deluxe 7 استفاده کنی.......
adameh_bahal
18-07-2007, 12:57
ممنون از همگی
مشکلم حل شد
Hadi King
19-07-2007, 00:25
خدا رو شكر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.