مشاهده نسخه کامل
: ساخت یک برنامه
سلام دوستان اگر ممکن در زبان Visual C#2005 کد یک برنامه ماشین حساب (جمع و ضرب ) توسط سه تا TextBox می خواستم؟ ممنون:11:
hamidreza_buddy
18-07-2007, 13:34
بابا این که دیگه خیلی آسونه (البته اگه نگفته باشه اعداد با طول زیاد!) خودت بشین بنویس.
عدد ها رو از دو textbox اول بخون و بر حسب دکمۀ فشرده شده (ضرب یا جمع یا ..) عملیات مورد نظر رو انجام بده و بریز توی textbox نتیجه. همین!
am_merman01
19-07-2007, 01:40
بابا این که دیگه خیلی آسونه (البته اگه نگفته باشه اعداد با طول زیاد!) خودت بشین بنویس.
عدد ها رو از دو textbox اول بخون و بر حسب دکمۀ فشرده شده (ضرب یا جمع یا ..) عملیات مورد نظر رو انجام بده و بریز توی textbox نتیجه. همین!
بابا جان چرا اذيتش ميكنيد شايد بنده خدا مثل خود من تازه كاره بالاخره بايد از يه جايي شروع كنه
دوست عزيز اينو مي دونم حالا چطور بايد اينو تبديل كني به عدد ؟ منظورم اينه كه وقتي كه عدد مي زني به صورت يك رشته حساب ميكنه ؟
Shahrdar
19-07-2007, 11:33
سلام دوسته عزيز
من برنامه نويسی رو خودم ياد گرفتم بدونه هيچ کتابی. بهترين راه يادگرفتن استفاده از مثال هاست
از تو اين سايت به راحتی ميتونی مثال های گوناگون بگيری فقط کافيه search کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا حق
am_merman01
20-07-2007, 23:57
دوست عزيز تو همين تالار يه يه بار اين بحث مطرح شده و پاسخ هاي زيادي بهش دادند
در ضمن ميتوني با متد Convert.ToInt64 رشته رو به عدد تبديل كني و با تابع IsNumeric از عدد بودن اون مطمئن بشي
am_merman01
21-07-2007, 00:01
درضمن حتماً يه سري به اينجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamidreza_buddy
22-07-2007, 16:54
ino ye nega bendaz:
chizaye khubi az .NET yad migiri
ramin_mp4
25-07-2007, 11:24
سلام دوستان اگر ممکن در زبان Visual C#2005 کد یک برنامه ماشین حساب (جمع و ضرب ) توسط سه تا TextBox می خواستم؟ ممنون:11:
بفرما اين كه خيلي ساده است...
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.