مشاهده نسخه کامل
: پرسش و پاسخ کامپیوتری Q & A
سلام دوستان :11:
این تاپیک رو زدم که هر کس مشکل یا سوالی در زمینه کامپیوتر داشت اینجا مطرح کنه و من و بقیه دوستان به شما کمک کنند.
alireza_naeemy
16-07-2007, 23:58
سلام
ايول كاره خوبي رو آغاز كردي
سوال بنده اين هست كه من آلوده به ويروس Soundmix.exe شدم كه با انتي ويروس Kaspersky پاك شد اما حالا متاسفانه هر فايل اجرايي كه اجرا ميكنم با پيغام Open With.. نمايش داده ميشه حالا بايد من چيكار كنم ؟
nima_949
17-07-2007, 00:19
منم همین مشکل دارم بعلاوه یه ویروس دارم به نام اتوران با پسوند ifn یه آنتی کم حجم باسش میخوام راستی تو مموری گوشیمه وصل میکنم فعال میشه
alireza_naeemy جان - منوی استارت رو باز کن بعد برو ران (Run) بعدش تایپ کن Regedit بعدش ok رو بزن صفحه اومد برو مسیری که تو عکس زیر هستش - ببین تنظیمات تو مثل ماله منه - اگه هم تونستی یه عکس بگیر از ماله خودت بزار اینجا ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال نیما جان هم باید بگم که می تونی از آنتی ویروس NOD32 استفاده کنی - کارش هم خوبه و سبکه.
وقتی که نصبش کردی رم گوشیت رو اسکن کن باهاش ویروس هاشو پاک کن .
بعد برو تو رم گوشیت و تو اون صفحه از منوی بالای همون صفحه برو Tools بعدش Folder Options صفحه که اومد
برو سربرگ ( یا همون تب) View - تیک hide protected operating system files رو ور دار و- Show Hidden Files رو هم انتخاب کن - بعد ok رو بزن . حالا تو رم گوشیت فایل autorun.inf اگه میبینی پاک کن.
alireza_naeemy
17-07-2007, 22:20
آخه مسئله اينجاست كه وقتي ميخوام كه Regedit اجرا كنم با پيغام Open With... روبرو ميشم. واقعا نميدونم بايد چيكار كنم
آخه مسئله اينجاست كه وقتي ميخوام كه Regedit اجرا كنم با پيغام Open With... روبرو ميشم. واقعا نميدونم بايد چيكار كنم
اینو بگیر - بعد بازش کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.