مشاهده نسخه کامل
: کدوم نرم افزار امنیتی مهم تره؟
سلام دوستان
لطفا با دلیل در نظر سنجی شرکت کنید!!!
hamilton
16-07-2007, 21:26
من فكر ميكنم اين نحوه نظرسنجي صحيح نيست.چون شما نميتونيد بگيد مثلا اهميت Firewall از Antivirus بيشتره.اصولا وجود تركيبي از مواردي كه براي نظرسنجي قرار داده ايد براي امنيت سيستم مورد نياز است.اصولا هدف از اين نظرسنجي كه قرار داده ايد چي هست؟يه نظر من گزينه ها بخوبي انتخاب نشده اند چون بسته به كاري كه افراد با سيستم خود انجام ميدهند ممكن است اهميت چند محصول فوق با هم در يك سطح باشند و امكان رتبه بندي اهميت آنها مشكل باشد.
ترکیبی از دویاچندنرم افزار میتونه بهترین یا نزدیک به بهترین حالت رو ایجادکنه
درنتیجه صحت نظرسنجی مورد سوال هست...
مثلاشما نمیتونید بین نیاز به تنفس ویا نیاز به آب و غذا یکی رو انتخاب کنید...
همه شون مهم هستند...
پس بهتره بهترین ترکیب رو انتخاب کنیم
سلام به هر حال اگه یه فایروال خوب که آنتی ویروسم داشته باشی دیگه نیازی به احتیاط زیاد نیست
D o l f i n
05-08-2007, 10:22
من فكر ميكنم اين نحوه نظرسنجي صحيح نيست.چون شما نميتونيد بگيد مثلا اهميت Firewall از Antivirus بيشتره.اصولا وجود تركيبي از مواردي كه براي نظرسنجي قرار داده ايد براي امنيت سيستم مورد نياز است.اصولا هدف از اين نظرسنجي كه قرار داده ايد چي هست؟يه نظر من گزينه ها بخوبي انتخاب نشده اند چون بسته به كاري كه افراد با سيستم خود انجام ميدهند ممكن است اهميت چند محصول فوق با هم در يك سطح باشند و امكان رتبه بندي اهميت آنها مشكل باشد.
حرف حساب همینه اصلا این نظر سنجی بر چه اساسی هستش هر کدوم از اینا به تنهایی نمی تونن تامین کننده امنیت باشن
هر کدوم وظیفه مربوط به خودشون رو دارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.