مشاهده نسخه کامل
: اگر تو بازي مكس پين 3 يا همون ماموريت غير ممكن گير كردي بيا تو
هر اطلااتي در مورد مكس پين داريد بيارين اينجا:8:
خیلی چرته
اینم اطلاعات من !
Dark Sector
16-07-2007, 19:23
من نمیدونم چرا توی ایران بازی ها اینقدر سریع ساخته میشن که حتی سازنده هاشون هم خبر ندارن مثلا General 3 , GTA 5 , Far Cry 2 و ....
خیلی جالبه نه؟
هر كي ميخواد بياد هركي نميخوادنياد اين چه طرزشه من براي كسايي اين تاپيك رو زدم كه اشكالي دارن
Oracle_Eldorado
16-07-2007, 19:51
دوستان فکر نمیکنید در این مورد تاپیک بود ؟
نه بابا نبود اگر هم بوده ببخشيد من نديدم
Dark Sector
16-07-2007, 19:59
هر كي ميخواد بياد هركي نميخوادنياد اين چه طرزشه من براي كسايي اين تاپيك رو زدم كه اشكالي دارن
اخه مگه اینجا هرکی هرکیه ؟ یخورده هم بفکر کیفیت تاپیک هایی که میزنید باشید.
عنوان تاپیک هم که اصلا با محتوای داخل تاپیک نمیخونه...
عنوان تاپیک: ماموريت غير ممكن گير كردي بيا تو
اینهم اولین پست شما توی این تاپیک : هر اطلااتي در مورد مكس پين داريد بيارين اينجا
اخه مگه اینجا هرکی هرکیه ؟ یخورده هم بفکر کیفیت تاپیک هایی که میزنید باشید.
عنوان تاپیک هم که اصلا با محتوای داخل تاپیک نمیخونه...
عنوان تاپیک: ماموريت غير ممكن گير كردي بيا تو
اینهم اولین پست شما توی این تاپیک : هر اطلااتي در مورد مكس پين داريد بيارين اينجا
من گفتم هر كس تو بازي مكس پين 3 يا همون ماموريت غير ممكن گير كرده بياد تو
بهتره بدونيد كه اين بازي مثلا مكس پين 3 اسمش ماموريت غير ممكنه:31:
اولا مکس 3 نیستش مکس پین تقلبیه که امپرور ساختش ( فک کنم )
درضمن بیچاره رو نزنیدش یه کاری کرده منم ازین تایپکا زیاد زدم :d
تایپک این رو خودم زدم یه سرچ میزدی بد نبودش
دعوا بسه ....ali-07 جان ترینر با کدی برای این بازی پیدا کردی ؟؟؟
a.salireza
17-07-2007, 09:10
من نمیدونم چرا توی ایران بازی ها اینقدر سریع ساخته میشن که حتی سازنده هاشون هم خبر ندارن مثلا General 3 , GTA 5 , Far Cry 2 و ....
خیلی جالبه نه؟
ببخشید ولی من خودم هم far cry 2 رو بازی کردم هم gta 5 رو ولی هیچ کدومشون ساخت ایران نیست. این ها هم از خارج از کشور میاد. اگه مجله های بازی رو خوب بخونی متوجه ی می شی.:5:
دعوا بسه ....ali-07 جان ترینر با کدی برای این بازی پیدا کردی ؟؟؟
اره مثل مكس 2 اگر ميخوايد بزارم:10:
اره مثل مكس 2 اگر ميخوايد بزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نیکی و پرسش عزیزم ... بزار دستت درد نکنه ... خیلی سخته عمرا بدون ترینر نمی تونم تمومش کنم !!!
morteza_m2n
20-07-2007, 18:36
اره مثل مكس 2 اگر ميخوايد بزارم:10:
کو بس کجا گذاشتی من چرا نمیبینم؟:18:
يه شرتكت از بازي بعد كنار تارگتتايپ كنيد developer-
a.salireza
21-07-2007, 09:15
این کاری که گفتی برای ماموریت غیر ممکنه؟:5:
اي خدا بابا چندين نفر تو همين انجمن كفتن كه مكس پين 3 وجود نداره و همون مكس2 فقط موداش تغير كرده كه اسم بازي مكس3(قلابي)وماموريت غير ممكن
a.salireza
21-07-2007, 09:35
اي خدا بابا چندين نفر تو همين انجمن كفتن كه مكس پين 3 وجود نداره و همون مكس2 فقط موداش تغير كرده كه اسم بازي مكس3(قلابي)وماموريت غير ممكن
باشه بابا............ مگه حالا ما چی گفتیم؟:10:
منظورم فقط به شما نبود بلكه (به همه)
a.salireza
21-07-2007, 09:57
من هم گفتم مگه ما چی گفتیم.این بازی هم اسمش ماموریت غیر ممکنه و به نظر من هیچ ربطی مکس پین نداره.
شما برو بازيشو بگير متوجه ميشي
a.salireza
21-07-2007, 10:10
من بازیش رو خیلی وقته گرفتم و دارم بازی میکنم. قبول دارم شبیه مکس پین هستش و داخل بازی هم نوشته مکس پین ۳ ولی اگه این بازی مکس پین ۳ هست که واقعا برای سری بازی های مکس پین متاسف میشم.:18:
سیاه پوش
15-02-2009, 21:07
دوستان یکی کمکم کنه من تو این بازی تو مرحله دوم که اسمش sydny streets هست گیر کردم یه خیابونه که دوطرفشو با ماشین بستن و چندتا سرباز به من شلیک میکنن من همه رو میکشم ولی وقتی اخری رو میکشم بازی eror میده و میاد بیرون
سیاه پوش
16-02-2009, 10:25
دوستانی که این بازیو تموم کردن لطفا کمک کنن دیگه خواهش میکنم
شـیـفــو
17-02-2009, 05:02
لطفا اگه کسی لینک دانلود داره بذاره . من تو بازار دیدمش اما نخریدمش . به نظرم دروغه .
شـیـفــو
20-02-2009, 06:00
مکس پین نیستش ، مکس فان هست .
NΣVΣRHOOD
19-06-2009, 21:37
دوستان یکی کمکم کنه من تو این بازی تو مرحله دوم که اسمش sydny streets هست گیر کردم یه خیابونه که دوطرفشو با ماشین بستن و چندتا سرباز به من شلیک میکنن من همه رو میکشم ولی وقتی اخری رو میکشم بازی eror میده و میاد بیرون
با سلاممنم دقیقا همین مشکل رو با این بازی دارم و دقیقا همین جایی که این دوسمون گفتن میرسم خود به خود از بازی خارج میشم.در صورتی که بازی رو کرک کرده بودم و گرافیکم دستکاری کردم ولی بی فایده بود.توی چند تا سایت دیگم خیلیا بودن که همین مشکل رو داشتن.از دوستان گیم خور و پیشکسوت خواهشمندم اگه راهی بلدن مارو راهنمایی کنن راستش من زیاد اهل بازیهای کامپیوتری نیستم ولی ازین یکی خوشم اومده و خیلی دوست دارم ادامش بدم
با سلاممنم دقیقا همین مشکل رو با این بازی دارم و دقیقا همین جایی که این دوسمون گفتن میرسم خود به خود از بازی خارج میشم.در صورتی که بازی رو کرک کرده بودم و گرافیکم دستکاری کردم ولی بی فایده بود.توی چند تا سایت دیگم خیلیا بودن که همین مشکل رو داشتن.از دوستان گیم خور و پیشکسوت خواهشمندم اگه راهی بلدن مارو راهنمایی کنن راستش من زیاد اهل بازیهای کامپیوتری نیستم ولی ازین یکی خوشم اومده و خیلی دوست دارم ادامش بدم
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی فکر کنم تا اونجایی که من فهمیده بودم اصلا این بازی خراب بود وتقریبا توی همه بازیها همچین ایرادی داشت...
HoJJaT_007
19-06-2009, 23:30
بابا این اصلا مکس پین نیستش به خدا
NΣVΣRHOOD
20-06-2009, 12:12
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی فکر کنم تا اونجایی که من فهمیده بودم اصلا این بازی خراب بود وتقریبا توی همه بازیها همچین ایرادی داشت...
پس یعنی راهی وجود نداره که بشه بازیش کرد؟بازی به همین سبک چیزی سراغ ندارید؟
بابا این اصلا مکس پین نیستش به خدا
همه مام میدونیم که این مکس پین نیستش به خدا گل آقا.حتی توی سایت مکس پین هم که برین همچین بازی وجود نداره.این از نیرنگای این شرکتای ایرانیه واسه فروش رفتن سی دی هاشون.چند وقت پیش یه جا دیدم نوشته بود IGI4 رسید !!! ماتو مبهوت مونده بودم که IGI3 کی اومده که حالا چهارش بیاد.
با هوش ها ، این بازی ماموریت غیر ممکن ربطی به مکس پین ندارد . مورد توجه شما عزیزان این بازی در پاییز امسال به بازار می آید (مکس پین 3) .
اگر به حرف من شک دارین برین به این آدرس و سال و ماه و روز تولدتان یا هر تاریخی که می خواهین وارد کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.