مشاهده نسخه کامل
: 4 علامت سئوال زرد ردنگ در Device Manager نوت بوکم هست.شما می دونین برای چه قطعه ایه؟
Reza_Sadeghi
16-07-2007, 15:44
من یه Laptop Inspiron 6400 دارم که در بخشDevice Manager قسمت Other Devices سه تا علامت سئوال زرد رنگ هست و نشون دهنده اینه که درایور مربوطه نصب نشده.
من تا جایی که می دونستم همه درایورها رو نصب کردم.
درایور گرافیک ATI Radeon و صدا و مودم و Wireless و LAN رو اما نمی دونم این قسمت ها مربوط به چه Device ای است.
3 تا از اون ها به اسم Base System Device و یکی دیگه اش به اسم SM Bus Controller هست.
شما می تونین راهنمایی کنید؟
پيشنهاد من اينست كه با كليك راست بر روي سخت افزار(Device) مورد نظر كه درايور آن نصب نشده و Uninstall كردن و سپس انتخاب گزينه ي Scan for hardware changes از منويAction براي خود مشخص كنيد كه اين سخت افزارهايي كه ظاهرا درايورشان نصب نشده چه هستند تا در وهله ي بعد براي جستجوي احتمالي براي درايور آنها تصميم گيري كرد.
ضمن اينكه لپتاپهاي سوني،چنانكه دوست خوبمان در اين پست توضيح دادند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داراي گزينه اي بنام Hardware Diagnostics هستند كه اشكالات احتمالي سخت افزاري را بررسي مي كند.شايد موفق شديد اين ابزار را هم با توضيحاتي كه در آنجا داده اند يافته از آن هم كمك بگيريد.
ضمن اينكه بعضي لپتاپها هم داراي برنامه اي با نام PC Diagnostic Tool هستند كه در محيط ويندوز اجرا و اقدام به بررسي دقيق تر سخت افزار سيستم مي كند.
Reza_Sadeghi
27-03-2008, 17:39
متشكرم از راهنماييتون.
mystery8014
28-03-2008, 21:40
نه داداش . اونا معمولا Usb هات هستن. چک کن . اونا در لپ تاپ خود به خود نصب میشن ولی درست نصب نمی شن . عموما Usb می باشد.
Reza_Sadeghi
29-03-2008, 07:09
آره از اون 3 تا علامت زرد رنگ در Device Manager كه نشانگر عدم نصب صحيح درايورهاي اون سيستم هست يكيش مربوط به Standard Ehanced PCI to USB Host Controller بود و اون 2 تاي ديگه اش هم براي System Devices بود.
رفتم سايت سازنده اش و از قسمت Support و خدمات پس از فروشش درايورها رو گرفتم و گذاشتم خود XP به صورت اتوماتيك از بين اون درايورها كه Search كرد اون ها رو شناخت.
در حال حاضر مشكل برطرف شده و همه چي OK.
ممنون كه در اين بحث شركت كرديد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.