PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در ‌آوردن مشخصات كامپيوتر

1795
16-07-2007, 10:19
با سلام
من در بررنامه اي نياز دارم كه اطلاعات سيستم رو در بيارم ولي نمي دونم از چه كدي بايد استفاده كنم اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه ممنون مي شم كمكم كنه . در ضمن اگه كسي مي دونه شناسه كامپيوتر چيه كه ظاهرا مربوط به مادر بورده و چطوري ميشه با دلفي اون رو درآورد كمك كنه
پيشاپيش از شما صميمانه متشكرم
باي

NoneForce
16-07-2007, 10:40
سلام
منظورتون از اطلاعات سيستم چيه؟ يعني يك كد مختص اين سيستم؟
يه ابزار به اسم ICELicense قبلا معرفي شده، توي سورسش اگر نگاه كنيد كه تابع داره به اسم MachineID كه يك كد اختصاصي براي سيستم جاري بهتون ميدهد.

F A R H A D
16-07-2007, 22:00
NoneForce عزیز سلام. این MachineID با عوض شدن ویندوز یا پارتیشن بندی عوض میشه یا از سخت افزار سیستم میگیره و منحصر به فرد هست؟

مرد مباح
17-07-2007, 09:38
مطمئن نیستم ولی من از نمونه مشابه دیگه ای استفاده کردم که با تغییر ویندوز عوض میشد.
نمیدونم این یکی چطوریه.

NoneForce
17-07-2007, 09:52
سلام
نه عوض نميشه، چون اطلاعات براساس سخت افزار استخراج ميشه نه ويندوز.

F A R H A D
19-07-2007, 12:13
خیلی خوبه. من توی پست قبلی که معرفی کرده بودی لینک دانلود ندیدم. زحمتشو میکشی NoneForce ؟

NoneForce
19-07-2007, 12:33
سلام
از اينجا بگيريد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فايل MachineID.exe را كه اجرا كنيد يك كد مخصوص دستگاه شما ساخته مي شود.
براي گرفتن اين كد در برنامه ، فايلهاي موجود در لينك بالا را در پوشه برنامه كپي كنيد و در قسمت Uses عبارت IceLicense را اضافه كنيد، يا اگر از دلفي 7 استفاده مي كنيد ميتوانيد اين كامپوننت را نصب كنيد.
بعد به اين صورت كد سيستم را بگيريد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مي توانيد روش استخراج اين كد را در سورس برنامه ببينيد.

F A R H A D
21-07-2007, 21:13
آقا دستت درد نکنه، ولی اگر امکان داره یه جای دیگه هم آپ کن. از IDMan برای دانلود استفاده میکنم، به هیچ صراطی مستقیم نیست