ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن عكس با دستور Createbitmap

romixery
16-07-2007, 07:28
دوستان و اساتيد محترم سلام
كسي هست كه بدونه مراحل درست كردن عكس با دستور Createbitmap چيه؟
راستش من توي Help دلفي 2007 كه خيلي هم كامل هستش نگاه كردم. مراحلش رو ننوشته بود فقط گفته بود كه با اين دستور و آرگومانهاي مربوطش مي شه يه Bitmap ساخت. البته اين bitmap قابل نمايش نيست چون با اين دستور مستقيما عكس رو روي پردازنده كارت گرافيك مي سازه و كليه كارهايي كه بر روي اين عكس ها انجام مي شه رو GPU پردازش مي شه.
بايد بگم كه اين دستور يعني Createbitmap يكي از دستورات مشترك زبان هاي برنامه نويسي و از جمله دسته دستورهاي Windows GDI طبقه بندي ميشه.
با تشكر
باي:10:

مرد مباح
16-07-2007, 08:55
دوست عزیز.
من درست نمیدونم این فرمان چی کار میکنه ولی اگه بخوای کاری انجام بدی میتونم کمکت کنم.
بگو چی کار میخوای بکنی؟؟

NoneForce
16-07-2007, 08:57
سلام
توي ياهو Createbitmap+delphi را جستجو كنيد
(اين گفتن داشت؟!)

romixery
16-07-2007, 12:14
سلام
توي ياهو Createbitmap+delphi را جستجو كنيد
(اين گفتن داشت؟!)
نان فورس جان سلام
اينقد به من كمك كردين كه حد نداره. Search كردم و مشكلم و حل كردم. البته واقعا كد خفني داره ولي خوب بالاخره اگه بخواين سرعت رو بالا ببرين اينا هم داره ديگه !!!
در ضمن از مرد مباح عزيزم تشكر مي كنم. راستش من مي خوام روي عكس آناليز انجام بدم كه با Bitmap خود دلفي سرعت خيلي پايين مياد. ولي با استفاده از اين دستور چون Bitmap ساخته شده مستقيما با پردازندة كارت گرافيك كار مي كنه سرعت خيلي بالاتر ميره.
حالا اگه يه سوال ديگه بپرسم بدتون كه نمياد !!!:11:
راستش مي دونين به جاي اين دستور، چه دستور ديگه اي ميشه به كار برد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مي دونين كه اين دستور چه كار مي كنه. معادل اين دستور توي ++C دستور Setpixel هستش.
راستش اين دستورم از دستوري Windows DGI هستش و توي تمام زبانهاي برنامه نويسي كاربرد داره ولي نمي دونم توي دلفي چه جوري بايد استفادش كرد. همين كه توي دلفي اين دستور رو مي نويسي مي گه كه چه آرگومانهايي رو بايد براي تابع نوشت. يعني اين دستور رو ميشناسه.
به هر حال شما جايگزيني براي كدي كه نوشتم ندارين؟
با تشكر خيلي خيلي خيلي خيلي زياد
موفق باشين. همتون دوست دارم. چون براي من مثل معلمين.
باي
:10:

NoneForce
16-07-2007, 12:38
سلام

romixery
16-07-2007, 17:01
سلام

مي دوني نانفورس جان
آخرشي ...