ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کامپایل کردن(کسی که کوچکترین اطلاع از c++ داره بیاد تو)

Mehran NZ
15-07-2007, 16:44
دوستان عزیز من همین امروز c++ رو شروع کردم و می خوام برنامه زیر رو از طریق vs6 کامپایل و اجرا کنم ولی وقتی کامپایل می کنم اصلا فایل اجرایی بوجود نمیاد فقط چند تا فایل بوجود اومده که من اصلا سر در نمیارم
یک فایل با پسوند txt که متن برنامم توشه و چند تا فایل دیگه و یه پوشه debug که خالیه ولی هیچ فایلexeای بوجود نیومده
من وقتی پاسکال و vb کار کرده بودم وقتی که کامپایل میکردم یه فایل exe هم باهاش درست میشد که می تونستی حاصل کار برنامه رو ببینی ولی الان .......
حالا بگید موضوع از چه قراره چطور باید کامپایلش کنم که این نوشته لعنتی رو روی صفحه نشون بده؟
اینم متن برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash n
15-07-2007, 16:54
اینطوری ببین کار میکنه؟

#include <iostream>
#include <stdio.h>
int main()
{
cout <<"Hello my programmer!\n";
getchar();
return 0;
}

Mehran NZ
15-07-2007, 18:37
نه این پیغام و می ده مثل اینکه اصلا کامپایل نمی کنه تا بخواد فایل اجرایی درست کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidreza_buddy
15-07-2007, 19:59
خوب اين كه بيچاره داره ميگه خودش. پسوند فايل بايد .cpp باشه.

Mehran NZ
15-07-2007, 20:35
خوب اين كه بيچاره داره ميگه خودش. پسوند فايل بايد .cpp باشه.
دوست عزیز txt پسوندی بودش که خود کامپایلر بصورت پیش فرض قرار داده بود ولی وقتی عوض کردم و .cpp گذاشتم دیگه پیغام خطا نداد حالا کجای اون پیغام گفته بود و شما از کجا فهمیدی من نفهمیدم !
ولی هنوز هم سوالم باقیه ایا بعد از کامپایل کردن فایل اگزه ای تولید نمی شه؟اخه با این کار هم باز هیچ فایل اگزه ای تولید نشد !

Mehran NZ
15-07-2007, 20:45
اقا برنامه ارش جان رو امتحان کرده بودم بخاطر همین چیزی درست نکرده بود از قرار معلوم برنامشون غلط بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان مال خودم و امتحان کردم توی پوشه Debug یه فایل اگزه درست
ممنونم حمیدرضا جان
راستی یه سوال دیگه همیشه باید پسوندمون این باشه؟

avot
17-07-2007, 18:39
salam dooste aziz
hengami ke varede VS mishavid az menu file ra baz konid va gozineye new ra bezanid oonvaght yek safheye jadid baz mishe ke ke az lable project mitunid Win32 console application ro entekhab konin va bad az OK kardan safheye digari baz mishe ke az oonja empty project ro entekhab konin. ba in kar shoma ye project ro new kardid.
va agar nakhahid ye project ijad konid va mostaghman yek safhe baraye neveshtane code ijad konid ba teye marahele ghabli in bad az lable file gozineye c/c++ source file ro entekhab konid.
kari ke shoma ghablan anjam dadid va monjar be tolide khata az sooye compiler shod sefan new kardane yek file TXT bood ke monjar be tolide khata mishod.
good Luck :)

Mehran NZ
17-07-2007, 21:17
salam dooste aziz
hengami ke varede VS mishavid az menu file ra baz konid va gozineye new ra bezanid oonvaght yek safheye jadid baz mishe ke ke az lable project mitunid Win32 console application ro entekhab konin va bad az OK kardan safheye digari baz mishe ke az oonja empty project ro entekhab konin. ba in kar shoma ye project ro new kardid.
va agar nakhahid ye project ijad konid va mostaghman yek safhe baraye neveshtane code ijad konid ba teye marahele ghabli in bad az lable file gozineye c/c++ source file ro entekhab konid.
kari ke shoma ghablan anjam dadid va monjar be tolide khata az sooye compiler shod sefan new kardane yek file TXT bood ke monjar be tolide khata mishod.
good Luck :)

مرسی دوست عزیز مشکلم برطرف شد دیروز باهاش ور رفتم و .......
فقط اگه می شه از این به بعد فارسی تایپ کن که کور شدم
:11:

hassan_mojtahedi
18-07-2007, 10:47
روح الله بيا اينجا::33:

Mehran NZ
18-07-2007, 18:19
روح الله بيا اينجا::33:

خوب این برنامه چه ربطی به موضوع داره نکنه پستات قاطی شدن؟

Mehran NZ
18-07-2007, 18:28
راستی دوستان چرا vs8 اینجوری شده ؟
اول اینکه همه زبانها رو توی یه پنجره باز می کنه که خیلی ضد حاله
دوم هم اینکه مثلا برای کامپایل کردن دو برابر vs6 فایل درست می کنه !!! که اصلا ادم نمی فهمه این همه فایل برای چی هستند؟

یه سوال هم در مورد msdn دارم که ایا اموزش همه زبانهایی که توی vs هست رو اموزش میده؟