مشاهده نسخه کامل
: »»»»»اتصال K750 به اسپيكر
DJ_Arash_ST
15-07-2007, 13:46
من گوشيمو وقتي با هدفون سري دبليو ( hpm-70 ) به اسپيكر وصل ميكنم ، صداي كمي از اسپيكر خارج ميشود
آيا راهي دارد كه گوشي را به اسپيكر وصل كرد ؟
آيا كابلي مخصوص وصل كردن گوشي به اسپيكر و هدفونهاي ديگر وجود دارد؟
moein1973
15-07-2007, 19:06
سلام اگه منظورت همون کابل هندزفری هست باید بگم طوری طراحی شده که فقط با امپدانس هدفون خوب کار میکنه .یکی از راههااین هست که از اون آمپلی فایر های مخصوص سونی اریکسون استفاده کنی که دو تا باند داره وبجای هندزفری می خوره و فکر کنم قیمتش هم حدود 20هزاره
ali_chenger
15-07-2007, 23:03
یه فیشهایی است برای w810 که به کا750 میخوره بخر وصل کن به اسپیکر حالش را ببر فکر کنم قیمتش 6 یا 7 تومان باشه
یه راه دیگه هم همینطورکه دوستمون گفت استفاده از اسپیکر mps_60 است که صدای خوفی داره ولی یه عیب داره اونم اینه که از باطری گوشی تغذیه میکنه وشارژ را زود تمام میکنه:20: در ضمن یه توصیه هم بهت بکنم اینه که اگر گوشیت تو قسمت موسیقی گزینه (stereo widening) نداره اصلا نخر چون کیفیت صدا خیلی بد میشه من این گزینه را تا حالا در کا800 و w550 دیدم وجود این گزینه باعث ایجاد صدای استریو و با کیفیت میشه:20:
موفق باشید:10:
FreeMagic
16-07-2007, 03:00
من گوشيمو وقتي با هدفون سري دبليو ( hpm-70 ) به اسپيكر وصل ميكنم ، صداي كمي از اسپيكر خارج ميشود
من هم که گوشی K750 بود با هنزفری W700 این کار رو کردم و صدای بلند و با کیفیتی دراومد
بلند کردن صدای اسپیکر یه طرف قضیه هستش طرف دیگه اینه که تنظیمات مربوط به خروجی صدای گوشی رو هم درست تنظیم کنی. هم کیفیت و هم بلندی صدا
DJ_Arash_ST
16-07-2007, 12:59
یه فیشهایی است برای w810 که به کا750 میخوره بخر وصل کن به اسپیکر حالش را ببر فکر کنم قیمتش 6 یا 7 تومان باشه
اين فيشها و كابلهايي كه شما ميگي كجا داره و نام مدل آنها چيست ؟؟ ... خيلي نياز دارم ..فوريه
ali_chenger
16-07-2007, 15:19
اين فيشها و كابلهايي كه شما ميگي كجا داره و نام مدل آنها چيست ؟؟ ... خيلي نياز دارم ..فوريه
کابل اتصال به دستگاه های صوتی سونی اریکسون مدل MMC-60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موبایلتان را به یک پخش کننده موزیک تبدیل کنید ، آیا می خواهید موزیک های روی موبایلتان را با صدای بهتر و استریو بشنوید ؟
با استفاده از کابل MMC-60 فقط کافیست آن را به گوشیتان بزنید و خروجی اش را به سیستم خانگی تان متصل کنید تا یک صدای بسیار عالی داشته باشید .
بری علاءالدین بگردی حتما پیدا میکنی
ali_chenger
16-07-2007, 15:25
بلندگوی همراه سونی اریکسون مدل MPS – 70
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بلندگوها ، زیبا بوده و با سایز کوچکی که دارند به راحتی در جیب قرار می گیرند و علاوه بر این صدای بسیار زیبا عالی و بلندی را پخش می کنند و به راحتی می توان موسیقی های روی گوشی را از طریق این بلندگوها پخش کرد .
ویژگی ها :
· پورت اتصال
· بلندگوهای Neodymium
· صدای استریو
· شارژ توسط گوشی
مشخصات :
· سایز : 42 × 32 × 55 میلی متر
· وزن : 125 گرم
· رنگ های موجود در بازار: مشکی و نارنجی
اینم مدل جدیدتره بلندگوهای سونی اریکسونه
موفق باشید:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.