ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Intel یا Amd

ful cash
15-07-2007, 00:56
می خواستم بپرسم cpu AMD بهتره یا cpu INTEL (برای کارهای گرافیکی )

A.A
15-07-2007, 03:07
به نظرمن برای کارهای گرافیکی اینتل بهتر است
مثلا مدلهای core 2 duo
مدلهای E6320 & E6600 & E6300

MOSTAFANAZARY
15-07-2007, 10:22
از نظر قیمت amd بهتره
در ضمن مادربرد AMD هم با قیمت کمتری گیر میاد

Stream
15-07-2007, 10:46
بستگی به خیلی شرایط داره، کاری که میخوای انجام بدی، هزینه که میخوای کنی،‌ اهل اورکلاک باشی یا نه، ...

Lamerdsystem
15-07-2007, 11:48
اگه کار فتوشاپ-کرل-پیتن شاپ پرو -3D MAX-3DXear-maya-catya یا هرچی که کار می کنی به نظر من Virgilدرست میگه ولی از نظر من AMD نگیر:13::41: درسته میشه ارزون خرید ولی باید ارزون بفروشی مواظب باش:21:

javadshahvand
15-07-2007, 13:38
قدرت پردازش amd به مراتب بالاتر از intel می باشد

تفاوت های CPU های AMD وIntel عبارتند از:
1-AMD براساس معماری اجرایی 9 مرحله ای ساخته شده است اما معماری پردازنده های Intel شش مرحله ای می باشد.بدین معنا که AMDدر هر چرخه کاری 9عملیات را انجام میدهد در حالی که Intel فقط 6 عمل را می تواند انجام دهد.
2-AMD از640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند.
3- AMD از مس برای اتصال ترانزیستور های بکار رفته در پردازنده ها استفاده میکند در صورتی که در ساختمان پردازنده های Intel آلومینیوم بکار رفته است.مس هادی الکترسیته بهتری است ، ازاین رو پهنای اتصالهای بین ترانزیستورها را به میزان چشمگیری کاهش می یابد .که این امر باعث مصرف کمتر مواد اولیه و در نتیجه منجر به کاهش هزینه می شود این دلیل ارزان تر بودن AMD نسبت به P4 است.
4- از دیگر تفاوت های میان AMD وIntel میتوان به راندمان Cache بروی چیپ اشاره کرد ، AMD از معماری انحصاری استفاده میکند که راندمان بیشتری نسبت بیشتری نسبت به طراحی معماری غیر انحصاری Intel دارد.
5-AMD از تکنولوژی پردازش موازی در مقایسه با Hyper -Threading اینتل استفاده میکند ، در بسیاری از کاربردهای امروزی فعال بودن Hyper -Threading کارائی پائین تری ارائه میدهد ، نتایج تحقیقات بیشمار منتشر شده در نشریات رایانه ای و پایگاهای اطلاعاتی معتبر بیانگوی این پدیده هستند.
6-یکی دیگر از مهمترین نکات برتر پردازنده های AMD واحد ممیز شناور آن است که از FPU اینتل بسیار قویتر میباشد که این امر باعث اجرای سریع تر برنامه های چند منظوره( MultiMedia) میشود.
7- زمانی که اینتل P4 را طراحی کرد طول PIPELINE را از 10 مرحله در P3 به 20 مرحله افزایش داد Intel همین تغیر توانست که تعداد عملیاتی که در چرخه عملیاتی انجام می شود بصورت قابل ملاحظه ای کاسته میشود و از طرف دیگر افزایش طول PIPELINE نیازمند افزایش تعداد ترانزیستور ها برای انجام همان تعداد عملیات میباشد که این امر باعث افزایش اندازه هسته و بالا رفتن قیمت تولید میشود . در حالی که AMD با وجود افزایش فرکانس پردازنده های خود طول pipeline را به همان اندازه p3 یا k6 ثابت نگهدارد .

Gabana
15-07-2007, 14:49
البته جواد جان اين مطلب خيلي قديمي هست و ديگه ارزش فني نداره

javadshahvand
15-07-2007, 15:46
البته جواد جان اين مطلب خيلي قديمي هست و ديگه ارزش فني نداره

درسته گابانا جان حداقل مال 2 سال پیشه اما گفتم شاید به اطلاعاتش اضافه کنه

Mahdi_Moosavi
15-07-2007, 16:52
بهتره اول هزینه ای که می خوای بکنی رو ملاک قرار بدی بعد بری سر انتخاب برند .

ful cash
15-07-2007, 23:48
از همتون ممنونم جوابمو گرفتم بهترین انتخاب با شرایط من Amd X2 است

Aminzikzak
16-07-2007, 01:51

صد در صد
پس اون آواتارتو عوض کن بزار amd X2

Actros
16-07-2007, 02:12

اگه اون مقاله رو خوندی بی خیال شو. چون اون مال وقتی که اینتل بیشترین کش پردازندهاش 512 بوده
در حالی الان 8 مگ کش داره
حالا چرا میخوای amd بگیری؟!

S!LENCE
09-06-2008, 19:30
سلام دوستان
من این مینی تاپیک رو خوندم ولی هنوز نفهمیدم چیکار کنم:19:
شنیدم اینتل برای کارای محاسباتی خوبه و AMD برای کارای گرافیکی:20:
و این که یه AMD جدید اومده مدل 9550 قیمت حدود 200 و میگن هیچ کدوم از پردازنده های اینتل به پاش نمی رسه:5:
حالا ببینید کار من اینه که بیشتر با برنامه های مهندسی مکانیک مثل CATIA, Solidworkd,Pro Engeneering اگه خدا بخواد کار دارم و نمی دونم این برنامه ها محاسباتی کار می کنن یا گرافیکی فقط می دونم که بر خلاف برنامه هایی مثل مایا، رندر ندارند و اثلن در اونها نیازی به رندر نیست:27:
حالا شما بگید من چه کنم؟:41:
این AMD جدیده رو بگیرم یا INTEL Core2 dou ؟؟؟؟:11:

Mahdi_Moosavi
09-06-2008, 19:59
سلام دوستان
من این مینی تاپیک رو خوندم ولی هنوز نفهمیدم چیکار کنم:19:
شنیدم اینتل برای کارای محاسباتی خوبه و AMD برای کارای گرافیکی:20:
و این که یه AMD جدید اومده مدل 9550 قیمت حدود 200 و میگن هیچ کدوم از پردازنده های اینتل به پاش نمی رسه:5:
حالا ببینید کار من اینه که بیشتر با برنامه های مهندسی مکانیک مثل CATIA, Solidworkd,Pro Engeneering اگه خدا بخواد کار دارم و نمی دونم این برنامه ها محاسباتی کار می کنن یا گرافیکی فقط می دونم که بر خلاف برنامه هایی مثل مایا، رندر ندارند و اثلن در اونها نیازی به رندر نیست:27:
حالا شما بگید من چه کنم؟:41:
این AMD جدیده رو بگیرم یا INTEL Core2 dou ؟؟؟؟:11:

مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MicroSystem
09-06-2008, 21:01
و این که یه Amd جدید اومده مدل 9550 قیمت حدود 200 و میگن هیچ کدوم از پردازنده های اینتل به پاش نمی رسه
جالب بود. جك جديده؟