ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عسكري و تكرار مكررات

farmanfarma
15-07-2007, 00:47
عسكري و تكرار مكررات

حميد عسكري متولد 20/7/57 در شيراز ، خواننده ي جوان اين روزهاي موسيقي ايران است كه پخش اوليه البوم او اگر اشتباه نكنم در اواسط بهمن 85 به نام شادمهر در كانون توجهات قرار گرفت

كما نام البومي بود كه با امدنش باعث تعجب خيلي ها شد . مردمي كه خواسته يا نا خواسته با اين البوم انس گرفته يا ضعف شادمهر رو نقد ميكردن . گرچه فضاي موسيقي اين البوم تفاوتهاي اشكاري با سبك كارهاي شادمهر داشت
با تمام اين اوصاف البوم جاي خودش رو بين مردم باز كرد و باعث شد حميد عسكري مدعي باشه كه من خواننده ي تقليدي نيستم و اگر مردم كار هاي من رو پسنديدن به خاطر شادمهر نيست ، به خاطر خودمه .
و دليلي رو براي صحه گذاشتن بر روي حرفش بيان ميكنه كه اون عدم استقبال مردم از سبب ؛ البوم جديده شادمهره
ايا با ادامه دادن به اين مسيري كه در پيش گرفته ميتونه هنوز مدعي باشه؟
تلافي ، شعر عاشقونه ،دوست دارم و بي تفاوت ترك هايي بود كه كه به تدريج بد از شناخته شدنش به دست مردم رسيد
اين چند كار از اسكلته يكساني پيروي ميكنند كه بحث در موردش خالي از لطف نيست . از مشخصه هاي اين track 4 مي توان به موارد زير اشاره كرد :
قالب شعري يكسان . عدم استفاده از ساز زنده . استفاده از يك نوع ريتم و ملودي خاص (به استثناي دوست دارم ) كه اون هم باز از اين ريتم پيروي ميكنه : شروع خواندن با لحني ارام يا به اصطلاح گام يايين و سپس بردن كار به گام بالا .
كار هاي 2 قسمتي (2 partition) كه 2 بيت با گام پايين و 2 بيت با گام بالا خونده ميشه ، چند ثانيه موزيك پخش ميشه و دوباره تكرار اون 4 بيت
از لحاظ ادبي مي توان اينگونه اظهار نظر كرد كه تشكيل شده از شعرهاي تقريبا ضعيف با لحني عاميانه ، با كمترين استفاده از ارايه هاي ادبي و استفاده از لغات تكراي فراوان . كلماتي از قبيل چشم ، دل ، قلب و ميخونه را شما ميتوانيد به كررات مشاهده كنيد .
حال با تمام اين اوصاف دليل ارائه ي اين كار ها چي ميتونه باشه؟
عدم توانايي ارائه كار جديد
يا وقت نذاشتن روي كار صرفا براي باقي موندن در اذهان عمومي و فراموش نشدن ؟

نوشته شده توسط farmanfarma :

h128mk
16-07-2007, 14:27
شاید فقط همین یه سبک و بلده !! :27::27:

doyenfox
17-07-2007, 14:39
و دليلي رو براي صحه گذاشتن بر روي حرفش بيان ميكنه كه اون عدم استقبال مردم از سبب ؛ البوم جديده شادمهره
خيلي جالبه كه عسكري در مورد شادمهر نظر ميده!!!!!

farmanfarma
17-07-2007, 23:58
خيلي جالبه كه عسكري در مورد شادمهر نظر ميده!!!!!

درسه . هر كسي رسيد گفت كاراش شبيه شادمهره ،و باعث شد اونم جملاتي رو براي دفاع از خودش اماده

كنه . در ادامه ي اين جمله گفته بود . تو خيابون ها اهنگ هاي من بيشتر از البوم جديد شادمهر شنيده ميشه

.
.
.
.
.
.
كسي در مورد سوال پاياني من نظري نداره ؟

doyenfox
18-07-2007, 00:34
درسه . هر كسي رسيد گفت كاراش شبيه شادمهره ،و باعث شد اونم جملاتي رو براي دفاع از خودش اماده

كنه . در ادامه ي اين جمله گفته بود . تو خيابون ها اهنگ هاي من بيشتر از البوم جديد شادمهر شنيده ميشه

.
.
.
.
.
.
كسي در مورد سوال پاياني من نظري نداره ؟
عدم توانايي ارائه كار جديد

r3xaa
18-07-2007, 02:36
نظر من > وقت نذاشتن روي كار صرفا براي باقي موندن در اذهان عمومي و فراموش نشدن

من فکر می کنم که اینا کارای قدیمیش باشه چون اونطور که تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود برای آلبوم کما 17-18 تا آهنگ ساخته - شاید این ها جزیی از اونها باشه و میده بیرون که از یاد نره .