مشاهده نسخه کامل
: برنامه اي براي مدارس
سلام من مدتي هست كه دنبال برنامه اي براي مدارس مي گردم كه بشه اطلاعات نمرات دانش آموزان رو در ويندوز و با اتصال به اينترنت بشه اطلاعات را در سايت آپديت كرد..
تا حالا برنامه هاي فارسي زيادي ديدم ولي قيمت ها بالاست ...
لطفا اگه برنامه دارين كه ميتونه اين كارو بكنه معرفي كنين مدرسه اي كه من ندريس مي كنم توانايي خريد اين نرم افزار رو با اين قيمت ها نداره
مرسي
سلام
لطفا توضيحات بيشتري بدهيد شايد بتوانم كمكتان كنم
موفق باشيد.
برنامه اي كه باهاش كارنامه موارد انضباطي و ... رو وارد مي كني و يه جور اطلاعات دانش آموزيه در عين حال وقتي وارد كردي خودش صفحات وب مي سازه و مي تونه رو سايت آپلود كنه
اين برنامه هست ولي قيمتش بالاست حدودا 1600000 در مياد اسمش پارس لن هست و سايت داره كه معرفي كرده محصولشو
دوست عزيز
باز هم توضيحاتتان ناقص است.
منظور من اين است كه شما دقيقا چكار ميخواهيد بكنيد.
چقدر حاضر به پرداخت هزينه هستيد.
در صورت تمايل حاضر به كمك و مذاكره هستم.
در پناه حق باشيد.
aram_nfs
20-07-2007, 19:54
در صورت تمايل حاضر به كمك و مذاكره هستم.
بابا اینجا همه حریف می طلبند یکی به سوال من جواب بده
چه خبرشه؟
قراره یه چیزی یاد بگیریم نه اینکه کسب و کار راه بندازیم:5:
سلام عليكم
(ببخشيد منظور پاسخ به آرام است )ويرايش
برادر عزيز كسي حريف نمي طلبد - شما در سه پستتان حتي يك كلمه در مورد يادگيري چيزي نگفتيد كه من هم اشاره ايي به آن بكنم .گفتيد قيمت بالاست من گفتم چقدر ميتوانيد هزينه كنيد.
براي پاسخ به سوال شما نياز به داشتن اطلاعات مورد نظر شماست( اشاره به انضباط و ... كرده ايد آيا منظورتان تمام امور مربوط به دانش آموزان است يا فقط اطلاعات خيلي خاص ميتواند مشكل را حل كند ) .
با عرض پوزش شما در مغزتان يك چيزايي را تصور كرده ايد و به تصوير كشيده ايد و فكر ميكنيد با دو تا جمله كلي همه ميفهمند شما چه ميخواهيد.
بنده با انواع نرم افزار براي مدارس كار كرده ام و هر كدام به نوعي ساز خودشان را ميزنند.
اگر شما منظورتان آموزش برنامه نويسي و نحوه نوشتن چنين برنامه ايست كه ميخواهيد ياد بگيريد مورد به مورد سوال كنيد آنهم مشخص تا ما جواب شما را بدهيم و اگر خيلي كلي چيزي را ميخواهيد تا آماده آن را تحويل بگيريد جزييات را بفرماييد تا نرم افزار مناسب كه نياز شما را رفع كند را در صورت موجود بودن به شما معرفي كنيم و اگر هم بخواهيد كسي آنرا برايتان بنويسد كه بنده خدا هر كس براي وقت خودش ارزشي قائل است و اگر از يك زمان بيشتري بخواهد كار كند خب مسلما نيازهاي ماديش نيز برايش مهم ميشود.
من اينجا روزي دو سه ساعت وارد انجمن هاي تخصص مختلف براي پاسخگويي حاضر هستم و فقط ميتوانم در اين وقت كم راهنماييهاي كلي را انجام دهم و اگر راهنمايي بخواهد در حد ريزه كاريها باشد كه بايد بصورت حضوري يا تلفني يا از طريق ايميل انجام بگيرد.
در هر صورت باز هم ما در خدمت هستيم .
hamedvahedi
02-10-2007, 20:30
با من تماس بگير. منوي "ارتباط با من" در سايتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.