مشاهده نسخه کامل
: در مورد بازیابی مموری کارت
shady_er
13-07-2007, 19:20
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
راستش یه سوال داشتم ازتون.بنا به دلایلی تمام عکسها و فیلمهایی که با گوشیم گرفته بودم و روی کامپیوتر ریخته بودم از هارد کامپیوتر پاک شد هارد کاملا پاک شده و فکر نمیکنم الان امکان بازیابی هارد وجود داشته باشه .الان هم سوالم اینه که میشه از مموری کارت گوشی به اون عکسها و فیلمها برسم .اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟ خودم میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟!!!
قبلا از تمام دوستانی که راهنماییم میکنن تشکر میکنم
doyenboof
14-07-2007, 05:12
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
راستش یه سوال داشتم ازتون.بنا به دلایلی تمام عکسها و فیلمهایی که با گوشیم گرفته بودم و روی کامپیوتر ریخته بودم از هارد کامپیوتر پاک شد هارد کاملا پاک شده و فکر نمیکنم الان امکان بازیابی هارد وجود داشته باشه .الان هم سوالم اینه که میشه از مموری کارت گوشی به اون عکسها و فیلمها برسم .اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟ خودم میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟!!!
قبلا از تمام دوستانی که راهنماییم میکنن تشکر میکنم
سلام
می شه ولی یک شرط داره
که شما بر روی رم گوشی چیزی نریخته باشی(اطلاعات بر روی اطلاعات قبلی نوشته نشده باشد)
شما با نرم افزار (Recover My Files) و یک رم ریدر این کار را به راحتی انجام بدی
موفق باشی
shady_er
14-07-2007, 15:47
این نرم افزار رو از کجا میتونم پیدا کنم (توی سیدی های نرم افزار موبایل هستش یا نه؟؟؟)
ممنونم از راهنماییت موفق باشی
vahidsport
14-07-2007, 20:07
سلام
اگه برنامشو داشته باشی از رو هردت هم میتونی مقداریشو بازیابی کنی .
حالا ببینم اگه تونستم برنامشو آپلود می کنم به شما میگم
vahidsport
14-07-2007, 20:44
دوباره سلام
می تونی بری از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامشو دانلود کنی
امید وارم موفق بشی
borderlessboy
14-07-2007, 22:43
معمولا تو سي دي هاي نرم افزاري هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.