ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتفاقي جالب در Taskbar

رايانه
13-07-2007, 15:04
سلام .من چند روز پيش ؛ وقتي در اينترنت فعاليت مي كردم و صفحات متعددي را باز كرده بودم و در حال مرور بودم و اين صفحات در Taskbar رديف شده بودند و يكي از صفحات بازبود ؛ وقتي نشانگر موس را در Taskbar روي صفحات كه در پايين قرار دارند و باز نيستند ؛ نگرمي داشتم ؛ تصوير كوچكي از آن صفحه به نمايش در مي آمد.البته در گذشته اين اتفاق نمي افتاد.مي خواستم بدانم كه علت چيست؟ چون تا به حال چنين نميشد.در ضمن من از ويندوز اكس پي (پك 2)استفاده ميكنم و تا به حال با اين مورد روبرو نشده بودم.البته فرداي آن روز اين خاصيت از بين رفت ؛بدون آن كه من كاري انجام داده باشم و برنامه خاصي هم نصب و يا پاك نكردم.اگه امكان داره راهنمايي كنيد كه چه جور اين خصوصيت را ميشه ايجاد كرد؟ با تشكر

رايانه
13-07-2007, 23:30
سلام.كسي تا به حال با چنين موردي برخورد نداشته ؟

TEC
13-07-2007, 23:53
جالبه واسه منم پیش نیومده تا حالا!

shahedi
13-07-2007, 23:58
شما از فایر فاکس استفاده می کنی؟
احتمالا اکستنشن مربوط رو نصب کردی

رايانه
14-07-2007, 00:41
شما از فایر فاکس استفاده می کنی؟
احتمالا اکستنشن مربوط رو نصب کردی
سلام.من از مرورگر اكسپلورر استفاده ميكنم.

S a f a 6 4
14-07-2007, 01:06
این قابلیتی که گفتی تو ویستا وجود داره ولی تو xp بعبد میدونم باشه مگر اینکه شما یه پچ یا نرافزار خاصی نصب

کرده باشید

رايانه
14-07-2007, 11:02
این قابلیتی که گفتی تو ویستا وجود داره ولی تو xp بعبد میدونم باشه مگر اینکه شما یه پچ یا نرافزار خاصی نصب

کرده باشید
سلام.تعجب من هم از همينه.چون هيچ نرم افزار و پچي نصب نكردم.حالا نرم افزاري هست كه بتونه اين كار را بكنه؟

Aminzikzak
14-07-2007, 12:30
سلام.تعجب من هم از همينه.چون هيچ نرم افزار و پچي نصب نكردم.حالا نرم افزاري هست كه بتونه اين كار را بكنه؟

آره نرم افزاری هست به نام Vista Style حدود 11 مگ هستش و رایگانه ...
میتونه اینکارا رو انجام بده رو XP