PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايا ميشه ؟؟اجراي برنامه بدون فايل نصب؟؟

hamid330
13-07-2007, 01:50
من يه برنامه حسابداري دارم كه فايل نصبش رو ندارم وقتي همه فايلها رو روي يه كامبيوتر ديكه مي ريزم و فايل اجرايي را مي زنم اين بيغام رو ميده:

run time error"429"
Active x component can not create object

سوال من اينه كه اين برنامه با جه برنامه اي طراحي شده و ايا راهي داره كه بدون فايل نصب بتونم برنامه را روي يه كامبيوتر ديكه اجرا كنم. اكه جواب منو بدين ممنون ميشم. اين برنامه به زبان انكليسي است ومن از دبي هستم. مرسي

تکنیک برتر
13-07-2007, 13:06
سلام دوست عزیز این برنامه آبجکت های خودشرو می خواهد به احتمال زیاد باید با ویبی نوشته شده باشد.
این اخطار مبنی بر این است که آقا کامپوننت های من نیست برای اجرا لازمش دارم اگر این برنامه ای که شما می فرمائید سورس است که از داخل خود برنامه ببین که چه کامپوننت های رو نداره و..
یه احتمال دیگه هم هست : error run time این برنامه از آبجکت های جدید استفاده می کند و سیستم شما این آبجکت ها را ندارد اگر چنین باشد برنامه run time آخرین ورژن رو روی سیستمت نسب کن اگر به جواب نرسیدی به احتمال زیاد جواب اول درست است
ممنون

hamid330
14-07-2007, 01:32
دستت درد نکنه از راهنمایت. ولی من سورسش رو ندارم فقط فایلها ی نصب شده رو دارم. باز هم ممنون :20:

تکنیک برتر
14-07-2007, 04:32
خواهش می کنم
عزیز پس مشکل از این فایل است که به احتمال زیاد یکسری از آبجکت های آن یا حذف شده یا ناقص درست شده

majj
16-07-2007, 21:21
من يه برنامه حسابداري دارم كه فايل نصبش رو ندارم وقتي همه فايلها رو روي يه كامبيوتر ديكه مي ريزم و فايل اجرايي را مي زنم اين بيغام رو ميده:

run time error"429"
Active x component can not create object

سوال من اينه كه اين برنامه با جه برنامه اي طراحي شده و ايا راهي داره كه بدون فايل نصب بتونم برنامه را روي يه كامبيوتر ديكه اجرا كنم. اكه جواب منو بدين ممنون ميشم. اين برنامه به زبان انكليسي است ومن از دبي هستم. مرسي

شايد اگه او سي ايكس هاي سيستم32 رو روي كامپيوتر دوم بريزيد مشكلتون حل بشه
البته احتمالش خيلي خيلي كمه