PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SWF Video Converter

Jalal
12-07-2007, 20:45
تبدیل فایلهای Video به فرمت SWF

SWF Video Converter 3.0

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SWF Video Converter is a handy utility to convert any movie file (AVI, MPEG, WMV, ASF, 3GP) into compressed SWF video and FLV streaming video formats.

SWF Video Converter offers several useful options to select SWF file format (legacy Flash 3, latest Flash MX or FLV), specify Flash movie quality, add audio/video controls (start/stop/pause/etc.) to resulting Flash file, apply custom text and/or image watermarks to copyright your files, specify watermarks opacity and position as well as create HTML page with embedded SWF movie. Advanced options allow you to crop movie screen in order to emphasize certain objects or remove unwanted areas such as markers or subtitles, replace original sound with your own (WAV or MP3), adjust sampling and bitrates and save original soundtrack into separate file (MP3).

On-screen movie preview and Activity logs make conversion process easy and hassle-free. Our application uses DirectShow technology to render movies. It supports almost all popular file extensions such as AVI, MPEG, WMV, ASF and 3GP as well as other available codecs.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmirror

5027kb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

WooKMaN
12-07-2007, 22:35
Shahvand جان چرا وقتی نرم افزار معرفی میکنی ورژن و حجم رو نمیزنی !؟ ... ;)

Jalal
12-07-2007, 22:46
Shahvand جان چرا وقتی نرم افزار معرفی میکنی ورژن و حجم رو نمیزنی !؟ ... ;)

وکمن جان شما خودت ناراحت نکن اگه کسی لازم داشته باشه لینک و بزنه قبل از دانلود بهش میگه حجمش چقده
در مورد این برنامه شرمنده ورژن رو نمیدونم:11:

WooKMaN
12-07-2007, 22:53
وکمن جان شما خودت ناراحت نکن اگه کسی لازم داشته باشه لینک و بزنه قبل از دانلود بهش میگه حجمش چقده
در مورد این برنام شرمده ورژن و نمیدونم:11:
حالا چرا بهت بر میخوره ! ...

این همه زحمت میکشی نرم افزار معرفی میکنی ، نوشتن این دو مورد فکر نکنم خیلی عذاب آور باشه ...:27:

Jalal
12-07-2007, 23:01
حالا چرا بهت بر میخوره ! ...

این همه زحمت میکشی نرم افزار معرفی میکنی ، نوشتن این دو مورد فکر نکنم خیلی عذاب آور باشه ...:27:

این چه حرفیه ! شما سرور مایی هر چی بگین حق با شماس
عذاب آور که چه عرض کنم وقتی خود سایت نذاشته من باید دونه دونه لینک هارو باز کنم حجمشو ببینم
اگه گذاشته باشه دریغ نمیکن

WooKMaN
12-07-2007, 23:09
این چه حرفیه ! شما سرور مایی هر چی بگین حق با شماس
عذاب آور که چه عرض کنم وقتی خود سایت نذاشته من باید دونه دونه لینک هارو باز کنم حجمشو ببینم
اگه گذاشته باشه دریغ نمیکن
شما عزیزی شاهوند جان ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من چی بگم که تا حالا هرچی برنامه جواب دادم یا معرفی کردم همه رو تست کردم ...

یعنی خدا میدونه خیلی کم پیش اومده حجمی که سایت نوشته رو بدون تست کردن بذارم ...

حالا اگرم سایت حجم رو نزده حتما حتما خودم لینک رو تست کردم ...

;)

Honradez
13-07-2007, 10:50
لینک مستقیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم: 4.5 مگابایت