ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موزیک همراه عکس خواننده یا آلبوم خواننده

catpink
12-07-2007, 12:45
با سسلام وخسته نباشید خدمت مدیران واعضاء خوب p30downlod
1- مسئله ای که برای شما عنوان کردم بدین منظور است که چگونه می توان کار انجام دهیم که زمانیکه یک شعر از یک خواننده خوانده می شود عکس او هم همراه آن از آن نرم افزار نمایش نشان داده شود لطفا مرا راهنمائی کنید با تشکر
catpink

Jalal
12-07-2007, 13:07
سلام خوبین :31:
شما باید اینجا مطرح کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رايانه
12-07-2007, 14:11
با سسلام وخسته نباشید خدمت مدیران واعضاء خوب p30downlod
1- مسئله ای که برای شما عنوان کردم بدین منظور است که چگونه می توان کار انجام دهیم که زمانیکه یک شعر از یک خواننده خوانده می شود عکس او هم همراه آن از آن نرم افزار نمایش نشان داده شود لطفا مرا راهنمائی کنید با تشکر
catpink
سلام دوست عزيز.اگه موزيك را با برنامه Windows Media Player گوش ميدي كه من الان برات ميگم.اين برنامه را باز كن و سپس گزينه Library را كليك كن و بعد موزيك هاي موجود را نشان ميده(ليست موجود را در زير نشان ميده) موسيقي مورد نظر خودت را انتخاب كن و روي آن راست كليك كن و گزينه Advansed Tag Editor را كليك كن و در آنجا هم گزينه Picuter را بزن و بعد گزينه ADD را كليك كن و تصوير خواننده مورد نظر را از روي هاردت ؛ انتخاب كن و وقتي اين كار را كردي ؛ تصوير انتخاب ميشه كه دو كزينه داره ؛ گزينه اول را User Defined قرار بده و بعد Ok را بزن.از اين پس اگر موسيقي مورد نظر را با اين برنامه گوش كني ؛تصوير خواننده هم در كنار برنامه ؛ نمايش داده ميشه.با سپاس