PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر بدید KDE یا Gnome

Inkareeeeeeeeee
11-07-2007, 21:19
درود بر دوستان گرامی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه بنویسین که از چه دسکتاپی استفاده میکنین ، KDE یا Gnome ، اگرهم که نمیشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس از شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدرود . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
13-07-2007, 01:28
من خودم شخصا از gnume خوشم میاد ولی فرق این دوتا رو نمیدونم ...

soodeh
15-07-2007, 14:40
به نظر من محیط Kde راحت تر است

Inkareeeeeeeeee
19-07-2007, 03:44
میخوام از نتایج آمار گیری ببینم که کدومش بیشر جا افتاده واسه یوزرها

Unkn0wn_bit
19-07-2007, 14:37
Gnome حرف نداره ... KDE ( به نظر من البته ) اصلا Reliable و User Friendly نیست :13:

sudotux
19-07-2007, 16:59
مقایسه kde و gnome

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aminzikzak
19-07-2007, 17:56
مقایسه kde و gnome

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول ...
میدونی از چند نفر سوال کردم فرق اینا چیه ...؟
هیشکی نمیدونست

m a j r i x
19-07-2007, 20:04
ایول ...
میدونی از چند نفر سوال کردم فرق اینا چیه ...؟
هیشکی نمیدونست
سوال کردن نمیخواد
از دو تا محیط استفاده کنید با چند مقایسه راحت به جوابتون میرسید

Aminzikzak
19-07-2007, 23:55
سوال کردن نمیخواد
از دو تا محیط استفاده کنید با چند مقایسه راحت به جوابتون میرسید

عزیز استفاده کردم از پارسیکس و مندریوا
kde شبیه ویندوز بود ولی Gnume نبود

در همین حد متوجه شدم چون مبتدی کار کردم

سزار
20-07-2007, 00:11
gnome یا kde هیچ فرقی باهم در کارایی ندارن.و هرکسی با یکی از این دو دسکتاپ که باهاش راحت تر هست میتونه کار کنه.
من خودم چون گنوم رو از اول رو لینوکس داشتم باهاش کارکردنی خیلی راحتم ولی روی kde هم زحمت کشیدن و به نظر من هر دو خوب و باصفا هستن.گنوم به مراتب زودتر از kde بالا میاد و دسترسی به همه چی تو گنوم راحته ولی تو kde باید بشینی دونه دونه منوها رو بگردی

تاپیک مفیدی هست امیدوارم که مورد توجه دوستان قرار بگیره
اینکاره ممنون ;)

kasra_k
20-07-2007, 14:27
صد در صد Gnome!
چون سبک تر از KDE هست!
زود تر بالا میاد!
کار کردن باهاش راحت تر هست!
قبلا خودم Debian داشتم کار کردن با KDE سخت بود ولی Gnome یه چیز دیگه هست!
KDE مشکلات زیادی به نظره من!

Inkareeeeeeeeee
20-07-2007, 20:20
دوستان گرامی من منظورم این نبودش که کدومشون بهتر یا بد تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خب تو KDE حتما" یه چیزهایی گرافیکی بالاتری کار شده که وقتی شما میخواهی Ubuntu با محیط KDE اینستال کنی حجمش میشه یه DVD ولی Ubuntu لخت و پتی با Gnome میشه یه CD ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نوع دیسترو منظورم نیستش ، فقط یه اشاره کوچولویی کردم که اشتباه نکنین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی تو KDE یه مشت خرت و پرت داره که تو Gnome یافت نمیشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که خودمم آماتور هستم تو لینوکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس چیزی رو که نمیدونم نمینویسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان که از نتایج نظرخواهی هیچی نفهمیدم چون تا الان که تعداد یوزرهای دوتا دسکتاپ هم باهم برابر بوده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید صبر کنیم تا بیشتر بیایندو نظر بدهند تا به یه جایی برسیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BlackDal
22-07-2007, 13:21
تفاوت این دو در کتابخانه ای است که استفاده می کنند.
KDE از کتابخانه Qt استفاده می کند اما gnome از gtk.
در مورد عملکرد ظاهری این کتابخانه ها در مورد تعامل با کاربر نمیشه گفت کدوم یکی قوی تر هستند، هر دو وظایف محوله را به خوبی انجام می دهند. پس شما می تونید بدون دغدغه و فقط با توجه به علاقهء خودتون یکی رو انتخاب کنید. فقط کافیه مدتی از هر کدوم استفاده کنید. معمولاً در مورد کاربران گنو/لینوس در همون ماه اول آشنایی با این سیستم عامل مشخص میشه که تا پایان از کدام محیط استفاده خواهد کرد. شرط می بندم اکثر شما از ابتدا با یکی از این محیط ها کار کردید بدون اینکه در اواسط کار سوئیچ کنید به دیگری.
اما من به شخصه کلاس های بهبود یافته Qt را که به عنوان فریمورک KDE آماده شده اند بیشتر از ویجکت های gtk می پسندم (که صد البته یک نظر شخصی است).
اما از لحاظ حجم باید به عرض برسونم که KDE کمی بیشتر از یک محیط گرافیکی کاربر روی سیستم شما نصب میکنه به همین دلیل حجم بالاتری داره. kde علاوه بر base شامل نرم افزار های جانبی (مانند kate یا kdevelop یا ... است).
هرگز نمیشه گفت کدوم یکی کاربرد بیشتری داره و هر چیزی که من یا دوستان در این تاپیک بیان کنیم صرفاً یک نظر شخصی است و بس.
لینوس توروالدز از KDE (روی فدورا) استفاده می کنه و ریچارد استالمن از gnome (روی لینوکس) و با تمام تلاشی که این دو تا بحال کردند هنوز یکی موفق نشده اون یکی رو ترغیب به استفاده از محیط گرافیکی خودش بکنه.

در پایان بنده به عنوان نظر شخصی خودم شما رو به استفاده از KDE دعوت می کنم.

sudotux
23-07-2007, 20:14
اینو من نمیگم .... نتایج آماری جستجوی گوگل در فواصل سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ میگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دوستان ... سوتفاهم نشه !! من نمی خوام بحث تکراری و قدیمی رو راه بیاندازم که kde بهتره یا gnome !!!!

هر کسی با هر کدوم راحتتره نوش جونش .:40: