ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن کامل هارد ديسک.کممممک.

alireza3467
11-07-2007, 00:59
درود به همه کاربران عزيز
من کامپيوترم دو تا ويندوز روش نصب هست.يکي HOME EDITION و PROFESSIONAL ديگري .حالا ميخواهم که کل هارد ديسک رو پاک کنم و ويندوز را دوباره نصب کنم.از هر کسي که ميدونه من چطوري اين کار را ميتونم بکنم تقاضاي کمک دارم.
لازم به ذکر است که من از دستور : FORMAT C درCMD استفاده ميکنم ولي اين کار هارد ديسک را کامل پاک نميکند.اصلا نميتونه پاک کنه.
خواهش ميکنم کمکم کنيد.
با تشکر مجدد

dexoey
11-07-2007, 01:34
من می دونم که اگر بخوای اطلاعاتت جوری پاک بشه که بعدا نشه بهش دسترسی پیدا کرد باید اول اطلاعاتتو کاملا فرمت کنی و بعد اون درایو مورد نظر رو کاملا پر بکنی از اطلاعات مثلا یک فیلم رو چند بار کپی کنی تا درایو کاملا پر شه و بعدش دوباره درایو فرمت کنی.امیدوارم منظورتو درست متوجه شده باشم.

مهدی

Hektor
11-07-2007, 02:36
اگر منظور پاك كردن با امكان غير قابل بازيابي شدن داده ها است برنامه هايي مثل East-Tec Eraser براي اين كار هستند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگر مي خواهي فقط فرمت كني بهترين روش استفاده از Bootable CD ويندوزه.در ضمن بوت از طريق CD تك تك پارتيشن ها را Delete كرده و مجددا ايجادشان كن...
مي توني اينكار رو با CD ويندوز 98 هم انجام بدي و F Disk كني تا سكتور صفر هم پاك بشه چون گاهي بعضي ويروسهاي خطرناك در MBR نفوذ مي كنند

alireza3467
11-07-2007, 03:53
من اين کارها را ميکنم و نتيجه را ميگم

بهنازی
11-07-2007, 09:10
یه بار Fdisk کن خودتو خلاص کن دیگه.