PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک فوری برای آپدیت ان91

Hidden-H
10-07-2007, 13:33
سلام
من می خوام گوشیمو آپدیت کنم! باید چیکار کنم؟
رفتم توی سایت نوکیا یه چیزی رو دانلود کردم که 23 مگ حجمشه! نوشته بود گوشی رو فول شارژ به کامپیوتر وصل کن و بقیه رو نمی دونم
کمکم کنین.
ممنون

بیلچه
10-07-2007, 14:27
هیچی برو به این آدرس توی گوشیت :

Menu > Connect > Data Cable
و گزینه ی Pc Suite را انتخاب کن.

از Sms ها وکانتک گوشی بک آپ بگیر . ( آگه دوست داری ) برنامه ها ی روی گوشی و فون مموریت هم می پره .

گوشی رو خاموش کن مموری را در بیار ( سیم کارت را در نیار )و بعد روشن کنید. بهتره گوشی تونو دایورت کنید. گوشی را در حالت General قرار بدید.

بعد گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن.

برنامه رو اجرا کن و بقیه مراحل توضیحی نداره.

البته باید اینترنت تون پر سرعت باشه.

موفق باشین.

Saman-tci
10-07-2007, 14:30
دوست من اگه اینترنتت دایال اپ هست اپدیت نکن ....
چون اگه وسط کار اینترنتت قطع بشه تنها راهش اینه که ببری گوشی رو فلش کنی ....
اگه میتونی با Adsl این کار رو انجام بده ...

Hidden-H
10-07-2007, 18:30
سلام
اینترنتم وایرلسه!
یعنی کامپیوتر رو کانکت کنم به اینترنت و این برنامه رو اجرا کنم؟ خودش کاراشو انجام می ده؟

بیلچه
10-07-2007, 18:50
خوب اگه وایر لس هست حساب کن ببین 60 مگ را تو چقدر دانلود می کنه . اصلا باطری کامپیوتر می کشه یا نه ؟

وقتی کانکت می کنه و برنامه رو اجرا می کنی اولب گوشیتو شناسایی می کنه بعد فرمور فعلیشو می گه و آخرین فریمور موجودشو می نویسه . شما هم می زنه ok . شروع به دانلود می کنه . بعد از دانلود کردن هم می گه می خوای نصب کنی می زنی ok . نصب می کنه و تمام .

بیلچه
10-07-2007, 18:54
راستی باطری گوشی هم باید پر پر باشه ها چون تقریبا یک سوم باطری گوشی حین عمل مصرف می شه.

بازم می گم اگه احتمال می دی ارتباط حین کار قطع می شه برو نیم ساعت کافی نت آپدیت کن .

اصلا از پشت باطری کد گوشیتونو بگید ببینیم براش آپدیت اومده یا نه . کد گوشی با 05 شروع میشه و 7 رقم هست .