ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نياز به دست خطي از برنامه دوستان

negahefarda
10-07-2007, 12:36
دوستان سلام .

آيا كسي مي تونه اين برنامه رو براي من بنويهسه كه لطف بزرگي در حق ما مي گنه :

1) همه ما مي دونيم برنامه در حال اجرا باشه در تسك بار در پروسس قابل ديدن است : حالا :

اگه برنامه از حالت اجرا خارخ شد : اين برنامه ما كه قراره بنويسيم اين برنامه مورد نظر ما رو با دادن آدرس محل نصب بلا فاصله اونو بعد از اين كه از حالت اجرا خارج شد ..... برامون بياره ..............

حالا اين برنامه با يك زبان قوي نوشته شود .

با تشكر

khaiyam
10-07-2007, 17:21
با چه زبانی عزیز

negahefarda
15-07-2007, 09:36
با چه زبانی عزیز

دوست عزيم سلام .

در جواب بايد بگم به هر زباني كه اين برنامه رو ( كلر خواسته شده ) را در كمترين زمان انجام بده .

فقط جاي براي وارد كردن مسير برنامه (‌براي دادن برنامه مورد نظر ) كه اگه برنامه *** از پردازشخارج شد : با برنامه نوشته شده : بلا فاصله برنامه *** به پردازش بر گشت داده بشه .

دوست عزيزم خيلي مهمه ...

negahefarda
19-07-2007, 09:53
دوستان برنامه نويس نمي تونن كاري براي ما بكنند .

بابا من نياز به اين برنامه دارم .......... آهاي كمك ..........

a_mohammadi_m
05-08-2007, 13:02
با سلام
برنامه مورد نظر بايد بصورت يك سرويس در سيستم عامل اجرا بشه و ليست Process هاي فعال رو هي چك كنه
همين كه برنامه مورد نظر از حافظه خارج شد دوباره اجراش كنه
براي نمونه مي تونيد سورس نرم افزار مشاهده و مديريت Proxess رو از اين سايت پيدا كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي نوشتن يك برنامه بصورت سرويس وندوز هم مي تونيد يه جستجو در همون سايت بكنيد حتما پيدا مي شه

a_mohammadi_m
05-08-2007, 13:11
با سلام
برنامه مورد نظر بايد بصورت يك سرويس در سيستم عامل اجرا بشه و ليست Process هاي فعال رو هي چك كنه
همين كه برنامه مورد نظر از حافظه خارج شد دوباره اجراش كنه
براي نمونه مي تونيد سورس نرم افزار مشاهده و مديريت Proxess رو از اين سايت پيدا كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي نوشتن يك برنامه بصورت سرويس وندوز هم مي تونيد يه جستجو در همون سايت بكنيد حتما پيدا مي شه