ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در اتصال با پسورد به دیتابیس اکسس

mojtaba-saleh
09-07-2007, 21:09
سلام
من در اتصال به دیتابیس اکسس با پسورد مشکل دارم
وقتی دیتابیس پسورد دار را با استفاده از شیئه ADODC به وی بی وصل میکنم پیغام میده پسوردش رو هم ست میکنم ولی باز اررور میده این عکسی از اررورش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد جور گیرم میشه کسی یک نمونه دیتابیس اکسس پسورد دار که با adodc به وی بی وصل شده بذاره
خیلی ممنون میشم

khadijeh
10-07-2007, 07:27
سلام

توی کد نویسی این کد رو برای اتصال به دیتا بیست بزار. دیگه نمی خواد از propertise برای اتصال استفاده کنی.

ado_ds.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + App.Path + "\assembelylearning.mdb" + ";Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=##b56?"

ado_ds اسم شی ado است و به جای اون پسوردی که من نوشتم پسورد خودت رو بزار. جدولهاتم همین جوری دستی با کد نسبت بده .

users_rs.Open "users", ado_ds, adOpenKeyset, adLockOptimistic, adCmdTable

ابته من قبلا حتی شی ado رو هم با کدنویسی ایجاد کرده بودم و دستورات رو در یک مازول گذاشته بودم که تو هم می تونی همین کار را بکنی. دستوراتش اینا هستن

Option Explicit
Public ado_ds As New ADODB.Connection
Public users_rs As New ADODB.Recordset
Public lessons_rs As New ADODB.Recordset

اولین خط شی ado رو معرفی میکنه و خطهای بعدی جدولهاتو . مثلا من دو تا جدول به نام users_rs , lessons_rs دارم.
موفق باشی.

mojtaba-saleh
10-07-2007, 09:58
ممنون از جوابتون الان تست میکنم...
میخوام بببینم اگه شی Ado رو با کد نویسی ایجاد کنیم باز هم باید اون Dll اش همراهش باشه ؟ ( روی کامپیوترهای دیگه )

khadijeh
15-07-2007, 07:50
چی شد موفق شدی؟
در ضمن در مورد سوالت فکر می کنم باید باشه ولی مطمئن نیستم . من اصلا خیلی vb بلد نیستم . به جواب رسیدی ما رو بی خبر نذار .

موفق باشی.

mahdi053
17-07-2007, 11:34
سلام
من از كد زري تو ماژول استفاده كردم جواب نداد كمكم كن

Public Sub Opendb()
Set dbSet = New ADODB.Connection
Set cmd = New ADODB.Command
Set rsRec = New ADODB.Recordset
sCnn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Pk.mdb;Mode=Share Deny None;Persist Security Info=FalseJet;OLEDB:Database Password=mahdi"
dbSet.Open sCnn
cmd.CommandType = adCmdText
cmd.ActiveConnection = dbSet

End Sub
مر سي:11: :18: :19: :5:

khadijeh
21-07-2007, 07:45
میشه بگی میخوای چی کار کنی و خطای برنامت چیه؟

mahdi053
24-07-2007, 08:30
خوب معلومه، روي ديتا بيسم پسورد گذاشتم و مي‌خوام با vb پسورد باز شه و بتونم توش اطلاعات بريزم يا بخونم.
پسوردم براي اينكه كسي نتونه ديتا بيسو باز كنه.
خطاشم Invalid Password هست.
ممنون مي‌شم زود جواب بدي.

khadijeh
24-07-2007, 09:32
نمی دونم والا چی بگم. من دقیقا همون مراحلی رو که برات نوشتم انجام داده بودم و جواب داد . تو هم دقیقا همون کارها رو بکن . شاید به جواب برسی. توی همین سایت جستجو کن فکر کنم قبلا همچین تاپیکی داشتیم. در ضمن connection string رو دقیقا همون جوری که من نوشتم بنویس و جدولهاتم همون جوری باز کن.

khandaye
03-10-2007, 23:36
با سلام
داری پسورد دیتا بیست رو جای اشتباهی وارد میکنی شما باید تمام پسوردایی رو که وارد کردی به حالت اولش بر گردون بعد اینو امتحان کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر سوال داشتی بهم پی ام بده esmailiha@yahoo.com

یا حق