ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رجیستری و مشکل با نصب پرمیر! (لطفا کمک کنید)

Honradez
09-07-2007, 15:11
سلام.

من Adobe Premiere 2.0 رو نصب کرده بودم، بعد یکبار که بازش کردم ارور داد و گفت برنامه رو دوباره نصب کن.

من هم اومدم این کار رو بکنم، ولی هم هنگام Repair و هم هنگام Uninstall، تا آخرای مرحله پیش می‌رفت و بعد ارور میداد که نمیتونه HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Premiere Pro\2.0 رو باز کنه و بعد نصب رو قطع می‌کرد.

لطفا بمن کمک کنید که چجوری دوباره از پرمیر استفاده کنم.

با تشکر فراوان. ;)

farhadd
09-07-2007, 18:07
feizجان همونطوري كه شما هم مي دوني اين نسخه از پريميوم فقط روي SP2 بايد نصب بشه
شما يك كاري بكن اين پريميوم تون رو روي يك سيستم ديگه تست كنيد من فكر مي كنم مشكل از پريميوم شما باشه مگه اينكه روي يك سيستم ديگه خوب كار كنه
البته اگه كركش كرديد و بعد كرك كار نداده ايراد از كركه اعلام كنيد تا كرك جديد براش آپلود كنم

mohammadkhajoo
09-07-2007, 18:30
دوستان
من هم پریمیر 2 رو دارم
هنگام بالا آمدن ریاستارت می کنه روی سیستم دیگه امتحان کردم کار میکنه :20:

Honradez
09-07-2007, 18:45
فرهاد جان راستش من خودم از SP2 استفاده می‌کنم. نسخهای هم که خریدم Full بود.

ببینم یعنی راهی برای برطرف سازی این مشکل هست؟ چون قبلا روش کار می‌کرد.

از راهنمایی محمد عزیز هم ممنون.

;)

farhadd
09-07-2007, 21:17
حالا هم كه شما نوشتيد فول خريداري كرديدش من بيشتر شك دارم به كرك بدي كه روي اون انجام دادند
يك نكته اي هست
ويندوز موقع Uninstal كردن يك برنامه معمولا همه ي آثار اون رو پاك نميكنه و يك سري فايل و تغييرات رجيستري باقي ميذاره
شما با ابزار Uninstall Software برنامه هايي مثل System Mechanic و يا Advanced System Optimizer استفاده كنيد تا اساسي رجيستري پاكسازي بشه بعد دوباره نصبش كنيد

Honradez
10-07-2007, 13:32
فرهاد جان از راهنماییتون ممنونم.

Advanced System Optimizer هم نتونست کاری بکنه. البته چون یکسری مشکلات دیگه هم داشتم، ویندوزم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.

بازهم ممنون. ;)