ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز ایکس پی

alifootball7
09-07-2007, 14:28
با سلام
من یک ویندوز ایکس پی دارم .می خواستم این ویندوز را پاک کنم ودوباره یک ویندوز ایکس پی نصب کنم .
خواهش می کنم به صورت مبتدی به من بگویید چگونه این ویندوز را پاک کنم و دوباره یک ویندوز ایکس پی نصب کنم.
با تشکر

بهنازی
09-07-2007, 16:25
شما با cd بوتیبل xp سیستم رو رهاندازی کن و گزینه فرمت درایو انتخاب کن و بقیه ماجرا.

Jalal
09-07-2007, 16:45
آموزش تصوري نصب ويندوز xp

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

zizoo_68
09-07-2007, 16:49
اول cd ویندوز رو تو دستگاه بزارید.بعد ریست کنید.اگر بایس شما طوری برنامه ریزی شده باشه که اول مادر بورد رو با CD ROM بالا بیاره که هیچ وگرنه باید تا کامپیوتر را ریست می کنید تا چند ثانیه کلید delete رو روی کیبورد چندبار فشار بدید تا وارد بایس بشه. ولی هر مین بوردی biosش فرق داره و شما باید سیستمتون رو طوری برنامه ریزی کنین که cd rom قبل از هارد بالا بیاد.بعد ّF10 و yes رو بزنید تا save بشه.
وقتی کامپیتر ریست شد به یه مرحله ای می رسه که cd rom رو می خونه.که چند تا نقطه شروع به پر شدن کی کنه و شما باید یه دکمه ای روی صفحه کلید فشار دهید .
بعد از چند لحظه شما باید enter رو بزنید.بعدش F8 . بعدش ESC (این در حالی است که ویندوز روی کامپیتر شما نصب باشد)
حالا روی درایو ویندوز اینتر کن که معمولا درایو c هستش.
فکر کنم بعدش باید C رو فشار بدی(البته همه اینا رو که می گم اخر خود صفحه نوشته شده)
بعد روی گزینه اول که نوشته (البته فکر کنم) format ntfs quic اینتر کنید .ولی یادت باشه که هرچی تو اوون درایو داری پاک میشه
بعد درایو فرمت می شه و ویندوز جدید نصب می شه .که حدود 5 دقیقه بعد شماره سریال ازت می خواد
اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.