مشاهده نسخه کامل
: امکان استفاده 2 کامپیوتر از یک خط adsl
با عرض سلام خدمت همه
من یه خط adsl دارم و 2 کامپیوتر من میخوام این یه خط adsl رو بین این دو کامپیوتر تقسیم کنم
اگه میشه لطفان راهنمایی کنید
اجزای شبکه من از این قرار است :
1 - یک مودم d-link 300t انترنت (لن)
2- 3 عدد کارت شبکه
3- دو کابل کراس
این کل ابزار منه و در ضمن من نمیخوام از سوییچ استفاده کنم چون برای دو کامپیوتر نیازی به سوییچ نیست
ارزون میخوام در بیاد از این روش میخوام استفاده کنم
از همه اقا مهندسا و بچه های با هوش در خواست دارم به من کمک کنید :20:
یه مقاله خودم دارم که قابل قبول نیست یعنی کار نمیکنه
اول شما روی یک سیستم 2 تا کارت شبکه داشته باشید یکی برای استفاده از اینترنت دیگری برای ارتباط با هاب یا کامپیوتر دیگر ، وقتی که یک کارت شبکه شما به اینترنت وصل شد شما باید ابتدا امکان اشتراک گذاشتن اینترنت را در اون کامپیوتر فعال کنید ، به این صورت که پس از وارد شدن به قسمت Set up a home or small office network از My Network Places در مرحله Select a Connection method گزینه اول *به این معنی که کامپیوتر انتخابی به طور مستقیم به اینترنت متصل می باشد و دیگر کامپیوتر ها از طریق این کامپیوتر به اینترنت وصل هستند* را انتخاب کنید و مراحل را به اتمام برسانید ، تا اینجا کامپیوتر شما برای استفاده دیگر کامپیوتر ها از اینترنت آماده شده ، در مرحله بعد شما باید Default Gateway را بر روی همان کامپیوتر تعریف کنید به این صورت که بر روی کارت شبکه دیگر * که از اینترنت استفاده نمیکند* در My Network Places کلیک راست کرده و قسمت Properties را انتخاب میکنید حال در قسمت internet protocol و زیر بخش use the following IP address یک ip مانند 192.168.100.1 انتخاب میکنید * قسمت Subnet mask با توجه به IP انتخابی شما تغییر خواهد کرد ، سپس تنظیمات را ذخیره میکنی و روی کامپیوتر دیگر برای استفاده از شبکه و اینترنت به این صورت عمل میکنی ، ابتدا دوباره وارد قسمت Set up a home or small office network از My Network Places میشی و در همان مرحله Select a Connection method*این بار* گزینه دوم *به این معنی که کامپیوتر انتخابی از طریق Gateway تعریف شده به اینترنت متصل هستش* انتخاب میکنی و مراحل را به پایان میرسونی ، پس از آن به تنظیمات کارت شبکه * به همان صورت که در بالا اشاره کردم* وارد میشی و این بار در قسمت use the following IP address یک ip مانند 192.168.100.2 انتخاب میکنی و در قسمت سوم در همان بخش یعنی Default Gateway باید IP کامپیوتر اول یعنی 192.168.100.1 را وارد کنی و پس از قبول تنظیمات و معمولا یک بار Log off و Login کردن در ویندوز باید بدون مشکل از اینترنت بر روی کامپیوتر های خود استفاده کنی.
راستی اگه میشه بدون نرم افزار باشه
من اوال انجمن خوندم با قسمت default gateway کار من راه نمایوفته
نمادونم چرا لطف کنید و راه نماییم کنید
خدا بهتون خیر زیاد بده :27:
من اوال انجمن خوندم با قسمت default gateway کار من راه نمایوفته
نمادونم چرا لطف کنید و راه نماییم کنید
خدا بهتون خیر زیاد بده :27:
دوست عزیز به صورت پی ام جواب شما رو دادم .امید وارم موثر باشه .
یا علی
سلام من جوابمو از داداش Nomber1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم
هرکی که همچین مشکلی داره به ایدی پی ام بده
ams2n@yahoo.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.