shahyar_2005
08-07-2007, 15:10
با عرض سلام و خسته نباشيد.
لطفا متخصصان و مديران وارد در امور ويندوز و نرم افزارهاي ان به سوال زير پاسخ كامل و كلي
بدهند.
مشكل با اينترنت اكسپلورر ويندوز اكس پي مدياسنتر
من هنگامي كه به اينترنت مي روم و سايت هايي را كاملا باز مي كنم مثل همين سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا همين فروم يا سايت هاي ديگر پس از خارج شدن از اينترنت
(ديسكانكت) شدن و در حالت ورك افلاين ( Work Offline ) ديگر نمي توانم صفحات را ببينم و
همه صفحات پاك شده اند.در صورتي كه قبلا ها مي توانسم صفحات را در حالت ورك افلاين
ببينم.
و من خواستم كه اين مشكل را درست كنم نفهميدم و اينترنت اكسپلورر 7 نسخه بتا را نصب
كردم و مشكل حالا دو تا شد و حالا مي خواهم اينترنت اكسپلورر 6 را نصب كنم چه كار بايد
بكننم. و اينكه مشكلي را كه در بالا گفتم ديدن صفحات پس از ورك افلاين شدن از اينترنت چه
كار بايد بكننم؟
لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.
لطفا متخصصان و مديران وارد در امور ويندوز و نرم افزارهاي ان به سوال زير پاسخ كامل و كلي
بدهند.
مشكل با اينترنت اكسپلورر ويندوز اكس پي مدياسنتر
من هنگامي كه به اينترنت مي روم و سايت هايي را كاملا باز مي كنم مثل همين سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا همين فروم يا سايت هاي ديگر پس از خارج شدن از اينترنت
(ديسكانكت) شدن و در حالت ورك افلاين ( Work Offline ) ديگر نمي توانم صفحات را ببينم و
همه صفحات پاك شده اند.در صورتي كه قبلا ها مي توانسم صفحات را در حالت ورك افلاين
ببينم.
و من خواستم كه اين مشكل را درست كنم نفهميدم و اينترنت اكسپلورر 7 نسخه بتا را نصب
كردم و مشكل حالا دو تا شد و حالا مي خواهم اينترنت اكسپلورر 6 را نصب كنم چه كار بايد
بكننم. و اينكه مشكلي را كه در بالا گفتم ديدن صفحات پس از ورك افلاين شدن از اينترنت چه
كار بايد بكننم؟
لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.