مشاهده نسخه کامل
: Sony Ebook Reader
سلام دوستان
من مي خواستم يك Ebook Reader بخرم. كه خوب در اينترنت يك سرچي زم و تنها چيزي كه پيدا كردم Sony Ebook Reader بود. حالا مي خواهم بدونم آيا از شركت هاي ديگه هم هست؟ كسي سراغ داره چيز ديگه اي؟
در ضمن آيا كسي چنين چيزي را در ايران ديده و سراغ داره يا نه؟ اگر هست، آدرس بدين خيلي خوبه.
پيشاپيش از راهنمايي تان ممنونم:40: .
Aminzikzak
12-07-2007, 21:42
این ebook reader چی هست میشه یه توضیحی بدی؟
اگه عکس هم بذاری چه بهتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي چيز خوبيه ..
من هم دنبالش هستم منتها ايران نديدم .. ( يا شايدم خوب دقت نكردم )
باز اگر كسي اطلاعي در مورد بودنش تو ايران داره لطفا قرار بده
ممنون
من یک جا دیدم قیمتش 700 هزار تومن بود. بدون گارانتی (قیمت اروپایی این مدل فقط 299 دلاره!!)
چه خوب میشد ایران رهجو یا یه شرکت معتبر دیگه این محصول رو وارد میکردند.
Aminzikzak
15-07-2007, 14:16
چیز جالبی باید باشه ...
چه فرمتهایی ساپورت میکنه...؟
سلام
فرمتهايي مثل:
BBeB Book, Adobe PDF, TXT, RTF and Microsoft Word text formats; also supports JPEG, GIF, PNG and BMP image formats and MP3 and AAC audio formats
براي ديدن ليست كامل امكانات آن به اين لينك يك سري بزنيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ما كه تهراني نيستيم. خواهشا هر كي ميره مجتمع پايتخت دنبال اين هم باشه بد نيست. ممنون ميشم.
rostamiani
09-02-2009, 00:11
لیست انواع Ebook Reader ها از شرکت های مختلف : (اگه از می میشنوید، فقط دنبال نوع electronic paperش برید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مدل جالب و سبکی با صفحه نمایش لمسی که قراره سال 2010 توسط شرکت Plastic Logic تولید بشه :20::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم سایت این شرکت:
نمایشگر های electronic paper مصرف خیلی کمی دارن و فقط وقتی مطالب اون عوض بشه باتری مصرف می کنه
تصویر اون هم بیش تر به کاغذ چاپی شباهت داره تا مانیتور.برای همین هم برای مطالعه خیلی مناسبه:31:
این هم در مورد ساختار جالب کاغذ الکترونیکی:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.