PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن تروجان از Bootable Hard

mohammadmother
07-07-2007, 13:38
با سلام در کامپیوتر من تروجانی افتاده من ویندوزم رو پاک کردم و هارد دیسکم رو از اول پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز رو نصب کردم اما باز این تروجان پاک نشده چون وقتی که وارد ویندوز می شم صفحه ی dekstop و mouse من ظاهر می شه ولی آیکن های دکستاپ وجود ندارند و من باید دکمه های ctrl+Alt+del رو فشار بدهم تا پنجره ی Windows Task Managerظاهر شود بعد وارد تب processes می شم ودر لیست برنامه ها برنامه ی svchost.exe چندین بار تکرار شده من یکی از این svchost.exe را End process می کنم با این کار تمام آیکن ها ظاهر می شود و ویندوز آزاد می شود ولی بعد از گذشت چند دقیقه پنجره ی کوچکی ظاهر می شود که باعث رستارت شدن کامپیوتر می شود
من فکر کنم که این تروجان در هارد من وجود ندارد بلکه در Bootable hard قرار گرفته لطفا من رو در از بین بردن این تروجان یاری کنید

ocz
07-07-2007, 14:07
دوست من
اگر با ويروس كش بروزرساني شده و يا فرمت عادي ديسك سخت ويروس از بين نرفته،نظر من روي 2 احتمال هست كه به ترتيب اهميت مي نويسم براي شما :
1- آلوده شدن سكتور 0 يا همان بوت سكتور به ويروس
2- قرار گرفتن ويروس در EPROM بايوس

مورد اول راه علاج ساده تري دارد : باWin 98 Bootable CD ،ديسك سخت را بايد F Disk كنيد
علاج گزينه ي دوم : پروگرام كردن دوباره ي فلش بايوس مادربورد

mohammadmother
08-07-2007, 15:29
[QUOTE=ocz;1279451]دوست من
اگر با ويروس كش بروزرساني شده و يا فرمت عادي ديسك سخت ويروس از بين نرفته،نظر من روي 2 احتمال هست كه به ترتيب اهميت مي نويسم براي شما :
1- آلوده شدن سكتور 0 يا همان بوت سكتور به ويروس
2- قرار گرفتن ويروس در EPROM بايوس

مورد اول راه علاج ساده تري دارد : باWin 98 Bootable CD ،ديسك سخت را بايد F Disk كنيد

چه طور می توان با Win 98 Bootable CD دیسک سخت را F Disk کرد

f-secure
08-07-2007, 17:56
چه طور می توان با Win 98 Bootable CD دیسک سخت را F Disk کرد
از جستجوي انجمن ها استفاده كن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadmother
08-07-2007, 22:10
من Floppy bootable Win 98 رو دارم با اون می شه؟