مشاهده نسخه کامل
: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
soheilsmart
24-04-2008, 21:04
جواب اون 2 تا سوال دیگمو می دونید؟
نه اخه من رشتم ریاضیه
ولی سعی میکنم جواب سوالاتونو پیدا کنم
اگه پیدا کردم براتون میذارم
ممنون:11:
با سلام
دیدم که برخی دوستان قبول شدن و رتبه رو با درصدها مقایسه میکردند. این کار بسیار غلط هست. چون درصدها در سالهای مختلف متفاوت هست و بستگی به سختی یا آسونی سوالها داره. بهتر بود این مقایسه رو با تراز انجام میدادید. هر چند تراز هم ملاک درستی نیست ولی از درصدها بهتره.
مثلاً ممکنه سال 85 نفر اول کنکور ریاضی، درس ریاضی رو 90٪ زده باشه اما در سال 86، نفر اول این درس رو 100٪ زده. و اگر مقایسه کنید، خواهید دید که سوالهای ریاضی سال 85 از سال 86 خیلی سختتر هست. (من تا به حال سوالهای آسونی مثل سوالهای ریاضی 86 ندیدم.) پس به درصد توجه نکنید.
در ضمن بالاخره گنجینه سوالهای آزمون سراسری رو گرفتم. جواب اون سوال حد سال 86 که غلط بود رو بینهایت زده بود.
واقعاً برای ایران متاسفم که چنین بیسوادهایی میخواهند دانشآموزان این سرزمین رو از نظر علمی مورد سنجش قرار دهند.
با وجود گذشت ماهها از این مسئله هنوز این اشتباه، درست نشده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rezapishro
25-04-2008, 16:33
با سلام
دیدم که برخی دوستان قبول شدن و رتبه رو با درصدها مقایسه میکردند. این کار بسیار غلط هست. چون درصدها در سالهای مختلف متفاوت هست و بستگی به سختی یا آسونی سوالها داره. بهتر بود این مقایسه رو با تراز انجام میدادید. هر چند تراز هم ملاک درستی نیست ولی از درصدها بهتره.
مثلاً ممکنه سال 85 نفر اول کنکور ریاضی، درس ریاضی رو 90٪ زده باشه اما در سال 86، نفر اول این درس رو 100٪ زده. و اگر مقایسه کنید، خواهید دید که سوالهای ریاضی سال 85 از سال 86 خیلی سختتر هست. (من تا به حال سوالهای آسونی مثل سوالهای ریاضی 86 ندیدم.) پس به درصد توجه نکنید.
در ضمن بالاخره گنجینه سوالهای آزمون سراسری رو گرفتم. جواب اون سوال حد سال 86 که غلط بود رو بینهایت زده بود.
واقعاً برای ایران متاسفم که چنین بیسوادهایی میخواهند دانشآموزان این سرزمین رو از نظر علمی مورد سنجش قرار دهند.
با وجود گذشت ماهها از این مسئله هنوز این اشتباه، درست نشده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه منظورت ماله سازمان سنجشه چون اون سوال حذف نشد اونها هم براساس کلید سراسری جواب دادن
سووهیل این اگه من طراح بودم چه جوریه؟ شبیه ساز کنکوره یا همین جوری تست تالیفی درهم! گذاشتن توش؟جلدش چه رنگیه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب شبیه ساز خوشخوان و مبتکران و... چه جوریه؟
soheilsmart
25-04-2008, 17:06
اگه منظورت ماله سازمان سنجشه چون اون سوال حذف نشد اونها هم براساس کلید سراسری جواب دادن
سووهیل این اگه من طراح بودم چه جوریه؟ شبیه ساز کنکوره یا همین جوری تست تالیفی درهم! گذاشتن توش؟جلدش چه رنگیه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب شبیه ساز خوشخوان و مبتکران و... چه جوریه؟
اگر من طراح بودم
چاپ 87 اش اومده بیرون
تستاش جدا جداس
به این ترتیب
دیفرانسیل
بعدش
تحلیلی و پایه
گسسته و جبر احتمال
فیزیک و شیمی
کلا کتاب شاخیه
طراح هاش هم شاخن
مثلا فرهاد حامی -حلی-مشفق-انوشه-طالب مهر-.....
کلا کتاب باحالیه(سوال هاش هم استخون داره)
این با شبیه ساز فرق میکنه(اخه قلم چی شبیه سازم داره)
حالا خوشخوان و مبتکران رو نمیدونم
ولی فکر کنم این از همه بهتر باشه
همراه زرد فکر کنم منبع خوبی برای تسلط هستش
حالا اگه خواستی بیا خونمون ببین چه جوریه!!!
ما که کنکور قبول شدیم گفتیم یه کم بهمون احترام میزارن
دیدیم هر چی مدرکت میره بالاتر احترامت میاد پایین تر تو این مملکت.
امیدوارم شما هم قبول بشین تا ببینین دانشگاه رفتن همچین امتیازی هم نیست.
farvehar_1989
25-04-2008, 19:02
بچه ها شما عمومی ها رو تا کجا پیش رفتین؟
چند بار مرور کردین و تستاشونو از چه کتابایی میزنید
زرد عمومی رو تا کجا پیش رفتین؟
soheilsmart
25-04-2008, 20:32
سوالات کنکور 86
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
persianastronomy
25-04-2008, 20:56
سلام بچه ها منم سال پیش همین موقع ها داشتم کتاب و جزوه ها مو می جویدم .:27: و لی الان دیگه ::8:
براتون آرزوی موفقیت میکنم . امیداورم که همتون اون رشته ای که دوست دارید قبول بشید . اگه مشکل روحی و از اینجور حرفا پیدا کردید ما هستیم :10:. دریغ نکنید .
اگه سخت ترين کار امروزت اينه که يه قورباغه زشتو قورت بدي
هيچ فايده اي نداره که ساعتها بشيني و بهش زل بزني.
بهترين کار اينه که همون اول صبح بخوريش و از دستش خلاص بشی!:46:
سلام بچه ها منم سال پیش همین موقع ها داشتم کتاب و جزوه ها مو می جویدم .:27: و لی الان دیگه ::8:
براتون آرزوی موفقیت میکنم . امیداورم که همتون اون رشته ای که دوست دارید قبول بشید . اگه مشکل روحی و از اینجور حرفا پیدا کردید ما هستیم :10:. دریغ نکنید .
اگه سخت ترين کار امروزت اينه که يه قورباغه زشتو قورت بدي
هيچ فايده اي نداره که ساعتها بشيني و بهش زل بزني.
بهترين کار اينه که همون اول صبح بخوريش و از دستش خلاص بشی!:46:
منم همینطور.
اصلا دوست ندارم جای کسایی که میخوان کنکور بدن باشم:31::31::20:
سلام
دوستان یه سوال داشتم. محلول نمک مس(ii) سولفات، اسیدی هست یا بازی؟ چرا؟
babak_deghat
26-04-2008, 18:53
چند تا سوال دارم:
راسته که میگن اگه یکی از درسهات رو 100 درصد بزنی ولی درسهای دیگت هر چی شد اشکال نداره،اونوقت جز 1000رتبه ی اول میشی؟
برای قبول شدن در رشته ی زیست شناسی دانشگاه سراسری شیراز رتبه ام باید حدودا چقدربشه؟هر درسی رو حدودا باید چقدر بزنم؟رشته ی زمین شناسی دانشگاه سراسری شیراز چطور؟اصلا دانشگاه سراسری شیراز زمین شناسی داره؟برای قبول شدن درش باید رتبه ام حدودا چقدر بشه؟
اگه کسی جواب سوالاتمو میدونه لطفا جوابمو بده
soheilsmart
26-04-2008, 19:15
سلام
دوستان یه سوال داشتم. محلول نمک مس(ii) سولفات، اسیدی هست یا بازی؟ چرا؟
به نظرم اسیدی هست
چون اگه در نظر بگیریم
میشه
H2SO4 که اسید قوی
CU(OH)2 که باز ضعیف هست
در کل اسیدی
از طریق ابکافت
cuso4 cu2 + so4 2- abkaft
اگر معادله ابکافت رو بنویسی
مس(ii) با اب واکنش و یون هیدروژن تولید میکنه
و اون یکی oH- 1
شدت ابکافت cu
خیلی از so4
خیلی بیشتره
بنابر این
H+ یشتر از oh- تولید میشه
و محلول اسیدی
soheiltaker
26-04-2008, 21:03
سلام به همه
چی کار میکنین با کنکور!!!
آقا دم دکتر شفیعی گرم یه جلسه گذاشت درباره 60 روز باقی مانده تا کنکور محشر بود....
یعنی اگه کسی به امید رتبه 500000!!!! کنکور درس میخوند وقتی از اون جلسه بیرون اومدرفت برای زیر 2000درس خوندن واقعا دستش درد نکنه
قربونه همتون
behnam_n80
27-04-2008, 13:27
سلام به همه
آقا دم دکتر شفیعی گرم یه جلسه گذاشت درباره 60 روز باقی مانده تا کنکور محشر بود....
یعنی اگه کسی به امید رتبه 500000!!!! کنکور درس میخوند وقتی از اون جلسه بیرون اومدرفت برای زیر 2000درس خوندن واقعا دستش درد نکنه
قربونه همتون
سهیل منم بودم
آره خیلی موثر بود (تو امیر کبیر بودی)
mohsensoft
27-04-2008, 19:00
سلام
براي قبولي در دانشگاه امام صادق آيا فقط دروس عمومي ملاك قرار ميگيره؟
براي قبولي معمولا بايد چه درصد هايي داشته باشيم؟
كلا چه جور دانشگاهيه؟
soheiltaker
27-04-2008, 22:11
سهیل منم بودم
آره خیلی موثر بود (تو امیر کبیر بودی)
سلام منم امیر کبیر بودم
راستی بهنام پشتیبانت کیه؟
عشق است منچستر!!! دمت گرم خوشم اومد به امید برد بارسلون و قهرمانی جام باشگاههای اروپا:46:!!!!
قربونه همتون
soheilsmart
27-04-2008, 22:18
سلام
براي قبولي در دانشگاه امام صادق آيا فقط دروس عمومي ملاك قرار ميگيره؟
براي قبولي معمولا بايد چه درصد هايي داشته باشيم؟
كلا چه جور دانشگاهيه؟
خودم اطلاعی ندارم
ولی این سایتشه
برو شاید به دردت بخوره:11:
M A R S H A L L
27-04-2008, 22:33
ميشه يه چند نمونه درصد كنكورياي 86 از بازه هاي زير بزارين؟.مدتيه دنبالشم اگه بشه پيداش كرد كه خيلي عاليه.
منظورم اين نيست كه فلاني با چه رتبه اي چه دانشگاهي قبول شده.يكي قرار بود چند نمونه بذاره نميدونم چي شد ديگه پيداش نشد.
مي خوام بدونم با چه درصدايي چه رتبه هايي مياري.ضمناً رتبه هاي تك رقمي منظورم نيست اصلاً.
100-200
200-500
500-1000
1000-5000
5000-15000
پيشاپيش ممنون.
soheilsmart
27-04-2008, 22:34
در راستای معرفی کتاب
امروز
اگر من طراح بودم(ویژه ی دوران جمع بندی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل سوالات تالیفی و سطح بالا
سوالات جالب
طراحان معروف
منطبق با کنکور 87
کاری از راه اندیشه-قلم چی
قیمت 6000 تومان
soheilsmart
27-04-2008, 22:37
ميشه يه چند نمونه درصد كنكورياي 86 از بازه هاي زير بزارين؟.مدتيه دنبالشم اگه بشه پيداش كرد كه خيلي عاليه.
منظورم اين نيست كه فلاني با چه رتبه اي چه دانشگاهي قبول شده.يكي قرار بود چند نمونه بذاره نميدونم چي شد ديگه پيداش نشد.
مي خوام بدونم با چه درصدايي چه رتبه هايي مياري.ضمناً رتبه هاي تك رقمي منظورم نيست اصلاً.
100-200
200-500
500-1000
1000-5000
5000-15000
پيشاپيش ممنون.
قلم چی
یه دفترچه بازه های تراز داره
اون به دردت میخوره(به پشتیبانت بگو برات گیر بیاره:11:)
همچنین راه اندیشه هم داره
ممنون
M A R S H A L L
27-04-2008, 23:16
قلم چی
یه دفترچه بازه های تراز داره
اون به دردت میخوره(به پشتیبانت بگو برات گیر بیاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif)
همچنین راه اندیشه هم داره
ممنون
ممنون سهيل جون.
ميگم بهش.اما يك پشتيبانه خنگي داريم اميدوارم بتونه برام پيداش كنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره ممنون از راهنماييت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه انديشه رو گيرش ميارم.
soheilsmart
28-04-2008, 09:39
خوب امروز میخوام در مورد یه مسائلی بحث کنم
امیدوارم مفید باشه
اول اینکه اگر درسی در کنکور بیش از حد معمول سخت باشد
باید چگونه رفتار کنیم
؟؟
خوب این جوابش به نظر من اینه
که اگر درسی در کنکور سخت باشه
به نفع داوطلبان خوب است
حالا میپرسید چرا؟؟
اگر سوال ها اسون باشه(اکثر داوطلبا ) جواب میدن
ولی اگر سخت باشه (فقط دانش اموزان خوب)
اگه بخوام بهتر بگم
اگر سوال ها راحت باشه واریانس درصد ها کمه و اگه سخت باشه واریانس زیاده
حالا چه کار کنیم که با دیدن سوال های سخت خود را نبازیم
نقل قول از مقدمه کتاب های قلمچی
"" اگر سوال ها سخت باشد داوطلبان خوب بیشتر ضربه میخورند***
میپرسید چرا؟؟
چون این داوطلبان با دیدن سوال ها خود را میبازند
چون در ازمون ها ازمایشی درصدهای بالایی را کسب کرده اند
و اینجا نمیتوانند ان درصد ها بزنند هول میشوند و دست و پای خود را گم میکنند(چون سوال ها سخت است)
اگر سوال ها سخت بود موارد زیر را در نظر داشته باشین
شما به اندازه کافی تلاش کرده اید
اگر سوال ها سخت باشد برای همه سخت است(همچنین درصد ها پایین تر است)
روحیه خود را حفظ کنید
زیرا شما همان ادم هستید(یک شبه:31:نه شما ضعیف شده اید و نه دیگران قوی)
همین مورد بالایی که بهش اشاره کردم بسیار مهمه
به خدا توکل کنید(شما زحمتتان را کشیده اید >>>>>>نتیجه تان را میگیرید)
خوب مورد بعدی
در مورد نحوه ی زدن تست در کنکور به طور اشتباه
این مطلب رو جدی بگیرید
بعضی از داوطلبان هستند که ابتدا تمامی سوال ها را حل می کنند
و بعد از اینکه حل سوال ها را به اتمام رساندند
پاسخ ها را در پاسخ برگ علامت میزنند
این عادت بسیار غلط و اشتباه است
به نقل از مطالبی که در انتهای کتاب های اندیشه سازان نوشته شده
**** اگر یک موقع وقت کم بیاورید (3 الی 4 دقیقه !!!)
و وقت نکنید
پاسخ ها را در پاسخ برگ علامت بزنید(یک سال تلاش خود را به هدر میدهید)
این عادت اشتباه را کنار بگذارید(یک دنده نباشید (این یک پیشنهاد منطقی است) )
مطلب بعدی
در این 58 روز باقی مانده تا کنکور خوب درس بخوانید و اعتماد به نفس خود را حفظ کنید
به خود مغرور نشوید و به خدا توکل کنید
حدود یک ماه قبل از کنکور هر روز ساعت 6 از خواب بیدا شوید
صبحانه بخورید (تا برای شرایط روز کنکور کاملا اماده باشید)
روز کنکور به موقع از خانه خارج شوید(حوزه تان را قبلا شناسایی کنید)
طوری نباشد که هنگامی به جلسه برسید که درها بسته شده باشد( اگر بتوانید به داخل هم بروید اضطرابی عجیب شما را فرا میگیرد)
خوب ببخشید زیاد حرف زدم
این مطالب رو با استفاده
از مطالبی که در جاهای مختلف خونده بودم و اطلاعات خودم نوشتم
امیدوارم مفید باشه
ممنون
:40::11:
قربان شما
سهیل:11:
soheilsmart
28-04-2008, 19:56
ممنون سهيل جون.
ميگم بهش.اما يك پشتيبانه خنگي داريم اميدوارم بتونه برام پيداش كنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره ممنون از راهنماييت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه انديشه رو گيرش ميارم.
سلام مارشال
اره گیرش
بیار مجموعه ی خوب و به درد بخوریه
خواهش میکنم دوست عزیز من که کاری نکردم:40::11:
به نظرم اسیدی هست
چون اگه در نظر بگیریم
میشه
H2SO4 که اسید قوی
CU(OH)2 که باز ضعیف هست
در کل اسیدی
از طریق ابکافت
cuso4 cu2 + so4 2- abkaft
اگر معادله ابکافت رو بنویسی
مس(ii) با اب واکنش و یون هیدروژن تولید میکنه
و اون یکی oH- 1
شدت ابکافت cu
خیلی از so4
خیلی بیشتره
بنابر این
H+ یشتر از oh- تولید میشه
و محلول اسیدی
دبیر ما نظرش این هست که چون مس (II) سولفات نمکی از باز مس (II) هیدروکسید و هیدروکلریک اسید هست، پس ترکیبی از یک باز ضعیف و یک اسید قویه. پس محلول نکمش اسیدی است.
اما طبق آنچه در کتابهای کانون خوندم (که به نوشتههای کانون بیشتر از گفتههای دبیرمون اعتماد داردم) فکر کنم این نمک حاصل از باز مس (II) هیدروکسید و یون هیدروژن سولفات هست. که این یون یک باز قوی محسوب نمیشود. و معتقد هستم برای تعیین اسیدی یا بازی بودن محلول این نمک باید ثابتهای یونش این اسید و باز رو داشته باشیم. هر چند که فکر میکنم ثابت یونش یون هیدروژن سولفات باید از ثابت یونش مس (II) هیدروکسید بیشتر باشه.
دوستانی که دسترسی به دبیرهای شیمی دارند اگه ممکنه این سوال رو بپرسند و درستی نظر بنده رو هم از اون دبیر تحقیق کنند.
با تشکر
خوب مورد بعدی
در مورد نحوه ی زدن تست در کنکور به طور اشتباه
این مطلب رو جدی بگیرید
بعضی از داوطلبان هستند که ابتدا تمامی سوال ها را حل می کنند
و بعد از اینکه حل سوال ها را به اتمام رساندند
پاسخ ها را در پاسخ برگ علامت میزنند
این عادت بسیار غلط و اشتباه است
به نقل از مطالبی که در انتهای کتاب های اندیشه سازان نوشته شده
**** اگر یک موقع وقت کم بیاورید (3 الی 4 دقیقه !!!)
و وقت نکنید
پاسخ ها را در پاسخ برگ علامت بزنید(یک سال تلاش خود را به هدر میدهید)
این عادت اشتباه را کنار بگذارید(یک دنده نباشید (این یک پیشنهاد منطقی است) )
من نه کاری که همه متخصصان میگند رو انجام میدم و نه کاری که بیشتر دوستان انجام میدهند.
من اول که شروع به تست زدن میکنم، تمام تستها رو توی همون دفترچه جواب میدم. اما تفاوت من با بقیه در اینجاست که من هر یک یا دو صفحه یکبار که تستها رو توی دفترچه میزنم، پس از پایان تست زنی اون یک یا دو صفحه، جوابها رو توی پاسخبرگ وارد میکنم. این کار به نظر من سودهای بیشتری نسبت به این داره که تمام سوالات رو اول پاسخ بدیم و بعد وارد پاسخنامه بکنیم و یا اینکه با پاسخ دادن به هر همون موقع جواب رو به پاسخنامه منتقل کنیم.
من از اول تا حالا با این روش تست میزدم و هیچ وقت، زمان کم نیاوردم که نتونم پاسخها رو به پاسخبرگ منتقل کنم. و فکر نمیکنم چنین مشکلی در آینده پیش بیاد.
یکی از مزیتهای این روش، این هست که شما بعد از جلسه وقتی پاسخبرگ خودتون رو مشاهده کنید، دقیقاً همون نتیجهای رو بدست میارید که حقتون هست.
بسیاری از دوستان من، وقتی کارنامههای خودشون رو دریافت میکنند، بسیار متعجب میشوند که چرا درصدهای محاسبه شده در خانه، با درصدهای موجود در کارنامه مطابقت ندارد. و این بیشتر بدین خاطر هست که مثلاً به جای پر کردن گزینه 2، از بس عجله داشتند، گزینه 3 رو پر کردند.
حالا خود دانید که از کدوم روش استفاده کنید.
در ضمن من در دور دومی که روی سوالها میزنم، به محض جواب دادن به یک سوال، اون رو معمولاً در پاسخنامه وارد میکنم. مگر اینکه کلاً از روی اون صفحه پریده باشم و اون صفحه رو تازه بخوام جواب بدم.
موفق باشید
soheilsmart
29-04-2008, 14:37
دبیر ما نظرش این هست که چون مس (II) سولفات نمکی از باز مس (II) هیدروکسید و هیدروکلریک اسید هست، پس ترکیبی از یک باز ضعیف و یک اسید قویه. پس محلول نکمش اسیدی است.
اما طبق آنچه در کتابهای کانون خوندم (که به نوشتههای کانون بیشتر از گفتههای دبیرمون اعتماد داردم) فکر کنم این نمک حاصل از باز مس (II) هیدروکسید و یون هیدروژن سولفات هست. که این یون یک باز قوی محسوب نمیشود. و معتقد هستم برای تعیین اسیدی یا بازی بودن محلول این نمک باید ثابتهای یونش این اسید و باز رو داشته باشیم. هر چند که فکر میکنم ثابت یونش یون هیدروژن سولفات باید از ثابت یونش مس (II) هیدروکسید بیشتر باشه.
دوستانی که دسترسی به دبیرهای شیمی دارند اگه ممکنه این سوال رو بپرسند و درستی نظر بنده رو هم از اون دبیر تحقیق کنند.
با تشکر
در نظر دارید که اگر اسیدی قوی باشد
باز مزدوج ان ضعیف است
و همچنین در مورد اسیدهای چند پروتون دار در هر مرحله ثابت یونش از مرحله ی قبل کمتر است
به نظرم بهترین شیوه برای حل این تست
ابکافت(مطابق کتاب درسی) است
موفق باشید:11:
soheilsmart
29-04-2008, 14:54
من نه کاری که همه متخصصان میگند رو انجام میدم و نه کاری که بیشتر دوستان انجام میدهند.
من اول که شروع به تست زدن میکنم، تمام تستها رو توی همون دفترچه جواب میدم. اما تفاوت من با بقیه در اینجاست که من هر یک یا دو صفحه یکبار که تستها رو توی دفترچه میزنم، پس از پایان تست زنی اون یک یا دو صفحه، جوابها رو توی پاسخبرگ وارد میکنم. این کار به نظر من سودهای بیشتری نسبت به این داره که تمام سوالات رو اول پاسخ بدیم و بعد وارد پاسخنامه بکنیم و یا اینکه با پاسخ دادن به هر همون موقع جواب رو به پاسخنامه منتقل کنیم.
من از اول تا حالا با این روش تست میزدم و هیچ وقت، زمان کم نیاوردم که نتونم پاسخها رو به پاسخبرگ منتقل کنم. و فکر نمیکنم چنین مشکلی در آینده پیش بیاد.
یکی از مزیتهای این روش، این هست که شما بعد از جلسه وقتی پاسخبرگ خودتون رو مشاهده کنید، دقیقاً همون نتیجهای رو بدست میارید که حقتون هست.
بسیاری از دوستان من، وقتی کارنامههای خودشون رو دریافت میکنند، بسیار متعجب میشوند که چرا درصدهای محاسبه شده در خانه، با درصدهای موجود در کارنامه مطابقت ندارد. و این بیشتر بدین خاطر هست که مثلاً به جای پر کردن گزینه 2، از بس عجله داشتند، گزینه 3 رو پر کردند.
در ضمن من در دور دومی که روی سوالها میزنم، به محض جواب دادن به یک سوال، اون رو معمولاً در پاسخنامه وارد میکنم. مگر اینکه کلاً از روی اون صفحه پریده باشم و اون صفحه رو تازه بخوام جواب بدم.
موفق باشید
من همیشه با روش معمول تست میزنم درصدهامم دقیقا مطابق چیزی هست که محاسبه کردم
به نظرم این روش خیلی بهتره
ولی اتفاق یک دفعه برای ادم پیش میاد
و اگر یک موقع سر جلسه(خدای نکرده) پیش بیاد اونوقت دیگه پشیمانی سودی ندارد
حالا میل خودتون:11::40:
موفق باشید و پیروز
قربان شما
سهیل:40::11:
masoudHnet
29-04-2008, 18:00
موفق باشید
سلام
خوبید همگی
منم هم همیشه به این روش تست می زنم.
البته تو قلمچی چون سوال های هر درس جدا جدا هست من معمولا بعد پایان هر درس شروع به وارد کردن هم می کنم.مثلا بعد پایان فزیک پیش اون رو وارد می کنم و بعد می زم سراغ فیزیک پایه که اونم بعد وارد می کنم. وبه همین ترتیب ادامه می دم
من هم در آزمون های سال های پیش و همچنین در اوایل همین امسال هم روشی که سهیل می گفت انچام می دادم
ولی همیشه مشکل داشتم . از طرفی وقت گیر بود . و باید با دقت گزینه ها رو پر کنی..
من اکثرا هم تو زدن گزینه ها اشتباه می کردم یعنی امکان نداشت 1 اشتباه سر این موضوع نداشته باشم.
ولی در اوایل آبان روش تست زدنم رو تغییر دادم. (که به نظرم این روش بهتره)
به نظر من هر کی هر جور که راحت تر هست (البته منطقی) باید به سوال ها پاسخ بده.
من هم قبول دارم جواب دادن 100 تا تست عمومی و بعد وارد کردن اون کاری بسیار اشتباهه ولی اگر این مفدار رو تو چند مرحلمه تقسیم کنیم خیلی تو وقت میشه صرفه جویی کرد.(5 دقیقه تو کنکور خودش خیلیه)
با آروزی موفقت همگی(البته بر مبنای تلاش)
amirtoty
29-04-2008, 20:17
بابا ول کنید این کنکور و برید دنبال شغل آزاد تا دو روز دیگه بتونین تو جامعه خودتون و بکشید بالا..
تو این ایران کمتر کسی با درس به جایی میرسه...
farvehar_1989
29-04-2008, 22:44
جواب بدین دیگه بچه ها
soheiltaker
30-04-2008, 18:09
سلام به همه بچه های گل!!!
امیدوارم حال همگی خوب باشه , سه سوال خیلی خیلی مهم داشتم
1- شرط معدل امسال چه جوریه ؟ ( نمره دروسه , معدل سومه , ...) و چه جوری تاثیر میدن؟
2- امکان داره سال دیگه معدل پیش نهایی بشه و برای کنکور سال 88 تاثیر داشته باشه؟
3- به نظر شما سال دیگه تاثیر معدل چند درصد هست؟
4- خواهش میکنم هر چه سریع تر به من جواب بدین خیلی حیاتی هست
5- قربونه همه شما
6- منتظر جوابهای شما عزیزان هستم
7- خیلی ممنونم
morteza.dmh
01-05-2008, 09:03
1-نمره هر درس رو توی خودش تاثیر میدن...یعنی شما هر نمره ای که آوردی ÷20 کن و * 15% کن تابفهمی چقدر از اون رو میگیری و هر درسی مثل کنکور برای خودش ضریب داره
2-هر چیزی امکان داره!
3-میگن 30%
4-جواب دادم
5-منم قربونت برم
6-گفتم که جواب دادم
7-خواهش میکنم
..............برام دعا کن! واقعاً دعا کنی ها!!بگو خدایا هر جا میخواد و هر چی میخواد قبول بشه..........
behnam_n80
01-05-2008, 13:10
سلام منم امیر کبیر بودم
راستی بهنام پشتیبانت کیه؟
عشق است منچستر!!! دمت گرم خوشم اومد به امید برد بارسلون و قهرمانی جام باشگاههای اروپا:46:!!!!
قربونه همتون
ببخشید دیر شد
پشتیبانم باغچه سرایی
M A T I N
01-05-2008, 15:57
Gta Iv اومده دیگه نمیشه درس خوند ....
soheilsmart
01-05-2008, 20:56
جواب بدین دیگه بچه ها
زردو خیلیاشو زدم
به غیر از رشته ریاضی
هم اکنو در حال خواندن تاریخ ها ی ادبیات هستم
عمومی ها تمومه
فقط باید دینی رو دوره کنم
موفق باشی:11:
farvehar_1989
01-05-2008, 21:02
مرسی از جوابتون اقا سهیل
شما هم موفق باشی دوست من
masoudHnet
02-05-2008, 14:49
سلام
دوستان
میبینم که سنجش رو ترکوندید !!!
من که ادبیات رو گند زدم.
این اینگلیسی هم که پاسخ نامش قاطی پاتیه!!!
در ضمن تو دوتا آزمون جامع سنجش خبری از آمار نبود نکنه نامردا حذفش کردن خبر ندادن!
کلا این امتحانش ریاضیات ===> آسون
فیزیک====>آسون
شیمی ====> سخت
عمومی هام به جز عربی سخت بودن
به عبارتی هر چی که من بد زدم سخت بودن دیگه
راستی سهیل تو چقدر جاویی من هنوز دین رو تموم نکردم ادب هم همین طور. عمومی فقط عربی تموم شده به طور کامل با کمی تا قسمکتی اینگلیسی.!!!!
خوب منتظر نطراتتون واسه این آماره هستم
M A R S H A L L
02-05-2008, 19:14
در مورد آزمون سنجش امروز:
ادبياتش اصلاً جالب و استاندارد نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصاً اون بخ بخ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عربي خوب بود-ديني يه سواله غلط داشت و چند سوالم باز از اون سوالايي كه آيه رو ناقص ميده و خودت بايد تا تهش بري.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبانش كه اصلاً حرفشو نزن.افتـــــــــــــضــــ ــــــــــــــاح.اينم طراحه اينا دارن آخه تو رو خدا يكي به من بگه سوالات 82 و 84 و 88 و 91 و 98 و اساسش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .سواله 100 هم كه تو پاسخنامه جوابو اشتباه زده بود ولي درست حل كرده بود.
اختصاصيا به نظرم رياضي خوب بود(يكم سخت)-فيزيك آسون بود-شيمي هم سخت بود يه كمي.
پاسخنامه رو ديگه نگفتم بيشتر از اين حالگيري نشه كه چقد درپيته و معلوم نيست كدومه صفحه هاش.
اين بود سنجش؟اصلاً هم خوب و جالب نبود.(عموميا)
كسايي كه آزمون دادن بيان تعريف كنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pesarebaba2006
02-05-2008, 19:55
سلام.
این اولین پست بنده در این تاپیک هستش. آقا یک سوال داشتم.
بنده دانش آموز پیش دانشگاهی رشته علوم تجربی دبیرستان و پیش دانشگاهی شهید نیلفروشزاده اصفهان هستم.
آقا اولین انتخاب رشته ی گروه پزشکی خودم رو رشته ی علوم آزمایشگاهی تهران پزشکی زدم.
به نظر شما حداقل درصد های لازم هر درس برای قبولی من چنده ؟
1.ادبیات 2.دینی 3.عربی 4.زبان 5.زیست 6.شیمی 7.ریاضی 8.فیزیک
مرسی...
masoudHnet
03-05-2008, 11:39
دوستان مثل این که سنجش بهتون فشار آورد دیگه نیومدید.
من نمی دونم این سنجش چرا بی خودی پاسخ نامه تشریحی میزنه
تو عمومی ها که فقط گزینه درست رو یه بار تکرار می کنه.
تو اختصاصی هم که خسیس بازی در میاره یه قسمت جوابا رو حذف می کنه. مثلا می گه مقاومت رو حساب می کنیم میشه مثه شکل رو برو ====> اگه شما شکل دیدی ما هم دیدیم.
در ضمن این اینگلیسی تو اون سوال یکه داشت می گفت یارو از چراغ قرمز رد شده باید should به کار می بردیم نه must یه همچین سوالی رو گاج داشت .واسه آزاد 84
وقتی یارو از چراغ قرمز رد شده چه الزامیه که must بیاریم. باید should به کار بره یگه
حالا نظر شما چیه
منتظرم
soheilsmart
03-05-2008, 11:43
دوستان مثل این که سنجش بهتون فشار آورد دیگه نیومدید.
من نمی دونم این سنجش چرا بی خودی پاسخ نامه تشریحی میزنه
تو عمومی ها که فقط گزینه درست رو یه بار تکرار می کنه.
تو اختصاصی هم که خسیس بازی در میاره یه قسمت جوابا رو حذف می کنه. مثلا می گه مقاومت رو حساب می کنیم میشه مثه شکل رو برو ====> اگه شما شکل دیدی ما هم دیدیم.
در ضمن این اینگلیسی تو اون سوال یکه داشت می گفت یارو از چراغ قرمز رد شده باید should به کار می بردیم نه must یه همچین سوالی رو گاج داشت .واسه آزاد 84
وقتی یارو از چراغ قرمز رد شده چه الزامیه که must بیاریم. باید should به کار بره یگه
حالا نظر شما چیه
منتظرم
من که هیچ
کدم از امتحان های جامع سنجشو
تا حالا
نبودم
سوالاش اصلا شبیه کنکور نبوده تا حالا(تو سوالاش امار هم نبوده
چه قدر هم سنگ با کنکور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ولی مرحله سومشو میام:27::27:
کلا ما در انجمن ها فعالیم
خواستید ببینید
یه سری به انجمن
ریاضیات
و فیزیک
بزنید
موفق باشید:11::40:
soheilsmart
03-05-2008, 11:54
بررسی
روند
سوالات کنکور
از 83 تا 86
شروع میکنیم:27:
ادبیات
از سال 1383
تا 1386
هر سال رو به مفهومی تر شدن
تعداد سوال های ارتباط معنایی ( بین 8 تا 10 تا)
سوالات ارتباط معنایی در این چند ساله به طور خاص مورد توجه قرار گرفته اند
دین و زندگی
اولین بار از کتاب جدید در سال 86 سوال مطرح شد
که سوالات خوب بود
عربی
در این چند ساله
به ترجمه بسیار توجه میشود
درک مطلب ها رو به مفهومی تر شدن
زبان انگلیسی
(cloze و reading سوالات خوبی داشته در این چند سال ( کتاب جدید _ از 1384)
ریاضی( سوالات سال های 83 و 84 و 85 خوب بود 86 اسان)
در کل سوالا ت ریاضی 83 و 85 سخت تر بودن
و 84 خوب بود
فیزیک(در سال 84 به شدت تمام سخت گرفته شد:18::18:)
ولی در این چند سال با صرف نظر (از چند غلط در 84)
سوالات خوبی بوده
شیمی
( از 84 تا 86)
هر سال سخت تر از پارسال:27:
توجه به شکل های کتاب درسی
از مهمترین ویژگی ها سوالات شیمی کنکور در چند سال اخیر است
با تشکر
موفق باشید:40::11:
olly_sizeupto
03-05-2008, 13:05
سلام دوستان. هم پشت كنكوريها! (مثل خودم) و هم تازه كنكوريها!
من يه سوال ازتون دارم. ميخوام ببينم با چه درصدهايي رشته ي پزشكي تبريز (آزاد) رو ميشه آورد. اگه آشنايي چيزي داشتين كه قبول شده يه كمكي به ما بكنين. من پارسال لب مرز پزشكي كازرون بودم. خيلي نزديك بودم ولي نشدم ديگه. امسال تبريز رو زدم. بدبختي اينه كه درصدهام و ترازم يادم نيست! پرينت يا ذخيره تو كامي يا حتي يادداشت هم نكردم. فقط زيستم يادمه 96 و خورده اي بود.
يه كمكي به ما بكنيد. خدا رو خوش مياد.
باي!
mohsen_sir
03-05-2008, 13:41
آقا این سنجش چه قد مزخرفه !
چیه باید بندازنش آشغال با این وضع سوالاشون
آخه من نمی دونم سوال تو حد کنکور دادن اینقد سخته؟!!
olly_sizeupto
03-05-2008, 16:41
بالايي تاييد ميشه! مرگ من سوالهاي شيمي رو ديدي؟
M A R S H A L L
03-05-2008, 18:17
بالايي ها تائيد ميشه به علاوه اينكه تو سوالاش بالانس نبود اصلاً.
رياضيش يه سوالاي خيلي مسخره اي داشت كه جواب دادنم بهشون ضايع بود مثلاً اون حده چپ كه صفر ميشد يا اون دو-سه تا سواله فضا-و بعضي سوالاي خيلي آسون گسسته مثل هم نهشتي و بعضي هم سخت.گير داده بودن به مثلثات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در كل زبانش واقعاً فاجعه بود و علاوه بر اوناييي كه گفتم . توصيه مي كنم هر كسي كه ميتونه سوالا رو بگيره و بخونه و بعد بدونه
كه چقدر طراح بيسوادي داشته.Cloze كه آبروريزي بود با اون جملات اشتباه و درپيت.نميدونم اينا رو از كجا آورده بودن.
سهيل جان خيلي دوست دارم سوالا رو گير بياري و نظرت رو بگي اينجا.منتظرم...
mohsensoft
03-05-2008, 18:59
آقا من يه چيزي بگم
اين ازموناي سازمان سنجش براي تعاوني كاركنان سازمان هست و دليلي نداره كه مثل طراح هاي كنكور باشن
شايد طراحاش از قلم چي يا گاما يا ... هم بي سوادتر باشن
خود سازمان هميشه اعلام ميكنه كه ما هيچ نوع آزمون يا ... رو تاييد نميكنيم
mohsensoft
03-05-2008, 19:00
در ضمن من كه امتحان ندادم
ولي دوستم ميگفت زبانش فوق العاده ضايع بود
olly_sizeupto
03-05-2008, 21:00
سلام دوستان. هم پشت كنكوريها! (مثل خودم) و هم تازه كنكوريها!
من يه سوال ازتون دارم. ميخوام ببينم با چه درصدهايي رشته ي پزشكي تبريز (آزاد) رو ميشه آورد. اگه آشنايي چيزي داشتين كه قبول شده يه كمكي به ما بكنين. من پارسال لب مرز پزشكي كازرون بودم. خيلي نزديك بودم ولي نشدم ديگه. امسال تبريز رو زدم. بدبختي اينه كه درصدهام و ترازم يادم نيست! پرينت يا ذخيره تو كامي يا حتي يادداشت هم نكردم. فقط زيستم يادمه 96 و خورده اي بود.
يه كمكي به ما بكنيد. خدا رو خوش مياد.
باي!
دوستان مارا دريابيد!
سنجش خوب نبود ولي دينيش جالب بود!
ghazal_graceful
04-05-2008, 01:03
سلام به همه
قربونه همتون
salam,bache ha khahesh mikonam age mitunini in sohbat haye aghaye shafiee ro begin,khahesh mikkonam:41::20:
behnam_n80
04-05-2008, 13:31
salam,bache ha khahesh mikonam age mitunini in sohbat haye aghaye shafiee ro begin,khahesh mikkonam:41::20:
اولا لطفا فارسی تایپ کنید
ثانیا آقای دکتر طبق عادت همیشگی از خودشون یه کم! تعریف کردند
بعد با کمک بچه ها ساعات مونده تا کنکور را تخمین زدند
بعد تیترا را شمرد و در انتها به 5000 تست رسید.
یعنی مثلا برای ریاضی 50 تیتر شد(منظورم از ریاضی همه درساس اعم از عربی فیزیک و ...) باید 5000 تست حداقل (خیلی بیشتر می تونی)بزنی تا موفق بشی تضمینی ( البته دکتر تضمین کرد نه من)
نکته مهم انتخاب تست خوبه که همه نکات هر بخش را در بر بگیره
در ضمن ایشون گفتند الان حداقل باید روزی 10 ساعت درس بخونی
در کل بیشتر رو من از لحاظ روحیه مفید بود و ساعات مطالعاتیما بالا برد
منبع تستیم آبی و زرد کانون را معرفی کردند که معلوم بود.
masoudHnet
04-05-2008, 15:06
سلام
امتحانات ما شروع شده
امروز ادبیات داشتیم.
اگه کسی نیاز به به سوال داشت بگین تا واستون بزارم.
ghazal_graceful
04-05-2008, 19:40
اولا لطفا فارسی تایپ کنید
ثانیا آقای دکتر طبق عادت همیشگی از خودشون یه کم! تعریف کردند
بعد با کمک بچه ها ساعات مونده تا کنکور را تخمین زدند
بعد تیترا را شمرد و در انتها به 5000 تست رسید.
یعنی مثلا برای ریاضی 50 تیتر شد(منظورم از ریاضی همه درساس اعم از عربی فیزیک و ...) باید 5000 تست حداقل (خیلی بیشتر می تونی)بزنی تا موفق بشی تضمینی ( البته دکتر تضمین کرد نه من)
نکته مهم انتخاب تست خوبه که همه نکات هر بخش را در بر بگیره
در ضمن ایشون گفتند الان حداقل باید روزی 10 ساعت درس بخونی
در کل بیشتر رو من از لحاظ روحیه مفید بود و ساعات مطالعاتیما بالا برد
منبع تستیم آبی و زرد کانون را معرفی کردند که معلوم بود.
مرسی جالب بود.ولی منظوزشون از 10 ساعت مفید بود؟؟این طوزی خیلی سخنه!
desperanish
04-05-2008, 19:49
سلام بچه ها هیچ نگران نباشید چون:
1.امسال همه قبولن
2.من امسال نفر آخرم
شوخی کردم
من تا الان پیش و سوم رو نسبتاً تموم کردم.
masoudHnet
04-05-2008, 19:54
من که هیچ
کدم از امتحان های جامع سنجشو
تا حالا
نبودم
سوالاش اصلا شبیه کنکور نبوده تا حالا(تو سوالاش امار هم نبوده
چه قدر هم سنگ با کنکور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ولی مرحله سومشو میام:27::27:
کلا ما در انجمن ها فعالیم
خواستید ببینید
یه سری به انجمن
ریاضیات
و فیزیک
بزنید
موفق باشید:11::40:
سلام سهیل جان
خوبی؟:10:
چرا شرکت نکردی؟ آقا این استرس رو بزار کنار بیخیال تو می تونی من که از پشت نت می بینمت مطمئنم تو می تونستی خیلی خوب بیاری.
امتحانای سنجش خیلی چرتن..
شرکت کن تا با آوردن رتبه خوب امید وار بشی.
من واسه این که ببینی این سوال ها ی سنجش همه آسونه ریاضیات این دفعه رو می زارم. تا ببینی.
واسه بقیه دوستان هم اگه خواستن استفاده کنن مفید.
اگه بخواید تمام سوالات رو می زارم.
ببخشید .وقت نشد پاک کنم شما به بزرگی خودتون ببخشید:11:
.ولی منظوزشون از 10 ساعت مفید بود؟؟این طوزی خیلی سخنه!
درسته 10 ساعت درس خوندن خيلي سخته مخصوصا براي من كه تا به حال بيشتر از 3 ساعت در روز درس نخوندم. خيلي هم دوست دارم الان كه 2 ماه تا كنكور مونده روزي 10 ساعت درس بخونم ولي نميشه.
soheilsmart
05-05-2008, 09:37
:27::27::46:
سلام سهیل جان
خوبی؟:10:
چرا شرکت نکردی؟ آقا این استرس رو بزار کنار بیخیال تو می تونی من که از پشت نت می بینمت مطمئنم تو می تونستی خیلی خوب بیاری.
امتحانای سنجش خیلی چرتن..
شرکت کن تا با آوردن رتبه خوب امید وار بشی.
من واسه این که ببینی این سوال ها ی سنجش همه آسونه ریاضیات این دفعه رو می زارم. تا ببینی.
واسه بقیه دوستان هم اگه خواستن استفاده کنن مفید.
اگه بخواید تمام سوالات رو می زارم.
ببخشید .وقت نشد پاک کنم شما به بزرگی خودتون ببخشید:11:
اصلا استرس ندارم( اینو همه دوستام میدونن):27::27:
کلا از امتحان هایی که سوالاش خیلی راحت باشه بدم میاد
منم به خاطر اینکه که اسونه نمیام(این امتحانا استاندارد نیستن)
کلا وقت تلف کردن بخوام 4 ساعت و 10 دقیقه بشینم سر یه امتحان چرت
در ضمن ممنون به خاطر گذاشتن سوالا:11:
pesarebaba2006
05-05-2008, 11:58
سلام.
این اولین پست بنده در این تاپیک هستش. آقا یک سوال داشتم.
بنده دانش آموز پیش دانشگاهی رشته علوم تجربی دبیرستان و پیش دانشگاهی شهید نیلفروشزاده اصفهان هستم.
آقا اولین انتخاب رشته ی گروه پزشکی خودم رو رشته ی علوم آزمایشگاهی تهران پزشکی زدم.
به نظر شما حداقل درصد های لازم هر درس برای قبولی من چنده ؟
1.ادبیات 2.دینی 3.عربی 4.زبان 5.زیست 6.شیمی 7.ریاضی 8.فیزیک
مرسی...
یه سوال پرسیدم و هیچ کس جواب نداد.هواستون باشه ...
خیلی مظلوم کشین...
masoudHnet
05-05-2008, 12:06
:27::27::46:
اصلا استرس ندارم( اینو همه دوستام میدونن):27::27:
کلا از امتحان هایی که سوالاش خیلی راحت باشه بدم میاد
منم به خاطر اینکه که اسونه نمیام(این امتحانا استاندارد نیستن)
کلا وقت تلف کردن بخوام 4 ساعت و 10 دقیقه بشینم سر یه امتحان چرت
در ضمن ممنون به خاطر گذاشتن سوالا:11:
سلام آقا:8:
آره درسته سوالالت خوب نیستن ولی خوب جامعه آماریش بالاست.:46:(شایدم کنکور امسال آسون باشه)
آخه دوستای من که آزمون قبلی رو شرکت کردن با وجود داشتن نمر خام بالا تو درس ها رتبه بالایی کسب نکردن
امیدوارم قلمچی سوالاش خوب باشه:13:
masoudHnet
05-05-2008, 12:08
یه سوال پرسیدم و هیچ کس جواب نداد.هواستون باشه ...
خیلی مظلوم کشین...
سلام دوست من اخه اینجا بچه ها اکثرا ریاضین واسه همین کسی جواب نمیده
شرمنده اطلاعی در دسترس نیست
panther99
05-05-2008, 15:22
آقا دمتون گرم يك نفر خيلي سري جواب بده.
زمان توزيع كارت كنكور كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد كي هست؟؟؟
همچنين محل توزيع كارت كجاست اگه ممكنه خيلي سريع بهم جوابش رو بديد . ممنون.
رشته هم انساني هست . فقط خيلي فوري .
panther99
05-05-2008, 20:30
آقا دمتون گرم يك نفر خيلي سري جواب بده.
زمان توزيع كارت كنكور كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد كي هست؟؟؟
همچنين محل توزيع كارت كجاست اگه ممكنه خيلي سريع بهم جوابش رو بديد . ممنون.
رشته هم انساني هست . فقط خيلي فوري .
آقا دمتون گرم كسي نيست جواب بده؟؟؟
rezapishro
05-05-2008, 21:47
آقا دمتون گرم كسي نيست جواب بده؟؟؟
panther99
05-05-2008, 21:50
واقعا دستت درد نكنه. ممنون.
يعني با اين حساب كه تو سايت زده زمان و مكان توزيع كارت فعلا معلوم نيست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
masoudHnet
06-05-2008, 11:01
سلام دوستان
من یه سوال داستم تو امتحان سنجش اومده بود .. من همیشه تو دایره مثلثاتی مشکل دارم.هیچ وقت هم یکی درست حسابی توضیح نداد.
حالا می خواستم ببینم شما می تونید کمکم کنید
این سواله هست
امروز امتحان شیمی داشتیم
اینمنمونه سوال برای کسایی که نیاز دارن
page1: [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL]
page2: [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL]
soheilsmart
06-05-2008, 12:09
سلام دوستان
من یه سوال داستم تو امتحان سنجش اومده بود .. من همیشه تو دایره مثلثاتی مشکل دارم.هیچ وقت هم یکی درست حسابی توضیح نداد.
حالا می خواستم ببینم شما می تونید کمکم کنید
این سواله هست
امروز امتحان شیمی داشتیم
page1: [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL]
page2: [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL]
از روی شکل نمودار cos این قضیه کاملا معلومه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم چنین از یک راه دیگه هم میشه حساب کرد
میدونیم که cos در ناحیه اول و چهارم مثبت است
یا توجه به مشتق که میشه این رو فهمید
موفق باشید
masoudHnet
06-05-2008, 12:21
از روی شکل نمودار cos این قضیه کاملا معلومه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم چنین از یک راه دیگه هم میشه حساب کرد
میدونیم که cos در ناحیه اول و چهارم مثبت است
یا توجه به مشتق که میشه این رو فهمید
موفق باشید
آهان که این طور من همش تو فکر این دایره lثلثاتی بودم.
همش فکر می کردم چون بیشترین 1 هست پس cos باید صفر باشه دیگه به زوج بودن cos دقت نکرده بودم
ممنون سهیل جان
فعلا بای
behnam_n80
06-05-2008, 13:26
مرسی جالب بود.ولی منظوزشون از 10 ساعت مفید بود؟؟این طوزی خیلی سخنه!
راست می گی
اما تو جلسه از بچا پرسید بیشتر 8 به بالا گفتند چند تایی هم 13-14 ساعت گفتند
دکتر(مدرک از مالزی)هم گفتند میانگین 10 ساعت که معتقد بودن تو خرداد بیشتر می شه.
behnam_n80
06-05-2008, 13:34
دوستان عزیز مدرسمون برا دوران دوره تستای آزمون های اندیشه سازان 83-84 را به 21 عنوان جدا کرده و به همراه
دفترچه پاسخ نامه بمون داده.
سوالای خوبی داره
ولی مهم تر از همه پاسخ نامشه
به معنی واقعی کلمه فوق العاده است.
مثله کتاباش ایستگاه نکته داره
همه گزینه ها را بررسی کرده
بعدشم یه تست مرتبط با اون نکته هم از آزاذ یا سراسری گذاشته
طراحاشم مولفای کتابا اندیشه سازانند .
مثله سبطی.بوذری.صادقی.امیدوار.سب زه میدانی.و شیمش هم بازرگانی و بابایی
به همه توصیه می کنم یه جوری گیرش بیارن.
hackerboy
06-05-2008, 20:06
آقا كسي كتاب برآيند گاما، شيمي و فيزيكش رو داره كه بخواد بفروشه، شديداً نياز دارم.
اهل سابستانم
روزگارم بد نیست
خرده نانی دارم
سر سوزن سوالی
بدهید جواب را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بر برو بچ!
تفاوت کتابهای سبز و مشکی گاج چی هست؟
نظرتون در مورد کتاب سبز و مشکی زبان فارسی 3 گاج چی هست؟
به روزه یا اینکه مطالب زمان فردوسی رو بیان میکنه؟!!!!
من در زمینه درک و استدلال زبان فارسی مشکلی ندارم ولی اصلاً وقت نکردم این درس مورد علاقهام رو بخونم. (حتی توی تابستون) الان دنبال یه کتاب میکردم که چرت و پرتها رو ریخته باشه دور و تمام موارد مورد نیاز از جمله حل خودآٓماییها رو داشته باشه. دیگه حوصله و وقت خوندن خود کتاب درسی رو ندارم.
به نظر شما کتاب سیز گاج این ویژگیهای رو داره یا کتاب مشکی؟ یا هیچ کدوم؟!!!
سلام دوستان
امروز امتحان شیمی داشتیم
من موندم اداره کل گفته امتحانها باید از 21 اردیبهشت شروع بشه اون وقت شما امروز یعنی 17 اردیبهشت امتحان دادید؟
البته فرماندار این قدرت رو داره که زمان شروع امتحانها رو تغییر بده ولی مدیر ما با فرماندار کلی چونه زد که قبول کرد امتحانهای شهر از نوزدهم شروع بشه!!!!!!! میگفت من نمیتونم از قانون سرپیچی کنم (زرشک!!!!)
در ضمن این نمونه سوال خیلی آسون بود. من با وجود اینکه چند روز پیش تازه فصل 4 رو تموم کردم، ولی میتونم در کمتر از 15 دقیقه تمام جوابها رو درست بدم!!!!
اگه به دبیر ما بگند سوال طرح کن، چنان سوالاتی طرح میکنه که به قول خودش با دندونهاتون گریه کنید!!!! مثلاً سوال همیشگیش اینه که محلول نمک NH4CH3COO در آب دارای چه خاصیتی است؟ (حالا جواب بدید ببینم میتونید؟) البته بدونید که K یا pK و این جور چیزها نمیده!
یا این سوال یکی از سوالهای آسونش هست:
در محلول استیک اسید در آب تعادل +CH3COOH + H2O <---> CH3COO- + H3O (اگه بد تایپ شده به بزرگی خودتون ببخشید) برقرار است. افزودن کدام آنیون زیر غلظت یون استات را بیشتر افزایش میدهد؟ چرا؟
1) یون کلرو اتانوآت
2) یون متانوآت
3) یون پروپانوآت
4) یون کلرید
به نظر شما جواب کدومه؟
و یا اینکه در سنجش حجمی میگه که بر روی نمودار محدوده تشکیل بافر را مشخص کنید.
اگه سوالات رو نتونستید جواب بدید، بدونید که این سوالات بیشتر در نطام قدیم مطرح بودند و با توجه به کتاب کنونی به آسانی قابل پاسخدهی نیستند.
موفق باشید.
masoudHnet
07-05-2008, 12:33
من موندم اداره کل گفته امتحانها باید از 21 اردیبهشت شروع بشه اون وقت شما امروز یعنی 17 اردیبهشت امتحان دادید؟
البته فرماندار این قدرت رو داره که زمان شروع امتحانها رو تغییر بده ولی مدیر ما با فرماندار کلی چونه زد که قبول کرد امتحانهای شهر از نوزدهم شروع بشه!!!!!!! میگفت من نمیتونم از قانون سرپیچی کنم (زرشک!!!!)
در ضمن این نمونه سوال خیلی آسون بود. من با وجود اینکه چند روز پیش تازه فصل 4 رو تموم کردم، ولی میتونم در کمتر از 15 دقیقه تمام جوابها رو درست بدم!!!!
اگه به دبیر ما بگند سوال طرح کن، چنان سوالاتی طرح میکنه که به قول خودش با دندونهاتون گریه کنید!!!! مثلاً سوال همیشگیش اینه که محلول نمک NH4CH3COO در آب دارای چه خاصیتی است؟ (حالا جواب بدید ببینم میتونید؟) البته بدونید که K یا pK و این جور چیزها نمیده!
یا این سوال یکی از سوالهای آسونش هست:
در محلول استیک اسید در آب تعادل +CH3COOH + H2O <---> CH3COO- + H3O (اگه بد تایپ شده به بزرگی خودتون ببخشید) برقرار است. افزودن کدام آنیون زیر غلظت یون استات را بیشتر افزایش میدهد؟ چرا؟
1) یون کلرو اتانوآت
2) یون متانوآت
3) یون پروپانوآت
4) یون کلرید
به نظر شما جواب کدومه؟
و یا اینکه در سنجش حجمی میگه که بر روی نمودار محدوده تشکیل بافر را مشخص کنید.
اگه سوالات رو نتونستید جواب بدید، بدونید که این سوالات بیشتر در نطام قدیم مطرح بودند و با توجه به کتاب کنونی به آسانی قابل پاسخدهی نیستند.
موفق باشید.
سلام
17 هم چیه ما از 15 ام داریم امتحان میدیم
29 تموم می کنیم.(این طوری بهتره راحت میشیم)
آره سوالات خیلی آسون بود من فقط واسه نمونه گزاشتم.(چون بچه ها دیگه به فکر کنکورن شاید زیاد به امتحانا توجه نکنن یه نمونه از مدرسمون گزاشتم)
NH4CH3COO از نظری تئوری باید خنثی باشه دیگه ( حالا اگه تو آزمایشات عملی فرق کرد این نشونه ی بی ثبات بودن قوانین تو شیمیه. اخه این شیمی تو هر جاش که میری 1 قانون داره با 500 تا نمونه استثنائی که از قانون پیروی نمی کنن)
در مورد سوال دوم هم فکر می کنم فکر می کنم تا کید می کنم فکر می کنم مطمئن نیستم : گزینه 3 به نظرم درست تره چون یون پروپانوآت باز مزدوج پروپانوئیک اسید هست و طبق اصل این که هر چه اسید ضعیفتر باز مزدوج ان قوی تر است.(قدرت پروتن گیریه بیشتری داره) این یون می تواند قویترین باز مزدوج بین 3 گزینه باشد . که با گرفتن H+ یا همونH3O+ تبدیل به پروپانئیک اسید تبدیل می شود .که با کم شدن غلظت H+ تعدل در جهت رفت یا همان تولید CH3COO- پیش می رود.(البته الان دارم می بینم شاید بر عکس فکر ده باشم ها ولی نه درسته. خوب اگه اشتباه بود نخندیدا(: )
اهل سابستانم
روزگارم بد نیست
خرده نانی دارم
سر سوزن سوالی
بدهید جواب را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بر برو بچ!
تفاوت کتابهای سبز و مشکی گاج چی هست؟
نظرتون در مورد کتاب سبز و مشکی زبان فارسی 3 گاج چی هست؟
به روزه یا اینکه مطالب زمان فردوسی رو بیان میکنه؟!!!!
من در زمینه درک و استدلال زبان فارسی مشکلی ندارم ولی اصلاً وقت نکردم این درس مورد علاقهام رو بخونم. (حتی توی تابستون) الان دنبال یه کتاب میکردم که چرت و پرتها رو ریخته باشه دور و تمام موارد مورد نیاز از جمله حل خودآٓماییها رو داشته باشه. دیگه حوصله و وقت خوندن خود کتاب درسی رو ندارم.
به نظر شما کتاب سیز گاج این ویژگیهای رو داره یا کتاب مشکی؟ یا هیچ کدوم؟!!!
كتاب ادبيات سبز گاج خيلي خوبه. من براي كنكور ازش ميخونم. تستهاش خيلي خوبه . گاج مشكي رو نميدونم.
سلام
آزمون سنجش مرحله 2
ادبیات===>37%(میانگین آزمونای کانونم 75%)(واقعا سخت بود)
عربی===>52%(بد زدم)
معارف==>56%(میانگین کانون 90%)(خودم بد زدم)
زبان===>43%(میانگین کانون 80%)(سخت بود)
.................................................. .......................................
ریاضی =============>82% (مثلثات هیچی نزدم)(سوالات به نحو بی شرمانه ای آسون بودن)
فیزیک=============>67.5% (فصل 3-4-5-6 فیزیک پیش نزدم)
شیمی============>67% (فصل 3 پیش رو خوب نزدم)
.................................................. ........................................
در کل عمومی هام خیلی دلرن میترسوننم.
بای
masoudHnet
07-05-2008, 20:06
سلام
آزمون سنجش مرحله 2
ادبیات===>37%(میانگین آزمونای کانونم 75%)(واقعا سخت بود)
عربی===>52%(بد زدم)
معارف==>56%(میانگین کانون 90%)(خودم بد زدم)
زبان===>43%(میانگین کانون 80%)(سخت بود)
.................................................. .......................................
ریاضی =============>82% (مثلثات هیچی نزدم)(سوالات به نحو بی شرمانه ای آسون بودن)
فیزیک=============>67.5% (فصل 3-4-5-6 فیزیک پیش نزدم)
شیمی============>67% (فصل 3 پیش رو خوب نزدم)
.................................................. ........................................
در کل عمومی هام خیلی دلرن میترسوننم.
بای
سلام سعید جان
در کل از من بهتر زدی
من تازه دوره درس ها رو شروع کردم.
موفق باشی
masoudHnet
07-05-2008, 20:07
كتاب ادبيات سبز گاج خيلي خوبه. من براي كنكور ازش ميخونم. تستهاش خيلي خوبه . گاج مشكي رو نميدونم.
تایید میشه ادبیات گاج همونیه ک شما می خواین
مشکی من تا حالا ندیدم
soheilsmart
09-05-2008, 12:23
خوب امروز ازمون برگزار شد
و بهترین ازمون من بود
موفق باشید
درصد های عمومی بر روی سایت قرار گرفت
behnam_n80
09-05-2008, 13:05
خوب امروز ازمون برگزار شد
و بهترین ازمون من بود
موفق باشید
درصد های عمومی بر روی سایت قرار گرفت
منظورت سوالاشه یا عملکرد خودت
چون سوالا این دفعه کانون تو ریاضی خیلی خوب بود.
soheilsmart
09-05-2008, 13:28
منظورت سوالاشه یا عملکرد خودت
چون سوالا این دفعه کانون تو ریاضی خیلی خوب بود.
هر دو
ولی بیشتر عملکرد خودم
یعنی بهترین عملکردم فکر کنم این دفعه هستش
موفق باشید
همگی :11:
ممنون:11:
masoudHnet
09-05-2008, 16:14
Service Unavailable
Soheilvb
09-05-2008, 16:17
آخه سوالای 10 صفحه ای قلم چی هم شد سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10 صفحه می خونی 100 می زنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدبختی اینه از این 10 صفحه ام یک سوال جدید نمی ده همه تکراری
اولین غیبت من تو قلمچی بود رفتم گزینه دو دادم عالی بود(کل دوم و سوم و پیش2 بود)
soheilsmart
09-05-2008, 16:29
اومد فعلا
کشوری 265 و منطقه 97
تراز کل هم 7314
دیفرانسیل 87 ............................8027
ریاضی پایه 93 ...................8684
هندسه تحلیلی 80 .................7660
گسسته 80 .....................7724
جبر و احتمال 67 ..............7465
فیزیک پیش 73 .................5899
فیزیک 2 78 ................7544
شیمی پیش 82 .............6649
شیمی 2 67 ...................6598
ادبیات پیش 87 ..................6575
ادبیات 2 87 ...................7783
عربی 100 ................7806
دینی پیش 77 .................6508
دینی 2 73 .................6104
زبان 3 100 ....................7086
زبان پیش 93 ....................7028
soheilsmart
09-05-2008, 16:31
آخه سوالای 10 صفحه ای قلم چی هم شد سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10 صفحه می خونی 100 می زنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدبختی اینه از این 10 صفحه ام یک سوال جدید نمی ده همه تکراری
اولین غیبت من تو قلمچی بود رفتم گزینه دو دادم عالی بود(کل دوم و سوم و پیش2 بود)
گزینه 2 شرکت کننده نداره:27::27:
قلم چی سوالاش چرته؟؟؟
پس سنجش که بوقه:27::27:
ثانیا رشته ریاضی با تجربی فرق میکنه
از همون 10 صفحه میشه سوال خوب داد
حالا تو جامع های قلم چی معلوم میشه امتحان یعنی چی
در ضمن نفر اول کشور(ریاضی)
در ازمون کانون دفعه پیش
همه درس ها رو 100 زده بود:18:
M A T I N
09-05-2008, 16:49
حالا تو جامع های قلم چی معلوم میشه امتحان یعنی چی
در ضمن نفر اول کشور(ریاضی)
در ازمون کانون دفعه پیش
همه درس ها رو 100 زده بودتراز 8455 ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilsmart
09-05-2008, 16:51
تراز 8455 ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره خودشه
از گچساران
:18::18::18::18:
Soheilvb
09-05-2008, 17:12
سوال خوب ببینی با تعداد شرکت کننده کم و وقت و تعداد سوال عینه کنکور بهتره یا یه سری سوالای نه چندان مهم که همش تکراری
من هیچ وقت نگفتم سنجش خوبه اون 100 برابر از قلم چی بدتره هر آزمون یه خیلی غلط داره
100% جامع های قلمچی خوبه و بهتر از سنجشه . این آزمونای کمشم خوبه ولی نه اینقدر کم آخه کسی هست که الان تموم نکرده باشه پیشه دو رو .
100 زدن درسا تو قلمچی کاری دارهههههههههههههههههه عزیزه من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
تو تجربی از 10 صفحه میشه 100 تا سوال داد . ولی کنکور از 10 صفحه یک سوال می گیرن.
ولی خدایییییییییییش یک سوال جالب و جدید تو سوالاش دیدیییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها نقطه خوبشم افزایش دقته چون سوال کم میاره ، نمی شود و از این چرت و پرتا می ذاره
به طوری که من یک وقت حالم خوبه میشه 10 و خوردی یک بار یه ذره به دقت باشی می شه 160
masoudHnet
09-05-2008, 19:34
سوال خوب ببینی با تعداد شرکت کننده کم و وقت و تعداد سوال عینه کنکور بهتره یا یه سری سوالای نه چندان مهم که همش تکراری
من هیچ وقت نگفتم سنجش خوبه اون 100 برابر از قلم چی بدتره هر آزمون یه خیلی غلط داره
100% جامع های قلمچی خوبه و بهتر از سنجشه . این آزمونای کمشم خوبه ولی نه اینقدر کم آخه کسی هست که الان تموم نکرده باشه پیشه دو رو .
100 زدن درسا تو قلمچی کاری دارهههههههههههههههههه عزیزه من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
تو تجربی از 10 صفحه میشه 100 تا سوال داد . ولی کنکور از 10 صفحه یک سوال می گیرن.
ولی خدایییییییییییش یک سوال جالب و جدید تو سوالاش دیدیییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها نقطه خوبشم افزایش دقته چون سوال کم میاره ، نمی شود و از این چرت و پرتا می ذاره
به طوری که من یک وقت حالم خوبه میشه 10 و خوردی یک بار یه ذره به دقت باشی می شه 160
سلام دوست من کلا از نظر من تو رشته ریاضی گزینه 2 بدترین نوع سوالات رو تو درس ریاضی میده
البته این آزمون ها ی آخر رو خبر ندارم ولی خوب در کل عمومی هاش که همیشه آسونه(مشترکه با تجربی)
اختصاصی هاشم بعضی وقت ها (به خصوص تو ریاضی) سوال های به شدت تخیلی میده که حتی خود طراح تو حل تشریحیش می مونه.
کلا امسال به من ثابت شد که قلمچی جز بهترین بر گزار کنندهای آزمون هاست(البته انرژی اتمی هم خوب سوا هلیی میده ولی خوب از نظر برنامه ریزی آزمون ها و تصحیح کارنامه ضعیفه)
اگه شما سوال های معمول رو راحت حل می کنید . نشونه خوب بودن درستونه وگرنه کنکور هم سوال های آن چنان سختی نداره (در کل من از رشته تجربی خبر ندارم ولی تو رشته ریاضی قلمچی سوال هاش در همه سطح هست ممکنه گاهی بالا پایین بره ولی خوب میشه جز بهترین برگزار کننده های آزمون ها اونو دونست)
پی نوشت: کاظم قلمچی نه بابامه و نه فامیلمه و نه من تو کانون بورسیه شدم و نه یه بارم تو این قرعه کشیاش بردم . و نه یه کتاب مفت بهم دادن و نه یه بار عکسمو تو مجله زدن و .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (فقط برای رفع ابهامات)
masoudHnet
09-05-2008, 19:48
اومد فعلا
کشوری 265 و منطقه 97
تراز کل هم 7314
دیفرانسیل 87 ............................8027
ریاضی پایه 93 ...................8684
هندسه تحلیلی 80 .................7660
گسسته 80 .....................7724
جبر و احتمال 67 ..............7465
فیزیک پیش 73 .................5899
فیزیک 2 78 ................7544
شیمی پیش 82 .............6649
شیمی 2 67 ...................6598
ادبیات پیش 87 ..................6575
ادبیات 2 87 ...................7783
عربی 100 ................7806
دینی پیش 77 .................6508
دینی 2 73 .................6104
زبان 3 100 ....................7086
زبان پیش 93 ....................7028
سهیل گل کاشتیا :10:
منم بالا خره بعد سال ها نه بهتر گم بعد قرن ها چشم انتظاری برای بار دوم در کل عمر 18 ساله ام یه 7 تو ترازم دیدم .
بهترین تراز درسم گسسته بود:21:
رياضى گسسته سالىواحدى2 90 8491 96 A+:19:
فیزیک پیش هم که واقعا معرکه بود از دین و زندگی ترازش این دفعه پایین تر بود
فيزيك پيشدانشگاهى2 از 100====>تراز 6738 :18::18::18:
soheilsmart
09-05-2008, 19:48
سلام دوست من کلا از نظر من تو رشته ریاضی گزینه 2 بدترین نوع سوالات رو تو درس ریاضی میده
البته این آزمون ها ی آخر رو خبر ندارم ولی خوب در کل عمومی هاش که همیشه آسونه(مشترکه با تجربی)
اختصاصی هاشم بعضی وقت ها (به خصوص تو ریاضی) سوال های به شدت تخیلی میده که حتی خود طراح تو حل تشریحیش می مونه.
کلا امسال به من ثابت شد که قلمچی جز بهترین بر گزار کنندهای آزمون هاست(البته انرژی اتمی هم خوب سوا هلیی میده ولی خوب از نظر برنامه ریزی آزمون ها و تصحیح کارنامه ضعیفه)
اگه شما سوال های معمول رو راحت حل می کنید . نشونه خوب بودن درستونه وگرنه کنکور هم سوال های آن چنان سختی نداره (در کل من از رشته تجربی خبر ندارم ولی تو رشته ریاضی قلمچی سوال هاش در همه سطح هست ممکنه گاهی بالا پایین بره ولی خوب میشه جز بهترین برگزار کننده های آزمون ها اونو دونست)
پی نوشت: کاظم قلمچی نه بابامه و نه فامیلمه و نه من تو کانون بورسیه شدم و نه یه بارم تو این قرعه کشیاش بردم . و نه یه کتاب مفت بهم دادن و نه یه بار عکسمو تو مجله زدن و .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (فقط برای رفع ابهامات)
دقیقا باهات موافقم
ایول مسعود
دقیقا همین چیزی که من میخواستم رو گفتی
موفق باشی دوست عزیز من:11::11::11:
خیلی کارت درسته:11:
soheilsmart
09-05-2008, 19:51
سهیل گل کاشتیا
منم بالا خره بعد سال ها نه بهتر گم بعد قرن ها چشم انتظاری برای بار دوم در کل عمر 18 ساله ام یه 7 تو ترازم دیدم .
بهترین تراز درسم گسسته بود
رياضى گسسته سالىواحدى2 از 28890849196A+
فیزیک پیش هم که واقعا معرکه بود از دین و زندگی ترازش این دفعه پایین تر بود
فيزيك پيشدانشگاهى2 از 210010067381A+
ایول خوبی مسعود
تو ام گل کاشتی
خیلی باحالی
میخوام کنکور بترکونیم ها
اکی؟؟
هستی:11::11:
فردا من امتحانای ترمم شروع میشه
تا 2 خرداد هم ادامه داره
masoudHnet
09-05-2008, 20:15
ایول خوبی مسعود
تو ام گل کاشتی
خیلی باحالی
میخوام کنکور بترکونیم ها
اکی؟؟
هستی:11::11:
فردا من امتحانای ترمم شروع میشه
تا 2 خرداد هم ادامه داره
حالا ببینیم چی میشه!من همین یه ازمون این طوری اوردم و گرنه همیشه ترازم رو 6700 قفله:20:
تو که همیشه میاری
ولی من مطئنم که تو تهران رو قبول میشی
ما هم فردا امتحان هندسه داریم(!)5 نمره رو معلم که نداده حالا ما داریم واسه 15 نمره می خونیم:41:ببینیم چی میشه!!
این سوال هم برای که پستام اسپم نشه .پست ها هدف دار بود:11:
یه تست: بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی گه چگونه ..... بهرام گرفت
1)مور 2)تور 3) کور 4) دور
soheilsmart
09-05-2008, 20:21
حالا ببینیم چی میشه!من همین یه ازمون این طوری اوردم و گرنه همیشه ترازم رو 6700 قفله:20:
تو که همیشه میاری
ولی من مطئنم که تو تهران رو قبول میشی
ما هم فردا امتحان هندسه داریم(!)5 نمره رو معلم که نداده حالا ما داریم واسه 15 نمره می خونیم:41:ببینیم چی میشه!!
این سوال هم برای که پستام اسپم نشه .پست ها هدف دار بود:11:
یه تست: بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی گه چگونه ..... بهرام گرفت
1)مور 2)تور 3) کور 4) دور
بابا معدل رو بی خیال
من دیفرانسیل
نرفتم
حالا معلمه گفت بهت 5 نمره نمیدم
تازه برای هیچ کدوم از امتحانا اثباتی ها رو نمیخونم:31:
اخه مگه عقلم کمه
فوقش معدلم میشه 16:31:
در کل موفق باشی
الان این دوران خیلی مهمه
منم مطئنم که هر جفتمون یه جایه خوب قبول میشیم
توکل به خدا:11::40:
masoudHnet
09-05-2008, 20:41
بابا معدل رو بی خیال
من دیفرانسیل
نرفتم
حالا معلمه گفت بهت 5 نمره نمیدم
تازه برای هیچ کدوم از امتحانا اثباتی ها رو نمیخونم:31:
اخه مگه عقلم کمه
فوقش معدلم میشه 16:31:
در کل موفق باشی
الان این دوران خیلی مهمه
منم مطئنم که هر جفتمون یه جایه خوب قبول میشیم
توکل به خدا:11::40:
ااا چه جالب مثه این معلم هندسه ما من کلا بعد ترم 1 دیگه نرفتم.(اخه معلمش سواد کافی رو نداشت:41:)
تازه می گفت بعد عید هم بیاید !!!!!
و خیلی ها نرفتن
پس شد ان چه شد:5:
انشالا همه کسایی که تلا ش کردن موفق بشن:31:(من چه به فکر همه هستن)
جواب سوالی که در پست قبلی دادم
هیچ کدوم از گزینه ها درست نبود و فقط برای افزایش استرس داوطلب واژه کور به جای گور در گزینه ی 3 گزاشته شد تا داوطلب به اشتباه فکر کنه گزینه 3 درست غلط املایی داره که 100 البته این طور نبود
توصیه های مهم: وقتی در گنکور با چنین سوالی ربرو شدید ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده وبعد با خونسردی از جای خود بلند شده و صندلی خود را 2 متر به جلو پرت کنید تا با این کار اعتراض خود را اعلام کنید و سپس دادو فریاد کنید تا نظم کلی آزمون اون قسمت به هم بخوره و حدود 100 نفر را با خود به سال دوم بکشانید. :31::31::31:
خوب دیگه من دارم میرم
بای
soheilsmart
09-05-2008, 20:47
ااا چه جالب مثه این معلم هندسه ما من کلا بعد ترم 1 دیگه نرفتم.(اخه معلمش سواد کافی رو نداشت:41:)
تازه می گفت بعد عید هم بیاید !!!!!
و خیلی ها نرفتن
پس شد ان چه شد:5:
انشالا همه کسایی که تلا ش کردن موفق بشن:31:(من چه به فکر همه هستن)
جواب سوالی که در پست قبلی دادم
هیچ کدوم از گزینه ها درست نبود و فقط برای افزایش استرس داوطلب واژه کور به جای گور در گزینه ی 3 گزاشته شد تا داوطلب به اشتباه فکر کنه گزینه 3 درست غلط املایی داره که 100 البته این طور نبود
توصیه های مهم: وقتی در گنکور با چنین سوالی ربرو شدید ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده وبعد با خونسردی از جای خود بلند شده و صندلی خود را 2 متر به جلو پرت کنید تا با این کار اعتراض خود را اعلام کنید و سپس دادو فریاد کنید تا نظم کلی آزمون اون قسمت به هم بخوره و حدود 100 نفر را با خود به سال دوم بکشانید. :31::31::31:
خوب دیگه من دارم میرم
بای
اوکی خداحافظ
دیگه زیاد پست دادیم
موفق باشی
در ضمن با پیشنهاد اخریت هم کاملا موافقم
منم برم
بای:31:
Soheilvb
09-05-2008, 22:35
انا تسلیم
خوش باشین با قلمچی
من تا حالا آزمونهای مرآت، گزینه 2، مبتکران، قلمچی و آزمایشی سنجش رو شرکت کردم و تا حالا آزمونی به بیخودی آزمایشی سنجش ندیدم!
از همون اول دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی رو گذاشته بودند کنار صندلی و گفتند که تو انتخاب دفترچهها آزاد هستید!!! یکی که هنوز آزمون شروع نشده، شروع به تست زدن کرد. ریاضی هر دو دورهاش هم بی حد و حساب آسون بود. در عوض عمومیها رو سخت داده بود به ویژه Cloze Passage رو.
به نظر من در نحوه برگزاری کانون از همه بهتره ولی سوالات اختصاصیش آسون هست.
دیروز از دفتر کانون (فکر کنم دفتر مرکزی) زنگ زدند و در مورد تماس گرفتن یا نگرفتن پشتیبان و رئیس نمایندگی سوال کردند. واقعاً خیلی جالب بود. من فقط 2 آزمون عید کانون رو شرکت کردم و توی نظر سنجی علامت زدم که پشتیبان تماس نمیگیره.
اما نمایندگی گزینه 2 و گاما توی شهر ما، مدرسهما هست. مشاور گزینه 2 و گاما و مدرسه یک نفر هست. اصلاً گزینه 2 یا گاما کاری به این جور مسائل ندارند. گزینه 2 که جدیداً انگار دفترچهها را با توف میچسبونه!!!!!!!!!!! اونم از سوالات مزخرفش. توی تبلیغاتش مینویسه سوالات مفهومی(!!!!) اون وقت توی یکی از آزمونها سوال داده بود که کدام کلمه از کلمات خاص روستای اورازان نیست!!! دیگه آزاد هم چنین سوالی نمیده. یا توی شیمی از رنگ واکنشدهندهها سوال داده بود. در واقع میشه گفت گزینه 2، 100 درجه بدتر از آزاد هست!!!!
rezapishro
10-05-2008, 17:53
من تا حالا آزمونهای مرآت، گزینه 2، مبتکران، قلمچی و آزمایشی سنجش رو شرکت کردم و تا حالا آزمونی به بیخودی آزمایشی سنجش ندیدم!
از همون اول دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی رو گذاشته بودند کنار صندلی و گفتند که تو انتخاب دفترچهها آزاد هستید!!! یکی که هنوز آزمون شروع نشده، شروع به تست زدن کرد. ریاضی هر دو دورهاش هم بی حد و حساب آسون بود. در عوض عمومیها رو سخت داده بود به ویژه Cloze Passage رو.
به نظر من در نحوه برگزاری کانون از همه بهتره ولی سوالات اختصاصیش آسون هست.
دیروز از دفتر کانون (فکر کنم دفتر مرکزی) زنگ زدند و در مورد تماس گرفتن یا نگرفتن پشتیبان و رئیس نمایندگی سوال کردند. واقعاً خیلی جالب بود. من فقط 2 آزمون عید کانون رو شرکت کردم و توی نظر سنجی علامت زدم که پشتیبان تماس نمیگیره.
اما نمایندگی گزینه 2 و گاما توی شهر ما، مدرسهما هست. مشاور گزینه 2 و گاما و مدرسه یک نفر هست. اصلاً گزینه 2 یا گاما کاری به این جور مسائل ندارند. گزینه 2 که جدیداً انگار دفترچهها را با توف میچسبونه!!!!!!!!!!! اونم از سوالات مزخرفش. توی تبلیغاتش مینویسه سوالات مفهومی(!!!!) اون وقت توی یکی از آزمونها سوال داده بود که کدام کلمه از کلمات خاص روستای اورازان نیست!!! دیگه آزاد هم چنین سوالی نمیده. یا توی شیمی از رنگ واکنشدهندهها سوال داده بود. در واقع میشه گفت گزینه 2، 100 درجه بدتر از آزاد هست!!!!
بدترین چیزی که توی ازمون این دفعه سنجش بود این بود که سوالای زبان اختصاصی رو گذاشته بودن ته دفترچه اختصاصی ریاضی. یارو وقتی گفت "برای ریاضیا وقت تمومه فقط کسایی که میخوان زبان اختصاصی رو بزنن 40 دقیقه دیگه وقت دارن" ماشاالله همه شروع کردن سو استفاده!ایرانی جماعته دیگه!(توهین تلقی نشه منم امریکایی نیستم!)
همین جوری که داشتم از سالن جلسه میرفتم بیرون دیدم همه قربونشون برم به اسم زبان اختصاصی دارن از ریاضی.فیزیک بگیر ... تا دینی! رو مثل [اسب!] دوباره میزنن.
Soheilvb
10-05-2008, 18:03
در مورد سنجش که بده حوزه شما بده ؟؟؟؟؟؟!!! البته خودشم بده
من دارم در مورد سوالای قلمچی حرف میزنم نه این مشاوراش که برای شما خوبن برای من زنگ نزنه بهتره
خوب برو به نگاهی به سوالای کنکور بکن تو شیمی هر دفعه دارای چیزای جدید می یاد مثل ساختارا و واکنش ها و .... حالا رنگ اینا که تو کتابم اومده نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
آزاد به سوالای غلط معروفه نه سوال از این قسمتا
در مورد عمومی گزینه 2 حق را به شما می دم ولی بعد از عید بهتر شده . سوالای آسونم داره ولی سختشم داره
راستی یه چیزی می گم به همه : اگر می گین سوالای سنجش آسونه(که هست) کسی تا حالا تونسته اختصاصیشو همه رو صد بزنه ؟؟؟
به قول دوستمون شاید کنکورم آسون اومد .
masoudHnet
10-05-2008, 20:27
سلام امتحان هندسه تحلیلی داشتیم
اینم سوالات
rosenegarin13
10-05-2008, 20:42
چه سوالای زپرتی بود.
سلام راستی!
soheiltaker
10-05-2008, 21:05
سلام به همه دوستان
به نظر من امسال کنکور عمومیهاش ( به خصوص ادبیات ) سخت خواهد بود و اختصاصیهاش ( به خصوص ریاضی ) آسون خواهد بود البته اینجور که پیداست شیمی هم دارن میپیچونن!!!!
فردا امتحان تحلیلی دارم دیگه حال ندارم بخونم کلی هم مونده واقعا اثباتی هاش بیخوده
قربونه همه
masoudHnet
11-05-2008, 12:15
سلام به همه دوستان
به نظر من امسال کنکور عمومیهاش ( به خصوص ادبیات ) سخت خواهد بود و اختصاصیهاش ( به خصوص ریاضی ) آسون خواهد بود البته اینجور که پیداست شیمی هم دارن میپیچونن!!!!
فردا امتحان تحلیلی دارم دیگه حال ندارم بخونم کلی هم مونده واقعا اثباتی هاش بیخوده
قربونه همه
سلام سوالات سنجش هیچ تضمینی برای کنکور نیست
اشتباه نگیرید
masoudHnet
11-05-2008, 12:16
چه سوالای زپرتی بود.
سلام راستی!
سلام
خوب گفته بودم که معلم بی سواد داشته باشیم همینه دیگه.!!
من 7 و 8 رو نحلیدم...(الان که دارم می بینم 7 آسون بودا)
behnam_n80
11-05-2008, 13:53
امسال به شدت ریاضی سخا خواهد بود
و عمومی هم عربی
behnam_n80
11-05-2008, 13:54
امسال به شدت ریاضی سخت خواهد بود
و عمومی هم عربی
M A T I N
11-05-2008, 18:29
امسال به شدت ریاضی سخت خواهد بود
و عمومی هم عربی
من که با سخت بودن عربی خیلی موافقم ...
چون این جوری درصد بقیه به درصد 0 من نزدیک تر میشه ... (* تا این لحظه یک کلمه هم عربی نخوندم و شدیدا از این درس متنفرم)
سلام.
لطفاً نظراتتون رو درباره مرآت و مبتکران هم بگید..
راستی،کسی می دونه چرا وقتی من توی گوگل یک لینک رو درباره فروم گاج سرچ می کنم این پیغام ظاهر می شه؟
باید چی کار کرد؟
soheiltaker
11-05-2008, 22:34
سلام به همه
قهرمانی منچستریونایتد رو به همه تبریک میگم!!!!!!!!!!
soheiltaker
11-05-2008, 22:38
امسال به شدت ریاضی سخا خواهد بود
و عمومی هم عربی
میشه دلیل خود را توضیح دهید!!؟:11: :10:
masoudHnet
12-05-2008, 11:20
سلام دوستان
خوبید؟
این موضوع حتما حتمی است که کنکور سخت میاد ولی چه درسایی معلوم نیست
راستی عربی پارسال سخت بودش فکر نکنم امسال سخت بشه
ادبیات احتمالش بیشتره(با وجود این که پارسال هم سخت بوده)
خوب اینم از نمونه سوالات امروز
فیزیک پیش 2
سطح سوال : افتضا آسون(ولیمن آخرین سوال رو اشتباه تبدیل واحد کردم.. آخه چرا؟)
امروز سنجش رو میزنن (غروب)
بای
soheiltaker
12-05-2008, 11:58
سلام به همه
امیدوارم که درساتون خوب پیش بره و روزی 15 ساعت رو بترکونید!!!!
آقا سهیل یه خواهشی از شما داشتم اگه میشه چندتا از صفحه های کتاب اگر من طراح بودم رو بزارین تا با ساختار ملکولی این کتاب آشنا بشیم !!! ببینیم به درد ما میخوره یا نه
خیلی ممنون من منتظر هستم
soheilsmart
12-05-2008, 12:09
باشه یه چند تا سوالش رو انتخاب میکنم
میذارم
در مورد سنجش که بده حوزه شما بده ؟؟؟؟؟؟!!! البته خودشم بده
من دارم در مورد سوالای قلمچی حرف میزنم نه این مشاوراش که برای شما خوبن برای من زنگ نزنه بهتره
خوب برو به نگاهی به سوالای کنکور بکن تو شیمی هر دفعه دارای چیزای جدید می یاد مثل ساختارا و واکنش ها و .... حالا رنگ اینا که تو کتابم اومده نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
آزاد به سوالای غلط معروفه نه سوال از این قسمتا
در مورد عمومی گزینه 2 حق را به شما می دم ولی بعد از عید بهتر شده . سوالای آسونم داره ولی سختشم داره
راستی یه چیزی می گم به همه : اگر می گین سوالای سنجش آسونه(که هست) کسی تا حالا تونسته اختصاصیشو همه رو صد بزنه ؟؟؟
به قول دوستمون شاید کنکورم آسون اومد .
من در مورد قلمچی خطابم به شما نبود من کلی گفتم. بله سوالات آسون اختصاصیش کمی از ارزشهاش کم میکنه اما میبینید که طرفداران بالایی داره.
به نظر من آزاد به سوالات غلط، خارج از محدوده و بیخود معروف هست نه به سوالات غلط! اگه کمی بررسی کنی این موردها رو خواهی دید به ویژه سوالات مربوط به خارج از محدوده کتاب.
من دفعه پیش که سنجش شرکت کردم، ریاضی رو 80/6 درصد زدم. فکر کنم غلط نداشته باشم. یادم نیست. ولی اگه غلط داشتم هم یکی بوده. بقیه که نزده بودم، مربوط به انتگرال بود که تازه وسطای فصل بودیم و سوالات مربوط به دو بخش پایانی تحلیلی. اما 100٪ زدن هم ممکن بود!
آزمایشی سنجش اصلاً بودجهها رو در نظر نمیگیره. مثلاً از آمار اصلاً سوال نداده بود!
در مورد گزینه 2. من بعد از عید توی آزمونهاش شرکت نکردم. اما گزینه 2 بودجهبندی آزمونهاش رو به قول یکی از دبیرهامون از روی بخار معده تعیین میکنه. مثلاً مینویسه فصل 3 . اون وقت فصل 3 در مورد چندین مطلب جدا از هم هست. ولی گاما و کانون این طوری نیستند. بلکه مبحثی تعیین میکنند. این طوری باعث میشه شما تمام موارد مربوط به اون مبحث رو یاد بگیرید. در ضمن مشاوره کانون هم در شهر ما آنچنان خوب نیست. هر کتابی که پشتیبان کانون من معرفی میکرد رو من ازش بیزار بودم!!! اون رئیس نمایندگی هم بیشتر شرکت راهانداخته تا دفتر کانون! فقط دنبال سود بیشتر هست.
اما یه چیز. دستکم اگه پشتبانان بدرد نخور هستند، آقای کاظم قلمچی با تجربه و مفید هستند و به ویژه انتقاد پذیر و حرف شنو. بر خلاف گزینه 2 که حرف شنوی نداره که نداره. شونصد نفر طراح و پونصد نفر ناظر داره، اون وقت سوالات کشکی در عمومی و سوالات بیحد و حساب سخت در اختصاصی طرح میکنه. اونم از جزوههاش که ....
موفق باشید
irani_87
12-05-2008, 18:28
دوستانی که در آزمون مرحله دوم جامع سنجش شرکت کردند
یک روز زودتر از روز اعلامی کارنامه خودتون از لینک زیر ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir
یه چند بیتی کمی حال کنید!!!!
همی گویم و گفتهام بارها
که شیمی است علم استثناها
قواعد چه کشکی است در شیمی
بروناند زین جرگه بیاستثناها
...
بقیش رو خودتون بگید!!!!
farvehar_1989
12-05-2008, 18:38
سلام 1 سوال لطفا هر چه سریع تر جواب این سوالمو بدید
با چه رتبه ای تو دانشگاه تهران میتونم مهندسی شیمی قبول شم ؟
farvehar_1989
12-05-2008, 18:41
البته در انجمن معرفی رشته ها هم این سوالو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ((((چون خیلی عجله دارم دست به دامان شما میشیم))))))))))
با تشکررررررررررررر
behnam_n80
13-05-2008, 12:23
میشه دلیل خود را توضیح دهید!!؟:11: :10:
صد در صد
ببین ساله 84 فزیک غوغا بوده
85 ریاضی کولاک بوده
86 همه درسا نه خیلی سخت بوده نه خیلی آسون
پس امسال حتما ریاضی سخته چون 2 سال پش سر هم ریاضی اسون نمیدن
اونایی هم که میگن عربی سال پیش (86)سخت بوده در اشتباهند چون تو رشته ریاضی فقط 2 سوال اول متنش 2پهلو بوده بقیش نسبتا آسون بوده
در ضمن ساله پیش (86)ادبیات کولاک بوده(قرابتاش)
پس حق بده که عربی امسال سخته
milad_espersoo
13-05-2008, 16:58
کسی رشته انسانی هست که امروز امتحان کشوری معارف 2 رو داده باشه ؟ کسی اگه سوال ها رو پیدا کرد آدرسشو بده یا خودشو بذاره دونوبت صبح و بعد از ظهر
milad_espersoo
13-05-2008, 16:58
کسی رشته انسانی هست که امروز امتحان کشوری معارف 2 رو داده باشه ؟ کسی اگه سوال ها رو پیدا کرد آدرسشو بده یا خودشو بذاره دونوبت صبح و بعد از ظهر
milad_espersoo
13-05-2008, 17:04
خودم پیدا کردم ایول به خودم حتما برید دانلود کنید
سلام رقبای عزیز
اقا سهیل من یک مشکل بزرگ دارم اونم تعداد اشتباهات بالا. این ازمون حدود 105 تا غلط داشت نمی دونم چرا هرچی بیشتر می خونم و تست می زنم تعداد غلطام بیشتر می شه .
به خدا هیچ کدوم رو شانسی نمی زنم . با اطمینان کامل
چه کار کنم
milad_espersoo
13-05-2008, 17:06
M A R S H A L L
14-05-2008, 10:40
بر و بچ رياضي معارف چه طور بود امروز؟
خيلي باحال بود هيچ كدوم از جواباش 2 كلمه بيشتر نبود.
masoudHnet
14-05-2008, 12:22
اشتباه دادم
masoudHnet
14-05-2008, 12:23
بر و بچ رياضي معارف چه طور بود امروز؟
خيلي باحال بود هيچ كدوم از جواباش 2 كلمه بيشتر نبود.
سلام
آره بابا خیلی چرت بود
10 دقیقه ای تموم شد بعد گزاشتن 75 دقیقه وقت!!!
در ضمن بچه ها به نظر شما این سنجش مشکل نداره؟
تو رتبه دادنا
اصلا معلوم نیست که چرا یکی بالاتر میشه یا یکی دیگه میاد پایین!!!
نمیدونم شاید معدل رو حساب می کنه ... واسه من معدل رو تو کارت زده بود 0
farvehar_1989
14-05-2008, 13:36
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
farvehar_1989
14-05-2008, 13:43
سلام 1 سوال لطفا هر چه سریع تر جواب این سوالمو بدید
با چه رتبه ای تو دانشگاه تهران میتونم مهندسی شیمی قبول شم ؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
ایها الناس بابا یکی به داد دل ما برسه یکی جواب ما رو بده من خیلی عجله دارم هرروز 5 بار میام سر میزنم تا بلکه جواب بگیرم ولی.........................انگار نه انگار
milad_espersoo
14-05-2008, 17:17
ایها الناس بابا یکی به داد دل ما برسه یکی جواب ما رو بده من خیلی عجله دارم هرروز 5 بار میام سر میزنم تا بلکه جواب بگیرم ولی.........................انگار نه انگار
سلام برو تو این سایت مهندسی شیمی رو پیدا کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d
این ماله سال 85 هست من خودم ماله 86 رو گیر اوردم با یه قیمت گرون تو به من بگو از کدوم شهر هستی و منطقه چند هستی و سهمیه داری یا نه تا من دقیق بهت بگم
milad_espersoo
14-05-2008, 17:19
آخرین نفری که سال 85 با کنکور 85 ریاضی رفته مهندسی شیمی دانشگاه تهران رتبه اش 1450 بوده
irani_87
14-05-2008, 17:47
بچه هاي پيش دانشگاهي کليه رشته ها ( سوالات و جواب هاي امتحان هماهنگ کشوري ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir)
به نظر من اين سوالات واقعا به درد کنکور ميخوره مخصوصا واسه بچه هاي تجربي ورياضي که درس اصليشون کشوري شده
سلام به همه برقی های شریف ورودی 87 ! :46: :5:
چه قدر کم پیدام ! دلم واسه خودم تنگ شده بود از طرف همتون ! :31:
من کتاب دیف و انتگ ماشاالله انتشارات راه علم رو خریدم ولی به نظرم سطحش خیلی پایینه ! :3:
کسی کتاب آموزشی بهتری سراغ نداره ؟! :36:
البته نه در حد محمود نصیری !!! :34:
milad_espersoo
14-05-2008, 20:35
[quote=Pshi;2405058]سلام به همه برقی های شریف ورودی 87 ! :46: :5:
چه قدر کم پیدام ! دلم واسه خودم تنگ شده بود از طرف همتون ! :31:
من کتاب دیف و انتگ ماشاالله انتشارات راه علم رو خریدم ولی به نظرم سطحش خیلی پایینه ! :3:
کسی کتاب آموزشی بهتری سراغ نداره ؟! :36:
البته نه در حد محمود نصیری !!! :34:[/quo
پیک گل واژه یه کتابی داره بر خلاف کتاب های دیگش امتحان نهایی توش نیست همش تست آزاد و سراسری و توضیح هست و سوال تشریحی هم تک وتوکی داره اسمش دیفرانسیل وانتگرال 2 هست سری آموزش مفاهیم و ارزشیابی یا
اگه فقط تست به صورت حرفه ای می خوای اندیشه فائق هست یا
اگه می خوای از صفر شروع کنی که بعید به نظر میرسه خوشخوان که دو جلد هست که برای 9 ماه پیش به درد می خورد چون وحشتناک زیاده
این نظر من هست و نمیخوام به کسی تحمیل کنم و به نظر های دیگران احترام میذارم
soheiltaker
14-05-2008, 22:23
سلام به همه
بچه ها من این انتگرال رو چی کار کنم؟
از کجا بخونم؟
بد جور میترسم یه معلم هم داشتیم که واقعا انتگرال رو از پایه بهمون یاد داد!!!! ببخشید ...ده بود با این درس دادنش.... خواهش میکنم کمکم کنید .....کمک....
behnam_n80
15-05-2008, 12:51
سلام به همه
بچه ها من این انتگرال رو چی کار کنم؟
از کجا بخونم؟
بد جور میترسم یه معلم هم داشتیم که واقعا انتگرال رو از پایه بهمون یاد داد!!!! ببخشید ...ده بود با این درس دادنش.... خواهش میکنم کمکم کنید .....کمک....
اگه درس می خوای خوشخوان خوبه ولی زیاده
اگه هم تست می خوای الان با توجه به وقت باقیمانده آبی کانون یا اندیشه فایق خوبه
راستی معلمتون کی بود؟
farvehar_1989
15-05-2008, 16:20
اگه درس می خوای خوشخوان خوبه ولی زیاده
اگه هم تست می خوای الان با توجه به وقت باقیمانده آبی کانون یا اندیشه فایق خوبه
راستی معلمتون کی بود؟
ضمن تایید راهنمایی های بهنام جان عرض کنم که کتاب مبتکران (اندیشه سازان اسبق ) نویسندش هم دکتر نونهال آذر هست هم کامله هم خلاصه .اول تستای آموزشی اش را حل کن و بعد بیشتر تمرین کنید
موفق باشی دوست عزیز ..................برو ببینم چی کار میکنی:10::10::10::10::11::11:
مرسی میلاد جان ! :40:
به نظر منم اندیشه فائق و خوشخوان کتابای خیلی خوبین ولی من همونطور که گفتم دنبال یه کتاب آموزشی
توپ می گردم تا چیزایی رو که یاد گرفتم تثبیت کنم ! :35:
اندیشه فائق که فقط تست داره خوشخوانم مطالب آموزشیش کمه ! ( البته من دیفشو ندیدم با توجه به بقیه کتاباش ( گسسته و ... ) اظهار نظر کردم ! ) :31:
من خودم تعریف دیف راه علمو خیلی شنیده بودم . اصلا فکر نمی کردم اینجوری باشه ! :2:
بازم مرسی ! :11:
برو بکس نظر دیگه ای نبود ؟؟!! :5:
soheilsmart
16-05-2008, 13:38
این هم سوالاهایی رو که قولشو داده بودم
از کتاب اگر من طراح بودم
soheilsmart
16-05-2008, 13:51
soheilsmart
16-05-2008, 13:53
soheilsmart
16-05-2008, 13:54
خوب هنوز تموم نشده ولی بقیش بعدا
با توجه به اینکه اکثرا دایل اپ هستن
بقیش بعدا
موفق باشید
soheiltaker
17-05-2008, 20:36
سلام به همه بچه ها
با دیفرانسیل در چه حالید؟ البته شما که خوش به حالتونه همتون بلد هستید
من که هر چی انتگرال میخونم نمیفهمم فردا به امید پاس کردن میرم !!!!
برام دعا کنید!!!!!!
milad_espersoo
18-05-2008, 03:24
من انتگرال قسمت آخرش یعنی تالع اولیه و 5/1 داره نخوندم امتحان آسونی میگیرن حتما همینطوره
masoudHnet
18-05-2008, 16:06
ااااااااااااااااااااااااه
masoudHnet
18-05-2008, 16:08
من انتگرال قسمت آخرش یعنی تالع اولیه و 5/1 داره نخوندم امتحان آسونی میگیرن حتما همینطوره
سلام
همچین هم آسون نبود
با اون اثباتاش مندومین اثبات رو از راه بازگشتی رفتم
آخه نیست یکی به اینا بگه دانش آموز پشت کنکوری رو چه به اثبات
خدا رو شکر امتحانات ما امروز تمام شد
در ضمن کسی میدونه تو قلمچی هندسه تحلیلی باید این بار چه طوری بزنیم یعنی هم باید گسسته بزنیم هم هندسه یا یکیشونو.... تو برنامه راهبردی هم آزمون ننوشته
soheiltaker
18-05-2008, 20:27
سلام به همه
نا مردا!!!!عجب امتحانی گرفتن!!!واقعا سخت بود!!!من فکرشو نمیکردم!!!خدا کنه نیوفتم!!!!
یه سوال دارم: همین طور که میدونین جمعه آزمون داریم
من موندم تا آخر هفته برای آزمون بخونم یا برای امتحان ( آخه امتحان ما تا 6 خرداد هست)؟
خواهش میکنم بهم جواب بدین
behnam_n80
19-05-2008, 13:18
بچه های کنکوری کسی در مورد 10 آزمون خوشخوان چیزی می دونه؟
Linux Learner
19-05-2008, 18:17
به به بچه درس خونا!!
این کتاب اون کتاب کنید و هیچی نشید!
irani_87
19-05-2008, 20:39
جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir/soal/pish/khordad87/index.htm
irani_87
19-05-2008, 20:40
جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir/soal/pish/khordad87/index.htm
soheiltaker
20-05-2008, 19:17
سلام بچه ها از اینکه به سوال قبلیم جواب ندادین خیلی ممنونم!!!
یه سوال ذیگه دارم تو رو خدا جواب بدین
اگه کسی معدل نهایش خوب نباشه در حد 16.5 و بخواد سال دیگه بخونه به طوری که درصد هاش بالا باشه
آیا امکان قبولیش در جای عالی و رتبه خوب هست؟ با توجه به افزایش شرط معدل
منتظر جواب هستم
mohsen_sir
20-05-2008, 23:47
آقا یه سوال---
برق علم و صنعت چند می خواد؟
آقا یه سوال---
برق علم و صنعت چند می خواد؟
والا تا دو سال پیش باید تمام درس ها بالای 75 درصد بزنی و ریاضی 55 به بالا.
دارم کم کم به خودم امیدوار میشم. درصدهای مرحه 2 سنجش رو بالاخره وقت کردم که ببینم. اینها بود:
ادبیات 57/4
عربی 25/4
معارف 44/0
زبان انگلیسی 50/7
============
ریاضی 87/3
فیزیک 80
شیمی 67/7
خیلی تعجب کردم. ادبیات تو شهر اول شده بودم، و 8/5 درصد کمتر از میانگین نفرات برتر زدم. من که از ادبیات بدم میومد (به دلیل حفظی بودن)، الان بهتر از بقیه درسها زدم. واقعاً دست آقای قلمچی درد نکنه که لایتنر رو به من معرفی و پیشنهاد کرد.
دفعه قبل من ادبیات رو 26/7 زده بودم و تو شهر رتبه 21 شده بودم.
اما امان از این شیمی و دین و زندگی. هر بشری رو که ببینی،دینی رو بالا میزنه من برعکس همه!
این دفعه عربی رو کم زدم. دفعه پیش عربی رو 70/7 زدم. چون من از قبل از عید دیگه وقت نکردم عربی بخونم.
[quote=irani_87;2421197]جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح
این لینکش کار نمیکنه که :19:
[quote=irani_87;2421197]جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امتحان دیفرانسیل رو دوشنبه دادم و کشوری بود البته خارج از کشور سعی میکنم تا فردا اسکن ورقه ام رو بزارم
دارم کم کم به خودم امیدوار میشم. درصدهای مرحه 2 سنجش رو بالاخره وقت کردم که ببینم. اینها بود:
ادبیات 57/4
67/7
خیلی تعجب کردم. ادبیات تو شهر اول شده بودم، و 8/5 درصد کمتر از میانگین نفرات برتر زدم. من که از ادبیات بدم میومد (به دلیل حفظی بودن)، الان بهتر از بقیه درسها زدم. واقعاً دست آقای قلمچی درد نکنه که لایتنر رو به من معرفی و پیشنهاد کرد.
اما امان از این شیمی و دین و زندگی. هر بشری رو که ببینی،دینی رو بالا میزنه من برعکس همه!
این دفعه عربی رو کم زدم. دفعه پیش عربی رو 70/7 زدم. چون من از قبل از عید دیگه وقت نکردم عربی بخونم.
با سلام.
ببخشید این جعبه لایتنر که گفتید به نظر خودت چند درصد روی درس ادبیاتت تاثیر داشته؟ یعنی اگر بدون اون ادبیات رو میخوندی وضعیتت چطوری می شد؟
ممنون از توجهتون:11:
soheiltaker
22-05-2008, 11:52
سلام بچه ها از اینکه به سوال قبلیم جواب ندادین خیلی ممنونم!!!
یه سوال ذیگه دارم تو رو خدا جواب بدین
اگه کسی معدل نهایش خوب نباشه در حد 16.5 و بخواد سال دیگه بخونه به طوری که درصد هاش بالا باشه
آیا امکان قبولیش در جای عالی و رتبه خوب هست؟ با توجه به افزایش شرط معدل
منتظر جواب هستم
عزیزان چرا جواب نمیدین
خواهش میکم جواب بدین:41::10:
masoudHnet
22-05-2008, 12:15
سلاممگه کسی می تونه به این سوال جواب بده؟منظور از درصد های بالا چیه؟واسه یکی 50 درثد تو ریاضی یعنی بالا ولی واسه یکی دیگه 70 درصد هم افتضاحهکلا توانایی هایی که خود آدم تو خودش می بینه مهمهنزار کنار واسه همین امسال بخونبای
irani_87
22-05-2008, 21:00
[quote=irani_87;2421197]جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امتحان دیفرانسیل رو دوشنبه دادم و کشوری بود البته خارج از کشور سعی میکنم تا فردا اسکن ورقه ام رو بزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir
فاصله بين S و A رو بردار تا سايت باز بشه
mohsen_sir
23-05-2008, 14:28
ادبیات 57/4
عربی 25/4
معارف 44/0
زبان انگلیسی 50/7
============
ریاضی 87/3
فیزیک 80
شیمی 67/7
این درصدا یعنی چی؟!!! یعنی ادبیات 57/4 ضدی؟ یا 4/57
soheilsmart
23-05-2008, 15:50
نتایج این دفعه هم اومد
شدم 493
masoudHnet
23-05-2008, 19:16
نتایج این دفعه هم اومد
شدم 493
سلام سهیل
خوب زدیا
واسه من که دوباره رفت رو 6895 ===>رتبه 729
البته تو این آزمون با کمال بی شرمی دیف و تحلیلی رو کم زدن
حالا ببینم چی میشه درست می کنن یا نه
دیف رو زدن 58 در صورتی که زده بودم 69
تحلیلی هم زدن 73 در صورتی که زده بودم 80
تازه امروز من تراز 9000 رو دیدم
یکی از بچه ها که تحلیلی رو 100 زده بود دقیق ترازش اومد 9000 جالبه (نه!)
بای
masoudHnet
23-05-2008, 19:18
این درصدا یعنی چی؟!!! یعنی ادبیات 57/4 ضدی؟ یا 4/57
خوب معلومه که منظورش 4/57 هست
آخر یه انسانی توی این تاپیک پیدا نشدش؟
جمعه سنجش آخر هستش.امیدوارم همه خوب بدیم
Soheilvb
23-05-2008, 21:06
سلام
خداییش آزمون خوبی بود
به جز فیزیک که حق داره چون کلا سخت نیست . شیمی هم بعضی سوالاش ... بود . ولی کلا خوب بود .
شدم 50
راستی می شه یکی توضیح بده کتاب اگر من یک طراح بودم چیه؟ در مورد چیه؟
soheiltaker
24-05-2008, 08:20
سلام
خداییش آزمون خوبی بود
به جز فیزیک که حق داره چون کلا سخت نیست . شیمی هم بعضی سوالاش ... بود . ولی کلا خوب بود .
شدم 50
راستی می شه یکی توضیح بده کتاب اگر من یک طراح بودم چیه؟ در مورد چیه؟
میشه درصد هاتون رو بگین!!!؟؟؟:46:
Soheilvb
24-05-2008, 10:24
ادبیات 73
دینی 100
زبان 84
زمین 53
ریاضی 100
زیست 93
فیزیک 100
شیمی 91
hlpmostafa
24-05-2008, 10:43
یه سوال مهم:
آزمون های آزمایشی فقط:
کانون یا گزینه ی جوان؟
soheilsmart
24-05-2008, 11:22
یه سوال مهم:
آزمون های آزمایشی فقط:
کانون یا گزینه ی جوان؟
به نظرم کانون:31:(100%)
گزینه 2 بزرگترین مشکلش شرکت کنندشه (خیلی کمه:41::41:مثلا ریاضی بین 8000 و 10000 نفر)
حالا بقیشو بعدا میگم الان کار دارم
ببخشید:11::11:
تازه امروز من تراز 9000 رو دیدم
یکی از بچه ها که تحلیلی رو 100 زده بود دقیق ترازش اومد 9000 جالبه (نه!)
بای
دفعه پیش ریاضی پایه زده بودم 93 شده بود ترازش 8600
دوستم 100 زده بود شده بود 9000:27::27:( معمولا هندسه وگسسته 100 بزنی 9000 میده:31:)
ولی بالاترین ترازم مربوط میشه به اولین ازمون در حسابان 8897
حالا جامع هاش
یه عمومی یه اختصاصی سخت میگیرن:27:
یه موقع سر امتحان هول نشین:10:
Soheilvb
24-05-2008, 14:31
سلام
با کمال تاسف باید بگم کانون در کل بهتره . منظم تره ، 50000 نفر شرکت کننده داره ، کلا با تجربه تره
اما هیچی از ارزش های گزینه جوان کم نمی شه !!!!!!!!
ghazal_graceful
24-05-2008, 18:45
2roste ke migan konkure kharej az keshvar asun tare?
masoudHnet
24-05-2008, 20:02
شرکت کننده ها تو این آزمون کم شد 44824
یعنی امتحانات ترم 2 این همه مهمه؟
mohsen_sir
25-05-2008, 01:04
آقا یه سوال!
چرا درصدای شمااینقد بالاست!؟؟!!! آخه شما چطوری می خونید؟
Soheilvb
25-05-2008, 12:59
آزمون اینترنتی گاج
باید یه کارت آزمون گرفت که 5500 تومانه
راستی اینم آدرس نحوه ی خرید از سایت (به بدبختی پیداش کردم هیچ جا لینک نداشت)
سلام بچه ها کی این دفه می خواد سنجش بده من موندم بدم یا نه بعد این کتاب اگر من طراح بودم به درد می خوره یا نه مرسی
soheiltaker
25-05-2008, 18:34
سلام بچه ها کی این دفه می خواد سنجش بده من موندم بدم یا نه بعد این کتاب اگر من طراح بودم به درد می خوره یا نه مرسی
سلام اگر درساتو خوندی و تقریبا مسلطی کتاب (( اگر من طراح بودم )) فوق العاده موثر هست
برای چی امتحان ندی من خودم سنجش اسم ننوشتم ولی فکر کنم مهمترین آزمونش همین آزمون آخریش هست
قربونه شما
Soheilvb
25-05-2008, 18:53
سلام
من تقریبا این کتاب زرد 6 سال کنکورو تمام کردم .
اگر من طراح بودم در مورد چیه ؟ به درد من می خوره ؟ حوصلم سر رفت
M A T I N
25-05-2008, 19:55
شرکت کننده ها تو این آزمون کم شد 44824
یعنی امتحانات ترم 2 این همه مهمه؟
نسبت به قبلی که زیاد شد , قبلی 37421 بود ...
soheiltaker
25-05-2008, 21:49
سلام
کتاب بسیار خوبیه یک سری از بهترین طراحان ایران سوال های خودشون رو طرح کردن که واقعا سوال های جالبیه
به نظر من اگر حوصلت سر رفته یه بار دیگه آزمون های سنجش رو از خودت بگیر خیلی برات بهتره
:10::46:
ghazal_graceful
25-05-2008, 21:54
2roste ke migan konkure kharej az keshvar asun tare?
kasi javabe soalamo nemidune??albate manzuram konkurie ke kharej az iran bargozar mishe baraye iraniane moghime kharej
mamnun misham javab bedin
soheilsmart
26-05-2008, 11:49
kasi javabe soalamo nemidune??albate manzuram konkurie ke kharej az iran bargozar mishe baraye iraniane moghime kharej
mamnun misham javab bedin
قاعدتا باید سوال ها یکی باشه
چه در داخل کشور
چه در خارج کشور
همین:11:
اخه پسر خوب
برا چی
به این زودی
به نظرم کار اشتباهی کردی
ولی اگر من طراح بودم
کتاب خوبیه
به دردت میخوره
موفق و پیروز باشی:11::11::40:
soheilsmart
26-05-2008, 12:12
soheilsmart
26-05-2008, 12:19
سلام
یکی از دوستان بنده منابع درسی کنکور 87 رو میخواد از کجا میشه پیداش کرد؟
آیا تو سایت سنجش هست ؟
اینو پیدا کردم درسته ؟
soheilsmart
26-05-2008, 22:02
سلام اون چیزی که شما پیدا کردید
حذفیات هست
این لینکی که من گذاشتم
منابع هست
موفق باشید:11::11::11::40:
ممنون:11::40::40:
m_h_hadavi
27-05-2008, 10:40
من یه سوال داشتم رتبه های کنکور به صورت منطقه ای محاسبه میشه یا کل کشور یعنی کسی که پارسال رتبش 5000 شده و عمران بندر عباس قبول شده این رتبه کشوریش بوده یا منطقه ای ممنون
ادبیات 73
دینی 100
زبان 84
زمین 53
ریاضی 100
زیست 93
فیزیک 100
شیمی 91
سلام.
جون 8 خط بیا بگو چه طوری دینی می خونی؟ چه کتابی واسش خوبه؟ من حتی تو آزمون های کانون هم از 60 بالاتر نزدم این آخریا...
Soheilvb
27-05-2008, 15:13
سلام
ببین دینی از همه درس های عمومی راحت تره . یه هفته بخونی درصدت خیلی میره بالا . در ضمن ضریب 3 داره که خیلی مهمه.
من یک کتاب گاج جامع دارم درس نامه های اونو فقط می خونم . خیلی کتاب خوبیه
راستی کتاب گاج ریاضی عمومی برای تجربی عالیییییییه
Soheilvb
27-05-2008, 15:15
سلام یه سوال
درصد 100 با 96 توی کنکور چقدر فرق داره ؟ چون هرچی خودمو می کشم صد نمی شه . مثلا سه تا درس اختصاصی می زنم 96 ولی یه کدومشم 100 نمی شه .
شنیدم به درصد 100 یه جایزه هم می دن (منظورم نمره بالاتر)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام اون چیزی که شما پیدا کردید
حذفیات هست
این لینکی که من گذاشتم
منابع هست
موفق باشید:11::11::11::40:
ممنون:11::40::40:
آقا این نیست
منظور سوالاتی که از هر درس میاد ، چه فصل هایی مهمتره و اینا
سلام
ببین دینی از همه درس های عمومی راحت تره . یه هفته بخونی درصدت خیلی میره بالا . در ضمن ضریب 3 داره که خیلی مهمه.
من یک کتاب گاج جامع دارم درس نامه های اونو فقط می خونم . خیلی کتاب خوبیه
راستی کتاب گاج ریاضی عمومی برای تجربی عالیییییییه
لعنت بر اون دینی گاج!
این پیشنهاد از من به تو! درسنامه دینی گاج (حداقل سال دومش) رو نخون!
یکی از دوستام می گفت ناقصه ...به درد نمی خوره..گوش نکردم...
اما حالا که سوالای گزینه 2 رو می بینم از زندگی سیر می شم...قلمچی هم که دیده گزینه 2 اینجوری دینی می گیره اونم رفته تو کار از "صفت"سوال در آوردن!...
ولی سفید دین و زندگی گاج که به درد من نخورد[هر چند که نام غول بزرگ "رضاییان" رو یدک می کشید]...
به هر حال ممنونم
فکر کنم شما به این نکته توجه نکردید که کتاب فعلی (سفید جامع) برای کنکوریهای 87 نوشته شده نه برای سال دومیها!
عزیز اون مقدمه رو برای من یا برای قشنگی نگذاشتند. برای این گذاشتند که تو بخونی و بفهمی که چطوری باید از کتاب استفاده کرد.
کتاب دینی سال دوم طی این چند سال تغییر کرده.
در ضمن نوع طرح سوالات دینی (برای پیشدانشگاهیها) شبیه کنکور هست. و وقتی یه مشت به اصطلاح طراح سوال که هنوز نمیتونند از روی کتاب بخونند، طراح سوالات کنکور میشند، سوالات بهتر از این هم طرح نمیشه. نشون به این نشون که اگه خوندن از روی کتاب رو بلد بودند، اون مقدمه دینی 2 و 3 و پیش رو میخوندند و میفهمیدند چطوری سوال طرح کنند.
دلمون خوش بود که پاورقیها، برای مطالعهها و ... حذف شدند ولی سوالات بدتر شد و به اصطلاح خوشون مفهومیتر!!!!! ای کاش از پاورقیها سوال میدادند ولی یه همچیین سوالی نمیدادند:
در ادامه آیه شریفه «یا ایها الذین آمنو ...» (این سه تا نقطه رو به دلیل ندونستن یا حال تایپ کردن، نگذاشتم! توی کنکور همین جوری با همین سه نقطه میاد!!!) به کدامیک از موارد زیر اشاره شده است؟
1)
2)
3)
4)
کتاب دینی رو بردارید. از این آیهها که با یا ایها الذین آمنوا شروع شده زیادند. یکیشون رو به عنوان یکی از گزینهها بزارید و بقیه گزینهها رو پیام آیات دیگه.
ان شاء الله بعد از کنکور یه تاپیک در مورد مفهومی یا حفظیتر شدن سوالات در سالهای گذشته میزنم و نشون میدم که سوالات عمومی به جای مفهومیتر، حفظیتر شده است.
hlpmostafa
28-05-2008, 02:00
سلام
از کی کنکور برداشته میشه؟
m_h_hadavi
28-05-2008, 04:46
ببخشید چرا کسی پست من رو ندید:
من یه سوال داشتم رتبه های کنکور به صورت منطقه ای محاسبه میشه یا کل کشور یعنی کسی که پارسال رتبش 5000 شده و عمران بندر عباس قبول شده این رتبه کشوریش بوده یا منطقه ای ممنون
soheilsmart
28-05-2008, 08:06
سلام یه سوال
درصد 100 با 96 توی کنکور چقدر فرق داره ؟ چون هرچی خودمو می کشم صد نمی شه . مثلا سه تا درس اختصاصی می زنم 96 ولی یه کدومشم 100 نمی شه .
شنیدم به درصد 100 یه جایزه هم می دن (منظورم نمره بالاتر)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
سلام 100 نمرش همون 100 هست(اخه بعضیا فکر میکنن که 100 125 حساب میشه:18:)
ولی 100 به دلایل مسائلی از قبیل انحراف معیار و .... ممکنه ترازش از 96 یک دفعه جهش کنه
ولی یه نصیحت در کنکور هیچ وقت طمع نکن چون به ضررت تموم میشه
اصلا فرض کن اون درس رو سخت بگیرن و
تو ایران کسی بالای 90 نزنه بعد اگه شما طمع کنی خیلی بد میشه:19:
به نظرم اصلا به درصد فکر نکن (چون مطمئنا موفق میشی :11:-همین)
آقا این نیست
اقا ببخشید :11:
فهمیدم چی ها رو میخواین ولی پیداش نکردم
با عرض معذرت:11:
لعنت بر اون دینی گاج!
این پیشنهاد از من به تو! درسنامه دینی گاج (حداقل سال دومش) رو نخون!
یکی از دوستام می گفت ناقصه ...به درد نمی خوره..گوش نکردم...
اما حالا که سوالای گزینه 2 رو می بینم از زندگی سیر می شم...قلمچی هم که دیده گزینه 2 اینجوری دینی می گیره اونم رفته تو کار از "صفت"سوال در آوردن!...
ولی سفید دین و زندگی گاج که به درد من نخورد[هر چند که نام غول بزرگ "رضاییان" رو یدک می کشید]...
به هر حال ممنونم
چی بگم :31:
فکر کنم شما به این نکته توجه نکردید که کتاب فعلی (سفید جامع) برای کنکوریهای 87 نوشته شده نه برای سال دومیها!
عزیز اون مقدمه رو برای من یا برای قشنگی نگذاشتند. برای این گذاشتند که تو بخونی و بفهمی که چطوری باید از کتاب استفاده کرد.
کتاب دینی سال دوم طی این چند سال تغییر کرده.
در ضمن نوع طرح سوالات دینی (برای پیشدانشگاهیها) شبیه کنکور هست. و وقتی یه مشت به اصطلاح طراح سوال که هنوز نمیتونند از روی کتاب بخونند، طراح سوالات کنکور میشند، سوالات بهتر از این هم طرح نمیشه. نشون به این نشون که اگه خوندن از روی کتاب رو بلد بودند، اون مقدمه دینی 2 و 3 و پیش رو میخوندند و میفهمیدند چطوری سوال طرح کنند.
دلمون خوش بود که پاورقیها، برای مطالعهها و ... حذف شدند ولی سوالات بدتر شد و به اصطلاح خوشون مفهومیتر!!!!! ای کاش از پاورقیها سوال میدادند ولی یه همچیین سوالی نمیدادند:
در ادامه آیه شریفه «یا ایها الذین آمنو ...» (این سه تا نقطه رو به دلیل ندونستن یا حال تایپ کردن، نگذاشتم! توی کنکور همین جوری با همین سه نقطه میاد!!!) به کدامیک از موارد زیر اشاره شده است؟
1)
2)
3)
4)
کتاب دینی رو بردارید. از این آیهها که با یا ایها الذین آمنوا شروع شده زیادند. یکیشون رو به عنوان یکی از گزینهها بزارید و بقیه گزینهها رو پیام آیات دیگه.
ان شاء الله بعد از کنکور یه تاپیک در مورد مفهومی یا حفظیتر شدن سوالات در سالهای گذشته میزنم و نشون میدم که سوالات عمومی به جای مفهومیتر، حفظیتر شده است.
قبول دارم:27:
سلام
از کی کنکور برداشته میشه؟
از سال 1390 (ولی واقعا متاسفم بچه ها رو میخوان با معدل (خرخونی محض) بفرستن دانشگاه:19:)
ببخشید چرا کسی پست من رو ندید:
سلام ملاک شما برای انتخاب رشته رتبه منطقه هستش:11:
soheilsmart
28-05-2008, 08:27
خوب الان باید برم
برای امتحان جمعه کارت بگیرم
امیدوارم امتحانش چرت نباشه!(مثه دو مرحله ی قبل)
M A T I N
28-05-2008, 08:41
آقا این نیست
مجله کانون دو هفته پیش اینی که شما میخوای رو کامل چاپ کرده بود ...
رشته این دوستتون چیه ...؟ شاید تونستم یه عکس از اون صفحش بگیرم ....
من که دینی سنجش تا حالا بالاتر از 68 درصد نتونستم بزنم طی این 4تا آزمون.
تو انسانی ریاضی خیلی باحاله.26درصد زدم ترازم شد 9000.دفعه قبل 36درصد زدم طرازم به مرز 10هزار رسیدش.ولی روانشناسی رو 86 درصد زدم و ترازم به زور شد8500.
Soheilvb
28-05-2008, 11:40
مرسی soheilsmart
البته طمع چیز بدی نیست ولی ممکنه باعث بشه یه یک ساعتی وقت کم بیاری بعد شیمی 30 درصد بزنی و رتبم بشه 5 رقمی :31:
نگو تو رو خدا دینی گاج به این توپی . من گزینه دو و همه رو می دم کتابم تا حالا باز نکردم . شما باید بری به آیات توجه کنی . بهتر کتابو بخونی . چرا رو کتاب عیب می ذاری.
راستی یه چیز جالب :
میانگین ریاضی کسانی که رفتند دانشگاه تهران تو رشته تجربی بود 38 درصد:18::27:
بنابراین توصیه می کنم با توجه به این که در زیر گروه 4 ریاضی ضریب 4 داره با یک مقدار خوندن ریاضی می تونید حداقل رتبه کل را خیلی بالا ببرید.
ولی توی شیمی حتی اگر 100 هم بزنید باز ترازتون از 80 ریاضی بالاتر نمی ره . یا زیست
راستی چرا اینقدر فیزیک تجربی آسونه؟ مگه ما تجربی ها چی کمتر داریم :41:
یه راهنمایی هم می خواستم واسه ادبیات . درصدام از 60 ، 70 بالاتر نمی ره:41: مشکل عمدم املا ، تاریخ ادبیات و ایناست.
ممنون:40:
توی اونا اکثرن مشکل دارن.
لطفا میشه درسای اختصاصی تجربی رو به ترتیب جوری که سنجش توی کارنامش درج میکنه بنویسی.مثلا اختصاصی اول تا پنجم به ترتیب چی هستش.(طبق کارنامه ی سنجش)
راستی من خودم تهرانم و منطقه یک ولی از کجا میتونم بفهمم چه شهرهایی شامل منطقه 2 میشن یا کلا سهمیه مناطق رو از کجا ببینم؟
m_h_hadavi
28-05-2008, 14:09
سلام ملاک شما برای انتخاب رشته رتبه منطقه هستش
یعنی در مثالی که زدم رتبه 5000 منطقه 2 عمران بندر عباس قبول شده؟رتبه 5000 رتبه در منتقش بوده؟
و کسی که سنجشش رو الان 2000 میشه با این حساب باید رتبه کنکورش زیر هزار بشه درست میگم؟
Soheilvb
28-05-2008, 15:03
m_h_hadavi درست می گین.
اختصاصی اول : زمین
اختصاصی دوم : ریاضی
اختصاصی سوم : زیست
اختصاصی چهارم : فیزیک
اختصاصی پنجم : شیمی
farvehar_1989
28-05-2008, 17:48
سلام به همگی خسته نباشید .1 سوال دارم .اگه بخوام درصدهای این کنکور هایی که 3 روز 1 بار از خودم میگیرم با در صدهای بچه های سال همون کنکوری که میدم بسنجم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا میخوام ببینم اگه اون سال کسی مثل من تک تک در ساشو تو rang من میزد با اعمال سهمیه ی منطقه ی 1 یا 2 یا3 چه رتبه هایی میگرفت
ممنون میشم اگه هر چه زودتر جواب سوالمو بدید
:11::11::11:با سپاس:11::11::11:
Soheilvb
28-05-2008, 19:46
گزینه 2 یه جزوه های مشاوره ای می داد که اون تو بود ولی بدبختانه همه رو انداختم . خودمم می خواستم
M A T I N
29-05-2008, 12:48
کتاب اگر من طراح بودم اختصاصی کلا چند تا مجموعه سوال داره ...؟
دوستان
می شه یکم بیشتر توضیح بدین که اگر سنجش رتبه امون چند بشه می تونیم فیزیک باهنر کرمان قبول بشیم
ممنون
rezapishro
30-05-2008, 14:53
کتاب اگر من طراح بودم اختصاصی کلا چند تا مجموعه سوال داره ...؟
ریاضیش چاپ جدید 1600 تا.
mohsen_sir
30-05-2008, 15:48
بازم طبق معمول سنجش ترکوند.
آقا من اشتباه متوجه میشم یا اصلاً کلا توش اشتباه زیاده؟
مثلاً همین سوال 1کش
گفته گزینه سوم پاسخ صحیحه اما «رثا» رو به جای« رسا» نوشته!
soheilsmart
30-05-2008, 16:29
نه کاملا حق با شماست:27::27:
علاوه بر این یک سوال ریاضیش کاملا غلط بود:27::27::27:(جوابش!- جواب درست در گزینه ها نیست!))
حالا بعدا میام کامل شرح میدم:27::27:
دوستان سلام چرا سنجش این قدر اشتباه داره . دو تا گزینه مثل هم توی فیزیک .سه تا اشتباه در شیمی . چندین اشتباه دیگه .
راستی کنکور به همین اسونی سوال می دن ؟
Soheilvb
30-05-2008, 17:05
سلام
باز سنجش برگزار شد با هموووووووووووون سوالای مذخرف .
یکی نیست به اینا بگه آخه نامسلمونا این همه شرکت کننده یه ذره بهتر بگیر
من ریاضی و فیزیک 100 زدم و شیمی وقت کم آوردمو زدم 78
واقعا نمی دونم چرا این سنجش مذخرف این قدر شرکت کننده داره ؟ چیش شبیه کنکور؟؟؟؟؟؟ چه شباهتی داره اصلا ؟؟؟
از هر آزمونی بیشتر غلط داره . سوالای غیر استاندارد داره و ...
حالا یه مطلبی که واقعا وحشتناکه :
ترازهای سنجش بر اساس درصد است . مثلا من یه آزمون که همه ریاضی را صد زدن صد بزنم ترازم می شه 12000 و یه آزمون دیگه که فقط من صد زدم بازم ترازم می شه 12000 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاری به فرمول و انحراف معیارو و اینا نداره
یعنی کاری به سختی آسونی سوال نداره همینطوری تراز می ده . یعنی من الان می تونم براساس درصد هایی که از اولین آزمون تا حالا از خودم و بقیه دارم تمام ترازهای خودمو تو آزمون امروز تعیین کنم .
نمی دونم کدوم .... گفته رتبه آخرین سنجش رتبه کنکوره ؟؟؟؟؟
مثلا من امروز از وقت شیمی چند دقیقه زدم و ریاضی و فیزیک رو که سختم بود 100 زدم حالا این آزمون هیچ تفاوتی قائل نمی شه !!!!!!!!!!
واسه همین وقتی ادبیاتش آنچنان سخت می یاد یا زبانش ترازا هیچ فرقی نمی کنه !!!!!!!
بابا صد رحمت به قلمچی (البته قلمچی هم یه عیب داره اینه که ترازش از 9000 بالاتر نمی ره . مثلا یه آزمون ریاضی ساده بود و 100 زدم ، شد 9000 . این دفعه که خیلی سخت بود و 100 زدم باز شد 9000!!!!!!!!!!)
اقا سهیل می شه بگین با رتبه ی چند می تونیم فیزیک شریف قبول بشیم و درصد هر درس باید چقدر باشه
من ریاضی و فیزیک 100 زدم و شیمی وقت کم آوردمو زدم 78
می شه بگین با این همه اشتباه چطور شما صد زدین . چه کار می کنی صد می زنی من از 80 بالا نمی یام ولی به جاش شیمی صد می زنم .این چند وقت باقی مونده چه کار کنم و چطور ریاضیات رو بخونم که صد بزنم
soheilsmart
30-05-2008, 17:24
خوب میپردازیم
به سوال:27::27:
سوال 152-رشته ریاضی
چند عدد سه رقمی وجود دازد که نه بر 3 نه بر 7 بخش پذیر باشند:27:
خوب برای حل سوال از شمول و عدم شمول استفاده میشه
سوتی بزرگ اینجاست:27:
میخواهیم ببینیم بین 100 تا 999 چند مضرب 21 وجود دارد
طبق راه حل پاسخ نامه(100-999+1) برابر است با [21/900]
که جوابش میشه 42(این کار غلطه و فقط بعضی وقتا درست جواب میده
ولی جواب درست به شرح ذیل است
[99/21]-[999/21]=47-4=43:27::27::27:
جواب نهایی 515 (در گزینه ها وجود ندارد):27::27:
ستاد گیرندگان اشکال:21::21:
Soheilvb
30-05-2008, 17:29
آقای deer من تجربی هستما
اگه تجربی هستی کتاب ریاضی گاج پیشو بگیر درس نامه هاشو بخون .
Soheilvb
30-05-2008, 17:33
راستی امروز گزینه جوان داشت مقایسه رتبه سنجش می کرد با کنکور مثال می آورد :
50000 سنجش شد 12000
10000 شد 3000
4000 شد 300
2000 شد 72
و خیلی دیگه البته دقیق یادم نیست ولی حدودش ایناست
pesarebaba2006
30-05-2008, 17:34
دوستان عزیز:
دیگه داریم به کنکور نزدیک میشیم.میشه ازتون خواهش کنم دیگه در مورد کانون و سنجش و ... بحث نکنید؟
بهتره بریم تو کار ایجاد انگیزه و تقویت روحیه برای همدیگه.
لطفا فقط پست های مفید بزنید که حجم تاپیک بالا نره.
مرسی.
(راستی مسابقات رولند گاروس رو عشقه)
آقای deer من تجربی هستما
اگه تجربی هستی کتاب ریاضی گاج پیشو بگیر درس نامه هاشو بخون .
دوست عزیز به من می یاد پسر باشم !. من رشته ام ریاضی دوست دارم ریاضی صد بزنم ولی نمی شه
soheilsmart
30-05-2008, 17:43
دوست عزیز به من می یاد پسر باشم !. من رشته ام ریاضی دوست دارم ریاضی صد بزنم ولی نمی شه
مگه کشکه:27::27:
اگه ریاضیو بخوان سخت بگیرن
تو کل ایران
هیچ کی نمیتونه بالای 80 بزنه
درصدهای سنجش امروز تا لحظاتی دیگر:27::27::27:
mohsen_sir
31-05-2008, 10:39
مگه کشکه:27::27:
اگه ریاضیو بخوان سخت بگیرن
تو کل ایران
هیچ کی نمیتونه بالای 80 بزنه
درصدهای سنجش امروز تا لحظاتی دیگر:27::27::27:
به نظرم کسی که ریاضیو به خواد 100 بزنه دیگه بره فیزیک و شیمی وقت نمی مونه
شما ها واقعاً کارتون درسته ها 100 میزنیدا!!
اه اه.گند زدن با این اشتباهای پاسخ نامه.
ادبیات اشتباه داشت سوال یک
توی اختصاصی ما هم اقتصاد اشتباه داشت که باعث شد 91 بشه 82.فلسفه اشتباه داشت که باعث شد 73بشه 68
همین چند درصد باعث میشه کلی آدم جابجا بشه.خوش به حال کسی که نمیزنه اینا رو
بچه ها عمومیاتونو چند زدید؟
من ادبیات اگر اشتباه نداشت 56 میشدم.
عربی62
معارف76
زبان73
mohsen_sir
01-06-2008, 13:06
من یه بار پرسیدم کسی جواب نداد کسی تست قرمز رو استفاده میکنه؟
خوبه چطوریه؟به درد می خوره؟
Soheilvb
01-06-2008, 18:55
تست قرمز کتاب جمع بندیه . 4 جلده . 2 جلد نکته و 2 جلد تست بد نیست البته خودم ندارم از یکی از دوستا پرسیدم .
یک توصیه طلایی برای دوستان تجربی :
تا میتونید زمین بخونید . بهتون قل می دم معجزه می کنه . 2 نفر یکی زمین 90 یکی صفر یکی یک رقمی شد و یکی 1000
اصلا یک چیزیه نمره بیارترین درس .
خوب میپردازیم
به سوال:27::27:
سوال 152-رشته ریاضی
چند عدد سه رقمی وجود دازد که نه بر 3 نه بر 7 بخش پذیر باشند:27:
خوب برای حل سوال از شمول و عدم شمول استفاده میشه
سوتی بزرگ اینجاست:27:
میخواهیم ببینیم بین 100 تا 999 چند مضرب 21 وجود دارد
طبق راه حل پاسخ نامه(100-999+1) برابر است با [21/900]
که جوابش میشه 42(این کار غلطه و فقط بعضی وقتا درست جواب میده
ولی جواب درست به شرح ذیل است
[99/21]-[999/21]=47-4=43:27::27::27:
جواب نهایی 515 (در گزینه ها وجود ندارد):27::27:
ستاد گیرندگان اشکال:21::21:
با سلام خدمت بر بچه های کار درست می خواستم با کمال شرمندگی این سوال مورد نداره در واقع شما با این راه فقط مضرب های 21 رو حذف می کید نه مضرب 3 به تنهایی و 7 به تنهایی :یعنی
900-([900/3]+[900/7]-[900/21]) از راست بخونید که همون جواب در ست بدست میاد مرسی بای
soheilsmart
01-06-2008, 20:16
دوست عزیز سوال کاملا غلطه
اصلا شما حق نداری
با 900 این کار رو بکنی!
soheilsmart
01-06-2008, 20:19
اولین مضرب 21 در اعداد 3 رقمی 5*21=105 هست
و اخرینش 21*47 =987
تعدادش چند تاست
47-5+1=43
بازم نیاز به توضیح هست؟؟
soheilsmart
01-06-2008, 20:22
من دارم میگم [7/900] میشه 42 در صورتی که تعداد مضارب 21 در مجموعه خواسته شده 43 تا است
بقیه قسمتاش درسته
rezapishro
01-06-2008, 20:58
با سلام خدمت بر بچه های کار درست می خواستم با کمال شرمندگی این سوال مورد نداره در واقع شما با این راه فقط مضرب های 21 رو حذف می کید نه مضرب 3 به تنهایی و 7 به تنهایی :یعنی
900-([900/3]+[900/7]-[900/21]) از راست بخونید که همون جواب در ست بدست میاد مرسی بای
وقتی میشه جز صحیح رو برداشت که داخلش عدد صحیح باشه!!
m_h_hadavi
02-06-2008, 08:21
من تا حالا کارنامه کسی رو که ریاضیش رو صد زده ندیدم خیلی دوست دارم ببینم اگه مانعی نداره لطفا شماره پرنده سنجشتون رو بزارید تا ما لذت ببریم
من نمی دونم اینجا قبلا درباره املا صحبت شده یا نه بهترین روش برای مطالعه ی املا چی هست(در کوتاه ترین زمان) آیا کسی کست که کلمات مهم رو یه جا نوشته باشه
به نظر شما زبان سنجش ایندفعه خیلی آسون تر از آزمون های قبل بود؟
یه سوال دیگه اینکه دفترچه ها رو بعد از کنکور میگیرن چرا این کار رو می کنن نمیشه دفترچه رو نداد با این حساب درصد هایی که بعد از آزمون حساب می کنیم با خطا همراه
زبان سنجش معمولا در یه سطحه.دفعه پیش هم متاسفانه 4تا اشکال پاسخنامه داشت که باعث شده بود اکثر بچه های قوی درصدشون پایین بشه.
راستش معلم من یه جزوه املا داده بود که توش مهمترین کلامات 3سال تحصیلی درس به درس بودش.البته سال سومش مال ریاضیا بود و ما مجبوریم از کتاب زبان فارسیمون سال سوم رو بخونیم
m_h_hadavi
02-06-2008, 14:09
میتونید از اون جزوه عکس بزارید؟
soheiltaker
02-06-2008, 22:58
سلام به همه
آقا یه سوال بچه گانه!!!
کارت های آزمون رو کی میدن ؟ :10::46:
ُسلام من می خوام داشگاه آزاد رشته ی پزشکی قبولشم
این کا خیلی سخته؟؟؟
چه درصد هایی می خواد؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون
soheilsmart
03-06-2008, 12:03
سلام به همه
آقا یه سوال بچه گانه!!!
کارت های آزمون رو کی میدن ؟ :10::46:
سلام
هفته اخر
دوشنبه و سه شنبه
یا یک شنبه و دوشنبه
یعنی دو سه روز قبل کنکور
معمولا هم اولین کنکور مال رشته ریاضیه یعنی 5 شنبه
ُسلام من می خوام داشگاه آزاد رشته ی پزشکی قبولشم
این کا خیلی سخته؟؟؟
چه درصد هایی می خواد؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون
سهیل (همون مصطفی بیا جواب بده):27::27:
من که ریاضیم
ولی مصطفی تجربیه
میدونه:10:
اولین مضرب 21 در اعداد 3 رقمی 5*21=105 هست
و اخرینش 21*47 =987
تعدادش چند تاست
47-5+1=43
بازم نیاز به توضیح هست؟؟
من هنوز سر حرفم هستم این خیلی سوال گلابی هست من تعجب می کنم چرا شما به این گیر دادید با زم میگم شما با این کار فقط مضرب 21 حذف می کنی مثلا 16*7 که میشه 112 رو حذف نمیکنی در هر صورت اگر ابهامی بود پیغام خصوصی بزن مرسی بای
soheilsmart
03-06-2008, 17:28
soheilsmart
03-06-2008, 17:29
همون طوری که قبلا گفتم جواب 515 میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
سلام جناب های کنکوری
آقا یکی نیست به من بگه که برای کنکور از کی و روزی چند ساعت شروع کنم؟
چه درس هایی رو باید بخونم؟
راستی چطوری میتونم 40 ئرصئپد پیش رو در تابستون بخونم؟
آیا لازمه که به کلاس کنکور برم یا نه؟
m_h_hadavi
04-06-2008, 04:36
هر چه زود تر بهتر و ساعت مطالعه هم بستگی به توانایی هر فرد داره من فکر می کنم فقط وقتی وارد دروس پیش بشو که پایه رو فول شدی مهم نیست که حتما پیش رو در تابستون بخونی کلاس رو هم اگر واقعا در درسی مشکل داری فقط همون رو کلاس برو و این هم بستگی به شناختی که از خودتون دارید داره
من بر اساس تجربه خودم یه توصیه به شما دارم اگر میتونی برای زبان از آموزش لغات نرم افزار نارسیز استفاده کن من از ابتدای نوروز شروع کردم الان با این که زبان نمی خونم بالای 80 میزنم
راستی کسی میدونه در آزمون کانون اینبار سوالات نگاه به گذشته وجود داره یا نه؟
لوک خوش شانس
04-06-2008, 08:15
اینو من تو صفحه ی 152 انجمنتون دیدم
نوشته شده توسطpp8khat
احتمالاً قضایایی پشت پرده رخ داده!:27:
نمی دونم می دونید یا نه اما::21:
همونطوری که مهندس بازرگانی تو یه جاهایی از مقدمش اشاره کرده اعضای اندیشه سازان نمی خواستن از هم جدا بشن...اما من احتمال می دم که جناب آقای دکتر فرهاد میثمی(ناشر)خیلی بیشتر از مولفاش می دونه...
برگزار کردن یه جشن[!] قبل از فروپاشی اندیشه سازان چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟
دکتر میثمی تو اون جشن گفت که من طی این سال ها به اندازه ای پول(دقت کنید) به اندازه ای پول در آورده ام که می تونم تا آخر عمرم تو یه کشور اروپایی زندگی کنم و به تحصیل بپردازم...(الان ایشون در لندن مشغول ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی هستند)...
اما این واقعاً اون دکتر میثمی بود که تو مقدمه هاش دم از ارزش گذاشتن برای یادگیری و نه صرفاً درس خواندن برای پول در آوردن می زد؟؟اینا رو یکی از حضار اون جشن می گفت...
یه وبلاگی رو خونده بودم(همین تازگی) عصاره اش(با اندکی تلخیص!)این بود:
آقای دکتر میثمی:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی شما بود نه صحنه تجارت کسانی که فقط همان یک تخصص را دارند(...!) و نه کسانی که با پنجشنبه شب ها زنگ زدن و پرسیدن "رسوندی؟" ادعای برنامه ریزی و خودآموزی و ... می کنند.مثل اینکه شما هم نغمه خود را خواندید و از صحنه رفتید.
دیگه دارم شاخ در میارم :18::18:واقعا که شرم آوره !:41:دکتر میثمی و این حرفا؟!!!!!!!!!!از شما (pp8khat)تعجب می کنم چطور این شایعه رو باور کردین و اینجا مطرح می کنین؟(اصلا انتظار دیدن چنین مطلبی تو این سایت و این انجمن نداشتم!) دکتر میثمی در حال حاضر تو تهران خودمون تو میدان انقلاب تو دفتر کارش سرو مورو گنده!خدارو شکر نه از ایران رفته بود, نه قصد رفتن داره(اصلا اگه بخواد بره چه اشکالی داره؟!)هر کی باورش نمیشه بره ببینه! واقعا متاسفم که در مورد مرد بزرگی مثل فرهاد میثمی چنین شایعه ای می سازن اونم بعد اون همه زحمتی که ایشون کشیدن اصلا بعضیا(منظورم کساییه که این شایعه رو ساختن) چشم دیدن آدمای موفق رو ندارن و وقتی یکی پیدا میشه یه کار درستو حسابی ای می کنه عوض اینکه کمکش کنن موفق تر بشه می خوان خرابش کنن :41::13:لطفا با آبروی مردم بازی نکنین دکتر میثمی آدم خیر و شریفیه :40:(ببخشین که حرفام مرتبط با تاپیک نبود ولی چون این مطلب تو این انجمن و تو این تاپیک مطرح شده بود چاره دیگه ای نداشتم .)
اینو من تو صفحه ی 152 انجمنتون دیدمدیگه دارم شاخ در میارم :18::18:واقعا که شرم آوره !:41:دکتر میثمی و این حرفا؟!!!!!!!!!!از شما (pp8khat)تعجب می کنم چطور این شایعه رو باور کردین و اینجا مطرح می کنین؟(اصلا انتظار دیدن چنین مطلبی تو این سایت و این انجمن نداشتم!) دکتر میثمی در حال حاضر تو تهران خودمون تو میدان انقلاب تو دفتر کارش سرو مورو گنده!خدارو شکر نه از ایران رفته بود, نه قصد رفتن داره(اصلا اگه بخواد بره چه اشکالی داره؟!)هر کی باورش نمیشه بره ببینه! واقعا متاسفم که در مورد مرد بزرگی مثل فرهاد میثمی چنین شایعه ای می سازن اونم بعد اون همه زحمتی که ایشون کشیدن اصلا بعضیا(منظورم کساییه که این شایعه رو ساختن) چشم دیدن آدمای موفق رو ندارن و وقتی یکی پیدا میشه یه کار درستو حسابی ای می کنه عوض اینکه کمکش کنن موفق تر بشه می خوان خرابش کنن :41::13:لطفا با آبروی مردم بازی نکنین دکتر میثمی آدم خیر و شریفیه :40:(ببخشین که حرفام مرتبط با تاپیک نبود ولی چون این مطلب تو این انجمن و تو این تاپیک مطرح شده بود چاره دیگه ای نداشتم .)
سلام.
من هم از یک وبلاگ این مطالب رو نوشتم..به خدا من هم دکتر میثمی و همه اندیشه سازانی ها رو خیلی دوست داشتم و دارم...الان لینک اون وبلاگ توی History نیست وگرنه لینک می دادم...
اصلاً چه سودی به حال من داره که بخوام خرابشون کنم...
به هر حال ببخشید.
لوک خوش شانس
04-06-2008, 12:01
سلام.
من هم از یک وبلاگ این مطالب رو نوشتم..به خدا من هم دکتر میثمی و همه اندیشه سازانی ها رو خیلی دوست داشتم و دارم...الان لینک اون وبلاگ توی History نیست وگرنه لینک می دادم...
اصلاً چه سودی به حال من داره که بخوام خرابشون کنم...
به هر حال ببخشید.
سلام pp8khatجان :20:
من هم کسایی رو که دکتر میثمی رو دوست دارن دوست دارم :11: منظورم هم به تو نبود عزیزم فقط خواستم تو یا بقیه در مورد دکتر میثمی فکرای بد نکنید آخه انصاف نیست ....دکتر آدم خوبیه من کارایی ازش دیدم که وقتی یه همچین حرفایی در موردش میشنوم آتیش می گیرم خواهش می کنم حرفای بدخواهارو باور نکن.:41:این حرفا رو از خودشون در آوردن.(چقدرم ناشیانه درآوردن عقل کلا)
تازه ما کییم که کسی رو ببخشیم .از آشنایی با تو خوشحال شدم:10:موفق باشی!
M A T I N
04-06-2008, 12:40
راستی کسی میدونه در آزمون کانون اینبار سوالات نگاه به گذشته وجود داره یا نه؟
نداره ...
کتاب کاری که آزمون قبلی بهمون دادن همون اولین امتحان جامع پارسال کانون هست ...ریاضی و ادبیاتش سخت بود ...
....
یه چیز جالب :
تو صفحه 106 ادبیات 3 کلمه " اضغاث احلام " ( هر دو تا الف های اول فتحه دارن ) رو با یه حساب ساده 192 حالت میشه نوشت ...
سلام خوبید؟؟
کسی به ما نمی گه برای پزشکی دانشگاه آزاد واحد قم چه در صد هایی لازمه؟؟؟
همون طوری که قبلا گفتم جواب 515 میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به واقعا چرا اینجوری میشه در واقع راه من از اندیشه فایق هست همه تست هاشو اینجوری حل کرده:41:نمیدونم والا:41:
pesarebaba2006
04-06-2008, 15:25
سلام خوبید؟؟
کسی به ما نمی گه برای پزشکی دانشگاه آزاد واحد قم چه در صد هایی لازمه؟؟؟
زیست 80
شیمی 70
فیزیک 60
ریاضی 50
-------------------------------------
ادبیات 80
دینی 80
عربی 80
زبان 80
اینها حد متوسط هستش.(البته از خودم نوشتم و منبع موثقی نداره)
البته توجه داشته باش که توی دانشگاه آزاد ، عمومی ها معجزه میکنه.واسه همین عمومی ها از این کمتر نشه.
ضریب دولتی
زیست 12
شیمی 9
فیزیک 6
ریاضی 6
ادبیات 3
دینی 3
عربی 2
زبان 2
--------------------
ضریب آزاد
زیست 4
شیمی 3
ریاضی 2
فیزیک 2
ادبیات 3
دینی 3
عربی 2
زبان 2
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه کنید که تخصصی ها در دولتی یه ضربدر 3 داره.(نسبت به آزاد).
موفق باشید.
masoudHnet
04-06-2008, 15:27
نداره ...
کتاب کاری که آزمون قبلی بهمون دادن همون اولین امتحان جامع پارسال کانون هست ...ریاضی و ادبیاتش سخت بود ...
....
یه چیز جالب :
تو صفحه 106 ادبیات 3 کلمه " اضغاث احلام " ( هر دو تا الف های اول فتحه دارن ) رو با یه حساب ساده 192 حالت میشه نوشت ...
سلام:8:
راستی واسه پارسال بود:20:
چند تا سوالش شبیه کنکور 86 بود که !!!!:18:
آره ریاضیش سخت بود:19:
در ضمن سوال 232 شیمی اشتباه نیست؟گرینه ی یک هک که هیچ کدوم هیدرولز نمی شن:27:
امروز داشتم می زدم
4 ساعت و 10 دقیقه
5 دقیقه ی آخر دیگه نتونستم تحمل کنم. بلند شدم
واقعا تو خونه آزمون دادن کاری است بس دشوار
در کل زیادم خوب ندادم
فقط 2 درس خوب زدم
دینی 92 :20:فیزیک 80:19:
بقیه هم گند زدم مخصوصا ادبیات رو 35 زدم
خدا آخر عاقبت ما روبه خیر کنه:41:
فعلا بای 232 رو بررسی کنید:11:
Soheilvb
04-06-2008, 15:39
واقعا آزاد اختصاصی ضریب نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.