مشاهده نسخه کامل
: كدوم آنتي ويروس ها مكمل هم اند؟
با سلام! مي خواستم بدونم براي اعمال يك امنيت نسبتا بالا در PC كدوم آنتي ويروس ها مكمل يكديگر اند؟
لطفا مكمل اين آنتي ويروس ها رو بگيد:
Nod32 و Kaspersky و Norton و Panda و McAfee
با تشكر از شما
( من خودم از Nod32 و Spyware Doctor استفاده ميكنم! البته مي دونم كه Spywar doctor آنتي ويروس نيست!)
با تشكر دوباره...
نظر من ::31:
نصب همزمان دو آنتی ویروس روی سیستم به ویژه اگر هر دو فعال باشند صحیح نیست و احتمال بروز مشکل بیش از
منفعت حاصله است ولی نصب همزمان یک آنتی اسپایور و یک آنتی ویروس با هم ضروری است .اگر اسپایور دکتر آپدیت
شود شما از ترکیب خوبی استفاده می کنید .
پس نوشت : هر چند نصب همزمان دو آنتی ویروس با همدیگر کار درستی نیست ولی در یک تست به عمل آمده روی
آنتی ویروسها به این نتیجه رسیده بودند که کاسپرسکی و انتی ویر مکمل بسیار خوبی برای همدیگر هستند ( البته از
نظر شناسایی ویروسها ).
خيلي خوب!
پس با اين اوصاف همين تركيب رو حفظ مي كنم!
با تشكر
سلام Vtn54جان می شه آنتی ویر را به طور معمولی نصب کرد و بعد از حافظه درش آورد هموزمان با آنتی ویروس دیگه و اگه نمی شه برای نصب غیر فعالش چه کار باید کرد؟
سلام Vtn54جان می شه آنتی ویر را به طور معمولی نصب کرد و بعد از حافظه درش آورد هموزمان با آنتی ویروس دیگه و اگه نمی شه برای نصب غیر فعالش چه کار باید کرد؟
البته امکان پذیر است کافی است Real Time Protection آن را غیر فعال کنید و آن را از حالت Auto Start دربیاورید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.