ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كدوم آنتي ويروس ها مكمل هم اند؟

p30time
05-07-2007, 20:59
با سلام! مي خواستم بدونم براي اعمال يك امنيت نسبتا بالا در PC كدوم آنتي ويروس ها مكمل يكديگر اند؟

لطفا مكمل اين آنتي ويروس ها رو بگيد:
Nod32 و Kaspersky و Norton و Panda و McAfee
با تشكر از شما

( من خودم از Nod32 و Spyware Doctor استفاده ميكنم! البته مي دونم كه Spywar doctor آنتي ويروس نيست!)
با تشكر دوباره...

vtn54
05-07-2007, 22:33
نظر من ::31:

نصب همزمان دو آنتی ویروس روی سیستم به ویژه اگر هر دو فعال باشند صحیح نیست و احتمال بروز مشکل بیش از

منفعت حاصله است ولی نصب همزمان یک آنتی اسپایور و یک آنتی ویروس با هم ضروری است .اگر اسپایور دکتر آپدیت

شود شما از ترکیب خوبی استفاده می کنید .

پس نوشت : هر چند نصب همزمان دو آنتی ویروس با همدیگر کار درستی نیست ولی در یک تست به عمل آمده روی

آنتی ویروسها به این نتیجه رسیده بودند که کاسپرسکی و انتی ویر مکمل بسیار خوبی برای همدیگر هستند ( البته از

نظر شناسایی ویروسها ).

p30time
09-07-2007, 21:15
خيلي خوب!
پس با اين اوصاف همين تركيب رو حفظ مي كنم!
با تشكر

shahedi
27-07-2007, 12:28
سلام Vtn54جان می شه آنتی ویر را به طور معمولی نصب کرد و بعد از حافظه درش آورد هموزمان با آنتی ویروس دیگه و اگه نمی شه برای نصب غیر فعالش چه کار باید کرد؟

vtn54
28-07-2007, 13:38
سلام Vtn54جان می شه آنتی ویر را به طور معمولی نصب کرد و بعد از حافظه درش آورد هموزمان با آنتی ویروس دیگه و اگه نمی شه برای نصب غیر فعالش چه کار باید کرد؟

البته امکان پذیر است کافی است Real Time Protection آن را غیر فعال کنید و آن را از حالت Auto Start دربیاورید .