PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تله تکست کارت Tv

reza2pars
05-07-2007, 14:55
تله تكست كارت تي وي winfast2000 با سيستم من كار نمي كنه و نوشته ها رو با فونت عجيبي نوشته ، مشكل از چيه ؟

AB
05-07-2007, 15:03
تله تكست كارت تي وي winfast2000 با سيستم من كار نمي كنه و نوشته ها رو با فونت عجيبي نوشته ، مشكل از چيه ؟

واسه منم همین طوریه
تو سایت صدا و سیما فونت گذاشته اونم زدم درست نشد

mahtabesfahan
05-07-2007, 16:54
بايد برنامه اي باشه كه فونت رو بهش بشناسونه
منم خيلي وقته دنبال تلتكست هستم و راههاي مختلفي رفتم نشد
بعيد ميدونم كسي تا حالا از اين امكان در ايران استفاده كرده باشه

merlin001
05-07-2007, 17:41
مال منم این جوریه؟ نتونستم کاری بکنم. راستی دوستانی که winfast دارن میشه منو راهنمایی کنن ببینم چه جوری میشه با اون به رادیون گوش کرد. رادیو رو میزنم ها ولی ارور میده. باز نمیکنه. آیا باید انتن خاصی داشته باشه. ممنون میشم راهنماییم کنین

AB
05-07-2007, 19:53
مال منم این جوریه؟ نتونستم کاری بکنم. راستی دوستانی که winfast دارن میشه منو راهنمایی کنن ببینم چه جوری میشه با اون به رادیون گوش کرد. رادیو رو میزنم ها ولی ارور میده. باز نمیکنه. آیا باید انتن خاصی داشته باشه. ممنون میشم راهنماییم کنین

آره عزیزم باید یه آنتن FM بگیری

ahsanx
06-07-2007, 05:41
دوستان عزیز در کارتهای تی وی برای داشتن تله تکست بدون مشکل باید یه آنتن توپ داشته باشین چون در کارتهای تی وی برای داشتن تله تکست به صد در صد امواج احتیاج هست در حالی که در تلوزیون با یه آنتن معمولی هم میگیره . کارت تی وی من هم winfast هست که با همون فونتهای خود ویندوز مشکلی نداره . من برای رادیو از چند متر سیم نازک خشک تلفن استفاده کردم و سر سیم رو به لبه پنجره نصب کردم . موفق باشین