مشاهده نسخه کامل
: این ویروس به هیچ عنوان از بین نمیره مواظب باشید!!!
nima_949
05-07-2007, 13:04
این ویروس Autorun.inf با این توضیحاتی اساتید فرمودند از بین نمیره من از تو دریوهام نمیدونم چه جوری پاک شد حالا رفته تو رم مموری گوشیم تو سیف مد هم اومدم پاکش کردم دوباره کپی میشد ساخته میشد کلافه شدم از بین نمیره که نمیره
آنتی چیزی برای این ویروس نیومده
دوست عزیز ویندوز تون رو عوض کنید و با درایوهای حارد کاری نداشته باشین
بعد آنتی ویروس مثلا کاسپر رو نصب کنید و بعد آپدیت کنید بزاری کل سیستم رو چک کنه این مشکل رو خیلیا داشتن که حل شده
خیلی دارین سخت میگیرن
nima_949
05-07-2007, 15:54
خوب مشکل همینه من نمیخوام ویندوزعوض کنم عزیز وگرنه چه کاری بود ویندوز عوض میکردم
خوب مشکل همینه من نمیخوام ویندوزعوض کنم عزیز وگرنه چه کاری بود ویندوز عوض میکردم
خوب آنتی ویروس رو اگه همین الان |دیت کریدن بزارید مموری گوشی رو هم چک کنه فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه راستی Kasprasky INternet security 7 رو نصب کنید
Mohammad amir bazrafshaN
05-07-2007, 16:39
دوست عزیز همونی که وقتی روی درایو راست کلیک میکنید خط های عجیب میبیندیه؟
خوب یه فایل SoundMix.exe
در حال اجراست.اینو که از حافظه خارج کنید براحتی داخل درایو هات برید اما روشون کلیک نکنید و آدرش رو بزنید و فایل مورد نظرتون رو پاک کنید
اگه اونی که فایلهای اجرایی رو میپرسه با چی وا کنم باید آدر همون فایل رو دوباره به خودش بدید.System Restore رو اجرا کنید و سیستمتون رو به عقب برگردونید
dkhx2000
05-07-2007, 19:45
منم یه پیشنهاد دارم
اول همون کاسپر رو که همه گفتند نصب کنید و بعدش هم توی فولدر آپشن تیک نمایش فایلهای مخفی رو بزنید به همراه سیستمی
بعدش هم گرینه ی فولدر رو بالای my computer بزنید و از طریق فولدر وارد درایو ها بشید و اون آتوران رو به همراه فایل اصلی که یه پوشه به نام ریسایکلر هست رو پاک کنید و بعدش که کل درایو ها این کار رو انجام دادید از طریق Run تایپ کنید ms config البته بدون فاصله و از اونجا هم اگه دیدین یه فایل توی استارت آپ هستش که اسم نداره اون رو غیر فعال کنید
واسه اینکه فولدر آپشن شما هم درست بشه می تونید از طریق ریجستری اقدام کنید که خیلی حال می خواد پس بهتره یه یوزر جدید درست کنید که این مشکل هم حل بشه
با تشکر
nima_949
06-07-2007, 02:47
ببینید من این مشکل با رم موبایل هم دارم اول درایو هام اینطوری بود بعد درست شد ولی رم مموری نمیدونم چرا نمیشه از راهنمایی های شاهوند توی اون تایپیک استفاده کردم درایو هام درست شدند ولی مموری نه تو حالت سیف مد هم کپی میکنه خودشه
آنتی مخصوص این ویورس نیست حجمش کم باشه بتونم بگیرم
yosra_991
06-07-2007, 11:56
خوب شما مموری رو به کامپیوتر وصل کن بذار kaspersky اسکن کنه فکر کنم مشکلتون حل بشه چون من همین مشکل رو با mp4رم داشتم که حل شد!!!!
سلام......... چون فایل autorun.inf توی رم هست، پس وقتی که به سیستم متصل میشه ویروس هم فعال میشه......... مطمئن نیستم منظورتون رو درست متوجه شده باشم......... اگه از رو کامپیوتر پاک شده پس با وصل کردن رم به کامپیوتر دوباره اجرا میشه و سیستم آلوده میشه، پس درایوهاتون هم باید به حالت اول برگردن!
وقتی رم رو وصل کردین، و ویروس فعال شد........ به تسک منیجر برید و Algsrvs.exe رو ببندین......... بعد فایلا رو از حالت مخفی در بیارین و با کلیک راست و انتخاب Open داخل رم بشید........ اونجا فایل fun.xls.exe و autorun.inf رو دلیت کنید......... واسه همه ی درایوا همین کارو انجام بدین........
بعد به HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run برید و Msserver رو دلیت کنید....... و بعد به HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run برید و IMJPMIG8.2 هم دلیت کنید........
درضمن، با نورتون آخرین آپدیت به راحتی ویروس از بین میره :)
موفق باشید :)
nima_949
06-07-2007, 15:56
مطلبتو خوندم برم امتحان کنم نتیجه رو بت میگم
یا با Msconfig هم میتونی دیزیبش کنی.
یا با Msconfig هم میتونی دیزیبش کنی.
سلام........
عذر میخوام بهنازی جان، متوجه نشدم اون کلمه رو :blush:
اگه منظورتون دلیت هست، بله از msconfig هم میشه این کارو کرد، منتها راهی که خدمت دوستمون عرض کردم فایلا رو از لیست Start Up در Msconfig به کلی پاک میکنه......... به عبارت دیگه اصلا اسم فایل باقی نمیمونه که بخوان تیکشو بزنن یا بردارن :happy:
شاد باشید :)
Mohammad amir bazrafshaN
07-07-2007, 07:45
دوستان عزيز يكي بگه كدوم ويروسه.
توي TaskManager يه Process با نام SoundMix.exe وجود داره يا نه؟وقتي رو درايو فلش راست كليك ميكنه نوشته هاي بهم ريخته مياد يا نه؟وقتي ميخوايد برنامه اي رو باز كنيد و يا نصب كنيد بعضي اوقات Openwith ميده؟
nasser_pczone
07-07-2007, 08:18
ببین از این کارها برای من خیلی اتفاق افتاده و خیلی گفتن که از بین نمیره ولی میتونم به جرات بگم که من هر چی ویروس دارم دستی اونها رو ازبین میبرم ولی من سعی میکنم مرحله به مرحاه بگم که بچه استفاده کنن
1- اولا برو تو run بزن msconfig بعد توی برگه strat up هرچی تیکه وردار کامیوتر رو ریستارت کن
حالا برای اینکه لیست پروسه ویندوزت رو بیبینم برو توی run بزن cmd بعد اینو تایپ کن tasklist >c:\tasklist.txt
حالا بروی توی درایو cبعد مختوای فایل رو برام بفرست
فعلاااااااااااااا(بچه ها نکات مهمی دارم میگم تجربه خیلی خوبی تو ویروس کشی دارم استفاده کنید از مطالب)
Amir@net
30-07-2007, 10:44
با عرض معذرت از همه دوستان هیچکدام از روشهای بالا باعث دیده شدن فایلهای مخفی من نشده و با اینکه با انتی ویروس کاسپر این ویروس را از بین میبرم ولی نمیتوان فایلهای " هیدن " خود را " شو " کنم .لطفا" قضیه به هم خوردن منوی open رم را نیز بهتر توضیح دهید با تشکر" خسته از ویروس کشی"
سلام
دوست عزیز هیچ ویروسی وجود نداره که نشه پاکش کرد ...
برای پاک کردن ویروس ها همیشه از طریق Safe mode وارد ویندوز بشین تا بتونین تمامی ویروس ها رو بدون هیچ دردسری پاک کنین.
Amir@net
30-07-2007, 15:43
ضمن تشكر از شما برای این راهنمایی من با پاک کردن ویروس مشکلی ندارم اما تاثیرات این ویروس بر ویندوز را
نمتوانم بر طرف نمایم شو نشدن فایلهای مخفی به هم ریختن منوی اپن در فلش ها در بعضی مواقع ران نشدن
فایلهای سیستمی و ایکونهای دسکتاپ .............. اما از طریق پاک کردن فایلها در ریجستری و برداشتن تیکها در startup
نیز نتوانستم اين مشكلها را حل كنم در صورت امكان مرا راهنمايي نماييد.
ضمن تشكر از شما برای این راهنمایی من با پاک کردن ویروس مشکلی ندارم اما تاثیرات این ویروس بر ویندوز را
نمتوانم بر طرف نمایم شو نشدن فایلهای مخفی به هم ریختن منوی اپن در فلش ها در بعضی مواقع ران نشدن
فایلهای سیستمی و ایکونهای دسکتاپ .............. اما از طریق پاک کردن فایلها در ریجستری و برداشتن تیکها در startup
نیز نتوانستم اين مشكلها را حل كنم در صورت امكان مرا راهنمايي نماييد.
دوست عزیز این 1000000000000 بار :2:
گفتم از طریق Safe mode و یوزر Admin وارد سیستم شو و خرابی ها رو برطرف کن.... گوش کن دیگه :46:
یه بار دیگه هم میگم :
سیستم رو روشن کن و کلید F8 رو چند بار متوالی بزن و در منویی که باز میشه Safe mode رو انتخاب کن یه کم صبر کن تا لیست یوزر ها رو مشاهده کنی ، بین یوزر ها Administrator رو انتخاب کن و برو تو ویندوز. یه نکته رو بهت بگم که تو Safe mode میتونی علاوه بر اینکه تمامی فایل های غیر قابل حذف مثل ویروسی که خودشو تو System32 چسبونده پاک کنی ، مشکل مشاهده کردن Hidden ها رو هم اصلا نداری یعنی گزینه ی Folder Options همیشه فعاله. بعد از ویروس کشی میتونی یوزرت رو از کامپیوتر پاک کنی و یه یوزر جدید و تازه نفس درست کنی و با خوبی و خوشی باهاش زندگی کنی ! ! ! ;)
موفق باشی
majid_kntu
30-07-2007, 20:01
اين ويروس كه براي pc طراحي شده چطور رفته تو گوشيت؟
اين ويروس كه براي pc طراحي شده چطور رفته تو گوشيت؟
؟ ؟ ؟ ؟ ؟ :2:
Hadi King
30-07-2007, 20:34
كاسپرسكي حتما از بينش ميبره %100 امتحان كردم..
باید فرمت کنی من این کارو کردم خوب شد
h.vike هم خوب گفته امتحان کن
Amir@net
31-07-2007, 08:34
دوست عزیزم rocket هميشه اولين گزينه براي من safe mode است اما در انجا هم فایلها مخفی می باشد
و شو نمیشود چند یوزر تازه نفس هم ساختم اما در ابتدای ورود همه مشکلات رابا هم داشتند . سیستم restore هم جواب نداد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما کاسپر اپدیت شده را روی سیستم دارم و تمام ریسایکلرهای کوشی فلش و کامپیوتر را پاک کرد اما همچنان فایلهای من شو نشد که نشد ؟؟؟؟؟
در یک کامپوتر هم دیدم که این ویروس اجازه ران شدن به هیچیک از فایلهای exe را نميدهد و فقط
از طریق run as میتوان انها را باز کرد. به هر حال از راهنمایی شما مچکرم.............. AMIR
Mohsen.yp
17-08-2007, 01:03
كامپيوتر من هم اين مشكل رو داره
تو همه درايوها دو فايل autorun.inf و sal.xls.exe رو مي زنه
هرچه حذفش مي كنم بازم مي زنه تازه ويندوزم هم عوض كردم اما فايده نداشت
البته من از ريجستري كاري كردم كه ديگه درايوها تو صفحه جديد باز نشه
اما فايل ها همچنان هستن
zizoo_68
17-08-2007, 02:45
محسن جان اگه سرچ می کردی پیدا می کردی.
کی می گه این ویروس از بین نمی ره؟
من حذفش کردم.اموزشش هم یه تاپیک زدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با مک آفی 2007 چطور؟
با اونم از بین نمیره؟
از من بپرس
اقایون تالا فایل های اتوران دیدید که توی سیدی ها هست یکی از اون ها رو ور دارید و در همون درایور کپی کنید مشکل حل میشه :دی
Maximillion
19-08-2007, 07:40
سلام
واسه autorun.inf اینو بگیرید سیستمتون رو در حال safe mode بیارین بالا واجراش کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا یکم جستجو کنید. :13:
adel_online
19-08-2007, 08:14
:5:دوست عزیز با استفاده از آنتی ویروس Kasperski مطمئن باش پاک می شود .
البته اگر لاینسن کد داشته باشی
merlin2005
25-09-2007, 11:24
خب اگه نخواین درایو را فورمت بکنین یک راهی قدیمی هست...
فقط باید ویندوز را باید از نوع نصب کنین
و بدون اینکه وارد my computer بشی . کامپیوتر را یکبار ریست کنی و f8 را بزنی و safe mode with command prompt را انتخاب کنی و با اون بالا بیای و وقتی وارد dos شدی دو تا فایل sal.xls.exe و autorun.ini را از تک تک درایو هات پاک کنی ...
این دو تا فایل هم از بس **** هستن به هیچ عنوان با دستور del در dos پاک نمی شه ...
و خب باید بزنین edit و اینتر بزنین و از اون طریق اون دو تا فایل را باز کنین و کل متن اون دو تا فایل را پاک کنین و save اش کنین ...(چون هر دو تافایل hidden هستن وقتی رفتین توی file -- open و رفتین توی root درایو اتون .. باید اسم هر کدوم از این فایلهایی که می خواین را در اون کادر تایپ کنین(با پسوند) و اوکی کنین تا باز بشن :D )
و پس از اینکه save اشون کردین ...
از این برنامه خارج بشین و خب حالا می تونین به هر درایوی که خواستین برین(برای اونهایی که طریقه کار با داس را نمی دونن بگم که مثلا اگه می خواین برین درایو e باید بنویسین E: و اینتر کنین و همین طوری دیگه :D ) و اون دو تا فایل را پاک کنین (این بار پاک می شن)
(باید بنویسین del autorun.inf و اینتر کنین ... و بعد بنویسین del sal.xls.exe ) و دیگه این کرم کامل از کامپیوتر شما پاک می شه :d و برین لذت ببرین
فقط باید بگم که این کار را باید برای تک تک درایوهاتون انجام بدین (نه یک درایو)
...
وقتی که این کرم هست روی کامپیوتر شما وقتی که روی یک درایوتون کلیک می کنین و اون درایو باز می شه فایل SAL.XLS.EXE اجرا می شه و خب نفوذ می کنه به REGISTERY ویندوز و شما حتی اگه این فایل را تونستین با کاسپر اسکای( و یا هر دستور عمل دیگه که اینجا و جاهای دیگه داده شده) پاک کنین ... اون تغییراتی که داده را نمی تونین به حالت قبل بر گردونین ...
من خودم چند بار تست کردم ولی باز همون مشکلات را داشتم... و تنها راه حلش این بید که ویندوز را کامل عوض کنین و قبل از اینکه وارد هر کدوم از درایواتون بشین این کاری که من گفتم انجام بدین
ویندوز XP SP2 هم فقط این کرم توش نفوذ می کنه ... وگرنه من همزمان SANTA CLUASE (که قدیمی تر از SP2 هست) و ویستا را داشتم ... با مشکلاتی که در سرویس پک دو روبرو بودم در اون دو تا ویندوز روبرو نبودم
موفق باشید
Amir_5693
25-09-2007, 13:46
هر درایو یا مموری که این ویروس رو بگیره اول باید با یه آنتی ویروس مثل avg ویروس رو با بود کرد اما اون دذایو دیگه درست باز نمی شه باید با open از کلیک راست اون رو باز کرد برای رفع این مشکل هم باید اون درایو یا مموری رو فرمت کرد .:20:
Mohsen.yp
03-10-2007, 08:29
سلام
نياز نيست ويندوزت رو عوض كني
فقط بعد از اينكه فايهاي مورد نظر رو حذف كردي يا آنتي ويروست كلكشو كند
برو به ريچستري و فايل sal.xls.exe رو سرچ كنن
كليد زير رو برات مياره
HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/Mountpoints2
از همون اول فولدر هاي هستند كه اسمشون بلنده از زير فولدر هاي اين فولدر ها اون فولدر هايي كه فايل sal.xls.exe توش هست رو حذف كن كه فكر كنم اسمش auto يا autorun هستش.
فقط قبلش بايد فايل هاي ويروسه رو حذف كرده باشي كه يه آنتي ويروس خوب اين كارو به خوبي برات انجام مي ده. من خودم زون آلارم دارم كه بعد از اينكه آپ ديتش كردم خودش اونا رو پيدا مي كنه البته كاسپر هم مي تونه.
.
.
.
.
.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.