مشاهده نسخه کامل
: درخواست كمك فوري درباره ساخت يك چيز در فتوشاپ .... .
shahyar_2005
05-07-2007, 10:01
با عرض سلام و خسته نياشيد.
يك سوال ساده و فوري از دوستاني كه در فتوشاپ حرفه اي اند.
لطفا دوستان بگويند كه :
من يك عكس دارم كه مثل اينكه يك ادم يا تصوير سبز رنگ بر روي يك صفحه سفيد رنگ
( بك راند) يا (پس زمينه) قرار دارد. حالا من مي خواهم اين پس زمينه را سياه كنم و همان شكل
سبز رنگ نيز بر روي ان باقي بماند.چه كار كنم؟
لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.
سلام یه قسمتهایی متوجه نشدم ولی برای انتخاب یک رنگ در فتوشاپ و تغییر اون میتونید از از Color Renge در پنجره Select
استفاده کنید
البته پلاگین هایی برای اینکار هم هست که اگه مایل بودید براتون پیدا میکنم
afish_rosh
05-07-2007, 12:26
با عرض سلام و خسته نياشيد.
يك سوال ساده و فوري از دوستاني كه در فتوشاپ حرفه اي اند.
لطفا دوستان بگويند كه :
من يك عكس دارم كه مثل اينكه يك ادم يا تصوير سبز رنگ بر روي يك صفحه سفيد رنگ
( بك راند) يا (پس زمينه) قرار دارد. حالا من مي خواهم اين پس زمينه را سياه كنم و همان شكل
سبز رنگ نيز بر روي ان باقي بماند.چه كار كنم؟
لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.
دوست من اول باید از دستور color range استفاده کنی با انتخاب این دستور از منوی select کادری باز میشه که شکل کوچک شده تصویرت اون داخل هست . بعد باید نشان گر موست رو که به شکل قطره چکان تغییر کرده رو روی رنگی که میخوای تغییر کنه بزنه (یا در واقع کلیک کنی ) کادر رو ok کن تا بریم به مرحله بعد
حالا باید رنگی رو که میخوای بره بجای رنگ بک گراند بر روی پالت رنگت (backgrouand ) انتخاب کنی .حلا میتونی کلید ctrl +delete رو بگیری تا زمینه تصویرت به رنگ بک گراند تغییر کنه
shahyar_2005
05-07-2007, 13:27
با تشکر از هردوي شما دوست گرامي
اگر بخواهم فقط همون تصوير سبز رنگ را از شکا به طور کامل جدا کنم چه کار کنم . تصوير مثل تصوير ماه سبز رنگ بر روي يک پس زمينه سفيد.
afish_rosh
05-07-2007, 15:28
با تشکر از هردوي شما دوست گرامي
اگر بخواهم فقط همون تصوير سبز رنگ را از شکا به طور کامل جدا کنم چه کار کنم . تصوير مثل تصوير ماه سبز رنگ بر روي يک پس زمينه سفيد.
با ابزار polygonal lasso دور اون قسمت رو انتخاب کن و بعد با ابزار move tool اون رو به بوم جدید انتقال بده.
اما اگه میخوای منطقه ی انتخاب شده ات رو ببری توی یه لایه جدید ctrl +j رو بزن
موفق باشی ....:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.