ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مد GTA San Andreas (یک سوپر CJ شوید - دیگر نیازی به ترینر نیست)

SIMON137
05-07-2007, 09:45
سلام به کلیه دوستان گل

ما این موضوع رو توی تاپیک پچ برای جی تی ای مطرح کردیم ولی دیدیم کمتر کسی به آن سر میزند و خیلی بد میشه چیز به این توپی رو همه نبینند.خداییش خیلی باحاله...

به همین خاطر با مشورت MohammadZero عزیز قرار شد این تاپیک رو بزنم.حالا اگر شما خوشتون اومد چیزهای بیشتری ترجمه می کنم و می گذارم.

با کمک این مد شما می توانید سوپر cj شوید.چه می خواهید ؟ راننده؟ اسلحه؟ماشین ؟ موتور؟ و...

در ادامه با این مد بیشتر آشنا می شویم:

با این mod دیگر نیازی به Trainer در بازی GTA:SA نداریدودر ضمن می توانید Super CJ شوید یا با یک تماس به راننده شخصی توسط او به خانه یا جاهای دیگر برویدو یا ... برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل موجوددر فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه Extract یا Unzip نمایید.سپس از همان مسیر فایل های script.img و main.scm را در مسیری که gta نصب شده در پوشه script واقع در پوشه data به جای فایل هایی با همان نام ها کپی کنیید سپس
فایل american.gxt را از همان مسیر Extract یا Unzip شده در مسیری که که gta نصب شده در پوشه text به جای فایل ی با همان نام کپی کنید. حالا این mod نصب شده است. برای اضافه کردن امکانات این mod به بازی وارد بازی شده و بدین ترتیب عمل کنید: پس از پایان دمو به جای سوار دوچرخه شدن به نزدیکی خیابان بروید سپس با نگه داشتن کلید های G+Y لیستی از ماشین ها می آید یکی را انتخاب نموده سپس کلید SPACE رابزنید بعد از چند لحظه یک ماشین به نزدیکی شما می آید بازدن و نگه داشتن کلید C سوار ماشین شوید به خاطر داشته باشید برای سوار شدن ماشین در این حالت نباید کلید F یا ENTER را بزنید.پس از سوار شدن به ماشین کلید CAPSLOCK رانگه دارید تا لیستی از مکان های مهم شهر بیاید .از این لیست Johanson house را انتخاب نماییدو کلید SPACE رابزنید راننده ماشین شما را به خانه میبرد بعد از رسیدن به خانه با کلید F یا ENTER از ماشین خارج شوید.برای وارد خانه شدن باید ماموریت اول تمام شود می توانید خودتان ماموریت را تمام کنید یا با نگه داشتن کلید N پس از دمو مرحله راتمام کنید سپس وارد خانه شوید. در نزذیکی میز ناهارخوری یک در بسته وجود دارد به آن نزدیک شوید تلویزیون بزرگی ظاهر می شود دراین هنگام بازدن کلید G اسامی مودها می آید وبا زدن کلید Y مودها فعال یا غیر فعال می شوند بازدن دوباره G مود بعدی می آید و به همین ترتیب آن را هم بازدن کلید Y فعال یا غیر فعال کنید . به همین صورت تمامی مود ها را فعال کنید و با زدن کلید F یا ENTER از آن خارج شوید و لذت ببرید.
با نگه داشتن کلید وسط ماوس و C در هر جایی از بازی می توانید بازی را ذخیره کنید.
با نگه داشتن کلید راست ماوس و SHIFT انواع اسلحه در اطراف شما می آید.
جان و جلیقه شما هرگز تمام نمی شود.
با سوار شدن به هر ماشین و نگه داشتن کلید N ماشین شما نسبت به هر چیزی ضد ضربه میشود ودر ها قفل می شود و با نگه داشتن N در ماشین باز می شود.
دیگر نگران چپ کردن ماشین نباشید اگر ماشین شما چپ کرد مدتی صبر کنید تا دوبار ه به حالت اولیه باز گردد.
دیگر هرگز از موتور پرت نخواهید شد.
با نگه داشتن کلید های W و Y در هر جایی به جز خانه سوار موتور می شوید.
دیگه چی می خواهی؟
....

تذکر مهم : ممکن است سیو شما پاک شود و باید مرحله را از اول بروید پس از سیو خود پشتیبان تهیه کنید.

این مود را از آدرس زیر دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سعی می کنم بقیه اش رو هم بذارم...

----------------------

آپدیت :

GTA San Andras Knight Rider MOD - Super

This is my first thread sorry if there are any errors

Watch the video !!!!!!!!!

This is how you r going to do it
Install GTA San Andras first of all

First download knight Rider 0.2 b (0.2b mod is better than other mods ) from

or

After the download you need a software called sami to install the mod

Here is the link for that software :-

Then install the sami

After that go to Knight Rider mod folder & double click on the sami file

Finish

But I'm going to tell you how to add more options to the KITT ; these options are not in the video :D

Download this file first.

After you extract the files copy & paste all the files except the readme file to
C:\Game\GTA San Andreas\Cleo

controls are mentioned in the readme file

Dont forget to backup your files. This mods are not reliable there maybe bugs:growl

با تشکر وسپاس از شما:11: :40: :11:

Honradez
05-07-2007, 12:08
خوبه، مرسی.

ولی ایرادش اینه که اگه این مد رو نصب کنی و بعد بخوای یک Save Game رو باز کنی، پیغام Don't Send می‌ده و از بازی خارج می‌شه!!!

;)

SAJAD DP
10-07-2007, 11:29
سلام
واقعا جالبه از شما هم متشكرم!

Arash_K7
10-07-2007, 11:59
دوست عزیز لینک خرابه!

Arash_K7
11-07-2007, 10:07
شما كه میگین جالبه!
خب یک لینکه دیگه بزارید تا ما هم فیض ببریم!!

SAJAD DP
11-07-2007, 12:42
سلام
من دو روز پيش از اين لينك دانلود كردم

البته فقط بايد با اينترنت اكسپلور دانلود شود

MohammadZero
11-07-2007, 17:15
بیا این هم 1 سری جدید ترش فقط از new game بازی کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*PiNk PaNTHeR*
12-07-2007, 13:52
آره این مود خیلی توپه اما همونطور که معلومه فایل Main.scm رو تغییر میده و باید بازی رو از اول شروع کرد.
در هر صورت اول بازی باید چیت Gimp Suit رو زد.

Arash_K7
13-07-2007, 16:16
من كه هنوز نتونستم دانلود کنم !
بابا یکی یه جای دیگه آپلود کنه!

Masoud_kp
16-07-2007, 15:42
راستی تا اینارو کپی نکردم یه سوال داشتم من الان از پوشه های script و text یه بک آپ گرفتم یه وقت اگه از این مودها خوشم نیومد میتون با این بک آپ ها به حالت اول برگردونم .

a.salireza
17-07-2007, 09:20
راستی تا اینارو کپی نکردم یه سوال داشتم من الان از پوشه های script و text یه بک آپ گرفتم یه وقت اگه از این مودها خوشم نیومد میتون با این بک آپ ها به حالت اول برگردونم .

آره . ولی بدیش اینه که باید از اول بری.:21:

mansoor.mb
18-07-2007, 23:15
چطور ميشه با سوپر cjمراحل رو رد كني من هر چي Nرو ميزنم كار نمي كنه البته چيزهاي ديگه مثل تاكسي و... كار ميكنه از شما ميخوام كه بيشتر توضيح دهيد ممنون و متشكر

Masoud_kp
19-07-2007, 00:57
آره . ولی بدیش اینه که باید از اول بری.:21:
:41:

نوش داروی بعد از مرگ سیو !چرا زودتر نگفتی

namber_one
19-07-2007, 08:44
mansoor.mb:
چطور ميشه با سوپر cjمراحل رو رد كني من هر چي Nرو ميزنم كار نمي كنه البته چيزهاي ديگه مثل تاكسي و... كار ميكنه از شما ميخوام كه بيشتر توضيح دهيد ممنون و متشكر

وقتي كه رفتي توي خونه و مدها رو فعال كردي ميتوني با زدن كليدهاي tab+g مرحله را رد كني
يادت باشه يكي از مدها كه به اين منظوره حتما بايد فعال بشه

mansoor.mb
19-07-2007, 17:09
:19: من فايل هاي script.img و main.scm رو در مسيري كه GTA نصب است و در پوشه script باهمان نام كپي كردم و فايل american.gxt را از همان مسير EXTRACT ودر پوشه Text به فايلي به همان نام كپي كردم اما وقتي مرحله رو تموم ميكنم سر ميزنهار خوري هيچ بسته اي نيست و با tab + g مرحله رد نميشه
اون فايلي كه به اسم americanxbox .gxt بايد كجا كپي كرد .:19:

namber_one
20-07-2007, 09:19
:19: من فايل هاي script.img و main.scm رو در مسيري كه GTA نصب است و در پوشه script باهمان نام كپي كردم و فايل american.gxt را از همان مسير EXTRACT ودر پوشه Text به فايلي به همان نام كپي كردم اما وقتي مرحله رو تموم ميكنم سر ميزنهار خوري هيچ بسته اي نيست و با tab + g مرحله رد نميشه
اون فايلي كه به اسم americanxbox .gxt بايد كجا كپي كرد .:19:

سلام
اولا americanxbox .gxt رو در كنار american.gxt كپي كن .
دوما ما گفتيم يه در بسته وجود داره نه يه بسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون در قهوه اي كه بقل ميز هست برو جلوش وايسا و به صورت اتوماتيك ميري توي صفحه مدها
حالا ميتوني با كليد g مدها رو نگاه كني و با كليد y اونها رو فعال يا غير فعال كني
يكي از مدها هست كه با فعال كردنش ميتوني با زدن كليد tab+g هر مرحله اي رو رد كني

حالا اگه تونستي باهاش كار كني يه تشكر خشك و خالي از ما بكن :13:

mansoor.mb
20-07-2007, 10:11
:10: اينم يه تشكر خشك و خالي+خيلي با حالي namber_oue

namber_one
20-07-2007, 11:43
:10: اينم يه تشكر خشك و خالي+خيلي با حالي namber_oue

سلام
باحالي از خودتونه

alex_3000
20-07-2007, 15:46
با سلام من وقتی وارد خانه می شم و مد ها رو فعال می کنم هیچ فرقی نمیکنه مثلا شما تو پست اول نوشته اید که وقتی کلید وسط و C در هر کجای بازی هستید سیو کنید ام هر کاری کردم و نوشته اید که خون شچ وقت تمام نمی شود اما خونم کم می شود تنحا فرقی که دارد این است که من راننده ی شخصی دارم تازه شهر پر از هرج و مرج شده.

Mahiar0
20-07-2007, 19:33
الان اسلحه ها چطوري مياد؟ موس من دكمه وسط نداره كه!!!!
وچطوري مراحل رو رد كنم
هرچي اونجا بود فعال enable كدم

namber_one
21-07-2007, 07:46
با سلام من وقتی وارد خانه می شم و مد ها رو فعال می کنم هیچ فرقی نمیکنه مثلا شما تو پست اول نوشته اید که وقتی کلید وسط و C در هر کجای بازی هستید سیو کنید ام هر کاری کردم و نوشته اید که خون شچ وقت تمام نمی شود اما خونم کم می شود تنحا فرقی که دارد این است که من راننده ی شخصی دارم تازه شهر پر از هرج و مرج شده.

هر وقت راننده شخصي ميگيري بعد از تموم شدن كار يا راننده رو بكش يا از ماشين پرتش كن بيرون كه اينجوري صددرصد بايد كار كنه
در ضمن در وسط ماموريت هم نميشه سيو كرد
با فعال كردن مدها بايد خون بينهايت شه و اگه نميشه يا بازيت اشكال داره يا مدهات

namber_one
21-07-2007, 07:58
الان اسلحه ها چطوري مياد؟ موس من دكمه وسط نداره كه!!!!
وچطوري مراحل رو رد كنم
هرچي اونجا بود فعال enable كدم

سلام
برو توي تنظيمات صفحه كليد گزينه foot controls رو بزن و بعد برو گزينه look behind رو كه كليك وسط موس هست به هر چي ميخاي تغيير بده
اسلحه ها با زدن كليك راست ماوس و زدن كليد shift همزمان در هرجا به غير از ساختمان مي آيد
براي رد كردن مراحل كليدهاي tab+g رو بزن تا مرحله رو رد كنه
اگه دوست داشتي تشكر كن
باي

a.salireza
21-07-2007, 10:04
سلام
برو توي تنظيمات صفحه كليد گزينه foot controls رو بزن و بعد برو گزينه look behind رو كه كليك وسط موس هست به هر چي ميخاي تغيير بده
اسلحه ها با زدن كليك راست ماوس و زدن كليد shift همزمان در هرجا به غير از ساختمان مي آيد
اگه دوست داشتي تشكر كن
باي
اولا که خیلی با حال. دوما ٬ داخل بعضی از مراحل مثل هر چقدر tab+g رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. باید چی کار کنم.:19:

Mahiar0
21-07-2007, 15:09
سلام
اگه دوست داشتي تشكر كن
باي

چرا براي من نميشه
به قول يكي از دوستان فقط راننده شخصي اينجا فقط اضافه شده والا ديگه چيز ديگري نيست
همه رو فعال زذم هيچي نشد:41:
راستي همين راننده شخصي رو مثلا يه ماشين كه داره حتما اونو بايد بيرون كرد تا بشه يه ماشين وراننده ديگر گرفت

namber_one
21-07-2007, 20:05
اولا که خیلی با حال. دوما ٬ داخل بعضی از مراحل مثل هر چقدر tab+g رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. باید چی کار کنم.:19:

سلام
هميشه وقتي كارت با رانندت تموم ميشه بكشش يا از ماشين بندازش بيرون تا بتوني tab+g رو بزني و مرحله رو رد كني .
فقط بعضي مراحل مثل اوناييكه با يه دختره ميريد دزدي يا گرفتن يه قسمت بنفش اين مد كار نميكنه .
باي

namber_one
21-07-2007, 20:09
چرا براي من نميشه
به قول يكي از دوستان فقط راننده شخصي اينجا فقط اضافه شده والا ديگه چيز ديگري نيست
همه رو فعال زذم هيچي نشد:41:
راستي همين راننده شخصي رو مثلا يه ماشين كه داره حتما اونو بايد بيرون كرد تا بشه يه ماشين وراننده ديگر گرفت

براي همه كار ميكنه
احتمالا بازي اشكال داره . ميخواي بازي رو دوباره نصب كن ببين چي ميشه
والا من نميدونم بايد چكار كني چون براي همه كار ميكنه
اميدوارم موفق بشي

alex_3000
04-08-2007, 18:07
ممنون مد ها کار کرد اما من نمی توانم هر جای بازی سیو کنم

namber_one
04-08-2007, 19:32
وسط ماموريت نميشه سيو كرد
وقتي راننده گرفتي تا از ماشين خارج نشه نميشه سيو كرد

hnme_bnd
09-08-2007, 22:21
آقا دمت گرم
خیلی خفنه تازه اگه مودهارو فعال کنی با زدن W+Y هر جا باشی به جز خونه موتور NGR-500 میاد و یه چیزی به نام gas میاد که وقتی خالی شه بنزین تموم شده و ماشین نمیره:8:

استثنا
15-08-2007, 09:24
آره این مود خیلی توپه اما همونطور که معلومه فایل Main.scm رو تغییر میده و باید بازی رو از اول شروع کرد.
در هر صورت اول بازی باید چیت Gimp Suit رو زد.
این چیت مگه کارش چیه؟

namber_one
15-08-2007, 09:40
چيت نيست و مد است
برو صفحه اول اين تايپيك ميفهمي چيه !!!

behzad1374
10-07-2008, 16:42
اينجا خيلي متروكه است. شما ها همه بيايد به اين آدرس تا وارد دنياي عظيم gta sa بشيد.

SIMON137
10-07-2008, 22:33
اينجا خيلي متروكه است. شما ها همه بيايد به اين آدرس تا وارد دنياي عظيم gta sa بشيد.

سلام عزيزم . خسته نباشي ...

شما اينو از كجا پيدا كردي من در عجبم . اينو نيگاه تاريخ آخرين پسته در اين تاپيك :
قديم 08-15-2007, 08:40 AM
والا متروكه كه سهله...

hamid_emiter
11-07-2008, 17:14
لينك دانلود خرابه اگه ميتونيد دوباره اپ كنيد

Genral four
16-07-2008, 13:47
اینجا که جای این مد نیست باید ان را به ادرس زیر میفرستادی :
::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas :::

SIMON137
16-07-2008, 17:04
اینجا که جای این مد نیست باید ان را به ادرس زیر میفرستادی :
::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas :::

برادران قضيه مال يك سال و خورده اي پيش است ، شما چرا جدي گرفتي ؟!!!! تاپيك متروكه شده...

رشیدان
01-01-2009, 16:22
با سلام من که نتونستم هیچ کدومو دانلود کنم

cj-afshin
07-01-2009, 19:23
من قبلا از سایت های دیگه دانلود دانلود کردم خوب بود.اگه می خواین سایت oxogame داره.فکر کنم اسمش driver mod باشه.(من فقط چندتا پست رو خوندم)

aidin77
04-06-2009, 07:28
دوستان بلاخره این مد از کجا دانلود کنیم.......؟؟؟؟؟؟؟؟

mohi29
01-09-2009, 18:14
سلام دوستان
لطفا مد gta 5 به ايميلم يا توي سايت بزارين چون اين مد error ميده .
ممنون

mohi29
01-09-2009, 18:23
جناب مدير خسته نباشي
مد gta 5 بي زحمت بزار

solybloody
21-06-2010, 02:33
فکر کنم لینک خرابه هیچی برای دانلود نمیاد

silhouette
26-06-2010, 22:21
فکر کنم لینک خرابه هیچی برای دانلود نمیاد

ازاینجا دانلود کنید

ferdfe
28-12-2010, 10:34
ازاینجا دانلود کنید

دانلود نمیشه !!!!

ERROR: File deleted R3.

EZIOMOHMAD
17-06-2011, 15:34
می تونین مد پمپ بنزین هم بگذارید؟با تشکر

alisafari72
19-07-2011, 13:59
آقا لینک خرابه لطفا درستش کنین . ممنونم:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2:

ali_reza63
24-07-2011, 17:27
منم میخواستم دانلود کنم اما لینک خراب بود

behnamjalili12
01-08-2011, 23:32
من تمام لینک هارو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمی ده لطفا کمکم کنید

Javadgenral
16-08-2011, 14:40
همه مد ها با لينك سالم ... وقت ندارم بزارم اينجا كسي خواست بياد ياهو
General.silent@att.net

farsadf
20-08-2011, 10:00