مشاهده نسخه کامل
: سؤال در مورد ارتباط vb8 با excel
am_merman01
05-07-2007, 00:20
با سلام خدمت اساتيد عزيز
من يه دانشجوي رشته كشاورزي هستم كه چند وقته كار برنامه نويسي رو با VB8.net شروع كردم.
من يكسري اطلاعات آماري در محيط excel دارم كه نياز دارم اون هارو مورد تجزيه و تحليل قرار بدم ونتيجه رو در همان فايل ذخيره كنم.
حالا اگر يكي از اساتيد لطف كنند و بگن چطور ميشه بين VB و excel ارتباط برقرار كنم و اطلاعات موجود در اونو بخونم و دوباره بنويسم لطف زيادي در حق يك آماتور تازه كار VB8 كرده.
am_merman01
06-07-2007, 00:39
با عرض سلام خدمت اساتيد محترم
من كارهاي زير رو انجام دادم حالا نميدونم چه طور ميتونم به اطلاعات موجود در فايل excel دسترسي پيدا كنم :
ابتدا يك پروژه جديد درست كردم و داخل اون يك DataBase رو Add كردم و در قسمت connection آدرس فايل Excel رو وارد كردم. بعد در فرم يك dataset و يك DataSet BindingSource ايجاد كردم.
حال اصلاً يكي بگه كارهايي كه كردم درسته يا نه و اگر درسته حالا چه طوري ميشه اطلاعات رو خوند و نوشت.
اگه راهنمايي كنييد خيلي ممنون ميشم.
am_merman01
08-07-2007, 00:47
دوستان جون هركي كه دوست داريد اگه ميشه فقط 1 راهنمايي كوچولو بكنيد ببينم بايد چيكار كنم
anvar.net
08-07-2007, 23:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
am_merman01
11-07-2007, 02:29
دستت در نكنه anvar.net عزيز يواش يواش داشتم از پيدا كردن كمك نا اميد ميشدم.
خدا خيرت بده.
am_merman01
13-07-2007, 02:41
anvar.net جان بعضي از لينك ها مشكل داره فقط اولي درست كار ميكنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.