ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد Mandriva 2007 Spring Free

Inkareeeeeeeeee
05-07-2007, 00:03
دوستان گرامی درود بر شما ...
من الان یه Mandriva 2007 روی لپ تاپم اینستال کردم و همون اولش میخواست آپدیت کنه که بعد از کانکت شدن به سرور یه لیست اومدش که حدود 2000 تایی فایل توش بودش و باید اونهایی رو که میخواهیم تیک بزنیم تا داونلود کنه ... حالا من بایست بشینم و دونه دونه فایلهارو
ببینم چیه ؟! راه دیگه ای نداره ؟! من از کجا بدونم که چی به چیه ؟:19: !

آماتور هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چجوری میشه دو سه تا زبون دیگه و فونتهای جدید رو به کیبورد اضافه کردش ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفتم تو سایتش و زبون عربی داشتش ولی فارسی نداشت .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چجوری میشه که زبونهارو تغییر دادش ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماها بیشتر KDE رو انتخاب میکنین یا Gnome ??!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من پارتیشین Swap رو 4 برابر رمم یعنی 2048 گرفتم ، چیزی میشه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه مثلا" بخوام 2 تا لینوکس داشته بهشم باید 2 تا پارتیشین Swap داشته باشم یا میشه از یکی برای هر دوتاش استفاده کردش ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت چیزی مانند آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی داره که خیالمون راحت باشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب فیلا" به اندازه کافی خرابکاری کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

با سپاس از شما ....

من برم ببینم دیگه چی چی بهم گیر میده :46:

زمان پاسخگویی : 30 دقیقه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزه : یه قالب صابون که شیکمتونو صابون بزنین واسه جایزه گرفتن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rootnt
08-07-2007, 14:02
سلام
چقدر سوال كه بيشترش هم تكراريه
براي نصب زبون كافيه كه اولش فونتهاي مربوطه رو نصب كنيد و بعد در KDE در Kcontrol در قسمت language مي تونيد تنظيمات مربوط به زبان ها رو انجام بديد
در كنوم هم از منوي system -preferences - keyboard در قسمت layout زبان مورد نظر رو انتخاب كنيد و indicator رو هم اگر اضافه نكرديد مي تونيد به پنل اضافه كنيد
پارتيشن swap بايد 2 برابر رم سيستمتون باشه نه بيشتر نه كمتر براي 2 لينوكس هم يه فضاي swap كافيه احتياج به دو تا نيست
لينوكس به اون صورت ويروس نداره كه بخواهيد آنتي ويروس براش نصب كنيد و فايروال iptables رو هم در داخل خود كرنل داره ولي اگر خواستيد محكم كاري كنيد مي تونيد مثلا firestarter رو هم نصب كنيد ولي براي يه دسكتاپ ساده نصب نكردي هم نكردي

Inkareeeeeeeeee
08-07-2007, 23:19
سلام
چقدر سوال كه بيشترش هم تكراريه
براي نصب زبون كافيه كه اولش فونتهاي مربوطه رو نصب كنيد و بعد در KDE در Kcontrol در قسمت language مي تونيد تنظيمات مربوط به زبان ها رو انجام بديد
در كنوم هم از منوي system -preferences - keyboard در قسمت layout زبان مورد نظر رو انتخاب كنيد و indicator رو هم اگر اضافه نكرديد مي تونيد به پنل اضافه كنيد
پارتيشن swap بايد 2 برابر رم سيستمتون باشه نه بيشتر نه كمتر براي 2 لينوكس هم يه فضاي swap كافيه احتياج به دو تا نيست
لينوكس به اون صورت ويروس نداره كه بخواهيد آنتي ويروس براش نصب كنيد و فايروال iptables رو هم در داخل خود كرنل داره ولي اگر خواستيد محكم كاري كنيد مي تونيد مثلا firestarter رو هم نصب كنيد ولي براي يه دسكتاپ ساده نصب نكردي هم نكردي

درود بر شما :11:

دستت درد نکنه .... حالا این indicator چیه ؟؟؟ :19:
من تازه ۶ ساعته که لینوکسی شدم :2:
چون من از نت برای کانکت شدن به بانک و ترانسفر پول و پرداخت صورتحسابها و قبضها استفاده میکنم نیاز به یه آنتی ویروسی اینترنت سکیوریتی آنتی سپایی چیزی دارم واسه محکم کاری :46:

میشه آماتوری بگین تا من دوزاریم بیفته ؟؟؟؟؟:10::10:

rootnt
09-07-2007, 12:24
سلام
يه آنتي ويروس خوب هست به نام clamnAV اگر درست نوشته باشم
كه تحت شبكه هم كار مي كنه و تا اونجايي كه مي دونم براي اينه كه كلاينت هاي ويندوزي آلوده نشن
اگر خودتون حواستون باشه جدا احتياج نيست به آنتي ويروس
ولي توصيه مي كنم برنامه فايروال firestarter رو نصب كنيد
توي مندريوا نمي دونم برنامه مديريت بسته هاش چيه
شما از اينترنت بسته RPM برنامه firestarter رو دانلود كنيد و بعد با فرمان rpm -i نصبش كنيد
ndicator همونه كه روي پنل قرار مي گيره و مي تونيد باهاش زبون رو انتخاب كنيد به صورت پيش فرض EN هستش يه بار روش كليك مي كنيد مثلا مي شه FA
موفق باشيد

Inkareeeeeeeeee
19-07-2007, 03:48
rootnt جان دستت درد نکنه ، کلی کارم راه افتادش .
میشه از فایل بریل که داری یه اکسپورت بگیری و بفرستیش یه جا که بتونم بدانلودمش ؟! این تنظیمهاش پوست میکنه .