PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست خوانندگی و نوازندگی در فروم P30World

Music_Fire
04-07-2007, 21:02
با اجازه از مديران محترم... در اين تاپيك مي خواهم يه كار جالب بكنم و اونم اينه كه تو فروم مسابقه خوانندگي راه بندازم... تو اين مسابقه هر كس كه فكر مي كنه كه صداي خوبي داره مي تونه يه اهنگ رو به دلخواه انتخواب كنه و بخونه بعد آپلود كنه تو اينترنت و لينكشو بذاره تو اين تاپيك و مديران محترم و خودم و دانلود كنن و گوش كنن و بعد از 10 نمره بهش امتياز بدن... خيلي با حال مي شه ... خيلي از استعداد ها هم كشف ميشه :27:

در ضمن فقط لازم نيست كه خالي بخونين اگه مي تونين كه با يك ساز (مثل گيتار) بزنين و بخو نين خيلي بهتر ميشه... هر سبكب هم مي نونين بخونين چه سنتي چه پاپ...
از آقايون مدير هم مي خوام كه نظر خودشونو اعلام كنن

با تشكر:8:

pillx
04-07-2007, 21:19
عزیزم جواب نمیده

AB
04-07-2007, 21:27
آره خوبه یه خورده هم میخندیم:31: :31:

Music_Fire
04-07-2007, 23:36
فقط بذار نظر آقا بابك بياد...چرا جواب نده؟؟؟

farmanfarma
05-07-2007, 02:00
عزیزم جواب نمیده

منم فكر نكنم جواب بده . ولي من هستم . حاظرم هم شركت كنم :19: ، هم قضاوت كنم . البته اگه كسي نظرم قبول كنه
:20:

Music_Fire
05-07-2007, 11:16
تا دو .. سه روز ديگه معلوم ميشه...

BKM_MAHDI
05-07-2007, 11:20
راستي خواستي خواننده هاي گروه منو تست كني .يك سر بيا اينجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حالا 70 نفر اسم نوشتند

Music_Fire
05-07-2007, 18:55
راستي خواستي خواننده هاي گروه منو تست كني .يك سر بيا اينجا

تا حالا 70 نفر اسم نوشتند

نه جونم اين تاپيك هميطوري خودمونيه ... از جايزه و اينجور جيزا هم خبري نيست ... فقط عشقي كار مي كنيم:8:

Babak
05-07-2007, 18:59
موافقم خوبه

BKM_MAHDI
05-07-2007, 19:03
چه عجب آقا بابك رو موافق ديديم ( شرمنده آقا بابك منو بن نكني شوخي كردم هم سن وسالهاي خودتيم )

آقاي Music Fire ميدونم .گفتم كه علاقه مندان رو بشناسي همين.

Music_Fire
05-07-2007, 19:05
1- آهنگ هاي ذخيره شده رو از كيفيت 64 بالا تر آپلود نكنين كه هم راحت تر آپلود بشه و هم سريع تر دانلود (سعي كنين كه حجم آهنگ حداكثر 1 مگابايت بشه)
2- شعر هاي خوانده شده مورد قبول باشه ( فوش ندين)
3- مي تونين آهنگ هر خوانند اي رو به دخواه انتخاب و اجرا كرده و بفرستين ( با آهنگ يا بي آهنگ)
4- اگه آهنگ و يا شعر مال خودتونه حتما ذكر كنين ( حتي اگه فقط با ساز (مثل گيتار) نواخته باشين)

و به اميد خدا خوندن :19: و آپلود كردن رو شروع كنيد و من هم هر روز سر مي زنم

از آقا بابك هم تشكر مي كنم
... ميدير تاپيك

در ضمن شما مي تونين آهنگتونو بعد از ذخيره با كيفيت بالا با كمك نرم افزار jetAudio كانورت كنين و حشجم اونو كم كنين

Greatone
05-07-2007, 19:09
خيلي طرح عاليه اهنگاتون رو بزاريد استفاده كنيم........

Music_Fire
05-07-2007, 19:27
در يكي از سايت هاي آپلود مثل :

رفته و دكمه Browse را فشار دهيد بعد فايل مورد نظر را از روي هرد Open كنيد و گزينه آپلود را بزنيد ... كمي بعد يك صفحه باز مي شود كه پايين آن نوشته
I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link.
روي آن كليك كرده و آدرسي را كه جلوي Your Download-Link #1: نوشته شده را در اين تاپيك قرار بدين

با تشكر :19:

amir_hma
06-07-2007, 02:19
به نظر من سبک ها رو مشخص و جدا کنید.شاید یکی بخواد سنتی بخونه،یکی پاپ و یکی رپ

Dr.SaeiD
06-07-2007, 14:48
خیلی طرح باحالیه !

فکر کردی این همه خواننده از کجا اومده !؟ اول تو حموم مسابقه آواز گذاشتن با بچه محلا

بعد دیدن نه انگار بدم نمیخونن ! رفتن شدن حمید عسکری !

من فکر میکنم اگه یه متن با یه آهنگ انتخاب بشه و همه روی اون بخونن بهتر معلوم میشه کی

بهتر از صداش استفاده کرده !

توی شرایط مساوی بهتر میشه فهمید کی بهتر خونده !

ممکنه یکی مثل من آهنگ خالی نداشته باشه ! متن هم نداشته باشه ! پس بهتره که متن و آهنگ

هم بدین !

نظر من بود !

BKM_MAHDI
06-07-2007, 15:30
به نظر من فقط يك شعر در اختيار همه بزاريد تا هركس بنا به هوش موسيقايي خودش ريتم بده وبخونه.حالا خواست آهنگ بزاره نخواست نزاره

Music_Fire
06-07-2007, 18:33
نه عزيزان اين تاپيك هيچ محدوديتي براي خوندن قائل نيست ... هركي هرچي خواست مي تونه بخونه ... اگه شعر يا آكورد آهنگي رو هم خواست تو قسمت نوت و آكورد مي تونه پيدا كنه ... فقط هر آهنگي رو كه آپلود مي كنين بايد بگين كه چه سبكي و مال كدوم خوانندس

Music_Fire
06-07-2007, 18:33
مسابقه از همين لحظه آغاز شد...

mohammad_twe
06-07-2007, 18:37
رپ هم میشه خوند ؟؟؟؟؟؟

BKM_MAHDI
06-07-2007, 18:51
خوب رپ هم يك سبكه ديگه مگه نه ؟

1-معمولا مسابقات يك محدوديت تاريخ دارند اول اعلام كنيد تا زمان بندي بشه ( مثلا يك هفته ) وبعد از مدت اگر استقبال خوب بود يك مسابقه ي ديگر

2-تعداد آثار مشخص نيست . فكر كنم تا 3 تا كار مناسب باشه

3- جايزه چي ؟ حتما نميخواد جايزه نقدي باشه بلكه .... تا اينكه يك انگيزه بوجود بياد

4-آهنگسازي خالي چي ؟ نميشه ؟

Music_Fire
06-07-2007, 20:28
mohammad_twe رپ هم میشه خوند ؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزيز و لي به شرط اينكه شعرش معقول باشه

bkm
1-معمولا مسابقات يك محدوديت تاريخ دارند اول اعلام كنيد تا زمان بندي بشه ( مثلا يك هفته ) وبعد از مدت اگر استقبال خوب بود يك مسابقه ي ديگر

2-تعداد آثار مشخص نيست . فكر كنم تا 3 تا كار مناسب باشه

3- جايزه چي ؟ حتما نميخواد جايزه نقدي باشه بلكه .... تا اينكه يك انگيزه بوجود بياد

4-آهنگسازي خالي چي ؟ نميشه ؟

نه ... اين تاپيك فقط براي اين هستش كه هر كي خواستش بتونه خودشو چه از نظر صدا و چه نواختن امتحان كنه و ببينه نظر ديگران در مورد كارش چيه ... هيچ محدوديت زماني هم در كار نيست...

BKM_MAHDI
07-07-2007, 11:04
آخه اسم تاپيك وامضاتون مسابقه است . پس كاش ميزدي تست خوانندگي.

فكر ميكنم اول خودتون يك كار بزاريد كه بقيه هم روشون بشه كار بزارن.

c0rd3r
07-07-2007, 11:18
من میگم یه شعر و یه آهنگ باشه کسی خواست با اون بخونه نخواست معمولی بخونه .

BKM_MAHDI
09-07-2007, 18:09
كاري از دي جي مهدي بنام وايسا دنيا با همكاري رضا صادقي

( ببخشيد اگه خوب نشده همينطوري الكي درست كردم ) حجمش هم 1 مگابايته حال كم كردن نداشتم.

اين كارو صرفا براي اينكه تاپيك فعال بشه گذاشتم تا اگر كسي روش نميشه بخونه صداي كريح منو گوش كنه و بخنده و بخونه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Music_Fire
09-07-2007, 22:53
اينم يه آهنگ با صدا و تنظيم خودم ... حدودا 2 سال پيش ضبط كردمش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :8:

واسه باز شدن روي بقيه

Greatone
10-07-2007, 00:06
bkm= يه ميكس در حد حرفه اي
music_fire=اگه در استاديو و با امكانات بخوني خيلي عالي ميشي......

farmanfarma
10-07-2007, 02:23

واسه باز شدن روي بقيه

نه قشنگ بود :10: :12: ايكن تشويق نداشت مگر نه ميذاشتم

پس بگو چرا انقدر تمايل به مسابقه داشتي ، مي خواستي فخر بفروشي

شوخي كردن . با اين ترك سطح مسابقه رو بالا بردي . باعث شدي كار من 2 هفته عقب بيفته . بايد بيشتر كار

بشه لا اقل دوم شيم

farmanfarma
10-07-2007, 02:48
( ببخشيد اگه خوب نشده همينطوري الكي درست كردم ) حجمش هم 1 مگابايته حال كم كردن نداشتم.

اين كارو صرفا براي اينكه تاپيك فعال بشه گذاشتم تا اگر كسي روش نميشه بخونه صداي كريح منو گوش كنه و بخنده و بخونه

اين براي مسابقه كه نبود ؟ بود ؟ لااقل يه كاره سبك انتخاب مي كردي .

اگرم بدون اهنگ مي خوندي قشنگتر مي شد

M I S H A
10-07-2007, 03:11
BKM:
پس از تفکر فراوان و مشورت با هیئت داوران ریمیکس وایسا دنیا را مستحق 9 نمره از 10 نمره دانستم!( خودم را کشتم!) یعنی نمره عالی
Music_fire:
بدون لحظه ای تردید پس از اتمام آهنگ، هیئت داوران به اتفاق آرا این قطعه را مستحق دریافت نمره 10 از 10 دانست(یعنی کامل)
--------
راستی اگه موزیک خالی هم میشه من هم می تونم شرکت کنم( با ejay dance!)

Music_Fire
10-07-2007, 11:10
خيلي ممنون از همگي ولي من خودم داورم و كار منو زياد جدي نگيرين گفتم كه واسه باز شدن روي بقيه بود ... شما هم ني خواد كارتون رو زياد عقب بندازين هرچي زود تر بذارين ... تاپيك زودتر راه مي افته ... بعدا من روي اين كار سرمايه گذاري كردم ( البته تعريف از خودم نيست ) و از 13 سالگي گيتار ميزدم 4 سالم هست كه دانشگاه موسيقي مي رم و اگه خدا بخواد از اول مهر هم مي رم فوق ليسانس موسيقي... شما كار خودتون رو راحت تر انجام بدين من حتما گوش مي كنم و انتظار هم ندارم كه در حد سگوويا بزنيد... همين كار هاي عادي كه توي خونه مي خونين رو ضبط كنين كافيه ... آهنگ خالي هم مي شه اگه واقعا كامل باشه

Music_Fire
10-07-2007, 11:13
Bkm جان كار شما هم گوش كردم خيلي خوب ميكس شده بود ولي يه كم شلوغ بود ... صداد هم حرف نداره واقعا قشنگه

Music_Fire
12-07-2007, 16:45
در ضمن تو اين تاپيك دختر ها هم اگه مايل باشن مي تونن بخونن و اگه هم خواستن فقط آهنگ خالي بدن...

BKM_MAHDI
12-07-2007, 16:47
Bkm جان كار شما هم گوش كردم خيلي خوب ميكس شده بود ولي يه كم شلوغ بود ... صداد هم حرف نداره واقعا قشنگه

مرسي از لطفتون.

كار شما هم خيلي قشنگ بود بازم بذاريد تا تاپيك گرم بشه.منم يكي ديگه ميذارم

Music_Fire
12-07-2007, 18:14
من كه اين تاپيك رو نزدم كه فقط كار هاي خودمو بذارم توش ... مال همس و او كارم فقط واسه اين بود كه بقيه هم روشون بشه بذارن

BKM_MAHDI
12-07-2007, 18:18
ميدونم عزيز جان ولي تا خودت فعال نباشي كسي كم پيدا ميشه اينقدر جسارت داشته باشه

Ashkan_guitar
13-07-2007, 01:33
سلام اسم من اشكانه و 17 سالمه و حدود 4 سال هم هست كه دارم گيتار مي زنم ( البته گوشي كار مي كنم) اين كار رو آماده كردم تا شما گوش كنين و ايراد هامو بهم بگين ، اين آهنگ مال گروه سان بويز هستش و ببخشين اگه با صداي بدم خيلي پررويي ميكنم:31:

Doyenfery
13-07-2007, 13:21

واسه باز شدن روي بقيه

خیلی معذرت می خوام , ولی ترانه ای که شما آپ کردی واسه مازیاره ! حتی صدای اونه
اینم لینک کیفیت بالاش:

BKM_MAHDI
13-07-2007, 13:29
تاييد ميشه .منم گوش كردم يكي بود شايد شما خود مازيار باشي .

doyenfox
13-07-2007, 13:49
خیلی معذرت می خوام , ولی ترانه ای که شما آپ کردی واسه مازیاره ! حتی صدای اونه
اینم لینک کیفیت بالاش:

تاييد ميشه .منم گوش كردم يكي بود شايد شما خود مازيار باشي .

منم گوش دادم-يا شما خود مازيار هستي يا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل موفق باشيد!

Music_Fire
13-07-2007, 15:11
درسته من آهنگ مازيار رو انتخاب كردم و خوندم ... آهنگ غريبشو اون كه مي گه ...
يه غريبه اومد از راه با من آشنا شد ... مگه اين همون آهنگش نيست ..؟؟؟
يعني اشتباه آپ كردم..؟؟؟!!!!
تازه صداي من با صداي مازيار خيلي فرق داره صداي من بيشتر شبيه صداي علي پهلوان تو گروه آرينه
اول آهنگ مگه با آرپژ شروع نميشه

Music_Fire
14-07-2007, 14:29
سلام اسم من اشكانه و 17 سالمه و حدود 4 سال هم هست كه دارم گيتار مي زنم ( البته گوشي كار مي كنم) اين كار رو آماده كردم تا شما گوش كنين و ايراد هامو بهم بگين ، اين آهنگ مال گروه سان بويز هستش و ببخشين اگه با صداي بدم خيلي پررويي ميكنم:31:

دوست عزيز لينكتو خرابه ... اگه ميشه اصلاحش كنين ما در خدمتيم

BKM_MAHDI
14-07-2007, 14:32
دوست من بهتره تا فردا ترانه اي كه خونديد رو با صداي خودتون برامون آپ كني

Music_Fire
14-07-2007, 22:00
بفرماييد آپلود كردم ...

رو هاردم اين دو تا به اسم Track ذخيره شده بود و من هم وقتي كه خواستم با JetAudio حجمش رو كم كنم اشتباهي اون يكي رو آوردم و حجمش رو كم كردم ...

BKM_MAHDI
14-07-2007, 22:04
اين شد يك چيزي.مر30

farmanfarma
15-07-2007, 01:09
بفرماييد آپلود كردم ...

رو هاردم اين دو تا به اسم Track ذخيره شده بود و من هم وقتي كه خواستم با JetAudio حجمش رو كم كنم اشتباهي اون يكي رو آوردم و حجمش رو كم كردم ...

خب اين از قبلي ضعيف تر بود . ولي بازم خوب بود . لا اقل دركش راحت تر بود . بابت قبلي ، مخصوصا گيتارش كلي حسوديم شد :46:

شبيه بودن صدات به پهلوان هم تاييد ميشه . به نظره من شبيه .

ببخشيد نمره نداده بودم . به نظرم 8 از 10

asextor1
15-07-2007, 02:08
سلام این هم مال ما البته مال خود خودم نیست مال رفیقمه که خونه ما ضبط شد منم گفتم بزارم . در ضمن آقای bkm یکی دو هفته ای پیش تو یه تاپیک دیگه گفتید نمونه کار بزارم واسه میکس . بفرمایید . لطفا اگه میشه زحمتش رو بکشید . ممنون. یاحق

farmanfarma
15-07-2007, 03:25
سلام این هم مال ما البته مال خود خودم نیست مال رفیقمه که خونه ما ضبط شد منم گفتم بزارم . در ضمن آقای bkm یکی دو هفته ای پیش تو یه تاپیک دیگه گفتید نمونه کار بزارم واسه میکس . بفرمایید . لطفا اگه میشه زحمتش رو بکشید . ممنون. یاحق

افرين . خوب بود . مخصوصا دومي . چند تا سوال ؟

اون كه خونده چند سالشه ؟ دختره يا پسر ؟ البته فكر كنم پسر باشه:46:

فكر كنم بايد نمره ميدادم . اولي 5 و دومي 7 از 10

asextor1
15-07-2007, 07:20
ممنون . 16 سال . تابلووه که پسره . کارهای دیگری هم هست ولی فعلا میخوام روشون تغییرات اعمال کنیم . بای

Music_Fire
15-07-2007, 18:59
خب اين از قبلي ضعيف تر بود . ولي بازم خوب بود . لا اقل دركش راحت تر بود . بابت قبلي ، مخصوصا گيتارش كلي حسوديم شد :46:

شبيه بودن صدات به پهلوان هم تاييد ميشه . به نظره من شبيه .

مرسي ... ولي من مجبور شدم اينقدر ضعيف كار كنم چون ميكروفنم خيلي بده و صداي گيتارمم از اون بد تر (يه C-40 خيلي قديميه ) براي همين مجبور شدم خشك بزنم و اگر نه آهنگ گنگ مي شد و هيچي شنيده نمي شد

Music_Fire
15-07-2007, 19:09

دوستتون صداي خوبي داره ... ولي چند جا رو اشتباه خونده و از نت خارج شده ... صداشم هنوز زنگ بچگي داره كه به مرور زمان از بين ميره ... در كل اين آهنگ به نظر من نمره 6 رو از 10 ميگيره

Music_Fire
15-07-2007, 23:38
اين آهنگ هم مال مازياره به اسم عروسك و با صداي من:

واسه اينكه تاپيك گرم تر بشه

Music_Fire
16-07-2007, 15:29
دوستان اگه كاري رو مي خواين آماده كنين ولي چند روزي طول ميكشه تا بذارين تو اين تاپيك ... به ما اطلاع بدين

farmanfarma
17-07-2007, 01:30
با اجازه ي اساتيد . منم اومدم . حجمش زياده . ببخشيد . ولي اومدم حجمش كم كنم ديدم فاجعه كه هست ، فاجعه تر ميشه . مفهوم نيست . واسه همين كم نكردم
پيشاپيش بابت نظراتتون ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

asextor1
17-07-2007, 03:09
با اجازه ي اساتيد . منم اومدم . حجمش زياده . ببخشيد . ولي اومدم حجمش كم كنم ديدم فاجعه كه هست ، فاجعه تر ميشه . مفهوم نيست . واسه همين كم نكردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واقعا خوب بود . بهتون تبریک میگم .

farmanfarma
17-07-2007, 03:48
واقعا خوب بود . بهتون تبریک میگم .

ممنون . ولي نمره نداديد . دوستان لطف كنيد از 10 نمره بديد

asextor1
17-07-2007, 04:16
من بهت 7.5 میدم

asextor1
17-07-2007, 04:43

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه اينكه تاپيك گرم تر بشه

خوب بود . 7 شایدم 8 .

Music_Fire
17-07-2007, 20:25
كار قشنگي بود ... ميشه يه كم اطلاعات در مورد آهنگ ساز و شاعر اين كار بديد ... صداي خودت بود ديگه ؟؟ اگه تو استديو ضبط مي شد عالي ميشد ..... 8 از 10

farmanfarma
17-07-2007, 23:46
كار قشنگي بود ... ميشه يه كم اطلاعات در مورد آهنگ ساز و شاعر اين كار بديد ... صداي خودت بود ديگه ؟؟ اگه تو استديو ضبط مي شد عالي ميشد ..... 8 از 10

شما در مورده كاره من پست گذاشتيد ؟ فكر كنم بدون اهنگ بود . اشتباه اپلود كردم ؟

farmanfarma
17-07-2007, 23:48

واسه اينكه تاپيك گرم تر بشه

بد نبود . ولي به نظره من قبلي قوي تر بود . غريبه . اگه اشتباه نكنم . من به اين كارتون 7 مي دم .

downloadcenter
18-07-2007, 00:49
خيلي ممنون از همگي ولي من خودم داورم و كار منو زياد جدي نگيرين گفتم كه واسه باز شدن روي بقيه بود ... شما هم ني خواد كارتون رو زياد عقب بندازين هرچي زود تر بذارين ... تاپيك زودتر راه مي افته ... بعدا من روي اين كار سرمايه گذاري كردم ( البته تعريف از خودم نيست ) و از 13 سالگي گيتار ميزدم 4 سالم هست كه دانشگاه موسيقي مي رم و اگه خدا بخواد از اول مهر هم مي رم فوق ليسانس موسيقي... شما كار خودتون رو راحت تر انجام بدين من حتما گوش مي كنم و انتظار هم ندارم كه در حد سگوويا بزنيد... همين كار هاي عادي كه توي خونه مي خونين رو ضبط كنين كافيه ... آهنگ خالي هم مي شه اگه واقعا كامل باشه

كارت عاليه .
با آهنگ غريبه ات خيلي حال كردم .
مرسي .

Music_Fire
18-07-2007, 10:11
از همگي ممنون

Music_Fire
18-07-2007, 18:29
شما در مورده كاره من پست گذاشتيد ؟ فكر كنم بدون اهنگ بود . اشتباه اپلود كردم ؟

خب آهنگ ساز داره ديگه ... و اگر نه كي معلوم كرده كه كجا بالا بره كجا پايين بياد كجا مكس باشه و بالا خره يكي هم شعر رو بر مبناي كار آهنگ ساز گفته

farmanfarma
19-07-2007, 01:03
خب آهنگ ساز داره ديگه ... و اگر نه كي معلوم كرده كه كجا بالا بره كجا پايين بياد كجا مكس باشه و بالا خره يكي هم شعر رو بر مبناي كار آهنگ ساز گفته

درسته ،پست من بيشتر جنبه فكاهي داشت .
اين كار ، تيتراژ ابتدايي شب شيشه اي بود . روزبه بماني خواننده ي اصلي اين اثر در جامعه موسيقي بيشتر به عنوان يك ترانه سرا ازش ياد ميشه تا يك خواننده .

4 بيت ابتدايي اين ترانه ابتدا در پي درخواست ناصر عبدالهي عزيز (روحش شاد ) از روزبه سروده شد . كه به خاطر اون اتفاق بد اجرا نشد و ادامه ي ترانه بر اساس محتواي برنامه شب شيشه اي سروده شد و مسئولين برنامه هم ترجيح دادن اين كار توسط خود روزبه اجرا شه

الته شنيدم روزبه بماني قراره يه البوم هم بده .

در مورد اهنگسازشم اطلاعاتي ندارم . ببخشيد

حالا شما يكم در مورد مازيار كه اهنگاشو مي خوني توضيح بده. كيه؟ قديميه يا جديد ؟ و.....

Music_Fire
19-07-2007, 15:23
من مازيارو نمي شناسم ... فقط يه Cd از رضا صادقي يكي دوستان برام آورد كه آخرش اين آهنگ هاي بود ... من هم نمي دونستم خوانندش كيه ولي از آهنگاش خوشم اومده بود ، تا از خود دوستم پرسيدم و اون هم گفت كه اسمش مازياره ... اطلاعات خاصي ندارم حتي تا حالا عكسش هم نديدم ... من فقط هم آهنگ هاي مازيار رو كه نخوندم ،‌از آرين و شادمهر و خيلي هاي ديگه خوندم ... اين كار ها فقط واسه تمرينه

Music_Fire
21-07-2007, 21:58
منتظر آهنگ هاتون هستيم ...

farmanfarma
22-07-2007, 20:18
فايده نداره .از قبلي كه استقبال نشد . فقط 2 نفر نظر دادن

BKM_MAHDI
22-07-2007, 21:52
من گوش دادم عزيز قشنگ بود.مر30.

منتظر بعدي هستيم.

Music_Fire
23-07-2007, 01:41
شما كاراتو بده ماهم گوش ميكنيم ... اگه بتوني كار با موزيك بدي خيلي بهتر ميشه

diana_1989
25-07-2007, 02:45
من اگه صدا داشتیم جام اینجا نبود !

farmanfarma
27-07-2007, 01:44
اينم با موزيك . كه البته قضيه داره

2 سال پيش ما گفتيم همه دارن خواننده ميشن ، ما چرا نشيم؟ اومديم اين ترك خونديم . بد ديديم ........

اصلا به ما چه . هر كي دوست داره ، بره خواننده شه .دليل نداره ما هم خواننده شيم

دوستان . هر كسي هر بد و بيراهي دوست داره ، مي تونه بگه . زياد شنيدم .عادت كردم

ali reza majidi 14
27-07-2007, 11:16

واسه باز شدن روي بقيه

آقا خیلی خوب بود من که حال کردم

خودت خوندی
بازم بخون
البته گیتارش خوبتره:31:

™Enter_The_Love
27-07-2007, 11:20
سلام من هم بزودی آهنگم رو میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali reza majidi 14
27-07-2007, 11:24
اقا من صدام زیاد خوب نیست ولی ساز زدن خوبه
من تار میزنم
اینو خودم زدم با تار مرغ سحر

Masoud01
28-07-2007, 02:26

فاجعه كه ...
نه.فاجعه نبود.جاي پيشرفت داري.مطمئن باش.

Music_Fire
30-07-2007, 10:18
شما بدارید یه چند وقتی نیستم ... از جناب Bkm خواهش می کنم به جای من امتیاز بدن ... 1 ماهی شاید نیام ... اگه میشه تا÷یک رو گرم نگه دارین

BKM_MAHDI
30-07-2007, 10:56
سلام من هستم در خدمت دوستان .قبلي ها رو بعضياشو گوش كردم بعضي هارونه ولي از اين به بعد همشو گوش ميكنم

mohammad99
31-07-2007, 20:59
سلام
اگه بد بود شرمنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کسی نگیدا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به گوشتون شاید اشنا باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BKM_MAHDI
31-07-2007, 21:07
سلام
اگه بد بود شرمنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کسی نگیدا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به گوشتون شاید اشنا باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون .يك كم در موردش توضيح بده كه كيه چيه با چي ساختي ؟؟ خودت ساختي ؟؟؟ و ......

farmanfarma
06-08-2007, 01:40
اقا اين اهنگه ما نظر نداشت ؟ كسي گوش نكرد ؟

BKM_MAHDI
06-08-2007, 09:45
اينم با موزيك . كه البته قضيه داره

2 سال پيش ما گفتيم همه دارن خواننده ميشن ، ما چرا نشيم؟ اومديم اين ترك خونديم . بد ديديم ........

اصلا به ما چه . هر كي دوست داره ، بره خواننده شه .دليل نداره ما هم خواننده شيم

دوستان . هر كسي هر بد و بيراهي دوست داره ، مي تونه بگه . زياد شنيدم .عادت كردم

اقا اين اهنگه ما نظر نداشت ؟ كسي گوش نكرد ؟

شرمنده دير شد.الان گوش كردم خيلي خوب بود فقط يادت باشه يك خواننده بايد كوت احساس باشه مشكلي كه خودمنم دارم نميتونم با احساس بخونم منظورمو ميفهمي ؟؟؟

سعي كن صداتو زير وبم بدي .همش يكنواختهمثلابا ولوم 4 همشو ميخوني .يكجا داد بزن يكجا زمزمه كن در كل از صدات يك متغير بساز

بازم خيلي خوب بود آفرين

Hazy
06-08-2007, 11:56
يادش بخير اون موقع هاي كه من ساز مي زدم 3 دفعه پشت سر هم نفر اول شدم ولي همين ساز عزيزتزين كسم رو ازم گرفت

mohammad99
06-08-2007, 14:32
ممنون .يك كم در موردش توضيح بده كه كيه چيه با چي ساختي ؟؟ خودت ساختي ؟؟؟ و ......

سلام

سازش سنتور هست

خودم زدم ولی ساخته استاد پایور هست اسمش هم سارنگ است

BKM_MAHDI
06-08-2007, 14:36
يادش بخير اون موقع هاي كه من ساز مي زدم 3 دفعه پشت سر هم نفر اول شدم ولي همين ساز عزيزتزين كسم رو ازم گرفت

متاسفم.چه سازي ؟؟؟ گيتار ؟؟؟

سلام

سازش سنتور هست

خودم زدم ولی ساخته استاد پایور هست اسمش هم سارنگ است

سنتور خيلي مليح و آرام بخشه كه متاسفانه توي پاپ خيلي كمرنگ شده .

پس نوازنده محمد وسازنده استاد هستن درسته ؟؟؟

mohammad99
06-08-2007, 16:41

سنتور خيلي مليح و آرام بخشه كه متاسفانه توي پاپ خيلي كمرنگ شده .

پس نوازنده محمد وسازنده استاد هستن درسته ؟؟؟

با اجازتون درسته:10:

Masoud01
06-08-2007, 19:36
شرمنده دير شد.الان گوش كردم خيلي خوب بود فقط يادت باشه يك خواننده بايد كوت احساس باشه مشكلي كه خودمنم دارم نميتونم با احساس بخونم منظورمو ميفهمي ؟؟؟

سعي كن صداتو زير وبم بدي .همش يكنواختهمثلابا ولوم 4 همشو ميخوني .يكجا داد بزن يكجا زمزمه كن در كل از صدات يك متغير بساز

بازم خيلي خوب بود آفرين

سلام آقاي bkm.بله.كاملا درسته.من هم آهنگ آقاي farmanfarma و هم آهنگ شما رو گوش كردم.( اون تركي كه تو تاپيك شما هم خواننده شويد ، گذاشته بودي . وقتي همه زندگيتو باده تباهي .....)
اما مي خواستم يه چيزي رو دوستانه بگم.
كار اون دوستمون به عنوان كار اول بسيار عالي بود.چون از نمونه هاي موجود در برنامه آهنگسازي حداقل استفادرو كرده و حقيقتش آهنگ خوب و سنگيني در حد يه تازه كار ساخته.اما همونطور كه شما گفتي بي حسه.
ولي ايرادهاي آهنگ شما...
علاوه بر بي حس بودن صدا از سمپلهاي برنامه ي Dance هم استفاده كرديد ، قسمتهاي زيادي فالش خونديد ، صدا صداي واقعي شما نيست.يعني سعي كرديد صداتون و كلفت كنيد و در آخر آهنگش هم چنگي به دل نمي زنه.( البته آهنگ وايسا دنياي شما رو كه تو اين تاپيك گذاشته بوديد ناديده مي گيرم)
در هر صورت براي هر دو تاتون آرزوي موفقيت ميكنم.

Hazy
06-08-2007, 21:14
من بيشتر از 8 ساز رو ميزنم ولي ساز تخصصيم ويالونه

BKM_MAHDI
07-08-2007, 10:09
با اجازتون درسته:10:

بازم برامون بزار محمد جان.:40:

سلام آقاي bkm.بله.كاملا درسته.من هم آهنگ آقاي farmanfarma و هم آهنگ شما رو گوش كردم.( اون تركي كه تو تاپيك شما هم خواننده شويد ، گذاشته بودي . وقتي همه زندگيتو باده تباهي .....)
اما مي خواستم يه چيزي رو دوستانه بگم.
كار اون دوستمون به عنوان كار اول بسيار عالي بود.چون از نمونه هاي موجود در برنامه آهنگسازي حداقل استفادرو كرده و حقيقتش آهنگ خوب و سنگيني در حد يه تازه كار ساخته.اما همونطور كه شما گفتي بي حسه.
ولي ايرادهاي آهنگ شما...
علاوه بر بي حس بودن صدا از سمپلهاي برنامه ي Dance هم استفاده كرديد ، قسمتهاي زيادي فالش خونديد ، صدا صداي واقعي شما نيست.يعني سعي كرديد صداتون و كلفت كنيد و در آخر آهنگش هم چنگي به دل نمي زنه.( البته آهنگ وايسا دنياي شما رو كه تو اين تاپيك گذاشته بوديد ناديده مي گيرم)
در هر صورت براي هر دو تاتون آرزوي موفقيت ميكنم.

ممنون مسعود جان از نظراتت.خوب از سمپل هاي دنس بود چون شعر وآهنگ مال حامد هاكان بوده ومنم فقط خوندم.خوب نقد كرديد مر30 ولي من بيشتر سعي كردم صدامو نازك كنم تا كلفت.صداي خودم كلفت تره.:11:

من بيشتر از 8 ساز رو ميزنم ولي ساز تخصصيم ويالونه

بابا اين كاره.يه چندتا برامون ميزاري يزدان ؟؟؟

Hazy
07-08-2007, 10:23
بابا اين كاره.يه چندتا برامون ميزاري يزدان ؟؟؟
نه شرمنده چون قسم خوردم ديگه ساز نزنم! اون قديمي هاش هام خمشون خانوادگي هستن

honeyxp
28-08-2007, 19:10
This is a good offer. I agree too. Thank you about your thinking
John

BKM_MAHDI
28-08-2007, 20:02
This is a good offer. I agree too. Thank you about your thinking
John

چي ميگي شما عزيزم ؟؟؟ من روسي بلد نيستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

pedram_ashena
29-08-2007, 12:56

شما تجربه ساخت آهنگ آنلاين داريد؟تجربه كنيد با سايت بالا
يه جور سليقه نوازندگي لازم دارد

BKM_MAHDI
29-08-2007, 13:00

شما تجربه ساخت آهنگ آنلاين داريد؟تجربه كنيد با سايت بالا
يه جور سليقه نوازندگي لازم دارد

ممنون پدرام جان ولي اين كه همش يك ريتم داره بعدشم خلاف شرع توش ديده شد

hamed1282
30-08-2007, 09:46
حتما اين كارو بكن خيلي بايد جالبه باشه

bahman-v
31-08-2007, 18:08
آره خيلي خوبه...

اتفاقا من منتظر چنين وقتي بودم!!!

divoonejoon
07-09-2007, 03:33
دوستان از اسپم بازی خودداری کنند و گرنه ...

™Enter_The_Love
10-09-2007, 18:14
سلام
اینو همین الان ییهوییی زدم و خوندم گفتم بزارم اینجا
دیگه بد بود ببخشید

البته اینو 3-4 بار که گوش بدید به اوج کار پی میبرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
11-09-2007, 01:27
بابا دم همتون گرم یه نفر اینو نگرفت ببینه چطوریه؟

اینم یه تیکه 41 ثانیه ای که هنوز کامل نیست گفتم بزارم ببینم نظرتون چیه

هم شعرش از خودمه , هم آهنگ , هم خودم خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینکو برداشتم چون ناقص و کم بود فاییده نداشت , کامل که شد میزارم

بابا به نظری بدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ship Storm
11-09-2007, 09:02
Enter_The_Love دوست خوب من دانلودش کردم و گوش دادم . به نظرم خوب خوندی و استعدادشو داری ... فقط بعضی جاها رو خارج می خوندی ... اما در کل خوب بود .
راستی خیلی قشنگ ساز می زنی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید و پیروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
11-09-2007, 10:26
Enter_The_Love دوست خوب من دانلودش کردم و گوش دادم . به نظرم خوب خوندی و استعدادشو داری ... فقط بعضی جاها رو خارج می خوندی ... اما در کل خوب بود .
راستی خیلی قشنگ ساز می زنی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید و پیروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
مرسی بازم به شما , ممنون که گوشی دادی
لطف داری :11:

Ship Storm
11-09-2007, 10:39
سلام
مرسی بازم به شما , ممنون که گوشی دادی
لطف داری :11:

خواهش می کنم دوست خوب:20: ....من یه دوست داشتم تو اصفهان کلاس آواز می رفت ... بعد از یه مدت واقعا خیلی پیشرفت کرد . به هر حال بازم نمونه کار بذار :10::8:. امیدورم موفق باشی دوست خوبم . :11:

AaVaA
12-09-2007, 14:28
سلام
اینو همین الان ییهوییی زدم و خوندم گفتم بزارم اینجا
دیگه بد بود ببخشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اینو 3-4 بار که گوش بدید به اوج کار پی میبرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز واقعا قشنگ و جالب بود:20:

از همه جالبتر افکت اولش بود:31:

البته وقتی بیشتر از یه بار گوش بدیم بیشتر به اوج کار پی میبریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
12-09-2007, 15:01
دوست عزیز واقعا قشنگ و جالب بود:20:

از همه جالبتر افکت اولش بود:31:

البته وقتی بیشتر از یه بار گوش بدیم بیشتر به اوج کار پی میبریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممون شما لطف دارید :31:

افکت اولش خیلی خاصه همه کس نمیتونه بفهمه چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord007
21-09-2007, 12:25
من یکی از کارای فرانتس لیست رو با پیانو اجرا کردم.خوشحال میشم نظر بدین

Lord007
21-09-2007, 12:29
امیدوارم حداقل اینجا یه کمی به موسیقه کلاسیک توجه بشه

Lord007
22-09-2007, 12:35
اینجام کسی کلاسیکو تحویل نمیگیره!
من برم خود کشی کنم!

maxeemo
22-09-2007, 12:48
دوست عزیزم Lord007 اول از همه متشکرم از شما برای شرکت در این بحث، دوم اینکه موسیقی کلاسیک طرفدار داره (یکیش خود من) لطفا اینکه کسی پستی نزده رو به حساب عدم وجود علاقمندان به موسیقی کلاسیک و مهمتر از اون عدم توجه به فعالیت خودتون نذارین، سوم کمی صبر (گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی :31:) چون این بحث علاقمندان مخصوص به خودش رو داره، ممنونم ازت...

Lord007
22-09-2007, 13:15
دوست عزیزم Lord007 اول از همه متشکرم از شما برای شرکت در این بحث، دوم اینکه موسیقی کلاسیک طرفدار داره (یکیش خود من) لطفا اینکه کسی پستی نزده رو به حساب عدم وجود علاقمندان به موسیقی کلاسیک و مهمتر از اون عدم توجه به فعالیت خودتون نذارین، سوم کمی صبر (گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی :31:) چون این بحث علاقمندان مخصوص به خودش رو داره، ممنونم ازت...
از صحبت هات ممنونم.امیدوارم کردی:10:

farshad 06
26-09-2007, 02:20
چرا هيچكدوم از لينكها كار نميكنه ؟
مرسي

BKM_MAHDI
26-09-2007, 11:35
مرسي

خوب اين لينك ها مال يك قرن پيشه طبيعتا نابود ميشوند

Lord007
29-09-2007, 15:33
مرسي

لینکی که مال منه کار میکنه :5:

secend life
03-10-2007, 15:33
خوب دوستان این یکی از بیت های منه که میزارم اینجا تا نظر تونو بدونم در موردش
راستی یه سوالم داشتم من این بیتو با چه instrumentزدم؟
GOOD LUCK ALL.

secend life
12-10-2007, 19:00
عجب فعالیتی میکنن دوستان اینجا موندم چرا استیکی شده این تاپیک!!!
بابا کجایین دوستان آهنگساز.!!؟؟؟
یکی دیگه از یت هایی که ساختمو میزارم نظر بدین لطفا.

composer_kuchulu
14-10-2007, 17:54
محل ارائه آثار های آهنگسازا اینجاست؟ اسم تاپیک یه چیز دیگس که... یعنی جای دیگه ای طراحی نشده؟

secend life
14-10-2007, 18:15
محل ارائه آثار های آهنگسازا اینجاست؟ اسم تاپیک یه چیز دیگس که... یعنی جای دیگه ای طراحی نشده؟
عزیز فکر می کنم مفهومش همینه دیگه شما کاراتو میزاری اینجا دیگران نظر میدن میشه تست شدنه شما . چون کسی اینجا استاد نیست مثلا همزمان شما بخونی نظر بده!!!:46:

composer_kuchulu
14-10-2007, 19:14
عجب فعالیتی میکنن دوستان اینجا موندم چرا استیکی شده این تاپیک!!!
بابا کجایین دوستان آهنگساز.!!؟؟؟
یکی دیگه از یت هایی که ساختمو میزارم نظر بدین لطفا.

آفرین از نرم افزار استفاده کردی؟ چه نرم افزاری؟

راستی قسمتیش دریاچه قو نبود؟

secend life
14-10-2007, 20:24
آفرین از نرم افزار استفاده کردی؟ چه نرم افزاری؟

راستی قسمتیش دریاچه قو نبود؟

از نرم افزار mix craft استفاده کردم. من دریاچه قو رو گوش نکردم ولی اگه قسمته اولش منظورته ترکیبی از ساز دهنی و بیس گیتاره. ممنون که گوش دادی و نظر دادی رفیق شما هم کاراتو بزار لذت ببریم. :46::11:

composer_kuchulu
14-10-2007, 21:45
این مال خودمه تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم همین امروز

mehdi_p
16-10-2007, 20:36
سلام همتون لینک هاتون خرابه

composer_kuchulu
18-10-2007, 18:01
مال من که خراب نیست وقتی لینک رو استفاده کردی باید چند ثانیه صبر کنی تا لینک دانلود اصلی در پایین صفحه نمودار بشه

ALI.ARB
23-10-2007, 21:14
دوستانی که تجربه دارن و اینکاره هستن ... یه سوالی داشتم که خیلی دوست دارم بدونم جوابشو...

میشه پشت Cpu صدا رو ضبط کرد و با کیفیتی حالا نه کاملا شبیه اما نزدیک به صدای ضبط شده در استودیو پخش کرد؟

آیا نرم افزارها این قدرت رو دارن؟

آخه یادمه یه مطلبی از یه خواننده خوندم که گفته بود اینقد آلبوم های منو کپی رایت می کنن که بخاطر مشکلات مالی دور اتاق و پرده می کشم و با Cpu ترانه ضبط میکنم ...

شایدم اولین ورژن رو آزمایشی اینطوری ضبط میکرده که بعد اصلیشو ...

حالا من به اون قضیه کاری ندارم .. کلی میپرسم...

میشه؟؟

...

secend life
23-10-2007, 21:38
عزيز به دو دليله اصلي و چندين دليله فرعي نميشه اصلياشو ميگم.
1. شما كيفيته صدايي كه لازم داري sound with no noise در اين حده يعني صدايي شفاف بدونه تيك يا پالس هاي هوا كه روي صدا تاثير ميزاره . و تو محيط خونه و اتاق نميشه اون كيفيتو ايجاد كرد.و
2.اينكه همين الان نرم افزار هايي كه براي ضبط صدا تو استديوي خونگي به كار مرن با نسخه ي pro studio فرق دارو اون عامل مهميه تو نوعه شناخته شدنه صدات از نظره حجمه صدا و اكتها و خيلي مسايله ديگه اون نسخه كامل تره ولي اگه يه صداي نسبتا معمولي كافيه برات ميتوني پشته پي سي هم ركورد كني. خيلي از عوامل فرعيه ديگه موند كه باقيه دوستان بهت ميكن . تا همين جا مارا بس.
good luck man.

ALI.ARB
24-10-2007, 00:27
یه سوال دیگه...

شاید واسه خیلی ها جالب باشه که بدونن... میپرسم اساتید نظری بدن...

خیلی ها رو دیدم که می خونن اما بقیه از صداشون لذت نمیبرن که هیچ می خوان یه جوری ساکتش کنن ...
اما خودشون فکر میکنن صدا دارن!
اما سوال من اینه که صدایی که ما با Cpu ظبط میکنیم می تونه تا حدی صدای خوانندگی هم باشه؟
یعنی همون صدایی میشه که در حالت معمولی همه تو حالت غیر مجازی دارن؟
یا فرق می کنه؟

ببخشید اگه اینجا مطرح کردم ... جایه دیگه ای نبود...

amirhkh
01-11-2007, 01:20
اگه میکروفونت خوب باشه و محیط فراهم باشه میشه یه کارایی کرد

پیشنهاد می کنم برای ضبط بهتر در اتاق خانه دیوار ها رو با شونه تخم مرغ بپوشانی و موقع خوندن هم دهانت رو مستقیم جلوی میکروفون نگیر تا هوای دهانت نویز ایجاد نکنه

برای باز شدن صدات هم می تونی از تره یا فریاد زدن در محیط هایی مثل تونل ها استفاده کنی

asextor1
02-01-2008, 01:29
سلام . خسته نباشید . بازم یه کار دیگه . فقط یه چیزی . نظرتون چیه یه آهنگ گروهی خونده بشه و به نام بچه های P30 پخش بشه . نظرتون رو بگید .

MohammadZero
03-01-2008, 02:05
اين موزيك رو 1 ماه پيش با رفيقم سينا خوندم البته ببينين خوب شده نظر هم بدين:11:

asextor1
04-01-2008, 02:09
اين موزيك رو 1 ماه پيش با رفيقم سينا خوندم البته ببينين خوب شده نظر هم بدين:11:

این که لینکش خرابه . در ضمن کسی سایتی خوب برای آپلود سراغ داره بگه . برا لینک مستقیم میخوام

asextor1
05-01-2008, 03:24
اینم یکی جدید

e h s a n
10-01-2008, 18:05
من یکی از کارای فرانتس لیست رو با پیانو اجرا کردم.خوشحال میشم نظر بدین

سلام
کارتو دیدم به نظر من که عالی بود

asextor1
13-01-2008, 06:17
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . پس کوشن خوانندگان و نوازندگان ما . بابا تاپیک خوابیدا . بهتره خودمون راش بندازیم . خوب اگه فایل قبلی ما رو دانلود نکردید اینو دانلود کنید . یکم جدیدتره .

asextor1
01-02-2008, 03:10
به علت برودت و سردی هوای سامانه جدیدی که از همین چن روز پیش شروع شده بود تاپیک یه خواب عمیقی فرو رفت

Lord007
08-02-2008, 13:13
سلام
کارتو دیدم به نظر من که عالی بود
خیلی ممنون.

khoshgelafi
14-02-2008, 21:28
سلام . خسته نباشید . بازم یه کار دیگه . فقط یه چیزی . نظرتون چیه یه آهنگ گروهی خونده بشه و به نام بچه های P30 پخش بشه . نظرتون رو بگید .

چه جالب میشه! :27:

asextor1
23-02-2008, 01:09
اگه حاضرین شروع کنیم ؟

Kurosh
15-03-2012, 19:28
یه تاپیک زیرخاکی بکشیم بالا : دی

دوستانی که صدای خوبی دارن و می‌خوان خواننده بشن، می‌تونن شانسشون رو امتحان کنن ...
آگهی یه شرکتی رو دیدم که در تهران با مجوز ارشاد تست خوانندگی می‌گیره و در صورت قبولی، همه کارای شما رو برای خواننده شدن انجام میده ...

برای تست هم، هم به شکل حضوری، هم با ارسال سی‌دی می‌تونید اقدام کنید ...

شرایط و آدرسش رو خواستید، (از طریق پیغام خصوصی) بگید تا براتون بفرستم ...

mohsenasdf
29-10-2016, 16:37
دوستان صفحه ای زدیم برای معرفی استعداد های موسیقی ایرانی که کسانی رو که توانایی نواختن یا خوندن دارند رو به همه معرفی کنیم
شما هم می تونید برای ما کارهاتون رو بفرستید تا با اسم خودتون توی این صفحه قرار بدیم
به این لینک مراجعه کنید و کارهاتون رو برای ما بفرستید