مشاهده نسخه کامل
: نه ميتونم درايورها رو باز کنم
بچه ها من نتونستم search کنم،ولی کامپيوتر من يه ويرس گرفت،الان که ويروس رو پاک کردم کامپيوتر
درست کار ميکنه ولی دست رسی به بعضی چيزام محدود شده،مثلا
دريورام باز نميشن وقتی روش کليک ميکنم يه صفحه باز ميشه که با کدوم برنامه
ميخوای باز کنی،يعنی خودش باز نميشه, registry هم قفل شده،اسمه ويرسه اگه اشتباه نکنم احتمالا (schost.exe) بود،حالا چطور ميتونم windows
به defualt اول برگردنم،، راستی من از انتی ويرسه کسپر استفاده ميکنم
خوب دوست عزیز شما سیستمت ویروسی بوده حالا با آنتی ویروس پاک سازی کردی اما آثار اون باقی مونده
اگه ویندوز رو عوض کنی بهتره
در ضمن برو اول درایوات فایل
Atorun.inf رو پاک البته باید مخفی باشه
Hadi King
04-07-2007, 03:38
چه انتي ويروسي اين ويروس رو از بين ميبره شاهوند جون
چه انتي ويروسي اين ويروس رو از بين ميبره شاهوند جون
اکثر آنتی ویروس های آپدیت شده از بین میبرن
مرسی دوسته عزيز،اولا اينautorun.infّ کجا قرار داره که پاکش کنم من پيداش نميکنم،در ضمن بگم که وقتی
مثلا روdrive (c: کليک راست ميکنم اون 2 فرمان اول که يکيش open،دوميش search هستش نيست جاش يه سری
حروف که قابله فهم نيست نوشته شده،،،،و يه سؤال ؟ دريورها با چه فرمانی،يا قسمتی از windows
باز ميشن ,,راستيی الان usb وصل ميکنم اونو نميخونه يعنی اصلا اونو تmy computer پيدش نميکنم
حتی autoran اونم کار نميکنه
مرسی دوسته عزيز،اولا اينautorun.infّ کجا قرار داره که پاکش کنم من پيداش نميکنم،در ضمن بگم که وقتی
مثلا روdrive (c: کليک راست ميکنم اون 2 فرمان اول که يکيش open،دوميش search هستش نيست جاش يه سری
حروف که قابله فهم نيست نوشته شده،،،،و يه سؤال ؟ دريورها با چه فرمانی،يا قسمتی از windows
باز ميشن ,,راستيی الان usb وصل ميکنم اونو نميخونه يعنی اصلا اونو تmy computer پيدش نميکنم
ببین دوست عزیز شما اگه سیستمت رو با یه آنتی ویروس درست و حسابی چک کنی و پاک سازی بشه تازه نصب کار رو انجام دادی آنتی ویروس فقط ویروسها و تروجان ها و .... از بین میبره اما آسیب هایی که به سیستم وارد میشه رو جبران نمیکنه بنابر این شما میمونی و یه ویندوز خراب یا به قول معروف آسیب دیده که باید دونه دونه بگریدی ببینی کجاش خراب شده بری یا از رجیستری یا جاهای دیگه برنامه پیدا کنی درستش کنه
بهترین کر از نظر من اینه
از منوی استارت Run رو بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سی دی ویندوز رو بزارید و منتظر باشید کار ترمیم تموم بشه
اگه با این کار درست نشده میتونید یکبار ویندوز رو Repair کنید
موفق باشین
سلام.......
فایلا رو از قسمت Folder Options به حالت نمایان در بیارید......... بعد توی درایو دنبال autorun.inf بگردین و فایلو پاک کنید..........
یا هم میتونید از نرو به عنوان اکسپلورر استفاده کنید و فایلای مخفی رو ببینید.........
الآن وقت ندارم، اگه متوجه نشدین بگین سر فرصت توضیح بدم :)
موفق باشید :)
ببین دوست عزیز شما اگه سیستمت رو با یه آنتی ویروس درست و حسابی چک کنی و پاک سازی بشه تازه نصب کار رو انجام دادی آنتی ویروس فقط ویروسها و تروجان ها و .... از بین میبره اما آسیب هایی که به سیستم وارد میشه رو جبران نمیکنه بنابر این شما میمونی و یه ویندوز خراب یا به قول معروف آسیب دیده که باید دونه دونه بگریدی ببینی کجاش خراب شده بری یا از رجیستری یا جاهای دیگه برنامه پیدا کنی درستش کنه
بهترین کر از نظر من اینه
از منوی استارت Run رو بزنید
سی دی ویندوز رو بزارید و منتظر باشید کار ترمیم تموم بشه
اگه با این کار درست نشده میتونید یکبار ویندوز رو Repair کنید
موفق باشین
همه اين کرو رو کردم،،فقط repair نکردم,اگه repair کنم با cd windows ،منو ودر نميکنه که دوباره windows نصب کنم چون تقريباً واسم مقدر نيست,در ضمن واسه رپير بايد تو محيطه dos اين کارو بکنم
سلام.......
فایلا رو از قسمت Folder Options به حالت نمایان در بیارید......... بعد توی درایو دنبال autorun.inf بگردین و فایلو پاک کنید..........
یا هم میتونید از نرو به عنوان اکسپلورر استفاده کنید و فایلای مخفی رو ببینید.........
الآن وقت ندارم، اگه متوجه نشدین بگین سر فرصت توضیح بدم :)
موفق باشید :)
از حالته مخفی در اوردم،هر چی search ميکنم پيدش نميکنه در ضمن من دريورام باز نميشن که توش برم
تا اين فايل و پيداش کنم،راه ديگه ايی نيست
از حالته مخفی در اوردم،هر چی search ميکنم پيدش نميکنه در ضمن من دريورام باز نميشن که توش برم
تا اين فايل و پيداش کنم،راه ديگه ايی نيست
سلام........
تیک Hide Operating System files رو بردارید........ اینطوری فایل مورد نظر دیده میشه........
وقتی روی درایو کلیک راست بزنید و بعد Open رو، نمیتونید وارد درایو بشید؟
Hadi King
04-07-2007, 16:25
اين فايل اينجوري هم واسه من معلوم نشد چي كار كنم
سلام........
تیک Hide Operating System files رو بردارید........ اینطوری فایل مورد نظر دیده میشه........
وقتی روی درایو کلیک راست بزنید و بعد Open رو، نمیتونید وارد درایو بشید؟
مشکل همينه من تو پسته قبليم گفتم کليک سمته راست ميکنم جای open يه سری حروف نا
مفهومه،
وقتی هم روش دوبار کليک ميکنم باز نميکنه ،يه صفحه باز ميکنه که توش برنامه های file program فايل ميگه با
کدوم بر نامه ميخوای بازش کنی؟ همين شده واسم مشکل!!!!
از منوی استارت گزینه run رو انتخاب کنی این دستور رو اونجا کپی کن
بجای H اسم درایو خودتو بزن بعد اینتر
بعد ری استارت:20:
از منوی استارت گزینه run رو انتخاب کنی این دستور رو اونجا کپی کن
بجای H اسم درایو خودتو بزن بعد اینتر
بعد ری استارت:20:
ممنون از راهنمايی همه، اون فايلا رو پيدا کردم،پاک کردم درست شد،ولی خيلی search کردم تا
تونستم پيدش کنم،تيک همه رو تو فلدر option بر داشتم ته تو search پيداشن شد،،ممنون از همه
ممنون shahvand جان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.