مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد اتصال به اينترنت با ان73
navidn73
03-07-2007, 17:30
سلام
من يه ان73 دارم شنيدم يه روشي هست كه وقتي گوشي رو با كابل به Usb وصل مي كنيم ميشه از طريق كامپيوتر و موبايل به اينترنت وصل شد يعني مثالا با كارت اينترنت كه باهاش به اينترنت وصل ميشيم با موبايل هم وصل بشيم اگه روشي هست به ما هم بگيد.
:11: :11: :11:
علیرضا خارجی
03-07-2007, 18:29
سلام
من يه ان73 دارم شنيدم يه روشي هست كه وقتي گوشي رو با كابل به Usb وصل مي كنيم ميشه از طريق كامپيوتر و موبايل به اينترنت وصل شد يعني مثالا با كارت اينترنت كه باهاش به اينترنت وصل ميشيم با موبايل هم وصل بشيم اگه روشي هست به ما هم بگيد.
:11: :11: :11:
بله میشه ولی من با موتورولا این کارو کردم با سیم کارت ایرانسل به اینترنتش وصل شدم و کلی کار باهاش انجام دادم ولی نمیدونم ان 73 اینکارو میکنه یا نه
متاسفانه بعد از این همه وقت هنوز شما تاپیک ها رو در جای اشتباه میزنید؟!!
موارد اشتباهی که شما تا حالا انجام دادی خیلی زیاده!
یکمی برام عجیه که یه نفر اینهمه ...!!!
navidn73
04-07-2007, 09:55
تاپيك هاي سايت شما انقدر زياده كه ادم توش گم ميشه!!!!؟؟؟؟
اقا عليرضا منظورم ايرانسل نيست با كارت اينترنت
reza khafang
04-07-2007, 10:27
با کارت ایترنت:18: فکر نمی کنم:13:
دو حالت وجود داره :
1. موبایل (با خط ایرانسل )به اینترنت وصل بشه و کامپیوتر از اینترنت موبایل استفاده کنه.
ای همونیه که دوستمون علیرضا خارجی گفتند و از قسمت modem در قسمت connectمی شه این کارو کرد.
2. کامپیوتر بهاینترنت وصل بشه و موبایل هم از این اینترنت استفاده کنه.
فکر کنم منظور صاحب تاپیک همین بوده.
این مورد در حاله بررسی هست.
من در این ضمینه یه برنامه پیدا کردم البته با بلوتوث به کامپیوتر وصل میشه.
تا حالا نتیجه نداده.
اگه خبری شد خبرتون میکنم.
navidn73
05-07-2007, 10:27
بله اقاي بيلچه منظور من هم اين بود كه كامپيوتر به اينترنت وصل شه و موبايل هم از اينترنت استفاده كنه البته از طريق كابل
در ضمن روش اول رو يه توضيحي بديد كه چه جوري موبايل رو به ايرانسل به اينترنت وصل كنيم و كامپيوتر هم از اون استفاده كنه (با N73 )
بله اقاي بيلچه منظور من هم اين بود كه كامپيوتر به اينترنت وصل شه و موبايل هم از اينترنت استفاده كنه البته از طريق كابل
در ضمن روش اول رو يه توضيحي بديد كه چه جوري موبايل رو به ايرانسل به اينترنت وصل كنيم و كامپيوتر هم از اون استفاده كنه (با N73 )
روش وصل شدن به انترنت با کامپیوتر واستفاده از اون تو موبایل اشکه آدمو در مییاره . یه pdf ده بیست صفحه ای آموزش داره.
ولی وصل شدن موبایل به اینترنت و استفاده از این اینترنت با کامپیوتر اینطوری هست که شما اول باید gprs موبایل تون رو فعال کنید ( از بچه های ایرانسلی بپرسید چجوری ) بعد میرید تو menu بعد توی قسمت connect آیکون modem رو انتخاب می کنید . یه برنامه خیلی ساده هست . تنظیم خیلی آسونی هم داره. قسمت help برنامه هم فکر نکنم سوال بی جوابی براتون بذاره. از سه طریق bluetooth و data cable و infrared هم گوشیتون میتونه به کامپیوتر وصل شه.
navidn73
08-07-2007, 09:19
اقا اون ادرس سايت اون Pdf رو بديد
در ضمن اگه ميشه يه توضيحات بيشتري در مورد تنظيمات كامپيوتر بديد من كه چيزي نفهميدم گوشي رو به GPRS وصل كردم اما با كامپيوتر بلد نيستم
دوستان يكي از بچه ها همين كار رو كرد و مستقيم با سايت نوكيا كانكت شد.
اما حالا هربار روشن خاموشش ميكنه هم ساعت ميخواد هم تاريخ!
اقا اون ادرس سايت اون Pdf رو بديد
در ضمن اگه ميشه يه توضيحات بيشتري در مورد تنظيمات كامپيوتر بديد من كه چيزي نفهميدم گوشي رو به GPRS وصل كردم اما با كامپيوتر بلد نيستم
ولی وصل شدن موبایل به اینترنت و استفاده از این اینترنت با کامپیوتر اینطوری هست که شما اول باید gprs موبایل تون رو فعال کنید ( از بچه های ایرانسلی بپرسید چجوری ) بعد میرید تو menu بعد توی قسمت connect آیکون modem رو انتخاب می کنید . یه برنامه خیلی ساده هست . تنظیم خیلی آسونی هم داره. قسمت help برنامه هم فکر نکنم سوال بی جوابی براتون بذاره. از سه طریق bluetooth و data cable و infrared هم گوشیتون میتونه به کامپیوتر وصل شه. این تنظیمات ماله موبایل هست.
ولی اون pdf و برنامه شو براتون آپلود کردم .
بفرما خدمت شما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
navidn73
09-07-2007, 09:26
با تشكر خيلي حال دادي
sssaaarrraaa
28-07-2007, 15:38
ببخشید با ان73 چطوری میشه به اینترنت وصل شد
satttanism
30-07-2007, 19:55
این نرم افزار روی گوشی من که N73 ME هست نصب نمیشه و یه ارور میده
Unble to Install constrained by the certificate
دلیلش چیه؟
navidn73
31-07-2007, 11:58
تاريخ گوشيت رو ميلادي كن با پسوند dd mm yyyy
satttanism
31-07-2007, 23:19
تاريخ گوشيت رو ميلادي كن با پسوند dd mm yyyy
همین هست!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.