مشاهده نسخه کامل
: FourElements_1_1_S60_v3 سیمبین سری 60 ورژن 3
FourElements_1_1_S60_v3.SISX
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی استراتژیک با گرافیک عالی.
شاید بایدبگم یکی از بهترین بازی های استراتژیک برای S60V3 این بازی هست.
شمادر این بازی ابتدا 4 یونیت دارید که باید با ساخت ساختمان و تجهیزات واستخراج معادن به جنگ 3 رقیب خود بروید. حتما لازم نیست همه رقبا را یه تنه منهدم کنید با 2 نفر دوست باشین ویکی رو منهدم کنید و دوباره بایکی دیگشون واردجنگ شین و......
بازی از گرافیک قایل قبولی برخورد دار است . البته یک مقدار کند هست.که تعجبی هم نداره.
این بازی از نوع بازی های شبانه است یعنی بردن یه لولش خیلی طول میکشه.
پیشنهاد میشه قبل از بازی آهنگ متن و صدای بازی را قطع کنید .
بر خلاف بقیه بازی ها در انتهای بازی هیچ اتفاقی نمی یوفته و فقط می نویسه شما برنده شدید.
دانلود 900 کیلو بایت :
پست 8م
لیست گوشی های سازگار :
5500d 3250 6290 6110(untested) 5700(untested)
e50 e60 e61 e61i e62 e62i e65 e70 e90
n71 n73 n75 n76 n77 n80 n91 n92 n93 n93i n95(untested)
?
و چند مدل محدود از LG
بیاچه جان یه تاپیک کلی من باز کردم فقط واسه بازیهای os 9.1 که اکثرا با گرافیک و sisx هستن شما هم محبت کن از این به بعد این بازیهای زیبا رو توی اون تاپیک قرار بده اینجوری یه تاپیک پر از colection بازیهای os 9.1 خواهیم داشت و از پراکندگی game ها جلوگیری میشه
ممنون از همکاریت دوسته خوبم.راستی محبت کت و واسه من یه سریال بده mer30
352757017469312
چشم قوانین اینجا اینطوریه که باید برای هر بازی یه تاپیک جداگانه زد.
ولی هر بازی گذاشتم یه نسخه شم تو تاپیک شما می ذارم.
ممنون از همکاریت همشهری آخه فکر کردم اگه مثل فرومهای آمریکائی ما هم واسه os 9.1 یه تاپیک و واسه os 8
و همچنین دیگر os ها هر کدام یه تاپیکه جدا داشته باشیم هم کلاسش بالاتره هم یک collection خیلی خوب واسه بازیهای خفنه v3 خواهیم داشت
راستی سریاله من یادت نره بیلچه جان...
ممنون از همکاریت همشهری آخه فکر کردم اگه مثل فرومهای آمریکائی ما هم واسه os 9.1 یه تاپیک و واسه os 8
و همچنین دیگر os ها هر کدام یه تاپیکه جدا داشته باشیم هم کلاسش بالاتره هم یک collection خیلی خوب واسه بازیهای خفنه v3 خواهیم داشت
راستی سریاله من یادت نره بیلچه جان...
کاملا موافق هستم.
اینجا به سری 60 ورژن 3خیلی ظلم شده.وضعیت برنامه هاش خوبه 2-3 نفر فقط برنامه معرفی می کنند. ولی بازی هاش پخشو پلا هستند. تم هاش هم که تو کلوپ گوشی هستند فقط خودم می ذارم بقیه هم متفرقه یه کارایی می کنند. می بینید چه وضعیه ؟
من می خواستم آموزش برنامه نویسی بذارم دیدم ارزش نداره کسی استقبال نمی کنه. نذاشتم.
تاپیک برای ویروس های S60v3 بذارم مطلبم کامل نبود همچنین چون نمی دونستم کجابذارمو استقبال نمیشه منتفی شد.
آموزش ساین کردن از ملزومات S60v3 هست . من تاپیک براش زدم زوری با پست های الکی دارم بالا نگهش می دارم در حالی که در سایت های دیگه دو تاپیک در این مورد دارند یکی آموزش ساین کردن یکی درخواست ساین کردن.که اون بالا استیک شده . اینجا نمی شه چون تاپیک های استیک خیلی زیادهستند.
ولی چند وقته بچه ها پایه شدند . دارند یکی یکی تاپیک ها رو راه می ندازن برای UIQ3 هم تاپیک برنامه هم تم و هم بازی در طی ماه گذشته درست شده و وضعش بهتر شده. مخصوصا تاپیک تم ظرف 10 روز 170 تا پست اومد توش که حدودا 100 تا تم داره.ولی بااین حال خیلی ها هستند که تاپیک متفرقه زدند وتوجهی به اون کار نکردند. در نتیجه کار هر دو گروه لنگ شد.
این ماه نوبت S60V3 هست که به کمک شما ها درست میشه.
من هم از این به بعد بازی هامو فقط اینجا می ذارم و تاپیک جدا نمی زنم. به نظرم برای S60v3 خیلی بهتره ولی برای جاوا همون روش که دارند اجرا می کنند بهتر.
موفق باشین.
ایول به شما با این معلوماتت(آفرین)
پس بیلچه جان بیا به کمک هم فقط یه تاپیک کلی واسه بازیهای v3 داشته باشیم که همه بیان اونجا نه جای دیگه
من منتظره پستهای زیبات در (بازیهای تاپ برای os 9.1) هستم دوست دارم بش جون بدی تا پا بگیره همشهری.
سلام بيلچه جون .
اگه آموزش برنامه نويسي بزاري خيلي خوب ميشه . من كه پايه ام تا آخرش .
imei : 353252011102480
سلام بيلچه جون .
اگه آموزش برنامه نويسي بزاري خيلي خوب ميشه . من كه پايه ام تا آخرش .
imei : 353252011102480
من یه چیزی پروندم شما چرا باور کردید.:27:
دوستانی که با سریال برنامه مشکل داشتن نسخه ی سوپر کرک شدشو پیدا کردم اصلا سریال نمی خواد. بازی رو ترکوندن. نویسنده بفهمه سکته رو زده.:27:
خودم امتحان هم کردم.
بفرما خدمت همه ی بچه ها :
PocketTorch.FourElements.v1.1[Series60v3.Com].sis
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali_saeedi
16-07-2007, 09:59
هر چی این بازی ها رو میبینم حسرت میخورم که چرا n73 رو فروختم پی 990 گرفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.