ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد اشتراک adsl بیم دو کامپیوتر

without_all
03-07-2007, 11:21
سلام
من تمامی تاپیکارو خوندم ولی مشکلم حل نشد
من دوتا کامپیوترو به هم شبکه کردم اما نمیتونم adsl رو به اشتراک بزارم
جون من اگه کسی میخواد توضیح بده تا ok آخرش بگه با تشکر:18: :11:

Salektehrani
03-07-2007, 21:45
شما بايد ابتدا ADSL را براي يك كامپيوتر تعريف كني و بعد براي اشتراك آن به كامپيوتر ديگر IP Address كامپيوتر خود را در قسمت Gateway كامپوتر دوم تعريف كني، با اين روش مي تواني اينترنت را به اشتراك بگذاري

without_all
04-07-2007, 20:26
به جون خودم وصل نمیشه بابا بعد از اینکه ایکارو کردم چیکار کنم رویه کامپیوتر دوم connection adsl بسازم یا نه خودش وصله دیگه کابل شبکه رو به قسمت lan مودم وصل کنم یا به کارت شبکه آخه برادرا دقیق توضیح بدیدی لطفا ممنون میشم
در ضمن کامپیوتر اصلی بدون هیچ مشکلی وصل میشه

without_all
04-07-2007, 23:59
بعد از تلاش فراوان تونستم ولی با اینکه علامت کانکت توی کامپیوتر دوم هم امد ولی داخل سایتا نمیره

without_all
05-07-2007, 00:05
داهل یاهو هم نمیره

Salektehrani
10-07-2007, 09:12
شما این راه را هم امتحان کن
My Network Places رو باز کن در Linkهای سمت چپ اون یک Link بنام Set up a home or small office network وجود داره که از اون طریق با راهنمایی از view and example بر روی هر دو کامپیوتر اینترنت رو Share کنی
اگه سوالی برات پیش اومد بگو برات توضیح بدم.

Nomber1
12-07-2007, 20:18
یکی از دوستان به طور مختصر و مفید توضیح داد.
شما باید اول اینترنت رو برای کامپیوتر خودت که به عنوان مبدا در نظر بگیریم برقرار کنی. یعنی اول فکر کن هیچ پی سی دیگه ای جز خودت نیست . ببین اصلا میتونی از اینترنت استفاده کنی یا نه .
بعد .اگه اینترنت داشتی و تونستی یه سایتی مثل یاهو رو پینگ کنی باید از کانکشن اینترنتت که میتونه وی پی ان باشه رول i.c.s رو کانفیگ کنی . شما باید Ip کامپیوتر خودن رو در defualt gateway اون یکی وارد کنی.